Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 12.3.2008 11:50:55
|
|
|
|
BUŠICA
|
REMY,lahko rečejo kar hočejo,PP so kvalitetni in 600eur ni malo(pa nimam financijskih težav).večinoma je izdelan iz metala in ne plastike.in kogarkoli sem vprašala sem dobila odgovor da je super.tak da....imaš dober voz .
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 12.3.2008 13:01:55
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA REMY,lahko rečejo kar hočejo,PP so kvalitetni in 600eur ni malo(pa nimam financijskih težav).večinoma je izdelan iz metala in ne plastike.in kogarkoli sem vprašala sem dobila odgovor da je super.tak da....imaš dober voz . ko sem bila leta 2000 še noseča in ko je bil mali še majhen - so bili PP vozički med najboljšimi možnimi (vsaj po mojem spominu) - meni takrat sicer finančno nedosegljivi. Ko je bil mali star cca slabo leto sem si s težkim srcem in še bolj žalostno denarnico privoščila marelo PP (pozabla ime modela) - vendar moram reči, da sem bila maksimalno zadovoljna - kaj vse je preživel tisti voziček pa je zdržal, roko na srce - ni bil plastik fantastik.
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 12.3.2008 18:11:23
|
|
|
|
jakoLUlana
|
Predvidevam, da je PP Peg Perego? Naj podam se svoje mnenje... Mi smo imeli najprej Quinny in bili zelo zadovoljni. Ker smo veliko potovali smo kupili se PP-stirikolesnik in je bil OK, a zal le eno leto. nato je dobesedno razpadel. Zato smo kupili se ZAPPA Quinny in smo super zadovoljni...
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 13.3.2008 8:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
meni je Peg Perego super, imam pa Pliko P3, še najbolj sem hvaležna zanj v trgovini, ko se kakšne mame s svojimi galejami komaj prebijajo med vrstami (recimo H&M).........ne bom rekla, da ni boljšega, seveda da je, ampak meni je ta všeč- recimo, da je bolj mestni voziček- če bi bila pa kje, kjer je bolj razgiban teren, bi si vsekakor omislila takega z velikimi kolesi Pa Quinny mi je tudi všeč- košara, pa ko daš lupinico gor.......športni del mi pa ni všeč....žal Stokke mi je tak vesoljski- mojo mami je skor kap, ko ga je videla BB- mi je pa ogromen in pol si zraven njega ti tak mini
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 13.3.2008 11:08:18
|
|
|
|
slovenka
|
bumerang boljše, da nič ne dodam.
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 14.3.2008 20:56:31
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija no, tale je pa še baje grši je pa moj samo škoda, da pred dvemi in pol leti ni bilo oranžnega Joj kolk je lep oranžen Stokke. Ga še nisem videla. Opazim pa veliko belih Stokkejev.
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 15.3.2008 5:56:11
|
|
|
|
levinjaa
|
Drage moje, kako prijetno vas je brati, ce si ena nespeca nosecnica, ki se ne ve vec kam dati sredi noci :) :) Moj ritem spanja je cisto znoru Hja, kar pa se vozickov tice, mene tile sodobni dizajnerji ne premaknejo, ceprav verjetno stokke je super praktičen. Jaz dol padam ob takih vozickih: http://www.inglesina.com/en/products/details.php?sectionid=14&itemid=316 Sorry, ne znam kopirati slikce. Aampak je pa lep, ce ze ni prakticen. Za tega bi pa dala jurja :) V resnici bom pa verjetno nabavila peg perego. Imela sem ga ze prvic in je vse, kar rabis od vozicka, pa po mojem skromnem mnenju ima najboljsi cost benefit :) Nas peg perego je zdrzal 2 leti neusmiljenih sprehodov vkljucno z makadami in kamnitimi plazami, potem pa sem ga dala naprej. Ali se sploh se splaca poskusiti iti nazaj spat? LP
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 15.3.2008 6:57:50
|
|
|
|
bumerang
|
Levinja, tak je bil moj. Z drugačnim podvozjem. Po slikah sodeč model Vittoria. So me gledale kot da bi padla z marsa.
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 15.3.2008 8:42:33
|
|
|
|
*tajda*
|
levinjaa men je ta voziček tako nor,full mi je dobr..če bi bila unlimited bi ga takoj kupila Če se ne motim se je s takim Vesna Jankovič sprehajala pol Ljubljani.
|
|
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 15.3.2008 14:20:00
|
|
|
|
rija
|
no, da ne boste mislile, da smo samo mamice malo mimo, kar se vozičkov tiče danes na kofetu sem nehote ujela pogovor enega verjetno bodočega ateja, kak je eni mamici in eni bodoči mamici argumentiral, zakaj MORAŠ kupiti bugabooja epidemija se širi....avtomobili so tudi za ateje zgodovina in btw: danes videla bugaboo bee rumene barve in je naravnost fantastičen
|
|
RE: Kaj je to na mamah in vozičkih? 16.3.2008 0:35:59
|
|
|
|
Annny
|
No, da še jaz pristavim svoj piskrček..Pri prvi hčerki (dobra 3 leta nazaj) smo kupili Quinnyja Formulo, ki je bil takrat eden dražjih vozičkov in na žalost sploh ne vreden svojega denarja. Tako da - Quinny za 2.otroka definitivno ne bo.Rada bi samo nekaj lahkega, okretnega, z velikimi kolesi in to je to.Kaj pa to bo, bomo še videli...se mi še ne da delati nekih študij...se mi zdi, da sem v 2.nosečnosti popolnoma pomirjena s tem..točno vem, kaj hočem, in se mi z nobeno stvarjo ne mudi...to bodo hormoni Uživajte
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2008 1:40:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?