|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
28.2.2008 7:20:37   
maruškaŠ
Tisti, ki si lahko privoščijo, naj si privoščijo. Tisti, ki si ne morejo, naj si ne. Tisti, ki želijo dati veliko za otroško opremo, naj. Tisti, ki ne želijo, naj ne dajo. In ne motijo me mamice s pregrešno dragimi vozički, prav tako me ne motijo mamice s starimi, natrganimi vozički in avtosedeži, pa ni važno ali vozijo Yugota ali Audija.

Izrecno pa me motijo neodgovorni starši, ki svoje otroke vozijo v avtomobilih brez avtosedežev ali celo v naročjih!

V končni fazi pa mi je važno kaj jaz lahko in kaj želim nuditi svojemu otroku. Če bom raje kupila super voziček namesto nove TV, so to pač moje prioritete. Če bo nekdo drug raje kupil nov TV in zato cenejši voziček, pač njegove prioritete.

Do sedaj mi (oziroma nama) je bil najbolj všeč Jane slalom pro - vendar se zanj ne bom odločila, saj ima avtosedež najslabši test. Naslednji všečni voziček sva našla v Quinny Speedi - najboljši test avtosedeža). Buzz pa kljub temu, da je lep - mi ne deluje uporaben, če se športni del ne nagne nižje nazaj (iz izkušenj - moj prvi otrok je v vozičku ogromno prespal in mi je to zelo pomembna kategorija).

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
28.2.2008 10:16:50   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana

bom napisala nekaj "malo mimo teme", a vseeno...
Sama sem noseca in se okrog sprehajam v petah, ker mi je tako pac vsec. Zraven porivam vozicek v katerem sedi hcerka in jaz in ona sva spedenani do konca, ker mi je tako vsec.
Ko se nekdo obrne za mano, vem zakaj se. Moski, ker jim je fajn videt mamo, ki se ni zapustila in se oblekla v vreco - KER JE PAC MAMA!!!! , zenske pa zato ker so ljubosumne, ceprav ne bo tega nobena priznala.
no zdaj pa me napadite , hahaha


Zakaj tiste, ki se sprehajate v petah in in ste v nulo spedenane (kot pravite) mislite, da se ve niste zapustile,user posted image ostale  - kot recimo jaz, ki sem pa totalno športna oseba, stalno v kavbojkah, trenirkah, teniskah, balerinkah, kratkih hlačah... pa da sem se zapustila???? Halooo???? PA vsak ima svoj slog oblačenja.

Aja, pa za mano se tud moški ozrejo...čeprav sem v trenirki za vozičkom user posted image  Zakaj že? user posted image

Drugače pa frutka - jst vem, kaj si svojim postom hotela povedat. user posted image

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
28.2.2008 11:03:36   
frutka_
Sayuri, hvala bogu!user posted image user posted image user posted image   Res! Nisem mislila nič slabega. 
Pač en čvek o tem kako je hecno, da imamo (nekatere) mame manijo na otr. vozičke. In ker voziček večino cajta gura mama. Jo vidiš pač poleg. In če je spedenana v nulo, gura pa malodane samokolnico mi je pač smešno. In mi bo. Če bi imela sliko takšnega vozka bi jo z veseljem prilepila.

Morda pa lahko prilimam link, ki sva se mu že z Jančiko nekoč smejali. PMS-Pimp My Stroller.

http://www.youtube.com/watch?v=YDs_Rg7LovE&feature=related 




(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
28.2.2008 12:23:47   
D.anna 76
Za mene je pri vozičku najpomembneje, da je lahek, lepo vodljiv trikolesnik. Tako sva z mojim kupila Jane Slalom Pro, ki je povrh vsega še lep. Ker je to voziček za prvorojenca, na vem kako bo ko bomo imeli še kakega čez dve do tri leta. Če bo ta dobro ohranjen najverjetneje ne bomo kupovali novega.

O spedenanih mamah pa tale komentar. Mama, nosečka ali čisto običajna ženska mora biti spedenana, kar pa ne pomeni, da za to zapravi ogromno denarja.

Ženska je lahko urejena in seksi tako v visokih petah kot v trenirki, če skrbi za svojo postavo, lase, nohte in make-up. Vse se da, samo volje večinoma primankuje. Potem se pa marsikatera čudi in jezi na svojega dragega ko za kako uštimano pogleda. Če bo sama več dala nase bo imel njen možek ali dečko oči samo za njo. Karakter, dobrota, pridnost, visoka izobrazba, to še zdaleč ne sme zadostovati.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
28.2.2008 13:22:05   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

http://www.youtube.com/watch?v=YDs_Rg7LovE&feature=related 



user posted image user posted image user posted image  tole je dobro ja. Sem se že takrat ful nasmejala.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
28.2.2008 15:34:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

denarja.

Ženska je lahko urejena in seksi tako v visokih petah kot v trenirki, če skrbi za svojo postavo, lase, nohte in make-up. Vse se da, samo volje večinoma primankuje. Potem se pa marsikatera čudi in jezi na svojega dragega ko za kako uštimano pogleda. Če bo sama več dala nase bo imel njen možek ali dečko oči samo za njo.


Tocno tako - ponavadi se jezijo tiste ki okrog hodijo kot stare mame user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 12:44:16   
Anonimen
Jao, jao - kakšna debata. user posted image

Ko to berem ne vem ali imajo nekatere mame otroke zaradi vozičkov ali imajo vozičke zaradi otrok.... user posted image Oziroma se mi zdi da obstajajo mame ki bi jim bilo treba otroke vzet user posted image .

No če sem poštena sem pred 3 leti navijala za bugabuja, pa je mož reku če sem na glavo padla, pa da čeprav imava dovolj denarja, da 160 jurjev za voziček dat ni normalno. In ker ima čisto prav smo končali na pegperego pramette, voziček prva liga. No marelo mam Zappa, ampak to zaradi tega ker sem jo pri prvi uporabila kot marelo in pri drugi punčki kot ogrodje za lupinico - tudi tokrat je funkcionalnost zmagala nad pozerstvom... user posted image

No pa kako jopco mamo tud od benetona... Tko kot mam tud jest čevlje Dolče Gabana, pa tapocen kavbojke od Zare, majo tudi moji otroci kaj bolj lepega in dragega, za doma so pa čist dobre navadne trenerke iz Hoferja.


No sej se je fino mal pokazat, prevečkrat pa opažam da je dojenček tipi topi, voziček tipi topi, mamica ki vse to krmili pa zgleda ko da se vprašaš kdo je bil tko pogumen da ji je otroka naredu..user posted image Aja pa vozički so super čisti, direkt iz škatleuser posted image , na vozičkih je pa obešeno polno nekih dragih igračk, čudovitih dekic, torbe take in drugačne z popolno opremo, hrano in pijačo v primeru da padeš v kako luknjo in te ne najdejo tri dni, otrok ma tri jopce, dve bundice (jah, nikoli ne veš iz kerga vogala lahko zapiha). Sori če je to vzor in ideal popolne mamice??


Kolesa na mojem vozičku so prašna in umazana, ker je to čisto normalno da če imaš voziček da daš otroka notri in ga pelješ - na sprehod seveda :-))). Jaz to izvedem vsak 1x ali 2x na dan za kako uro ali tri in ne najdem načina da bi bil po takem manevru voziček čist? Čisto imam kopalnico pa posodo v omariuser posted image . Bolj je pomembno da je otrok zdrav, veliko na svežem zraku, kolikotoliko čist, zadovoljen, ostalo je pa precej brezveze...

Mamice ne pretiravat, nekatere se očitno na vse pretege trudite bit naj naj, oziroma da bi vse zgledalo naj naj, pogosto pa pozabite na najbolj pomembno stvar: otroka. user posted image







(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 12:48:55   
Volga
Aja pa vozički so super čisti, direkt iz škatle , na vozičkih je pa obešeno polno nekih dragih igračk, čudovitih dekic, torbe take in drugačne z popolno opremo, hrano in pijačo v primeru da padeš v kako luknjo in te ne najdejo tri dni, otrok ma tri jopce, dve bundice (jah, nikoli ne veš iz kerga vogala lahko zapiha). Sori če je to vzor in ideal popolne mamice??



user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 14:05:10   
renatka
Prebiram že dva dni to temo in se mi zdi, da se moram oglasit. Mislim da ste čisto zašle iz prvotne teme ampak nič hudega. Moje mnenje je, da vse želimo za svoje otroke najboljše, tako da gledamo funkcionalnost, varnost, lepoto oz. všečnost vozička in seveda ceno, ker tako kot je Frutka povedala guramo vozek večino mame. Drugo kaj pa je, ko kupujemo ali izbiramo avto tudi pogledamo vse te stvari, če ne me, pa moški. Eni pač si lahko več privoščijo, drugi pa pač manj, tak pač je na svetu, če pa seveda lahko sebi kaj privoščim, pa bom vrjetno najprej otroku pol pa sebi, pa če prav bo to tudi dražja stvar in če bom dala več denarja za otroške kavbojke kot za svoje, je tudi to moja stvar glavno da se jaz in otrok vredu počutimo.

L.P. vsem user posted image !

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 14:11:26   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No sej se je fino mal pokazat, prevečkrat pa opažam da je dojenček tipi topi, voziček tipi topi, mamica ki vse to krmili pa zgleda ko da se vprašaš kdo je bil tko pogumen da ji je otroka naredu..user posted image



omg... ma, ta je bla pa mal nizka? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 14:20:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaštrun

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No sej se je fino mal pokazat, prevečkrat pa opažam da je dojenček tipi topi, voziček tipi topi, mamica ki vse to krmili pa zgleda ko da se vprašaš kdo je bil tko pogumen da ji je otroka naredu..user posted image



omg... ma, ta je bla pa mal nizka? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image


Ja k sm jo jst napisala so me vsi napadli. Nejčko kje si?user posted image

Men v bistvu dol visi kakšn folk hodi okol. Sam vidim pa. Pa nasmejem se tud včasih(sej ne v fris no). Pa če sm zarad tega gnoj pa tud prou.

Sam pomoje nobena od vas neb ostala resna če bi vsak dan videvala mamico v vijolični šumeči trenerki, belih štunfih, lakastih salonarjih pa klasičen plašč z mucko čez. Na glavi pa čop z 10cm mašno. Pa še 30 let ni stara. Pač mi je prou žou ampk k sm jo jst prvič vidla z balkona me je kar navil maluser posted image . Pač sm očitno slab človek zarad tega. Me je sramuser posted image

(odgovor članu Kaštrun)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 14:35:44   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Kaštrun

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No sej se je fino mal pokazat, prevečkrat pa opažam da je dojenček tipi topi, voziček tipi topi, mamica ki vse to krmili pa zgleda ko da se vprašaš kdo je bil tko pogumen da ji je otroka naredu..user posted image



omg... ma, ta je bla pa mal nizka? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image


Ja k sm jo jst napisala so me vsi napadli. Nejčko kje si?user posted image



Evo me ... čekiram
Anonimna je super in od vseh najbolj realno napisala, pa še na tak duhovit način - le tale komentar je pa resnično povsem odveč, no.

BTW, Karin, a jest moram zdej skoz na tej debati policaja špilat in talat opozorilne listke al kakouser posted image  Pa saj nisem moderator, madonca!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 14:37:31   
Anonimen
BTW, Karin, a jest moram zdej skoz na tej debati policaja špilat in talat opozorilne listke al kako Pa saj nisem moderator, madonca!


Jauser posted image . Jst bi na tvojem mestu zahtevala nagrado od RR teama k tako pridno skrbiš za nasuser posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 14:42:28   
lemavrica
Midva sva se ravno včeraj pogovarjala, da če bova imela še enega bova vzela Rock star baby od Haucka, nama je obema všeč, pa čeprav sva max zadovoljna z Buzzom. Kaj pa druge mamice porivajo pred sabo mi je pa vseeno.
Sem se pa nasmejala enemu finemu paru v Čolnarni, Stokke voziček al je bil boogabo, ni važno, košara pokrita z uno polivinilasto prevleko za dež ( zunaj pa jasno in ful toplo ), no tle se mi je otrok smili, ona v zlati bundici, blond, na povodcu ena čivava, iza bundice ji je gledala pa druga. Za crknit sta bila smešna.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 29.2.2008 14:45:33 >


_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 14:43:26   
rija
lemavrica, če boš kupovala rock star baby se obrni name, ker bomo zastopniki za to firmo, pa ti zrihtam kak popust user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 14:46:47   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Sam pomoje nobena od vas neb ostala resna če bi vsak dan videvala mamico v vijolični šumeči trenerki, belih štunfih, lakastih salonarjih pa klasičen plašč z mucko čez. Na glavi pa čop z 10cm mašno. Pa še 30 let ni stara. Pač mi je prou žou ampk k sm jo jst prvič vidla z balkona me je kar navil maluser posted image . Pač sm očitno slab človek zarad tega. Me je sramuser posted image


Ok, priznam, tole bi blo men smešno žalostno. Res nisem še kaj takega videla. user posted image Karin, kaj takega res obstaja? V takšne skrajnosti grejo pri nas Romkinje. PA še te so velikokrat boljš spedenane. no. mašno obvezno imajo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 14:46:55   
frutka_
Nejcko, moderatorji itak potrebujejo moralno podporo in bojo ziher veseli vsake pomoči! user posted image  
Lemavrica tega modela ne poznam. Kako mi je lahko ušel?!user posted image  

LP

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 14:48:44   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: rija

lemavrica, če boš kupovala rock star baby se obrni name, ker bomo zastopniki za to firmo, pa ti zrihtam kak popust user posted image


Rija, mate kaj pametnega od vozička za dvojčke? Jst bom ****is dobila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 14:50:12   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: rija

lemavrica, če boš kupovala rock star baby se obrni name, ker bomo zastopniki za to firmo, pa ti zrihtam kak popust user posted image


Si bom zapomnila.user posted image

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 14:50:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Sam pomoje nobena od vas neb ostala resna če bi vsak dan videvala mamico v vijolični šumeči trenerki, belih štunfih, lakastih salonarjih pa klasičen plašč z mucko čez. Na glavi pa čop z 10cm mašno. Pa še 30 let ni stara. Pač mi je prou žou ampk k sm jo jst prvič vidla z balkona me je kar navil maluser posted image . Pač sm očitno slab človek zarad tega. Me je sramuser posted image


Ok, priznam, tole bi blo men smešno žalostno. Res nisem še kaj takega videla. user posted image Karin, kaj takega res obstaja? V takšne skrajnosti grejo pri nas Romkinje. PA še te so velikokrat boljš spedenane. no. mašno obvezno imajo. user posted image


Ni romkinja. Pač ena punca iz naših koncev. Pač revco ni noben navadu oblačit, sej drgač je fletna punca. Sam oblači se pa res katastrofalno. Tamal je pa cukr.

Ne vem pa zakaj vsi sklepajo da če nam je kdo smešen al pa čuden da se pol me nebi hotle menit z njim. Jst bi se s to puco menla če bi se kje srečale. Zakaj pa ne. Sej če se ne zna oblačit še ne pomen da se nimaš kaj z njo pogovarjat. Saj verjetno sm tud jst marsikomu čudna pa smešna. Ni dobr vse si tko k srcu jemat.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 14:52:07   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Lemavrica tega modela ne poznam. Kako mi je lahko ušel?!user posted image  

LP


Pejt na:

www.hauck.de/rsb

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 14:55:14   
Anonimen
Midva sva se ravno včeraj pogovarjala, da če bova imela še enega bova vzela Rock star baby od Haucka


Lušen vozičekuser posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 14:59:40   
lemavrica
Ja pa ima tudi tisto kar do sedaj nisev vedal da je super zadeva, roč na vozičku gre v obe smeri in v trenutku imaš otroka obrnjenega okoli, al da tebe gleda ali pa na drugo stran. Vidla pri kolegici in sem čist navdušena nad tem. Če bi Quinny imel še to bi bil pa res popolen.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 15:06:02   
Anonimen
A žlajfe na ročaju ma?
Se mi zdi da ma tak voziček od mojga sestrična, pa je res fleten v živo.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
29.2.2008 18:08:02   
nana09
Madonca je vaša debata prav vroča, pa se le o vozičkih pogovarjate user posted image

Tudi jaz sem v prvi nosečnosti tako vneto izbirala vozičke, čeprav sem se že na začetku zagrela za enega, ki sem ga potem tudi kupila. Hauckov Jaguar 3. Ni bil prav poceni in ko sva se z možem pogovarjala, sva rekla, da bo še za drugega malčka, ki si ga želiva. Ta voziček sem zaradi nesreče, ki se nama je pripetila 4 dni pred PDP spravila na podstršje pri tašči in ga pokrila z belo rjuho. Torej je popolnoma nerabljen. Vidim pa, da nekatere kupite za vsakega user posted image  nov voziček. Me kar zamika, še posebej, ker teh sploh ne vidiš več na ulici, sicer mi je še zmeraj zelo lep in praktičen. Kaj bi ve naredile?

Pa naj še dodam, da vozičke itak kupujemo mamice bolj za sebe, našim user posted image  bo pač vseeno ali je trokolesnik ali štirikolesnik, rdeč, zelen ali moder, ali ima kolesa za napumpat ali ne itd.,  njim je glavno, da gredo na sprehod in da se lahko udobno zleknejo vanj, to pa se lahko tudi v tiste zelo poceni... pa to pišem ravno jaz, ki me skrbi nova moda vozičkov, ker je moj očitno tako zastaran, da ga niti prodajajo ne več, pa na prste jih lahko prešteješ tu po celju user posted image  Ma sej vseeno, ene smo pač takšne. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?