nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija mene pa zaboli, če nekdo vpraša: od kod ji le......pa to ponavadi tiste, ki so me videle odhajati ob 8.00 zjutraj in prihajati zvečer ob 20.00.....v službo in iz službe seveda. in ker nikoli ne bomo imeli vsi isto, je bolje, da se brez zlobnih jezikov sprijaznimo s tem, kar imamo in ne napadamo tistih, ki imajo več od nas in jih po defoltu "sovražimo". Veš, Rija, marsikatero mamico pa zaboli, ker jo na spehodih ostale fensi vozičkarice postrani gledajo in med seboj komentirajo, ker ima rabljen ali starejši voziček. Meni osebno je resnično veseeno, kakšen voz ima kdo. Pač ima takega, kot si ga lahko ali hoče privoščiti - njihov problem. V vsem tem v bistvu vidim več pozitivnih kot negativnih stvari. Da je na tržišču žnj modelov vozičkov, je samo plus, saj imajo od tega koristi vsi - kontruktor vozičkov ima biznis, šivilja ima biznis, izdelovalci kovine, plastike, tkanin imajo biznis ... trgovci ... prodajalke ... Vsi so zadovoljni. Na koncu pa smo zadovoljni tudi mi, ki smo zadovoljni z rabljenimi vozički Meni je prav fajn, da si moja kolegica lahko privošči boljši voziček, ker če bom imela še kakšnega otroka, ga bom pojerbala in bom tudi jaz imela dober voziček Vidiš, simpl je vse. Če pa se vrnem nazaj na obtoževanja - sori, ampak poglej še enkrat malo poste in komentarje tistih mamic, ki jim vozički in firme veliko pomenijo: bom kar citirala In ošpice dobim, ko vidim otroke s starimi, umazanimi dudami in flaškami. Pa v raztrganih/umazanih vozičkih, mama pa je po možnosti zrihtana po zadnji modi. (by frutka) Je pa tudi meni grdo videt, če ima otrok stare zapacane dude in flaške, mama pa ko ena dama zraven zakaj bi otrok vozil fičota, tastari pa bi se preseravali v audiju Jaz pa opazim, sam običajno tud mamice niso v boljšem stanju (tale je sploh ta boljša izjava) Ne seveda da ne . Sam men osebno je pa resno čudno k vidim ušmekano mami in očita v čevljih k so več vredni k voziček. To mi je pa res čudno. Ne pomeni pa seveda da ma kdo zato k ma vse novo bolj rad otroka. Itak da ne. (In zakaj se potem sploh to nekomu zdi čudno???) V parku eno luštno mamico v pelcu(!) tamali pa je bil v razmajanem vozu. Res, v takem, predpotopnem, umazanem. kar mene moti ko gledam druge mame pa je če so otroci umazani in jih to prav nič ne moti,npr.okol ust so zaslinjeni,umazani,iz nosa jim nekaj zeleno leze,v usta tiščijo že skoraj rjave rokice...madona se kar stran obrnem Meni se zdi super, da je mama zrihtana, ker mi grejo na zivce ne zrihtane mame v razvlecenih cunjah.. Pri nas sva oba tip top Vidiš, nobena od uporabnic rabljenih vozičkov ni napisala, da se ji obrača želodec, ali ji postane slabo, ali ji je videti grdo, ali smotano, ali se obrne stran, če vidi ultra upedenano mamo z ultra upedenanim otrokom v ultra dragem vozičku. Nobena!!! Mogoče samo ena, ki je napisala, da ji je hecno videti mamo v štiklah po gozdu furati voziček! Toliko o tem, kdo koga bolj oz. sploh zaničuje. In nenazadnje - ga ni boga na tem svetu, ki bi me prepričal, da se en mali otrok, celo kakšen kobacaj, veliko bolje počutil v gucci kavbojkah na zadrgo in knofe in pas kot v kakšnem mehkem, že stokrat opranem bombažnem pajacku; ali en otroček, ki hodi v enih glomaznih šminkerskih supergicah kot v štumfkih ali pač mehkih copatkih. To je samo moj komentar, da ne bo zamere
< Sporočilo je popravil nejcko -- 27.2.2008 15:31:38 >
|