Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen mislim nekatere ste pa res cudne. Vtikate nosove v vsak drek. Pa kaj vas briga kasni hodijo naokrog drugi? Zmrdujte se nad urejenimi mamami, nas tistimi ki niso urejene, nad tistimi ki imajo 5 vozickov, nad tistimi ki imajo za 3 otroke samo enega.. A se vam sploh da?!! Sicer sem pa velikokrat opazila, da je najbolje biti tiho,ker ko nekaj pokomentiras, te takoj napadejo. Ce bi napisala da imamo ficota,bi se vsem zasmilila, ce pa povem da vozimo najboljsega dzipa kar jih je, pa ste ljubosumne -- ces, mi smo dali toliko denarja za stanovanje, ne pa za avto.- kaj me briga - ce ste tukaj sprejmite, da imajo eni veliko denarja (pa se ne rabijo ves cas opravicevat za to), eni ga pa nimate. PIKA hvala bogu, da si nekateri za vsakega otroka lahko privoščijo/mo nov voziček! in hvala bogu, da ne vozimo vsi fičote ali pa jeepe, pa da nimamo vsi enakih vozičkov (pa hvala bogu, da je velika izbira vozičkov)! ne vem kje si prebrala, da se mora folk opravičevat za veliko denarja?! prišli smo samo do dejstva, da drag voziček ni vedno najboljši!!! in da ženske dejansko ob vsaki novi nosečnosti gledamo druge vozičke (ker smo pač ženske). probaj pa razumeti, in tudi jaz verjamem, da kakšno mamico, ki ima plačo cca. 500 - 600€ (in grejo komaj skozi mesec), zbode v oči (oz. zaboli srce), če nekdo napiše, da bo kupil za drugega otroka nov voziček, ki stane npr. 900€ (samo zato, da bo imela novega). ker ona bi si ga po moje tudi, če bi si ga lahko privoščila. tako si ga pa ne more. in če ne moreš prenesti tega, da ima o vsem tem tudi ona svoje mnenje, potem...