ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca IZVIRNO SPOROČILO: ada2 zdaj me bo pa strah iti na sprehod, da me slučajno ne bo katera kje videla in pol komentirala, da je bila ena mama pa z grozno frizuro , ki je kar klicala po frizerju, pa v zgulenih kavbojkah, pa v jakni, ki je šla iz mode že pred 10 leti , da o čevljih niti ne govorimo......mulc v vozičku pa nič boljši, se je prav vidlo, da je njegova jakna dala skozi že 3 bratrance, 1 sestrično, 1 sestro, pa še kakega soseda, na hlačah pa so itak že tretje flike na kolenih vozek pa konstantno zaflekan s kako hrano ali zemljo......eh, škoda besed Ma ne, no, Ada, saj ni tak hudo... Pač smo si različne, enim veliko pomenijo vozički in urejeni otroci, drugim urejene mamice, tretjim oboje, četrtim pa nič od tega... A ni zanimivo, če smo različne? Ti kar ostani kot si, pa se ne oziraj na mnenje drugih. Frutka tudi ni mislila nič slabega s to temo... meni je na začetku izpadla kot šaljiva (in kot takšno jo tudi jemljem), ker pač sprašuje, kaj je z mamami in vozički? Nikogar konkretno ni kritizirala... saj nisem nič osebno vzela itak, da mi jevšeč to, da smo si tako različne, imamo vsa o čem debatirat moram pa priznati, da mi je všeč, če so mame zrihtane, da se vidi, da si vzamejo kljjub otroku še čas zase, ampak jaz se nikoli nisem rihtala, po svetu hodim vedno približno enako "zrihtana", sploh pa se ni zdi škoda, da se opedenam za na igrišče, ko pa se bom itak po toboganu vozila, pa se lovila o troci, potem pa se mi bo tamali prilepo okoli vratu in ga bom dvignila skupaj s kilo blata, ki mu visi z batačev in ....čemu bi se pol rihtala ok, malo sem zašla glede vozičkov pa: gledam jih velikokrat v kakih trgovinah, pa primem za ročaje pa peljem en krog po trgovini, ampak moega ne dam , za Nušo sem imela sposojenega, je dal pred njo že 2 otroka skozi, smo ga morali prav zakrpat , pol ga je po Nuši vozila še soseda, pol smo ga pa Romom v sosednjo držalo podarili..... no, pol je bil pa Adam na poti in smo si spet sposodili vozek (isti tip kot pri Nuši, pa tudi je dal skozi že 2 otroka ), pol sem pa od sodelavcev dobila bone za eno otroško trgovino, v kateri je Nuša skoz gledala en vozek in pravila, da bi vsak nekaj dal in bi Adamu ta vozek kupili, pa sem si mislila pa res, wtf, zakaj pa ne ponucam bone za to? in smo ga kupili (spet isti tip, kot sta bila prejšnja dva ). jaz mu pravim, da je kot je bil moj hrošč (avto), gre povsod in nikoli ne zataji . no, zdaj se počasi itak poslavljamo od vozeka, ampak upam, da ga bom lahko uporabila kmalu za naslednjega otroka .