|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 16:59:10   
frutka_
Vilma, videla, videla...V parku eno luštno mamico v pelcu(!) tamali pa je bil v razmajanem vozu. Res, v takem, predpotopnem, umazanem. On pa je bila tako urejena, res lepa in cela bleščeča. Pa ni finta v marki. Gre za to, da za malo denarja lahko dobiš tudi čisto konkreten voziček.

Za dude in flaške pa vem iz prve roke. Delam v vrtcu. Dejansko sem že videla tako zguljene dude, da so jih otroci v ustih lahko pregriznili.user posted image

Taula ne, ne. Še enkrat bom napisala. Za čisto OK voziček lahko daš tudi manj. Pa bo OK!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 17:00:26   
Taula
Svoje mnenje se da povedati tudi na ''lepši'' način.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 17:04:09   
frutka_
Ti to meni?!user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 17:09:13   
Taula
Ne tebi.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 17:10:21   
frutka_
OK!
Jaz pa tebi user posted image !

user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 17:11:48   
Anonimen
Pa v raztrganih/umazanih vozičkih, mama pa je po možnosti zrihtana po zadnji modi.user posted image


Kje pa to vidis user posted image .

Po splitski Rivi sem vecinoma gleda lepo spedenane mamice....so pasale k vozicku user posted image . Zdaj jih pa niti opazim ne...moram za svojo gledat, da mi ne skoci v morjeuser posted image .

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 17:18:46   
Anonimen
Res, v takem, predpotopnem, umazanem


Pa kaj, ce je predpotopen...ce mi vozicek ne pomeni nic (ali zelo malo user posted image ), se bom zadovoljila s takim, ki gre naprej in mi je to dovolj. Jaz imam tudi predpotopni mobitel...ampak meni sluzi, pa sem verjetno zato tudi kdo cudi, kako to, da nimam bolj spodobnega...user posted image

Umazanija mora biti pa kar konkretna, da se od dalec vidi...ceprav se zna vozicek hitro umazat. Nas je bil konstanto "usran", ker smo bili stalno na terenu, pa se je redno pral v pralnem stroju.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 17:51:05   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Midva sva kupila/dobila voziček za takratnih 5000 SIT. Pa mulčku ni nič manjkalo. Aja, pa polomil se je pri 1,5 letu. Ravno prav. Tudi cunje je imel do 6 mesecev od a do ž vse podarjene.
Saj je bilo čisto, ne pa fensi šmensi.


user posted image

_____________________________

:))


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 17:52:23   
anckabancka
Jaz bom imela za vse 3 tri otroke en in isti voziček. Kam pa pridemo, če bi vsako leto kupovala novega? Starejši bo namreč star 3 leta, ko bom tretjič rodila.user posted image

Sva pa že v štartu vedela, da bova imeli več otrok, če bo možno in sva kupila dober voziček - Quinny speedy z vso možno opremo in je še vedno skoraj kot nov (po pomladanskem čiščenju sevedauser posted image )

Sem pa tudi jaz nora na vozičke in bi imela kakega novega, bolj modernega... Ampak se naš stari noče pokvarit.


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 17:57:47   
Lea2007
Še ena usekana na vozičke...gledam jih že še preden smo sploh prišakovali, zdele trenutno je favorit Jane slalom pro...mam še neki časa, lahk se še stokrat premislim user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 18:04:28   
Volga
Za dude in flaške pa vem iz prve roke. Delam v vrtcu. Dejansko sem že videla tako zguljene dude, da so jih otroci v ustih lahko pregriznili.


Na dude in flaše pa itak veš, da se otroci navežejo, bolj je umazanain zgonjena, bolj jo držijo v ustih. Tudi prekuhavanje ne pomaga.

O vozičkih pa ne bi, se mi malo user posted image  ko berem, kar pišete na tej temi.

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 18:06:53   
rija
kot vedno: nabijanje slabe vesti....tistim, ki kupijo prepoceni ali tistim, ki bog ne daj kupijo dražje user posted image ker to je ja nedopustno ...


< Sporočilo je popravil rija -- 24.2.2008 18:07:35 >


_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 18:07:35   
BUŠICA
jaz nisem na nič konkretnega usekana,ali je to voziček,cotike...sem pa na kvaliteto! za voziček smo se odločili za peg perego tri fix in upam da smo se fajn odločili. kar mene moti ko gledam druge mame pa je če so otroci umazani in jih to prav nič ne moti,npr.okol ust so zaslinjeni,umazani,iz nosa jim nekaj zeleno leze,v usta tiščijo že skoraj rjave rokice...madona se kar stran obrnem!to pa res ne razumemuser posted image  

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 18:36:40   
cmrucek
Stokke, Peg Perego, Jane al pa ****, to vidijo samo starši - in sosedje, otroku pa je popolnoma vseeno... da se le kolikor toliko udobno pelje. Zato mislim, da je s temi vozički kot z avtomobili... kdor se rabi samopotrjevat na tak način, prav, kdor pa ne, pa tudi prav. Moram pa priznati, da je danes vse manj drugih, zato takšne odločitve vse bolj cenim.
Glede spedenanih mam pa... sprašujem se, kako jim to ratuje ob vsem delu in ukvarjanju z otrokom user posted image user posted image   - ali pa je pedenanje pač na račun slednjegauser posted image

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 18:41:49   
Rubin.
Mi smo kupili Qunniya freestyle-a z vso opremo novega in če bomo imeli še enega user posted image bo imel kar tega. Sicer pa če bi še 1x kupovala bi se mogoče drugače odločila, ker za eno leto uporabe (ko je mala mis shodila, smo se od vozička poslovili) dati tak denar, ne vem no. Je pa voziček res 1a.
Kar se drugih tiče, sedaj več ne opazim kaj vozijo, prej pa sem opazila nenormalno veliko Quinnyevuser posted image . Kako so oblečeni in kaj imajo v ustih pa ne gledam, ker nimam časa, še mojo komaj lovim user posted image .
Za zguljene dude, pa ti je že Volga napisala. Moja mala mis ni imela nikoli dude, zato mi ni bilo jasno, zakaj ima od kolegice tamali takšno prežvečeno, pa mi je razložila, da se je nikakor ne morejo rešit user posted image .
V bistvu mi je pa čist vseeno v čem mamice vozijo svoje otročiče, samo da jih peljejo na sprehod user posted image , voziček pa se kaj hitro umaže, če otrok je v njem, tako da...

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 24.2.2008 18:44:01 >

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 18:49:25   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: cmrucek

Stokke, Peg Perego, Jane al pa ****, to vidijo samo starši - in sosedje, otroku pa je popolnoma vseeno... da se le kolikor toliko udobno pelje. Zato mislim, da je s temi vozički kot z avtomobili... kdor se rabi samopotrjevat na tak način, prav, kdor pa ne, pa tudi prav.



S tem se glih ne bi strinjala. Res, da je otroku vseeno v čem se pelje in da straši kupujejo boljše vozičke predvsem zaradi sebe, samo z drugim razlogom. Jaz sem tega kupila, da sem ga lažje vozila, da v enem letu ni z njega nič odpadlo, še gum nisem rabila napumpat, sedež se je obračal naprej in nazaj in meni je bil všeč, pa še mislila sem da ga bom dlje časa uporabljala.
Tudi pri avtu je tako: kupim ga zaradi sebe, da se bolj udobno peljem, da nimam skoz z njim reklamacij in ne za neko samopotrjevanje. Mi je prav vseeno kaj si kdo misli o mojem vozičku ali avtu.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 24.2.2008 18:50:48 >

(odgovor članu cmrucek)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 18:55:09   
mehurčica
Mi imamo vse predpotopno.user posted image Na vseh vozekih se konkretno vidi, da so rabljeni, enega so nam celo miši malo preoblikovale, beri: zgrizle.user posted image Ampak sem tak lep, fensi šmensi našitek kupila, da bo kot nov.user posted image
Ne res, za vozek mi je čisto vseeno kak je, glavno da je ok za otroka - trda opora/podlaga.

Kako flaško smo tudi imeli zelo dolgo - se je barva dol zribala. Pri Enčiki je še ne uporabljam skor nič. Dude pa redno menjavamo in bi jih imela  za otroka po 10 naenkrat, ker je tolko luštnih.user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 19:07:24   
Taula
kot vedno: nabijanje slabe vesti....tistim, ki kupijo prepoceni ali tistim, ki bog ne daj kupijo dražje ker to je ja nedopustno ...


To je pa relativno...zame je dražje npr. voziček za 1000 evrov, za določene je to prepoceni.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 19:11:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

kot vedno: nabijanje slabe vesti....tistim, ki kupijo prepoceni ali tistim, ki bog ne daj kupijo dražje ker to je ja nedopustno ...


To je pa relativno...zame je dražje npr. voziček za 1000 evrov, za določene je to prepoceni.user posted image


A obstajajo vozički nad 1000€user posted image
Fak....no tolk pa neb dala.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 19:12:46   
Taula
V mislih nimam le voziček...ampak voz z vso opremo. (košara, marela, prevleka za dež..)

< Sporočilo je popravil Taula -- 24.2.2008 19:13:36 >


_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 19:16:17   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

IZVIRNO SPOROČILO: cmrucek

Stokke, Peg Perego, Jane al pa ****, to vidijo samo starši - in sosedje, otroku pa je popolnoma vseeno... da se le kolikor toliko udobno pelje. Zato mislim, da je s temi vozički kot z avtomobili... kdor se rabi samopotrjevat na tak način, prav, kdor pa ne, pa tudi prav.



S tem se glih ne bi strinjala. Res, da je otroku vseeno v čem se pelje in da straši kupujejo boljše vozičke predvsem zaradi sebe, samo z drugim razlogom. Jaz sem tega kupila, da sem ga lažje vozila, da v enem letu ni z njega nič odpadlo, še gum nisem rabila napumpat, sedež se je obračal naprej in nazaj in meni je bil všeč, pa še mislila sem da ga bom dlje časa uporabljala.
Tudi pri avtu je tako: kupim ga zaradi sebe, da se bolj udobno peljem, da nimam skoz z njim reklamacij in ne za neko samopotrjevanje. Mi je prav vseeno kaj si kdo misli o mojem vozičku ali avtu.


enako.

laže sam sebi kdor pravi, da se pelješ enako v cliotu ali A6.....



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 20:50:37   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

kot vedno: nabijanje slabe vesti....tistim, ki kupijo prepoceni ali tistim, ki bog ne daj kupijo dražje ker to je ja nedopustno ...


To je pa relativno...zame je dražje npr. voziček za 1000 evrov, za določene je to prepoceni.user posted image


A obstajajo vozički nad 1000€user posted image
Fak....no tolk pa neb dala.



Ja, toliko so Boogaboo (pojma nimam, če sem prav napisala, izgovori pa se menda Bugabu). To se tudi meni zdi too much, sploh pa je športni del tak, da se ga ne da čisto zravnati, tako da mislim, da je ta vozek bolj kot ne za starše in sicer kot statusni simbol. No, pa baje se ga da z eno roko vozit z drugo pa telefonirat...wtf...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 20:51:29   
anajmad
No,še ena se javlja,ki ima fetiš na vozičke. Naša tamala je imela košaro Inglesina še od tavečje- ful dobra,pa še taka fensi šmensi je bila po tolkih letih. Dobili smo voziček Graco. Nisem bila preveč zadovoljna z uporabo,ker je bil štorast. Kupili smo mal kasneje od Chiccota Pony Speed,no in še na koncu smo kupili še enga od Chiccota tanajnovejšo marelo. Reci in piši v 2 letih 4 vozičkeuser posted image . Pa bi še kakšnega,sam mi je dedc rekel,da sem blesava.
Če bi lahko,da bi še imela kakšnegauser posted image bi sigurno kupila nov voziček.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 20:54:40   
Lunca1
Mi smo pri prvi kupili nov vozek Quinny 4xl freestyle comfort, zdaj po mojem nečaku prevaža še našega najmlajšega člana. meni se zdi brezveze kupovat za vsakega otroka nov vozek, če je stari še čisto v redu.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 24.2.2008 20:57:32 >

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Kaj je to na mamah in vozičkih?
24.2.2008 21:19:24   
ada2
zdaj me bo pa strah iti na sprehod, da me slučajno ne bo katera kje videla in pol komentirala, da je bila ena mama pa z grozno frizurouser posted image user posted image user posted image user posted image , ki je kar klicala po frizerju, pa v zgulenih kavbojkah, pa v jakni, ki je šla iz mode že pred 10 letiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da o čevljih niti ne govorimo......mulc v vozičku pa nič boljši, se je prav vidlo, da je njegova jakna dala skozi že 3 bratrance, 1 sestrično, 1 sestro, pa še kakega soseda, na hlačah pa so itak že tretje flike na kolenih user posted image user posted image user posted image user posted image vozek pa konstantno zaflekan s kako hrano ali zemljo......eh, škoda besed

_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?