Anonimen
|
Jao, jao - kakšna debata. Ko to berem ne vem ali imajo nekatere mame otroke zaradi vozičkov ali imajo vozičke zaradi otrok.... Oziroma se mi zdi da obstajajo mame ki bi jim bilo treba otroke vzet . No če sem poštena sem pred 3 leti navijala za bugabuja, pa je mož reku če sem na glavo padla, pa da čeprav imava dovolj denarja, da 160 jurjev za voziček dat ni normalno. In ker ima čisto prav smo končali na pegperego pramette, voziček prva liga. No marelo mam Zappa, ampak to zaradi tega ker sem jo pri prvi uporabila kot marelo in pri drugi punčki kot ogrodje za lupinico - tudi tokrat je funkcionalnost zmagala nad pozerstvom... No pa kako jopco mamo tud od benetona... Tko kot mam tud jest čevlje Dolče Gabana, pa tapocen kavbojke od Zare, majo tudi moji otroci kaj bolj lepega in dragega, za doma so pa čist dobre navadne trenerke iz Hoferja. No sej se je fino mal pokazat, prevečkrat pa opažam da je dojenček tipi topi, voziček tipi topi, mamica ki vse to krmili pa zgleda ko da se vprašaš kdo je bil tko pogumen da ji je otroka naredu.. Aja pa vozički so super čisti, direkt iz škatle , na vozičkih je pa obešeno polno nekih dragih igračk, čudovitih dekic, torbe take in drugačne z popolno opremo, hrano in pijačo v primeru da padeš v kako luknjo in te ne najdejo tri dni, otrok ma tri jopce, dve bundice (jah, nikoli ne veš iz kerga vogala lahko zapiha). Sori če je to vzor in ideal popolne mamice?? Kolesa na mojem vozičku so prašna in umazana, ker je to čisto normalno da če imaš voziček da daš otroka notri in ga pelješ - na sprehod seveda :-))). Jaz to izvedem vsak 1x ali 2x na dan za kako uro ali tri in ne najdem načina da bi bil po takem manevru voziček čist? Čisto imam kopalnico pa posodo v omari . Bolj je pomembno da je otrok zdrav, veliko na svežem zraku, kolikotoliko čist, zadovoljen, ostalo je pa precej brezveze... Mamice ne pretiravat, nekatere se očitno na vse pretege trudite bit naj naj, oziroma da bi vse zgledalo naj naj, pogosto pa pozabite na najbolj pomembno stvar: otroka.
|