Anonimen
|
ok, kot prvo ne bom komentirala vozičkov, ki niso za moj žep, verjamem, da so oh in sploh, ampak pač ne za moj žep- nažalost! Jaz imam PP in mi je super, tamala se v njem vozi že skraj leto in pol in ni nobenih problemov.......pa še lahek je, kar je bilo zame odločilnega pomena! V njemu je spala, tudi po 3 ure skupaj, jedla, počivala, gledala naokoli.......pač iz višine otroka Če imate denar zakaj pa ne, privoščite si drage, po vaše kakovostne vozičke..........ne mi pa kritizirat ljudi/žensk, ki nimajo toliko denarja........je pa res, da nekatere ženske, ki pa imajo veliko denarja, gledajo samo na to, kako bodo one izgledale, ne pa otrok. So pa spet take, z veliko denarja (jih osebno poznam), ki hodijo še doma v salonarjih in fensi oblekah, prav tako njihovi otroci, ki povrhu vsega dobijo vse kar si poželijo, ampak na žalost samo zato, ker staršev nikoli ni doma, nikoli nimajo časa, da bi se igrali s svojimi otroki in to kompenzirajo z materialnimi dobrinami........a to se vam zdi pa vredu
|