|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
9.2.2008 22:52:26   
madejka
Ja dost dedov že, ampak jih ne pozna razn tvojga, pa mu ni... sej ga razumem po svojeuser posted image  

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 126
9.2.2008 22:52:48   
Freycha
V glavnem vabljene ste kot družine, ne kot ve z otročki (babe ne ga srat, kdo vam bo pa froce pazil, ko bomo me čvekale ena čez drugo?user posted image )

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 127
9.2.2008 22:53:52   
madejka
Eh ga bom pa pustla pa naj se puza kje tam okoluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 128
9.2.2008 22:54:12   
Freycha
no sej... midva sva res taka, da kamorkoli padeva, se nekako znajdeva in se začneva s folkom pogovarjat in nama to ni problem..... je pa res, da vsi pa niso taki. Sej pravim, kakor hočete, samo toliko, da vsi veste, da so vabljeni vsi moški tudi!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 129
9.2.2008 22:54:40   
Anonimen
ma ne vem no....midva mama pa tako logiko, da ne silima drug drugega v nekaj,kar nama ni...jaz dostkrat grem sama kam, on pa tud...predvsem okol žlahteuser posted image to da sma skp, ne pomeni da morma čist povsod skp tičatuser posted image sploh če ti recimo ni za it - mam raj da je doma, kt da tam pol dolgi ksiht gledam in sitnarjenje v stilu a že gremo? kdaj pa gremo? zakaj pa še nismo šli?user posted image user posted image user posted image
tko da jaz rekla sem mu, zavil je z očmi in imel neke čudne pripombeuser posted image en dan pred piknikom ga še enkrat vprašam in to je touser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
9.2.2008 22:57:12   
Freycha
ja ja.. edino pametno ulla..... midva pa res precej povsod skupaj tiščiva in vse skupaj počneva (razen jaz dostikrat doma likam in pucam, ko gre on do svojih staršev, pa še Dito mu zraven zapakiramuser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 131
9.2.2008 22:58:22   
Freycha
aja ulla ti kar pokomentiraj na blogu, me tvoj komentar res zanima user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 132
9.2.2008 22:59:49   
Anonimen
sej pravim - ljudomrznežuser posted image user posted image še svojga dedca ne maram skoz zravn sebeuser posted image

sem na par koncertov tud sama šlauser posted image nazadnje na buldožerje, ni hotu it, ja dobr....pol si je pa premislu pa bi menda že šel, sam so ble pa karte razprodaneuser posted image in sem šla sama, z dvema frendoma ( muško sevedauser posted image )

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
9.2.2008 23:00:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

aja ulla ti kar pokomentiraj na blogu, me tvoj komentar res zanima user posted image user posted image

a smučarijouser posted image user posted image user posted image eh, sej bi napisala sam kej v stilu : ja glih treba vam je....user posted image mislim da sem o tej temi vse povedla žeuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
9.2.2008 23:09:44   
Freycha
ulla user posted image  faca s placa user posted image

Punce, a se vam kaj sanja, kje bi dobila pravljice Francija Rogača? Sem mu obljubila, da ko bom imela otroka, da bom vse njegove pravljice kupila, zdej jih pa nikjer ne najdem user posted image  On pa tut ne vem, če jih še prodaja v LJ kar na cesti (oz. na mostu), kakor jih je pred leti....... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
9.2.2008 23:15:08   
madejka
Freycha prvič čujemuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 136
9.2.2008 23:15:46   
Anonimen
če drugač nau šlo, pa tuki probiuser posted image
http://www.pravljice.com/

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
9.2.2008 23:21:45   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

če drugač nau šlo, pa tuki probiuser posted image
http://www.pravljice.com/

ja to stran poznam, sam tu se ne da naročiti knjig. Hmmm če ne bo šlo drugače, mu bom pa pisala mail, pa bomo že nekaj ukrenili.

madejka, nič čudnega, če ga ne poznaš. To je en tak znani ljubljanski pankert, ki je med drugim živel tudi na cesti, precej ****dup life je imel, ampak se je nekako spravil k sebi, naredil šole in začel pisati (no, to jih je pisal že prej) in izdajati pravljice za otroke. Res poseben tip, v katerem jaz osebno samo dobro vidim.... in ker vem, kako pisatelji težko od knjig živijo, hočem vse njegove knjige kupiti, pa nekaj prispevati. Nekako nagrada za to, kaj je naredil iz sebe iz tistega, kar je bil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
9.2.2008 23:23:55   
Anonimen
no, sej to sem mela v mislih, da mu mejl pošlješ, al pa prek bloga vprašašuser posted image čeprov tistga ne piše več al kokuser posted image
jaz sem tole že pred časom zasledila, mam tud namen kupit kakšno, k so lušne videtuser posted image sam tud še ne vem glih kak...tak da če poštudiraš način, povejuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
9.2.2008 23:28:03   
madejka
Ja zdijo se lušne! Povej, če boš kaj našla, kako do knjig!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
10.2.2008 0:48:02   
Češnca
samo lahko noč sm pršla napisat, se mi ne da brat... do zdaj sm pa likalnik vihtela (moja nočna mora) user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 141
10.2.2008 6:35:05   
Afnica
Teta sem. Yuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobila sem nečakinjo.   user posted image user posted image  Podrobnosti ne vem, saj sem zaspala, telefon dala filat in pol ni vibriral. Brat me je klical ob 1h. Jaz sem se zbudila ob 4h. Pa se mi ni javil. Sem klicala še mami in je rekla, da je punčka, nekje 3500g, 50cm. Imena ne ve. user posted image  Je pa najbrž Žana.
Brat še kar spi...se je ded zmatral verjetno. user posted image  Je šlo naravno. No, pa imamo še eno rojeno na Gospodov dan. user posted image  Tak kot naša 2.

Aja, pa izvedela sem, da dobim tudi bratranca ali sestrično. user posted image  Ja, se hecno sliši. Ampak čist simpl. Imam strica starega 30, njegova deklina 26...no, in septembra pride user posted image  ali user posted image . user posted image

Komaj čakam jutri, da grem malo pogledat. Danes gremo na pogreb. user posted image  Lana in Lano bosta pa čuvali moja botrca in sestrična.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 142
10.2.2008 7:45:49   
mateya24
grrrrr..pa sem tak dolgi post napisala, pa mi ga noče objavit...jaoooouser posted image user posted image

No bom kar krajšo verzijo napisala zdaj:

Dans sem prvo noč spala brez mojega....živi obup!! Da se ti zmeša!!  Vso noč sem se premetavala, ko pa mi končno uspe zaspat, pa se je že mala zbudla...
Živa katastrofa!!!

Dans moramčimprej ven na sveži zrak, da pridem vsaj malo k sebi!

Julij, kaj pa ti je zdravnik sploh reko, da je Ani?! jaz upam, da bota čimprej boljše, pa da bo začela pridno papat! Da lahko gremo spet na kako šetnjouser posted image

Glede piknika pa: če nama bo uspelo prit, boma tudi midve sami, se pravi 1 odrasel + 1 otrok

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 143
10.2.2008 7:48:03   
Freycha
dobro jutro radni narode Crne gore, ura je 12!!user posted image

oooo Afnica čestitke za pupiko!!!!!user posted image user posted image user posted image

zdej sem šla jst mal čekirat, pa sem videla, da je imela Ana včeraj obmesečnico: čestitke ana user posted image user posted image  Danes ima pa Jurij obmesečnico: čestitke Jurijuser posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 144
10.2.2008 7:57:11   
Freycha
joj mateya to te pa čisto razumem. Moj ma non stop nočne, pa v 99% primerov slabo spim...... pa a ni to butasto, saj če spiš, ne veš, da ga ni zraven, ne? ampak meni tudi ne gre!

en velik user posted image za neprespano noč, pa res pojdita hitro ven na sprehod, bo prav pasalo. Pri nas sonček že kuka na plano in medve greva tudi ven, ko se mala zbudi in jo nahranim!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 145
10.2.2008 9:32:40   
tinispela
Jutro! Pri nas precej pestra noč! Sicer ni imela vročine (tudi včeraj ne več) ampak se je non stop zbujala, večinoma z jokom, zaspala komaj ob 20 30, zjutraj pa kar zgodaj pokonci. Zdaj pa že pančka dopoldanca. Upam da bodo kmalu mimo ti zobki. Jaz tud upam, da se bo moj dragi vklopil v družbo na pikniku, ker če ni njegova družba, ne ve kaj naj se pogovarja. Freycha, ga bom najprej P predstavla, ga bo mal on uvedeluser posted image user posted image user posted image !
Še malo da se segreje pol pa mal v park na sončka, pa mal po mestu in na Lent.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 146
10.2.2008 10:14:21   
SANEK1
Dobro jutro...
Mi smo tudi kolko tolko naspaniuser posted image user posted image user posted image
Žaiva je tudi zadnje čase bolj zgodnjauser posted image , danes se je npr. zbudila okoli8, če pomislim da je včasih spala do 12,13  je to res hitro. Mij tak bolj všeč, ker pol še mogoče na sprehodu spi dlje kot 20 min.user posted image

Mi2 grema tudi na sončka, ati pa ma kazensko in more kitatuser posted image user posted image user posted image

Afnica, čestitke za vašo novo družinsko članicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 147
10.2.2008 10:18:39   
yudit
Dobro jutro, spali smo full slabo Lea je dobila vročino ponočiuser posted image , čist boga je ni prehlajena pa nič ampak ti zobeki......Moj je glih za BM letel spet po trakec za zob, moja ranica od  zoba še vedno natečena, tako da smo vsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Najbolj mi je hudo za malo, dans jutro je čist boga komaj da se je kaj nasmejalauser posted image , joj sam da toti prvi zobi pridejo pol pa bo menda mir.... Vsem čestitke za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , afnica čestitke za dojenčka user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 148
10.2.2008 10:22:24   
Češnca
Juuutro! Spet je lepo sončece, tale vikend mi je dal že ogrooomno energije (lepo vreme, user posted image  je en dan dlje doma, luštni sprehodi, prijetna družba,...). Danes gremo k mojim na kosilo (tudi še dolg od diplome; sva hotla častit pa se ne pustijo user posted image ).   Afnica čestitke! tudi za Lano! user posted image   Midva tud nimava problema, četud ne poznava nobenga v družbi. Itak bo pa moj kakšno igračo s sabo prinesu (vsaj zmaja, ki je vedno v avtu) user posted image .   Jurij  vse naj, naj, najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z zamudo... user posted image Ana vse naj, naj, najlepše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   bojana, majrim vam privoščim tele izlete! Komaj čakam, da se spokamo mal morje pogledat.   krkatja Mali Mozart, ja... Tolk, kolkor sicer ni nežen, je bil do tipk ful, ni nč zbijal. user posted image  Naravni talent. Sam ne vem, kdo bo pianino kupu, pa kam ga bomo dal. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

Neposredna povezava do sporočila: 149
10.2.2008 10:30:36   
yudit
Kak pripravljate špinačo za male, ker bi ji naredila pa nevem kakouser posted image , nisem je še delala nikoli. Al toto kar zmrznjeno kupim špinačo, mislila sam tud blitvo sprobat, Lea sploh nemara zelenjaveuser posted image poje kako žličko in to je vse, sadje pa ima rada banano pa najboljuser posted image . Nevem kaj se dogaja al sem že tak utrujena al kaj, da mi kile kar grejo dol  pa nisem na nobeni dietiuser posted image , saj je boljše tak ampak zgleda da neprespane noči delujejo kot dietauser posted image . Ja včeraj sem si pa privoščila en dan skoro samo zame, bila sem pri frizerju in masažiuser posted image , tak da sem mal k sebi prišlauser posted image ....Smo že začeli z selitvijo do konca tega meseca pa bomo že v novem gnezdecu jupiiiii komaj čakamuser posted image , pol pa bomo verjetno kaki mesec brez internetauser posted image dokler ga ne prenesejo, pol pa bom dodala kakih novih fotk iz novega gnezdauser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

ivf
mišaaa

po katerem postopku IVF ste zanosile?

1 (77%)

2 (7%)

3 (5%)

4 (3%)

5 (2%)

6 (6%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!