Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 22:52:26
|
|
|
|
madejka
|
Ja dost dedov že, ampak jih ne pozna razn tvojga, pa mu ni... sej ga razumem po svoje
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 22:52:48
|
|
|
|
Freycha
|
V glavnem vabljene ste kot družine, ne kot ve z otročki (babe ne ga srat, kdo vam bo pa froce pazil, ko bomo me čvekale ena čez drugo? )
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 22:53:52
|
|
|
|
madejka
|
Eh ga bom pa pustla pa naj se puza kje tam okol
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 22:54:12
|
|
|
|
Freycha
|
no sej... midva sva res taka, da kamorkoli padeva, se nekako znajdeva in se začneva s folkom pogovarjat in nama to ni problem..... je pa res, da vsi pa niso taki. Sej pravim, kakor hočete, samo toliko, da vsi veste, da so vabljeni vsi moški tudi!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 22:54:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ne vem no....midva mama pa tako logiko, da ne silima drug drugega v nekaj,kar nama ni...jaz dostkrat grem sama kam, on pa tud...predvsem okol žlahte to da sma skp, ne pomeni da morma čist povsod skp tičat sploh če ti recimo ni za it - mam raj da je doma, kt da tam pol dolgi ksiht gledam in sitnarjenje v stilu a že gremo? kdaj pa gremo? zakaj pa še nismo šli? tko da jaz rekla sem mu, zavil je z očmi in imel neke čudne pripombe en dan pred piknikom ga še enkrat vprašam in to je to
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 22:57:12
|
|
|
|
Freycha
|
ja ja.. edino pametno ulla..... midva pa res precej povsod skupaj tiščiva in vse skupaj počneva (razen jaz dostikrat doma likam in pucam, ko gre on do svojih staršev, pa še Dito mu zraven zapakiram ).
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 22:58:22
|
|
|
|
Freycha
|
aja ulla ti kar pokomentiraj na blogu, me tvoj komentar res zanima
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 22:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
sej pravim - ljudomrznež še svojga dedca ne maram skoz zravn sebe sem na par koncertov tud sama šla nazadnje na buldožerje, ni hotu it, ja dobr....pol si je pa premislu pa bi menda že šel, sam so ble pa karte razprodane in sem šla sama, z dvema frendoma ( muško seveda )
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 23:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha aja ulla ti kar pokomentiraj na blogu, me tvoj komentar res zanima a smučarijo eh, sej bi napisala sam kej v stilu : ja glih treba vam je.... mislim da sem o tej temi vse povedla že
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 23:09:44
|
|
|
|
Freycha
|
ulla faca s placa Punce, a se vam kaj sanja, kje bi dobila pravljice Francija Rogača? Sem mu obljubila, da ko bom imela otroka, da bom vse njegove pravljice kupila, zdej jih pa nikjer ne najdem On pa tut ne vem, če jih še prodaja v LJ kar na cesti (oz. na mostu), kakor jih je pred leti.......
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 23:15:08
|
|
|
|
madejka
|
Freycha prvič čujem
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 23:21:45
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 če drugač nau šlo, pa tuki probi http://www.pravljice.com/ ja to stran poznam, sam tu se ne da naročiti knjig. Hmmm če ne bo šlo drugače, mu bom pa pisala mail, pa bomo že nekaj ukrenili. madejka, nič čudnega, če ga ne poznaš. To je en tak znani ljubljanski pankert, ki je med drugim živel tudi na cesti, precej ****dup life je imel, ampak se je nekako spravil k sebi, naredil šole in začel pisati (no, to jih je pisal že prej) in izdajati pravljice za otroke. Res poseben tip, v katerem jaz osebno samo dobro vidim.... in ker vem, kako pisatelji težko od knjig živijo, hočem vse njegove knjige kupiti, pa nekaj prispevati. Nekako nagrada za to, kaj je naredil iz sebe iz tistega, kar je bil.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 23:23:55
|
|
|
|
Anonimen
|
no, sej to sem mela v mislih, da mu mejl pošlješ, al pa prek bloga vprašaš čeprov tistga ne piše več al kok jaz sem tole že pred časom zasledila, mam tud namen kupit kakšno, k so lušne videt sam tud še ne vem glih kak...tak da če poštudiraš način, povej
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.2.2008 23:28:03
|
|
|
|
madejka
|
Ja zdijo se lušne! Povej, če boš kaj našla, kako do knjig!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 0:48:02
|
|
|
|
Češnca
|
samo lahko noč sm pršla napisat, se mi ne da brat... do zdaj sm pa likalnik vihtela (moja nočna mora)
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 6:35:05
|
|
|
|
Afnica
|
Teta sem. Yuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Dobila sem nečakinjo. Podrobnosti ne vem, saj sem zaspala, telefon dala filat in pol ni vibriral. Brat me je klical ob 1h. Jaz sem se zbudila ob 4h. Pa se mi ni javil. Sem klicala še mami in je rekla, da je punčka, nekje 3500g, 50cm. Imena ne ve. Je pa najbrž Žana. Brat še kar spi...se je ded zmatral verjetno. Je šlo naravno. No, pa imamo še eno rojeno na Gospodov dan. Tak kot naša 2. Aja, pa izvedela sem, da dobim tudi bratranca ali sestrično. Ja, se hecno sliši. Ampak čist simpl. Imam strica starega 30, njegova deklina 26...no, in septembra pride ali . Komaj čakam jutri, da grem malo pogledat. Danes gremo na pogreb. Lana in Lano bosta pa čuvali moja botrca in sestrična.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 7:45:49
|
|
|
|
mateya24
|
grrrrr..pa sem tak dolgi post napisala, pa mi ga noče objavit...jaoooo No bom kar krajšo verzijo napisala zdaj: Dans sem prvo noč spala brez mojega....živi obup!! Da se ti zmeša!! Vso noč sem se premetavala, ko pa mi končno uspe zaspat, pa se je že mala zbudla... Živa katastrofa!!! Dans moramčimprej ven na sveži zrak, da pridem vsaj malo k sebi! Julij, kaj pa ti je zdravnik sploh reko, da je Ani?! jaz upam, da bota čimprej boljše, pa da bo začela pridno papat! Da lahko gremo spet na kako šetnjo Glede piknika pa: če nama bo uspelo prit, boma tudi midve sami, se pravi 1 odrasel + 1 otrok
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 7:48:03
|
|
|
|
Freycha
|
dobro jutro radni narode Crne gore, ura je 12!! oooo Afnica čestitke za pupiko!!!!! zdej sem šla jst mal čekirat, pa sem videla, da je imela Ana včeraj obmesečnico: čestitke ana Danes ima pa Jurij obmesečnico: čestitke Jurij
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 7:57:11
|
|
|
|
Freycha
|
joj mateya to te pa čisto razumem. Moj ma non stop nočne, pa v 99% primerov slabo spim...... pa a ni to butasto, saj če spiš, ne veš, da ga ni zraven, ne? ampak meni tudi ne gre! en velik za neprespano noč, pa res pojdita hitro ven na sprehod, bo prav pasalo. Pri nas sonček že kuka na plano in medve greva tudi ven, ko se mala zbudi in jo nahranim!!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 9:32:40
|
|
|
|
tinispela
|
Jutro! Pri nas precej pestra noč! Sicer ni imela vročine (tudi včeraj ne več) ampak se je non stop zbujala, večinoma z jokom, zaspala komaj ob 20 30, zjutraj pa kar zgodaj pokonci. Zdaj pa že pančka dopoldanca. Upam da bodo kmalu mimo ti zobki. Jaz tud upam, da se bo moj dragi vklopil v družbo na pikniku, ker če ni njegova družba, ne ve kaj naj se pogovarja. Freycha, ga bom najprej P predstavla, ga bo mal on uvedel ! Še malo da se segreje pol pa mal v park na sončka, pa mal po mestu in na Lent.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 10:14:21
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... Mi smo tudi kolko tolko naspani Žaiva je tudi zadnje čase bolj zgodnja , danes se je npr. zbudila okoli8, če pomislim da je včasih spala do 12,13 je to res hitro. Mij tak bolj všeč, ker pol še mogoče na sprehodu spi dlje kot 20 min. Mi2 grema tudi na sončka, ati pa ma kazensko in more kitat Afnica, čestitke za vašo novo družinsko članico
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 10:18:39
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro, spali smo full slabo Lea je dobila vročino ponoči , čist boga je ni prehlajena pa nič ampak ti zobeki......Moj je glih za BM letel spet po trakec za zob, moja ranica od zoba še vedno natečena, tako da smo vsi .... Najbolj mi je hudo za malo, dans jutro je čist boga komaj da se je kaj nasmejala , joj sam da toti prvi zobi pridejo pol pa bo menda mir.... Vsem čestitke za obmesečnico , afnica čestitke za dojenčka
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 10:22:24
|
|
|
|
Češnca
|
Juuutro! Spet je lepo sončece, tale vikend mi je dal že ogrooomno energije (lepo vreme, je en dan dlje doma, luštni sprehodi, prijetna družba,...). Danes gremo k mojim na kosilo (tudi še dolg od diplome; sva hotla častit pa se ne pustijo ). Afnica čestitke! tudi za Lano! Midva tud nimava problema, četud ne poznava nobenga v družbi. Itak bo pa moj kakšno igračo s sabo prinesu (vsaj zmaja, ki je vedno v avtu) . Jurij vse naj, naj, najboljše! z zamudo... Ana vse naj, naj, najlepše!!! bojana, majrim vam privoščim tele izlete! Komaj čakam, da se spokamo mal morje pogledat. krkatja Mali Mozart, ja... Tolk, kolkor sicer ni nežen, je bil do tipk ful, ni nč zbijal. Naravni talent. Sam ne vem, kdo bo pianino kupu, pa kam ga bomo dal.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 10:30:36
|
|
|
|
yudit
|
Kak pripravljate špinačo za male, ker bi ji naredila pa nevem kako , nisem je še delala nikoli. Al toto kar zmrznjeno kupim špinačo, mislila sam tud blitvo sprobat, Lea sploh nemara zelenjave poje kako žličko in to je vse, sadje pa ima rada banano pa najbolj . Nevem kaj se dogaja al sem že tak utrujena al kaj, da mi kile kar grejo dol pa nisem na nobeni dieti , saj je boljše tak ampak zgleda da neprespane noči delujejo kot dieta . Ja včeraj sem si pa privoščila en dan skoro samo zame, bila sem pri frizerju in masaži , tak da sem mal k sebi prišla ....Smo že začeli z selitvijo do konca tega meseca pa bomo že v novem gnezdecu jupiiiii komaj čakam , pol pa bomo verjetno kaki mesec brez interneta dokler ga ne prenesejo, pol pa bom dodala kakih novih fotk iz novega gnezda
|
|
|
ivfmišaaapo katerem postopku IVF ste zanosile?1 (
77%)
2 (
7%)
3 (
5%)
4 (
3%)
5 (
2%)
6 (
6%)
Število vseh glasov: 465Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!