|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
10.2.2008 10:38:15   
yudit
Kaj bote kaj presenetile svojeuser posted image za valentinovouser posted image jaz nimam pojma kaj naj , ker midva imama še obletnico poroke 4 letauser posted image . Sploh nimam več idej kaj naj, mogoče kako malenkost in to je to. Zdaj pa šibam mal pospravit mala spi, pol pa še kosilo naredit pa mal počivat, pa bo že nedelja mimo...Nedelja je družinki dan,  čim bolj jo izkoristite in fajn bodite . lp pa za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 151
10.2.2008 10:54:46   
corfu
Dober dan

Naši tudi ti zobje nagajajouser posted image ...
Včeraj sem malo preučevala horoskop in ugotovina naslednje...

jaz lev, podznak bik
mož rak, podznak tehtnica
sin kozorog, podznak lev
hči rak, podznak lev...

bogi moj možuser posted image user posted image user posted image ...tri leve na kupuuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 152
10.2.2008 10:55:54   
corfu
Za valentinovo še nimam idej, kakšen dober vinček, ko bosta otroka zaspala...

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 153
10.2.2008 13:20:04   
kapica
Yudit, ce bi od neprespanih noci sle kile dol, pol bi jaz bila ze suhcana ko palckauser posted image user posted image user posted image . Za valentinovo si ne bova kaj kupovala, jaz dobim roziceuser posted image .

Lusne slikice imateuser posted image user posted image user posted image .
Afnica, cestitke za novo clanicouser posted image user posted image .

Nasa noc je bila okej, samo 1krat se je zbudiluser posted image . Zunaj je soncek, dino spancka, pol pa greva ven, moz je pa na sihtu do vecera.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 154
10.2.2008 15:07:45   
bojana2
Afnica  user posted image user posted image  za nečakinjo. user posted image

Jurij in Ana vse naj naj..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Yudit user posted image user posted image  za Leo.

Za valentinovo še nimam nobene ideje..moram mal presenetit mojga k on čist prevečkrat mene, pa mi je že mal bed...sam ne vem še kaj in kako...

Kapica vedno lepše nočke mate...user posted image ...pr nas pa še vedno po starem. Sej se sploh ne zbudi čist, kr v spanju stoka in jokca - tolk da moram vstat in ga potolažit...bogo revše...user posted image

Sva pa lih s sprehoda user posted image  - kaj tazga pa še ne...je nekje na sredini začel tko jokat, za nepotolažit...je šlo še men na jok...pojma nimam kaj mu je blo. Je bil ful zaspan, pa ne spat, duda tud ni pomagala popolnoma nič, uglavnem sem ga vzela ven iz vozička in sva se ob cesti cartala...user posted image ...nisem vedla kaj naj naredim, sem že mojga mislila klicat naj naju pride iskat. No pa se je le pomiril, potem je zaspal in še zdaj nina doma...user posted image . Upam, da ne bo zbolel revež moj...

Hmmm...katera je omenila hujšanje zaradi nočnega vstajanja...ja pri men 100% deluje...jem normalno (včasih celo mal preveč), športam popolnoma nič user posted image , ponoči pa res milijonkrat vstanem. In  sem v slabem mesecu šla dol že 3 kg....sej ni ne vem kolk, sam me že tko ni velik skup, pa je to zame kr velik. Zdej se moram sam še spravit mal telovadit, da mal utrdim moj špehec, mišic itak nimam...user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 155
10.2.2008 15:21:26   
rumba
Hujšanje zaradi nočnega vstajanja? Japajede.user posted image Vstajam neštetokrat, čez dan običajno pozabim jest, večinoma sem sama z mularijo, tako da ni časa se niti usesti... pa mislite, da mi gredo kile kaj dol? Mhm, sanja kura kukuruz.... Prav NIČ!user posted image  Po prvem in drugem porodu sem hujšala (ne namenoma), da je bila že groza, sedaj pa kar nikamor ne grem. Se bom morala spravit h kaki telovadbi, samo še ne vem, kje bom cajt kupila.user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 156
10.2.2008 16:42:05   
kapica
Bojana, ja, nocke so res lepseuser posted image , ampak jaz sem bolj zmatrana kot prej, ko sem vstajala vsake pol ure. Zgleda da morem se veliko not spravit, pa bo boljse. Upam, da tokrat pa res tako ostane no.
Rumba, verjamem, pri treh otrocih res ne gre se telovadit. Mogoc bo treba se cetrtega narest, pa bo slo pol mogoce spet tak hitro dol kot je slo pri prvih dvehuser posted image .

Midva sva iz sprehoda, ko se soncek skrije je takoj hladno. Zdaj se pa igrava na puzlihuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 157
10.2.2008 17:37:30   
Freycha
ja, mo je tudi danes v dnevni in mi je full tečno takrat, ko je ob nedeljah v službi......

sem pa bila povabljena na kosilo k sosedom na tortilje, ki so bile odlične (samo ne vem, kaj me zaj nekaj šraufauser posted image ), sam k kave nimajo, pa sem skor zaspala na obisku user posted image user posted image  no, sej smo bli vsi čist outuser posted image

zdej pa mala full nekaj tečka in jo malo pustim pri miru....... bo že.....

kar se valentinovega tiče... ah, jaz bi se kdaj pa kdaj full pustila presenetiti, sam pomoje ne bova nič praznovala.....

joj, kak bi šla zdej spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 158
10.2.2008 17:43:23   
rumba
A danes nas je pak nekaj slamnatih vdov?user posted image  Moj je tudi v službi. Celi dan. Pride enkrat pozno zvečer.... Opoldne in poopldne smo bili z otroki zunaj na sončku. Kako je pasalo. Smo šli na grad, gro smo si privoščili vročo čokoladouser posted image , za dol pa je padla vzpenjača.user posted image  Za mularijo je to kot vlak smrti.user posted image user posted image user posted image
Zdaj sem pa ful zaspana, zeham, da bom še monitor požrla. Pa malo mi je že dolgčas. Sej ne, da ni kaj za počet, samo malo bi mi pasalo kake odrasle družbe....

Valentinovo.... si nič ne kupujeva. Mogoče kako čokoladico ali rožico.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 159
10.2.2008 18:05:50   
Freycha
slamnata vdova user posted image  dober izraz... ga nisem poznala.

jaz sem bila prej tudi tak zaspana, da sem skoraj sosedo pojedla. Sem nesla smeti dol, pa sem videla, da imata temo. Pomoje sta me še komaj prenašala, zdej sta šla pa spat... Dita pa valda kot nalašč zdej nekaj tečka in noče zaspati, da bi magar z njo v naročju malo zadremala... no, pa zdej je itak kava začela prijemati....

rumba, sej jaz sem še vedno full otročja, ampak če hočeš, ti jaz malo družbo delam user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 160
10.2.2008 18:49:46   
Ajvy
oli...no, pa je dan skoraj pri koncu....mi smo se cel dan potepali...zdej pa samo še kopanje...in jestje in ajanje...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 161
10.2.2008 19:04:55   
Freycha
kak je pa Dita zdele tečna.... to pa ne moreš verjeti..... user posted image   Nič ji ni prav... ne na kavču, ne na tleh, ne v naročju, ne bi zaspala, tut žejna ni.....  nič nič nič... samo tečkat je treba......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 162
10.2.2008 19:25:55   
madejka
Hoj babike!
HItro poročilo... je kaki novi zobek? Kaka obmesečnica?user posted image
Mi smo spet pohajali cel dan in kar paše malo bit doma. Se dragi ukvarja z malim in meni prav paše, čeprav sta tu zravn mene na kaučuuser posted image

Aja smo pa meli mega noč!user posted image Je spal NEPREKINJENO od 22. do 5., dobil dudo, spal do 7.30!!! In potem sva jedla pa je spal še do 8! Kaj takega!user posted image Pa sem bla še kar zaspanauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 163
10.2.2008 19:29:52   
tinispela
Jaz tud za valentinovo ne vem, kaka mala pozornosti.
Danes je bil prav lepi dan, smo šli na sprehod v mesto, mal martinčkali na kavici v mestu, pol pa na kosilo k staršem od dragega. Špela je veliko boljša, upam da bo tudi noč bolj znosna. Joj, madejka kak sem ti fouš, komaj čakam take noči!

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 164
10.2.2008 19:57:34   
madejka
Tini jaz bom sebi jutri tud za danesuser posted image user posted image

Afnica ČESTITKE TETA!!!user posted image user posted image user posted image

Freycha in kako je bodoča nevestica? Roka že kaj boljše?
Pri Diti bo pa mogoče zobekuser posted image

Valentinovo... jaz sem mojmu naročila, da rabim ene lepe copateuser posted image Za njega pa ne vem kaj bom nabavlauser posted image Neko malenkost verjetno, še nimam ideje.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 165
10.2.2008 20:04:55   
krkatja
Madejka, ti kar drezaj v osje gnezdo. Od polnoči do treh sem trikrat vstala, potem pa sploh več nisem do sedmih zjutraj šla spat!
Jurij se zahvaljuje za čestitke. Za svojo obmesečnico pa si je omislil svoj 2.zobek! Tak da ima opravičilo za nemogočo noč. Čeprav se mi zdi da ga še vedno ful napenja in se zato zbuja. Pa tudi danes čez dan. Dvakrat neutolažljiv jok. Tečen pa kot podrepna muha. Potem pa se je sprdel in čisto novi Jurij. Nasmejan, krohotal se je, v glavnem moj sinko. Prejšnji teden sem ga za dva dni spet izključno dojila, da vidim, če je od GH. Ampak ga je kljub temu napenjalo.
Valentinovo bo pa šlo mimo nas. Skoraj tako kot vsako leto. Mogoče bova kakšno buteljko spila. Če bo mali spal...ali pa do bo mali spal user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 166
10.2.2008 20:10:01   
madejka
Krkatja se opravičujemuser posted image Pa še enuser posted image za tebe!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 167
10.2.2008 20:22:46   
krkatja
Eh Madejka, saj se hecam. Super, da ste tak lepo spali. Mate pravi luft tam v Miklavžu. Jaz sem danes tud v avtu zadremala, ko smo se čez Miklavž peljali. Upam, da ga bo veter danes ponoči kaj spihal proti Teznu. S TiniŠpelo ne bi imeli nič proti. user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 168
10.2.2008 20:29:06   
madejka
Krkatja ko bi le luft bil, bi skoz tak spaluser posted image Ne pa enkrat na mesecuser posted image
Laški luft mu paše zgleda, 3x smo bli tam in 3x je lepo spal poluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 169
10.2.2008 20:29:53   
Freycha
jah madejka, to jo boš mogla pa kar sama povprašatuser posted image ..... z roko pa ni ok. Oz. zdej z drugo ni ok user posted image  res ma smolo s temi rokamiuser posted image

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 170
10.2.2008 20:36:03   
baja*
čer

Neka me kuha, vse me boli, še najbolj pa glava..... za en drek se počutimuser posted image

Mali je staknil alergijo, in to na breskvo. Dva dni je bil čisto pikčast, še po glaviuser posted image , no dans pa je že okuser posted image

Sem dolžna še čestitke Juriju in Aniuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa teti afnici za nečakinjouser posted image user posted image user posted image

zaj se pa še samo poknem na kavčuser posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 171
10.2.2008 20:36:53   
poldy
user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 172
10.2.2008 20:38:22   
poldy
no končno je tud men ratal pogruntat, kako prideš do teh smeškov
user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 173
10.2.2008 20:42:45   
Freycha
bogica baja user posted image user posted image  upam, da se čimprej k sebi spraviš, pa hudiča, pazi na Reneja, da ne bo šel na prvi zmenek z Dito čisto pikast po obrazu. Bodo mislili, da imata rdečke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 174
10.2.2008 21:26:32   
Anonimen
čeruser posted image
neki me hakla spet....mam čist nos zabit, pa ono bezgavko v licu otečenouser posted image

tamala se je v sedka dans samauser posted image sicer ponesrečiuser posted image pa vseen...ko je na vseh štirih, se na prste opira in zvija noge sem pa tja...in je spodvila eno nogo, zgornji del trupa pa ful gor porinla in jo je prekucnlouser posted image pa je na riti pristalauser posted image mal je zmedeno gledla, ji ni blo najbl jasnouser posted image jaz pa valda čist navdušenauser posted image parkrat se ji še tkole ponesreči, pa si bo pršla gor in se bo sama vsedalauser posted image
je pa pravi terminator, to raztura vse, nič noi varno pred njo, sploh k je zdej to plazenje naštudirala in jo povsod polnouser posted image pa res vse stakne in najde, že vidim da bo kr krizauser posted image

kar se valentinovga tiče...pr nas to nemauser posted image ne obstajauser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?