Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 10:38:15
|
|
|
|
yudit
|
Kaj bote kaj presenetile svoje za valentinovo jaz nimam pojma kaj naj , ker midva imama še obletnico poroke 4 leta . Sploh nimam več idej kaj naj, mogoče kako malenkost in to je to. Zdaj pa šibam mal pospravit mala spi, pol pa še kosilo naredit pa mal počivat, pa bo že nedelja mimo...Nedelja je družinki dan, čim bolj jo izkoristite in fajn bodite . lp pa za
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 10:54:46
|
|
|
|
corfu
|
Dober dan Naši tudi ti zobje nagajajo ... Včeraj sem malo preučevala horoskop in ugotovina naslednje... jaz lev, podznak bik mož rak, podznak tehtnica sin kozorog, podznak lev hči rak, podznak lev... bogi moj mož ...tri leve na kupu
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 10:55:54
|
|
|
|
corfu
|
Za valentinovo še nimam idej, kakšen dober vinček, ko bosta otroka zaspala...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 13:20:04
|
|
|
|
kapica
|
Yudit, ce bi od neprespanih noci sle kile dol, pol bi jaz bila ze suhcana ko palcka . Za valentinovo si ne bova kaj kupovala, jaz dobim rozice . Lusne slikice imate . Afnica, cestitke za novo clanico . Nasa noc je bila okej, samo 1krat se je zbudil . Zunaj je soncek, dino spancka, pol pa greva ven, moz je pa na sihtu do vecera.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 15:07:45
|
|
|
|
bojana2
|
Afnica za nečakinjo. Jurij in Ana vse naj naj.. Yudit za Leo. Za valentinovo še nimam nobene ideje..moram mal presenetit mojga k on čist prevečkrat mene, pa mi je že mal bed...sam ne vem še kaj in kako... Kapica vedno lepše nočke mate... ...pr nas pa še vedno po starem. Sej se sploh ne zbudi čist, kr v spanju stoka in jokca - tolk da moram vstat in ga potolažit...bogo revše... Sva pa lih s sprehoda - kaj tazga pa še ne...je nekje na sredini začel tko jokat, za nepotolažit...je šlo še men na jok...pojma nimam kaj mu je blo. Je bil ful zaspan, pa ne spat, duda tud ni pomagala popolnoma nič, uglavnem sem ga vzela ven iz vozička in sva se ob cesti cartala... ...nisem vedla kaj naj naredim, sem že mojga mislila klicat naj naju pride iskat. No pa se je le pomiril, potem je zaspal in še zdaj nina doma... . Upam, da ne bo zbolel revež moj... Hmmm...katera je omenila hujšanje zaradi nočnega vstajanja...ja pri men 100% deluje...jem normalno (včasih celo mal preveč), športam popolnoma nič , ponoči pa res milijonkrat vstanem. In sem v slabem mesecu šla dol že 3 kg....sej ni ne vem kolk, sam me že tko ni velik skup, pa je to zame kr velik. Zdej se moram sam še spravit mal telovadit, da mal utrdim moj špehec, mišic itak nimam...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 15:21:26
|
|
|
|
rumba
|
Hujšanje zaradi nočnega vstajanja? Japajede. Vstajam neštetokrat, čez dan običajno pozabim jest, večinoma sem sama z mularijo, tako da ni časa se niti usesti... pa mislite, da mi gredo kile kaj dol? Mhm, sanja kura kukuruz.... Prav NIČ! Po prvem in drugem porodu sem hujšala (ne namenoma), da je bila že groza, sedaj pa kar nikamor ne grem. Se bom morala spravit h kaki telovadbi, samo še ne vem, kje bom cajt kupila.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 16:42:05
|
|
|
|
kapica
|
Bojana, ja, nocke so res lepse , ampak jaz sem bolj zmatrana kot prej, ko sem vstajala vsake pol ure. Zgleda da morem se veliko not spravit, pa bo boljse. Upam, da tokrat pa res tako ostane no. Rumba, verjamem, pri treh otrocih res ne gre se telovadit. Mogoc bo treba se cetrtega narest, pa bo slo pol mogoce spet tak hitro dol kot je slo pri prvih dveh . Midva sva iz sprehoda, ko se soncek skrije je takoj hladno. Zdaj se pa igrava na puzlih .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 17:37:30
|
|
|
|
Freycha
|
ja, mo je tudi danes v dnevni in mi je full tečno takrat, ko je ob nedeljah v službi...... sem pa bila povabljena na kosilo k sosedom na tortilje, ki so bile odlične (samo ne vem, kaj me zaj nekaj šraufa ), sam k kave nimajo, pa sem skor zaspala na obisku no, sej smo bli vsi čist out zdej pa mala full nekaj tečka in jo malo pustim pri miru....... bo že..... kar se valentinovega tiče... ah, jaz bi se kdaj pa kdaj full pustila presenetiti, sam pomoje ne bova nič praznovala..... joj, kak bi šla zdej spat
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 17:43:23
|
|
|
|
rumba
|
A danes nas je pak nekaj slamnatih vdov? Moj je tudi v službi. Celi dan. Pride enkrat pozno zvečer.... Opoldne in poopldne smo bili z otroki zunaj na sončku. Kako je pasalo. Smo šli na grad, gro smo si privoščili vročo čokolado , za dol pa je padla vzpenjača. Za mularijo je to kot vlak smrti. Zdaj sem pa ful zaspana, zeham, da bom še monitor požrla. Pa malo mi je že dolgčas. Sej ne, da ni kaj za počet, samo malo bi mi pasalo kake odrasle družbe.... Valentinovo.... si nič ne kupujeva. Mogoče kako čokoladico ali rožico.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 18:05:50
|
|
|
|
Freycha
|
slamnata vdova dober izraz... ga nisem poznala. jaz sem bila prej tudi tak zaspana, da sem skoraj sosedo pojedla. Sem nesla smeti dol, pa sem videla, da imata temo. Pomoje sta me še komaj prenašala, zdej sta šla pa spat... Dita pa valda kot nalašč zdej nekaj tečka in noče zaspati, da bi magar z njo v naročju malo zadremala... no, pa zdej je itak kava začela prijemati.... rumba, sej jaz sem še vedno full otročja, ampak če hočeš, ti jaz malo družbo delam
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 18:49:46
|
|
|
|
Ajvy
|
oli...no, pa je dan skoraj pri koncu....mi smo se cel dan potepali...zdej pa samo še kopanje...in jestje in ajanje...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 19:04:55
|
|
|
|
Freycha
|
kak je pa Dita zdele tečna.... to pa ne moreš verjeti..... Nič ji ni prav... ne na kavču, ne na tleh, ne v naročju, ne bi zaspala, tut žejna ni..... nič nič nič... samo tečkat je treba......
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 19:25:55
|
|
|
|
madejka
|
Hoj babike! HItro poročilo... je kaki novi zobek? Kaka obmesečnica? Mi smo spet pohajali cel dan in kar paše malo bit doma. Se dragi ukvarja z malim in meni prav paše, čeprav sta tu zravn mene na kauču Aja smo pa meli mega noč! Je spal NEPREKINJENO od 22. do 5., dobil dudo, spal do 7.30!!! In potem sva jedla pa je spal še do 8! Kaj takega! Pa sem bla še kar zaspana
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 19:29:52
|
|
|
|
tinispela
|
Jaz tud za valentinovo ne vem, kaka mala pozornosti. Danes je bil prav lepi dan, smo šli na sprehod v mesto, mal martinčkali na kavici v mestu, pol pa na kosilo k staršem od dragega. Špela je veliko boljša, upam da bo tudi noč bolj znosna. Joj, madejka kak sem ti fouš, komaj čakam take noči!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 19:57:34
|
|
|
|
madejka
|
Tini jaz bom sebi jutri tud za danes Afnica ČESTITKE TETA!!! Freycha in kako je bodoča nevestica? Roka že kaj boljše? Pri Diti bo pa mogoče zobek Valentinovo... jaz sem mojmu naročila, da rabim ene lepe copate Za njega pa ne vem kaj bom nabavla Neko malenkost verjetno, še nimam ideje.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 20:04:55
|
|
|
|
krkatja
|
Madejka, ti kar drezaj v osje gnezdo. Od polnoči do treh sem trikrat vstala, potem pa sploh več nisem do sedmih zjutraj šla spat! Jurij se zahvaljuje za čestitke. Za svojo obmesečnico pa si je omislil svoj 2.zobek! Tak da ima opravičilo za nemogočo noč. Čeprav se mi zdi da ga še vedno ful napenja in se zato zbuja. Pa tudi danes čez dan. Dvakrat neutolažljiv jok. Tečen pa kot podrepna muha. Potem pa se je sprdel in čisto novi Jurij. Nasmejan, krohotal se je, v glavnem moj sinko. Prejšnji teden sem ga za dva dni spet izključno dojila, da vidim, če je od GH. Ampak ga je kljub temu napenjalo. Valentinovo bo pa šlo mimo nas. Skoraj tako kot vsako leto. Mogoče bova kakšno buteljko spila. Če bo mali spal...ali pa do bo mali spal
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 20:10:01
|
|
|
|
madejka
|
Krkatja se opravičujem Pa še en za tebe!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 20:22:46
|
|
|
|
krkatja
|
Eh Madejka, saj se hecam. Super, da ste tak lepo spali. Mate pravi luft tam v Miklavžu. Jaz sem danes tud v avtu zadremala, ko smo se čez Miklavž peljali. Upam, da ga bo veter danes ponoči kaj spihal proti Teznu. S TiniŠpelo ne bi imeli nič proti.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 20:29:06
|
|
|
|
madejka
|
Krkatja ko bi le luft bil, bi skoz tak spal Ne pa enkrat na mesec Laški luft mu paše zgleda, 3x smo bli tam in 3x je lepo spal pol
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 20:29:53
|
|
|
|
Freycha
|
jah madejka, to jo boš mogla pa kar sama povprašat ..... z roko pa ni ok. Oz. zdej z drugo ni ok res ma smolo s temi rokami
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 20:36:03
|
|
|
|
baja*
|
čer Neka me kuha, vse me boli, še najbolj pa glava..... za en drek se počutim Mali je staknil alergijo, in to na breskvo. Dva dni je bil čisto pikčast, še po glavi , no dans pa je že ok Sem dolžna še čestitke Juriju in Ani pa teti afnici za nečakinjo zaj se pa še samo poknem na kavč nočko
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 20:36:53
|
|
|
|
poldy
|
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 20:38:22
|
|
|
|
poldy
|
no končno je tud men ratal pogruntat, kako prideš do teh smeškov
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 20:42:45
|
|
|
|
Freycha
|
bogica baja upam, da se čimprej k sebi spraviš, pa hudiča, pazi na Reneja, da ne bo šel na prvi zmenek z Dito čisto pikast po obrazu. Bodo mislili, da imata rdečke
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.2.2008 21:26:32
|
|
|
|
Anonimen
|
čer neki me hakla spet....mam čist nos zabit, pa ono bezgavko v licu otečeno tamala se je v sedka dans sama sicer ponesreči pa vseen...ko je na vseh štirih, se na prste opira in zvija noge sem pa tja...in je spodvila eno nogo, zgornji del trupa pa ful gor porinla in jo je prekucnlo pa je na riti pristala mal je zmedeno gledla, ji ni blo najbl jasno jaz pa valda čist navdušena parkrat se ji še tkole ponesreči, pa si bo pršla gor in se bo sama vsedala je pa pravi terminator, to raztura vse, nič noi varno pred njo, sploh k je zdej to plazenje naštudirala in jo povsod polno pa res vse stakne in najde, že vidim da bo kr kriza kar se valentinovga tiče...pr nas to nema ne obstaja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?