Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:05:25
|
|
|
|
Freycha
|
SANEK-ova ma full se slabša.... iz včeraj na danes ponoči sem se tut tak praskala, da me je kar vse bolelo. Danes sem se prekrišila in za zajrk pojedla malo kruha in salamo, sem sadje kar spustila, potem sem pa raje zelenjavo in juho jedla........ bom pa videla, kaj bom naprej, ker mam res čisto bogo kožo in to po celem telesu. No, ko se meni tudi na nogah začne spuščat alergija potem vem, da je res že slabo
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:05:27
|
|
|
|
corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba corfu, kot da bi poslušala sama sebe........... glede moževe odsotnosti mislim... Hja, se pridružujem tvojemu jamranju. Pa za frizurco. Jaz že neki časa razmišljam o tem, a azenkrat sem še samo pri razmišljanju..... Ko bo možek doma, da bom lahko šla. sva že dve, se takoj bolje počutim , a sem že povedala, da sem danes tudi samohranilka, pa tudi jaz še ne vem koliko časa...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:06:22
|
|
|
|
Freycha
|
No, danes sem pa tudi jaz samohranilka in bom do jutri do nekje dveh, treh....... če vam to kaj pomaga pa če se katera vsaj malo zaradi tega boljše počuti
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:11:07
|
|
|
|
rumba
|
Freycha, rade te imamo. Dobrodošla v klubu anonimnih samohranilk.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:13:11
|
|
|
|
Freycha
|
rumba hehehe ta je pa dobra tudi jaz vas imam rada btw če se odločim v petek priti.... kdaj? Pa kje je to točno? sem že malo ven iz LJ in BTC-ja in vseh teh sprememb
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:14:17
|
|
|
|
siskamiska
|
Ajvy a piješ dovolj vode? Mogoče se ti dogaja da te Tarja toliko okupira da pozabljaš nase Poldy . Ne vem kaj naj ti svetujem. Probaj si najti varstvo za en večer in noč , pa povabi svojega na večerjo, prej seveda skoči v kako sexy perilo....probajta preživeti tako večer kot sta ga predenj sta dobila Uršo. Je pa res da ko pride enkrat otrok da se vse spremeni za 100%. Freycha kaj naj pa jaz rečem ker sem precej omejena na letanje okrog vozička, npr še k nobeni domov se ne morem povabiti na kavo ker ne pridem v lift. Mislim da sta mi Gabi in Rumba hvaležni . Zato si pa jaz prib 1x na 14 dni vzamem zvečer kako urico zase in skočim na kako pivičko s kom . Je treba uživat življenje.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:20:09
|
|
|
|
mateya24
|
uauuuu naš otrok je pa dans res expresno zaspal No če se tak ne veliko pogovarjate o samohranilkah...pa jamrate druga drugi...pa sem jaz definitivno na 1. mestu jaz sem med tednom vsako popoldne do 11 zvečer samohranilka ... ampak sem se temu že čist privadla...je tolk boljše pol dopoldan in čez vikend
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:20:24
|
|
|
|
corfu
|
Tako je punce, treba si je vzeti čas zase (če je mož le doma , ne Rumba ) si privoščiti kako malenkost, da se počutimo tudi sexi, ženstveno, saj nismo samo mame in žene, smo tudi ženske... Določene se preveč zapustijo, pa potem sčasoma z mastnimi lasmi in večnim nerganjem tudi možu niso več zanimive...no zato sem šla jaz k frizerju, še nergat moram nehat, pa bo mogoče več doma Le kje je Ulla?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:22:06
|
|
|
|
corfu
|
mateja, nisi na prvem mestu, ne! Mojga ni od 7-22, no ne ravno vsak dan, ampak če pride do 18 domov je praznik
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:25:45
|
|
|
|
Freycha
|
pa čeprav sem na zadnjem mestu ali med zadnjimi se lahko vseeno malo razburjam, al ne?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:25:45
|
|
|
|
madejka
|
Ćer babike! Hja babe, jaz pa dans nisem samohranilka Moj je sicer trenutno skočil ven, ampak samo zato, DA MI JE ŠEL PO HOTDOG! mam jutri namreč roj. dan, pa me že dans razvaja. Jutri me pa pelje v šoping! Zgleda se mi hoče oddolžit za vse samohranilske večere Freycha bogica si ti s to alergijo! Mene pobere, da dobim alergijo na sadje. Poldy kot so že druge rekle POGOVORITA SE! Zgubit nimata kaj, če se iskreno zmenita, dobita pa lahko ogromno! Pa držim pesti, da vama rata! Ajvy bejž k zdravniku, zdaj pa že mene skrbi za tebe! Rumba ćer halo Ulla kje si??? Baja kak si??? Tak... bežim, moj hotdog je prišo!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:32:33
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha btw če se odločim v petek priti.... kdaj? Pa kje je to točno? sem že malo ven iz LJ in BTC-ja in vseh teh sprememb Menda se dobimo v petek ob 13-ih v slaščičarni Zvezda. Parkiraš pred Merkurjem, levo od vhoda v Merkur in čez cesto je Outlet in tam je ta slaščičarna. Ne boš zgrešila, jo vidiš s parkirišča.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:32:59
|
|
|
|
rumba
|
madejka, ćer!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:34:29
|
|
|
|
rumba
|
Pa sej ne morem verjeti! Izstopam iz kluba AS. Moj me je ravnokar počastil s svojim prihodom. Mogoče bi pa morala vedno malo pojamrat.
< Sporočilo je popravil rumba -- 15.4.2008 21:35:34 >
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:36:43
|
|
|
|
corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Pa sej ne morem verjeti! Izstopam iz kluba AS. Moj me je ravnokar počastil s svojim prihodom. Mogoče bi pa morala vedno malo pojamrat. kako si me mogla zapustit , sem vesela zate
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:43:51
|
|
|
|
rumba
|
Joj, moram vam neki povedat. V sosednjem bloku živi ena poznana igralka. Pa pripelje njen dragi ven hčerkico (straro okoli dveh let) k našemu igrišču. In čaka in gleda naokoli. Pa pride ona. In prav z nekim odporom....... ma kaj bluzim, prav z gnusom pogleda na vse nas na igrišču in mu reče, da z nami se pa že ne bodo igrali in odpelje voz. Halooooooooo? Sem si prav pogledala roke in noge, če mi ni v tem času, ko smo na igrišču, kaka gobavost ven udarila.......
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:46:16
|
|
|
|
mateya24
|
Corfu...svaka ti čast , pri nas je blo tud tako obdobje, pa tud pride še zdaj vmes kakšna tak izjema...ampak sem res vesela, da ni vsak dan tako Je pa res, da pol čas ki smo skupaj mormo maximalno izkoristit! Ti si napisala prej, da gresta z možekom se zmenit za gostilno po krstu?! Kdaj bote meli krst, če smem vprašat Pač babja radovednost
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:48:36
|
|
|
|
mateya24
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Joj, moram vam neki povedat. V sosednjem bloku živi ena poznana igralka. Pa pripelje njen dragi ven hčerkico (straro okoli dveh let) k našemu igrišču. In čaka in gleda naokoli. Pa pride ona. In prav z nekim odporom....... ma kaj bluzim, prav z gnusom pogleda na vse nas na igrišču in mu reče, da z nami se pa že ne bodo igrali in odpelje voz. Halooooooooo? Sem si prav pogledala roke in noge, če mi ni v tem času, ko smo na igrišču, kaka gobavost ven udarila....... no ja...ta je pa tud taprava ja
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:50:32
|
|
|
|
siskamiska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha pa čeprav sem na zadnjem mestu ali med zadnjimi se lahko vseeno malo razburjam, al ne? valda da se lohk, sej to ti pripada. Po zakonu, 366 člen .
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 21:51:48
|
|
|
|
Freycha
|
no, glede na to, da si rekla hčerkico vem, da ni moja žlahtnica...... se pa tudi ne bi njej čudila za kako tako izjavo in gesto je pa takih mamic kar nekaj..... jaz sem pa do jutri še vedno v klubu... če me hočete no
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 22:03:10
|
|
|
|
mateya24
|
Freycha, z moje strani si sprejeta tinispela...vidim da malo kukaš...sem ti prej pozabla napisat, da ni bla dans sestra Vojka
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 22:05:11
|
|
|
|
Freycha
|
mene pa full nekaj zebe ne vem, če ne bom kar pod odejo popihala.... no, takoj še ne... kmalu pa ziher pa odločla sem se, da ne bom pospravila kuhinje... se bom jutri matrala... zdele mi enostavno ni
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 22:06:12
|
|
|
|
tinispela
|
Čer... Freycha mene tud trenutno vse srbi, ne vem a so krivi orehi a palačinkah, nisem sigurna. Men je vedno bad kadar ni , se pač rada zvečer mal k njemu stisnem . Lahko noč...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 22:08:49
|
|
|
|
rumba
|
Freycha, a ne bo 200-tka padla?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 22:08:54
|
|
|
|
mateya24
|
uh freycha, ko bi ti vidla, kako tu pri meni v dnevni zdaj zgleda...bi blo ohoho za pospravljat...jaz pa čepim za računalnikom no jutri pa grem jaz k zdr, so končno prišle slike, ko sem bla na slikanju hrbetnice, so jih kao nekam založli... da vidim, kaj bo jutr reko... kaj ste mi v soboto pravle, da moram vztrajat, da me pošlje na?!? mah že pa mam spomin kot kura
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?