|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
15.4.2008 21:05:25   
Freycha
SANEK-ova ma full se slabša.... iz včeraj na danes ponoči sem se tut tak praskala, da me je kar vse bolelo. Danes sem se prekrišila in za zajrk pojedla malo kruha in salamo, sem sadje kar spustila, potem sem pa raje zelenjavo in juho jedla........ bom pa videla, kaj bom naprej, ker mam res čisto bogo kožo in to po celem telesu. No, ko se meni tudi na nogah začne spuščat alergija potem vem, da je res že slabo user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
15.4.2008 21:05:27   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

corfu, kot da bi poslušala sama sebe........... glede moževe odsotnosti mislim... Hja, se pridružujem tvojemu jamranju.user posted image user posted image user posted image  Pa user posted image  za frizurco. Jaz že neki časa razmišljam o tem, a azenkrat sem še samo pri razmišljanju..... Ko bo možek doma, da bom lahko šla.user posted image

sva že dve, se takoj bolje počutimuser posted image , a sem že povedala, da sem danes tudi samohranilka, pa tudi jaz še ne vem koliko časa...user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
15.4.2008 21:06:22   
Freycha
No, danes sem pa tudi jaz samohranilka in bom do jutri do nekje dveh, treh....... če vam to kaj pomaga user posted image  pa če se katera vsaj malo zaradi tega boljše počuti user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
15.4.2008 21:11:07   
rumba
Freycha, rade te imamo. Dobrodošla v klubu anonimnih samohranilk.user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
15.4.2008 21:13:11   
Freycha
rumba hehehe ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz vas imam radauser posted image

btw če se odločim v petek priti.... kdaj? Pa kje je to točno? sem že malo ven iz LJ in BTC-ja in vseh teh spremembuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
15.4.2008 21:14:17   
siskamiska
Ajvy a piješ dovolj vode? Mogoče se ti dogaja da te Tarja toliko okupira da pozabljaš naseuser posted image
Poldy user posted image user posted image user posted image . Ne vem kaj naj ti svetujem. Probaj si najti varstvo za en večer in noč user posted image , pa povabi svojega na večerjo, prej seveda skoči v kako sexy perilo....probajta preživeti tako večer kot sta ga predenj sta dobila Uršo. Je pa res da ko pride enkrat otrok da se vse spremeni za 100%.
Freycha kaj naj pa jaz rečem ker sem precej omejena na letanje okrog vozička, npr še k nobeni domov se ne morem povabiti na kavo ker ne pridem v lift. Mislim da sta mi Gabi in Rumba hvaležni user posted image user posted image .
Zato si pa jaz prib 1x na 14 dni vzamem zvečer kako urico zase in skočim na kako pivičko s kom user posted image . Je treba uživat življenje.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
15.4.2008 21:20:09   
mateya24
uauuuu naš otrok je pa dans res expresno zaspaluser posted image user posted image

No če se tak ne veliko pogovarjate o samohranilkah...pa jamrate druga drugi...pa sem jaz definitivno na 1. mestuuser posted image

jaz sem med tednom vsako popoldne do 11 zvečer samohranilkauser posted image ...
ampak sem se temu že čist privadla...je tolk boljše pol dopoldan in čez vikenduser posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
15.4.2008 21:20:24   
corfu
Tako je punce, treba si je vzeti čas zase (če je mož le doma , ne Rumbauser posted image ) si privoščiti kako malenkost, da se počutimo tudi sexi, ženstveno, saj nismo samo mame in žene, smo tudi ženske...user posted image  Določene se preveč zapustijo, pa potem sčasoma z mastnimi lasmi in večnim nerganjem tudi možu niso več zanimive...no zato sem šla jaz k frizerju, še nergat moram nehat, pa bo mogoče več doma user posted image user posted image user posted image

Le kje je Ulla?user posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4833
15.4.2008 21:22:06   
corfu
mateja, nisi na prvem mestu, ne! Mojga ni od 7-22, no ne ravno vsak dan, ampak če pride do 18 domov je praznik user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
15.4.2008 21:25:45   
Freycha
pa čeprav sem na zadnjem mestu ali med zadnjimi se lahko vseeno malo razburjam, al ne? user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
15.4.2008 21:25:45   
madejka
Ćer babike!

Hja babe, jaz pa dans nisem samohranilkauser posted image Moj je sicer trenutno skočil ven, ampak samo zato, DA MI JE ŠEL PO HOTDOG!user posted image user posted image mam jutri namreč roj. dan, pa me že dans razvaja. Jutri me pa pelje v šoping! Zgleda se mi hoče oddolžit za vse samohranilske večereuser posted image user posted image user posted image

Freycha bogica si ti s to alergijo!user posted image user posted image Mene pobere, da dobim alergijo na sadje.
Poldy kot so že druge rekle POGOVORITA SE! Zgubit nimata kaj, če se iskreno zmenita, dobita pa lahko ogromno! Pa držim pesti, da vama rata!user posted image user posted image user posted image

Ajvy bejž k zdravniku, zdaj pa že mene skrbi za tebe!user posted image

Rumba  ćeruser posted image

halo Ulla kje si???

Baja kak si???

Tak... bežim, moj hotdog je prišo!user posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 4836
15.4.2008 21:32:33   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

btw če se odločim v petek priti.... kdaj? Pa kje je to točno? sem že malo ven iz LJ in BTC-ja in vseh teh spremembuser posted image

Menda se dobimo v petek  ob 13-ih v slaščičarni Zvezda. Parkiraš pred Merkurjem, levo od vhoda v Merkur in čez cesto je Outlet in tam je ta slaščičarna. Ne boš zgrešila, jo vidiš s parkirišča.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
15.4.2008 21:32:59   
rumba
madejka, ćer!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
15.4.2008 21:34:29   
rumba
Pa sej ne morem verjeti! Izstopam iz kluba AS. Moj user posted image  me je ravnokar počastil s svojim prihodom.user posted image  Mogoče bi pa morala vedno malo pojamrat.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 15.4.2008 21:35:34 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
15.4.2008 21:36:43   
corfu

Pa sej ne morem verjeti! Izstopam iz kluba AS. Moj user posted image  me je ravnokar počastil s svojim prihodom.user posted image  Mogoče bi pa morala vedno malo pojamrat.user posted image user posted image user posted image

kako si me mogla zapustit user posted image user posted image user posted image , sem vesela zateuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
15.4.2008 21:43:51   
rumba
Joj, moram vam neki povedat. V sosednjem bloku živi ena poznana igralka. Pa pripelje njen dragi ven hčerkico (straro okoli dveh let) k našemu igrišču. In čaka in gleda naokoli. Pa pride ona. In prav z nekim odporom....... ma kaj bluzim, prav z gnusom pogleda na vse nas na igrišču in mu reče, da z nami se pa že ne bodo igrali in odpelje voz.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Halooooooooo? Sem si prav pogledala roke in noge, če mi ni v tem času, ko smo na igrišču, kaka gobavost ven udarila.......user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
15.4.2008 21:46:16   
mateya24
Corfu...svaka ti častuser posted image , pri nas je blo tud tako obdobje, pa tud pride še zdaj vmes kakšna tak izjema...ampak sem res vesela, da ni vsak dan takouser posted image

Je pa res, da pol čas ki smo skupaj mormo maximalno izkoristit!

Ti si napisala prej, da gresta z možekom se zmenit za gostilno po krstu?!
Kdaj bote meli krst, če smem vprašatuser posted image  Pač babja radovednostuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
15.4.2008 21:48:36   
mateya24

Joj, moram vam neki povedat. V sosednjem bloku živi ena poznana igralka. Pa pripelje njen dragi ven hčerkico (straro okoli dveh let) k našemu igrišču. In čaka in gleda naokoli. Pa pride ona. In prav z nekim odporom....... ma kaj bluzim, prav z gnusom pogleda na vse nas na igrišču in mu reče, da z nami se pa že ne bodo igrali in odpelje voz.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Halooooooooo? Sem si prav pogledala roke in noge, če mi ni v tem času, ko smo na igrišču, kaka gobavost ven udarila.......user posted image

no ja...ta je pa tud taprava jauser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
15.4.2008 21:50:32   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

pa čeprav sem na zadnjem mestu ali med zadnjimi se lahko vseeno malo razburjam, al ne? user posted image

user posted image user posted image user posted image  valda da se lohk, sej to ti pripada. Po zakonu, 366 člen user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
15.4.2008 21:51:48   
Freycha
no, glede na to, da si rekla hčerkico vem, da ni moja žlahtnica...... se pa tudi ne bi njej čudila za kako tako izjavo in gesto

je pa takih mamic kar nekaj.....

jaz sem pa do jutri še vedno v klubu... če me hočete no user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
15.4.2008 22:03:10   
mateya24
Freycha, z moje strani si sprejetauser posted image

tinispela...vidim da malo kukaš...sem ti prej pozabla napisat, da ni bla dans sestra Vojka

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
15.4.2008 22:05:11   
Freycha
mene pa full nekaj zebe user posted image  ne vem, če ne bom kar pod odejo popihala.... no, takoj še ne... kmalu pa ziher user posted image

pa odločla sem se, da ne bom pospravila kuhinje... se bom jutri matrala... zdele mi enostavno niuser posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
15.4.2008 22:06:12   
tinispela
Čer...
Freycha mene tud trenutno vse srbi, ne vem a so krivi orehi a palačinkah, nisem sigurna. Men je vedno bad kadar ni user posted image , se pač rada zvečer mal k njemu stisnemuser posted image user posted image . Lahko noč...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
15.4.2008 22:08:49   
rumba
Freycha, a ne bo 200-tka padla?user posted image user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
15.4.2008 22:08:54   
mateya24
uh freycha, ko bi ti vidla, kako tu pri meni v dnevni zdaj zgleda...bi blo ohoho za pospravljat...jaz pa čepim za računalnikomuser posted image

no jutri pa grem jaz k zdr, so končno prišle slike, ko sem bla na slikanju hrbetnice, so jih kao nekam založli...
da vidim, kaj bo jutr reko...
kaj ste mi v soboto pravle, da moram vztrajat, da me pošlje na?!? mah že pa mam spomin kot kurauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?