|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
15.4.2008 14:01:51   
kapica
Corfu, je ze Freycha napisala, nogavicke z gumo spodaj in so super.
Ajvy, a sem kaj govorila da bo Lejla, al od kod to ves?  Jaaa, danes je pa moj Dino 9 mesecev staruser posted image .
Freycha, da bo puncka je samo ugibanje, prosim, ne drzat za besedouser posted image .
Mateya, to pomaga, se mal vsest, vdihnit in premislit kako bos vse organizirala in pol najboljse kr zacet.
Madejka, nimam pojma. Baje da traja ja, da se M porihta. Ampak jaz sem tud mela prve 3 redne, pol cetrta pa ni vec prisla. Da nisi prehitro testa naredla?

Punce, dajte mi se povedat kako je z dudami noo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
15.4.2008 14:17:43   
corfu
Jaz bi dudo Dinotu še pustila. Aljaž jo je imel slabi dve leti, pa ima danes krasne bele zobe. Torej duda ostane!user posted image

user posted image user posted image user posted image Dino vse najlepšeuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
15.4.2008 14:20:13   
mateya24
Jaz ji dam dudo sam še za zaspat, ker to nam ne gre brez...drugače pa ma mogoče še kako tako fazo ko bi jo čez dan mela, ampak še to sam da jo povleče pa izplune...tak da smo jo krepko omejili....ker prej jo je pa nonstop vlačla pa ustih...

kar se tiče menstruacije pa jo mam jaz še zdaj ful neredno...nekaj časa sem mela celo na 14 dni, zaj trenutno mam na 1,5 mes...tak da user posted image

kapica kar se tiče pa organizacije, pa je večinoma res tak...upam, da bom to tud izpelala kot sem si zamilila...

julij...daj javi mi kak ste se zmenli glede krsta...je bla kaka frka zarad druge fare pa to?!? kr jaz mam dans zvečer namen letet dol v svečino da vidim kaj bo reko....preverjeno s prve roke, da bo dans tam, da nebom brezveze letalauser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
15.4.2008 14:21:13   
mateya24
joj še od nas...dino vse naj najuser posted image user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
15.4.2008 15:15:31   
tinispela
Mateya24 jaz mislim da ne. Še danes sem pogledala da imamo datum 22.4, se pravi naslednji teden. A nas sestra Vojka že pogreša?user posted image
Me smo spet spale, še vedno kihava in nama iz nosa teže, prej me je pa še P klical da se tud nekam slabo počuti.
Kapica baje ni nič za skrbet za dude do 5 leta. Tisti ki nimajo dude pa imajo velikokrat bolj not zobe. Najbolj pa priporočajo zobarji lateksovo, ker naj bi se najbolj prilagodila stisku ust.
Freycha a te spet srbi koža? Ja saj res ti imaš alergijo na sadnje, groza! Pol pa moraš it na kakšno drugo dietouser posted image
Jaz imam doma Špelo v ABS nogavičkah, zunaj pa seveda v pedipedkahuser posted image
madjka men je tud ta 3 zamudla, pol pa je blo spet vse v redu!
Dino vse najboljšeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
15.4.2008 15:20:58   
mateya24
Tinispela...ma nekaj smo se pogovarjali, pa je res rekla, da Špele z mamico pa dans ni blo, da sta očitno pozabli...pa sem ziher da se je šlo za vaju, ker je isto na 17.7. rojena....pa na B se pišeta?  Mi bi tud mogli met drug termin pa nama je prejšnji teden domov poslala obvestilo za dans, ker je takrat nebo...
...no mogoče pa res ni isto mislila..pa pol sori da te obremenjujemuser posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
15.4.2008 16:12:16   
tinispela
Mateya24 keri termin bi pa vi mogli met? Upam da ne 22.4., ker mi nismo dobili nobenega obvestila!

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
15.4.2008 17:22:56   
madejka
No, torej nisem user posted image user posted image user posted image  Al kerega naj že prilepim...

Jaz sem pa v službi, pa je ena pacientka že pol ure not, pa mam časuser posted image
Kak ste babe?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
15.4.2008 18:01:26   
Češnca
Vesela novica! Dobila sva odgovor (in to na prvi mejl). Se opravičujejo za napako in bojo poslali manjkajoči par Pedipedkov.  user posted image user posted image user posted image  Jupiiii!

Sam ziher bom pa šele, ko bodo tu...

rumba mislim, da bo šlo. Sporočim zvečer!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
15.4.2008 19:20:28   
Ajvy
Mateya...me veseli, da sta bolje...smo in še vedno fejst stiskamo pesti.....

KApica...ja ti si govorila, da bo Lejla....da pa če bo fant, da se bosta težko zmenle glede imena, ker sta še Dino-ta težko našla.....user posted image user posted image  sem si zapomnila, a ne???
Duda....mi jo imamo samo za spanje .....tako nočno kot popoldansko...vendar jo ven spljune ob prvi priliki....ne bom je odvajala dude še kar nekaj časa....

Dino vse najboljše za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image

Madejka.....user posted image  ker nisi nosečka...vem ,da bi si ti to želela....

Češnca..me veseli, da si vsaj dobila odgovor od čevljčkov...

Pupo skopamo...potem pa v Kitajsko...jjjjjjjeeeeeeee...sam....kolk se mi ne da.....ampak grem vseeno....kaj si ti nr, da ne bi šla....

Punceuser posted image user posted image  hvala za vse danes....ne vem kaj bi brez vas.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
15.4.2008 19:30:32   
poldy
Ayvy, upam d ti bo kitajska pomagala da boš kaj bolje..... mogoče bi meni tudi..... jaz imam doma krizo, ne vem če bova splavala s tega ven, ker se ladja že kar nekaj časa potaplja, kapica nasvet prosim!!!!manjkajo mi trenutki v voje, mojemu pa ni in ni že kar nekaj mesecev.......skoz je en razlog če pa ni nič pa najde kaj da se spričkava in spet ni treba......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
15.4.2008 19:48:13   
corfu
čer

Zdele spokam otroke spat, potem pa bom rekla kakšno na temo od poldy, Ajvy, lepo se imej!

Sem namreč zopet samohranilka user posted image user posted image user posted image ...ne morem več definirati občutkovuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
15.4.2008 19:59:19   
Ajvy
Poldy....žal mi je da to slišim in verjamem, da te to zelo potre.....najbolje je (moje skromno mnenje), da se enkrat orenk usedeta in se zmenita...al gre al ne gre....sama....z vsemi občutki....
V mislih bom držala pestke za vas kot družinico...veš pa ,da smo vedno tukaj....če ne ena pa druga....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
15.4.2008 20:07:39   
Češnca
Hej!

Končno mal časa...

poldy user posted image user posted image user posted image  Še razmišljam o kakšnem koristnem nasvetu.

Dino vse najboljše za velikih 9 mesecev! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kapica jest mu dude še nebi jemala. Men se to tud ne zdi noben baubau, ker mam lepe zobe, pa sem cucljala kar dolgo. Ampak vsak po svojih občutkih!

ajvy user posted image user posted image user posted image  Današnji odklop ti lahko smo koristi. Kaj pa vem... Vzrok je lahko tudi psihičen. user posted image  Včasih kaj tlačimo v sebi in se nam niti sanja ne. Včasih pa te stvari izzvenijo same od sebe (jest sm mela obdobje, ko sm kar naprej zgubljala zavest, noben ni vedu zakaj, na srečo je minil). Luštno pa seveda ni. Čuvaj se.

Sanek user posted image user posted image user posted image  za tvojo mami!

Moja teta še kar čaka. Dvomim, da bo kaj pred 1.majem oz. prazniki... user posted image  To čakanje res ubija! user posted image  Pa čist je zmešana, ful pozablja, tolk jo je prizadel. Ljudje, ki delajo v zdravstvu pač mal preveč vejo o boleznih in jih še bolj rukne.

Freycha user posted image user posted image user posted image  proti alergiji. Kaj pa surova zelenjava?

Tole je pa naša zverunga (na koncu sva ga komi ven dobila) user posted image
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
15.4.2008 20:17:18   
poldy

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

user posted image

tole me je pa res spravilo v smehuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
15.4.2008 20:38:31   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

user posted image

user posted image user posted image user posted image faca mala, a mu lasje vedno tako štrlijo?

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
15.4.2008 20:43:03   
corfu
No, tako...sicer si Manca še poje user posted image  ampak moči pojenjajo user posted image .

Poldy, kaj naj napišem...vem da ti ni lahko, da so to zelo težki in moreči trenutki, storiti včasih nimaj kaj, kot pustiti času čas in to je tisto najtežje, a ne? Ajvy ti je lepo napisala, tukaj smo zate, da nam potožiš, zjokaš ali pa izkričiš svojo bolečino.

jaz sem večino časa sama, moža pogrešam zelouser posted image  on najbrž mene ne toliko ker se posveti delu, kar me včasih še bolj razžalosti, ampak zaenkrat sem zadovoljna s tem, da ko smo skupaj, smo res kvalitetno in izkoristimo do maksimuma, koliko časa pa bom s tem zadovoljna je pa spet vprašanje user posted image  pa pridemo v začaran krog user posted image . Rada bi ga doma, vem pa da si pol stvari, ki si jih sedaj privoščimo ne bi mogli, spet po drugi strani ni vse pogojeno z denarjem, ampak on ima firmo in devet zaposlenih ljudi, in ti ljudje imajo tudi družine in njegova dolžnost je, da jim vsak mesec da zasluženi kruh, bojim se, da se ne bo znal nikoli ustaviti, meni pa pomeni družina in skupni čas več kot kariera, sicer pa je ob njem, skorajda ne potrebujem, saj bi zlahka ostala doma, pa bi še vedno lepo živeli...začaran krog...Kapica, bo sugurno rekla, naj neham jamrat user posted image ...  ah bluzim

Sem pa bila danes pri frizerju!!!user posted image user posted image user posted image
V soboto greva v LJ rezervirat gostilno za krst pa mal v šoping, saj nam ta vikend, ko smo bili vsi ni uspelo, v nedeljo pa zopet na plesneuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
15.4.2008 20:43:04   
Freycha
Poldy mislim, da sem že Kapici takrat napisala kar nekaj stavkov o tej situaciji, pa jih bom še tebi. Moje mnenje je, da je potrebno narediti vse, da ostaneta skupaj. Se pogovoriti, skregati, predebatirati... vse, kar je potrebno, da se razčisti situacija. Ampak je treba biti pri tem 100% iskren. Če pa ne gre, je pa boljše, da gresta čimprej narazen. Otroku samo škoduje, če dva ostaneta (kvazi zaradi otroka) skupaj in ni med njima nobene ljubezni in se samo kregata..... Sicer pa si res želim, da bi se pogovorila in ostala skupaj in spet poiskala ljubezen. Vama pa resno predlagam, da si vzameta kak dan ali dva čisto zase in gresta nekam in probata od začetka....

joj, danes bo pa težka tamalo uspavat... kar noče in noče zaspat user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
15.4.2008 20:50:26   
rumba
Dino, čestitke za 9 mesecev!user posted image user posted image Bravo mami!user posted image user posted image user posted image user posted image

kapica, jaz je še ne odvajam od dude, niti je še ne mislim. Anej jo je dal vstarn nekje okoli drugega leta in moram reči, da ima zelo lepe zobke.user posted image  Pa ni bilo potrebno nič joka, ko je bil pripravljan (prehj sva o tem nekaj časa govorila9, jo je odnesel v trgovino in jo zamenjal za eno igračo. Če se je doma še spomnil nanjo, sem ga hitro opomnila, da jo je zamenjal in je bilo v redu.user posted image  Aja, čeveljčkov pa Juliji še nisem dala.
Ajvy, poldy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
madejka, jaz imam M enkrat na 30 dni, drugič na dva meseca... Ni duha ne sluha o kakem redu.user posted image

Danes smo bili spet celi dan zunaj.user posted image user posted image user posted image  Opoldne smo vedrile v Čolnarni, popoldan pa se je naredilo prav lepo vreme. Šele ob sedmih mi je uspelo ta male popokat v stanovanje.user posted image  Zdaj pa spijo.
Aja, jaz sem tudi samohranilka....user posted image  Že celi dan, pa ne vem, kako dolgo še.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
15.4.2008 20:50:32   
tinispela
user posted image Poldy jaz bom kar raje tiho z nasveti, saj je tudi pri nama vsake toliko kar fajn kriza. se non stop kregava, imava različne interese, pol pa se kar nekako vse poštima. Mislim, da sedaj ko je med nami nov član družine. se moramo vsi naučiti novih vlog, eno hitreje, drugi kasneje. pa še par user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
15.4.2008 20:51:11   
SANEK1
Freycha, sem lih prebrala na tvojem blogu, kaj ti sadje delauser posted image
Boga revauser posted image
Kaj je še hujše kot včerajuser posted image

Kaj pa če sadje konzumirala bi v obliki kompotovuser posted image  Res je malo več dela, ampak mogoče bo boljeuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
15.4.2008 20:53:35   
rumba
corfu, kot da bi poslušala sama sebe........... glede moževe odsotnosti mislim... Hja, se pridružujem tvojemu jamranju.user posted image user posted image user posted image  Pa user posted image  za frizurco. Jaz že neki časa razmišljam o tem, a azenkrat sem še samo pri razmišljanju..... Ko bo možek doma, da bom lahko šla.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
15.4.2008 20:54:35   
mateya24
samo na hitro....pridem kasneje nazaj, ko bo mala zaspala...

tinispela...sem mogla ravno it iskat kartonček....29.sma meli midve druač datum...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
15.4.2008 20:56:06   
rumba
Aja, pozabila, vljudnost pa taka....
Ćer!user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
15.4.2008 21:01:56   
Freycha
sej to je normalno... sej se tut midva full več kregava, kot sva se...... fora je samo v tem pomoje, a najdeš dovolj razlogov, da ostaneš skupaj, pa če je še kaj ljubezni med nami al ne..... Pa men so šle full na živce ženske, ki so za vsak drek jamrale, pa težile moškim, pa jim očitale, kako oni hodijo naokoli, one pa ne... samo hej, mi ni v ponos, samo zdej sama to počnem. Meni včasih živc napne na 150 k ne najdem čisto nič časa zase, pa nikamor skoraj ne grem pa zdi se mi, da se čisto čisto vse vrti okoli tamale, prej sem bila pa res en tak freerider... ampak se full probam nazaj držat, sam ne gre...... Samo nekje je pa potem tista meja, ko pa pomoje rečeš: hej, tole gre pa čisto v druge sfere, kot si si kdajkoli predstavljal.......

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

Lina
Yassy

super ime (53%)

5 (47%)

Število vseh glasov: 261

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!