|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
15.4.2008 9:36:04   
Ajvy
Freycha...nočem, da se sliši da mi je odveč...ker mi ni ...full jo mam rada ( evo že cmeram)...samo ......ven ne morem..še vedno noben ne ve zakaj se mi vrti...tak da samo čakam ,kdaj bo kdo ustal, da šibneva na sonček....tolk neumno se počutim ,da niti en dan ne morem bit zdrava.....pol se pa samo sekiram.....beda....samo en dan...kaj bi dala...da se mi ne bi več vrtel....

Poldy ...tebi tudi ni čist nič prizanešeno......user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
15.4.2008 9:40:50   
SANEK1
Oprosti, Freychauser posted image user posted image user posted image

ČEEEEEEEEESSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIITTTTT
KKKKKKEEEEEEEE za -0,6user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 15.4.2008 19:51:49 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
15.4.2008 9:41:38   
Freycha
točno ajvy.... tebi se tut vrti....... pišuka, potem pa to verjetno ni od ločevalne diete...... sam ti si prav dol padla, ne? Pri meni ni tak hudo, se mi zna pa prav grozno vrteti......... kaj pa če je to res od pomladanske utrujenosti?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
15.4.2008 9:45:29   
Freycha
joj, kako raztreseno pišem...... pa valda, da jo imaš rada, saj v to nihče ne dvomi. Jst mam tut Dito neizmerno rada, pa to tudi ne pomeni, da mi ne gre kdaj na živce in da bi si želela biti kdaj brez nje sama, da si malo spočijem.  Pa meni bi se res utrgalo, če ne bi mogla ven, zato te čisto razumem.....
user posted image user posted image  zate in za poldyuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
15.4.2008 9:46:34   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

točno ajvy.... tebi se tut vrti....... pišuka, potem pa to verjetno ni od ločevalne diete...... sam ti si prav dol padla, ne? Pri meni ni tak hudo, se mi zna pa prav grozno vrteti......... kaj pa če je to res od pomladanske utrujenosti?

pol sem pa že dober mesec, dva spomladansko utrujena....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
15.4.2008 9:47:49   
SANEK1
meni gre tudi ful na živce, ko se nakej dogaja kr brez razloga. Ker sem pač ful praktičen človek obenem pa še zelo realen kozorog, hočem vsemu odkriti vzrok.user posted image
In ker to, tak kot v tvojem primeru Ajvy, včesih ne gre, se pol s tem ful obremenujemin ,tuhtam, obračam stvari, ne spim, sem občutljiva...user posted image user posted image user posted image
Dokler sama ne pridem do tise točke, da si rečem halo, zdaj je pa dovolj, umiri se, se bo že porihtalo, tak kot se je še vse, na nek način...Takrat pač sprejmeme dejstvo, da sem trenutno nemočna in grem čez to in je sčasoma lažjeuser posted image user posted image user posted image

Tak, da Ajvy in Poldy, vaju čist razumem, da vaju že vse to pošteno najeda...user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
15.4.2008 9:51:08   
corfu
Ajvy, Poldy user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
15.4.2008 9:51:43   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

pol sem pa že dober mesec, dva spomladansko utrujena....

saj načeloma se precej zgodaj začne, če se ne motim.... pa daj res malo vitaminčkov pojej..... mogoče bo pa boljše user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
15.4.2008 9:54:26   
corfu
Kot pravi Freycha, kakšni vitamini, gibanje na svežem zraku ali sprehod v naravo in nekaj minut dnevno samo zase user posted image . Pozitvno razmišljanje dela tudi čudeže. Glede bolezni in biti zaprt v stanovanju, pa ne bi razglabljala, še predobro vem kako to zgleda, ampak tudi mine. Saj bo!user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
15.4.2008 9:55:10   
corfu
pa na splošno se mi zdi, da spijemo premalo tekočine-vode! Mene kadar je ne popijem dovolj boli glavauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
15.4.2008 10:01:12   
Ajvy
Punce...hvala za nasvete....samo naredila sem res že vse...probala razne stvari...sam nič ne pomaga...mah sej bo...sirena, moram it...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
15.4.2008 10:08:12   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Oprosti, Freychauser posted image user posted image user posted image

ČESTITKE za -0,6user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha, kaj si mogoče kaj spregledalauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 15.4.2008 19:52:58 >

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
15.4.2008 10:09:29   
tinispela
hoj me smo spale pol urce. Zdaj pa pride varuška, jaz pa na občino delat osebno za malo. Pa bo urca za sebeuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
15.4.2008 10:11:38   
Freycha
nisem... za to dobiš lubčka v živo.... sam  zdele se mi je zdelo nekako bolj "pomembno", da se z Ajvy malo pogovorim, ker je v bedu......

but you're the bestuser posted image

ajvy krvne preiskave si dala čez? mislim.... temeljite preiskave......

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
15.4.2008 10:24:26   
kapica
Ajvy to sem tud jaz najprej pomislila, kar je freycha vprasala. A si dala kri na pregled? Ker da se ti tako dolgo,ze vrti in vrti, to nekaj ni v redu. Pa ce pravis da si vse probala, voda, vitamini, svezi zrak, pejd raje do zravnika, pa mal povprasaj no, al kaj. A noseca nisi?
Sanek, joj, kak fajn za tvojo mamo. Bravouser posted image .
Freycha, cestitke za minus kilce. Daj se mal zdrzi kozo, pa bos pol ,ko bos suhcena, kozo polepsalauser posted image .
Poldy, a vas tud nekaj daje? Joj, joj, to otoznost ap ti cist razumem no, pa se tako bedno vreme zraven, da bi se clovek sam v klet zapr in spal.
Tinispela, upam, da prehlad cimprej mine.

Jaz sem se cez vikend mal spocila, ko je bil moz doma, se kr pozna, pa dino je trenutno kr znosen, tako da sem zadovoljna...

A je treba bebe ze pocasi odvajat od dude? Jaz mam tak strah, da bo imel krive zobke, zdaj ko jih je ze tolk zunajuser posted image ?
Kako jim spravite ceveljcke gor? Sem probala obut, pa take cist mehke in enostavne, pa mu pase komaj stevilka 20-21, a ni to mal velik?Pa sploh ne zna hodit v njih...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
15.4.2008 10:29:13   
Freycha
kapica kako lepo, da si se oglasila user posted image user posted image

mah bom probala še malo zdržat sam veš kak je težko, ko se ponoči zbujam od tega, ker se praskam, pa vsa koža me boli in peče in srbiuser posted image

kar se čeveljčkov tiče - nima prevelike nogice... ima pač malo večjo..... kar se pa hoje tiče - a ima mehak podplat? pomoje je še vedno najboljše, če je doma kar bos, za zunaj pa naj ima čeveljčke. Pa se bo že počasi navadil na nekaj dodatnega na nogici user posted image

Kak si sicer? so se slabosti že končale? se ti buši že pozna?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
15.4.2008 10:43:10   
kapica

Freycha, saj doma je skoz v ABS nogavickah, za zunaj sem mu pa kupla mokasinke, tolk d ani bos. Ker ceveljci so mi res bili sumljivi.

Uh, slabosti so minile, ves kako sem veselauser posted image , utrujenost pa se me se kr drzi. ampak saj bo to tud, je zadnjic rekla G pri UZ, da bi lahko bila punca, pa sem kr poskocla, mogoce bo pa resuser posted image .

Busi je pa ze velik, jooj, mam kile kot prvic v 20-em tednuuser posted image . Tako da nosecniske hlace so ze dolgo na sporeduuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
15.4.2008 11:20:02   
corfu
Kapica, lepo, da se že boljše počutiš user posted image . Kako imate lahko user posted image  v ABS nogavičkah user posted image  moja se povsod kjer je možno vstane, pravzaprav, zdaj že ob steni hodi in če je v nogavičkah ji drsi user posted image  

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
15.4.2008 11:51:57   
madejka
Jutrouser posted image
Kako vreme?!user posted image user posted image user posted image In jaz dans cel pop. delamuser posted image Saj vem poldy in freycha da mi zavidatauser posted image Meni pa v takem ni za it nikamor.
Aja pa  spali že drugo noč nismouser posted image Upam, da je spet kaki zobuser posted image

Sanek user posted image za mamico!
Kapica lepo, da se javiš!user posted image
Ajvy ja res, da nisi nosečauser posted image
Babe jaz že tud en čas nimam user posted image  user posted image Pa sem imela zdaj 3 mesce full lepo redno, zdaj je pa niuser posted image   A je možno da se mi še ni porihtalo? Druge že mate vse redno? Noseča pa nisemuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
15.4.2008 11:58:03   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

nisem... za to dobiš lubčka v živo.... sam  zdele se mi je zdelo nekako bolj "pomembno", da se z Ajvy malo pogovorim, ker je v bedu......

but you're the bestuser posted image

ajvy krvne preiskave si dala čez? mislim.... temeljite preiskave......

kri in voda...odličnouser posted image ,zobje popravljeni,  neurolog ne bi vedel kaj mi je, zdej mam napotnico za ORL...seveda, bom čakala na september....user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
15.4.2008 12:02:54   
Ajvy
Kapica...ko bi vsaj bla noseča..pol bi vsaj vedla kaj mi je!!!
Ti, a je danes Dino 9 mesecev star???
Kako me veseli, da so se slabosti nehali...se mi zdi, da je to nekaj najhujšega...a Lejlo bomo (slišiš mene....bomo) imeli???

Tinispela..le izkoristi urico user posted image user posted image

MAdejka...naša je tudi rogovilila od dveh do pol štirih...barabinci mali....
Da nisi ti nosečauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
15.4.2008 12:07:44   
madejka
Ajvy nisem... user posted image

Aja seznamček... ni še fertig, ker me je možek včeraj zmotil. Mogoče bo dansuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
15.4.2008 12:45:09   
Freycha
uuu mala je spala urco in pol v svoji posteljici user posted image user posted image user posted image user posted image

kapica nogavičke so res najboljše jauser posted image  corfu če kupiš tiste nogavičke, ko majo spodaj gumo ji ne bi smele drsetiuser posted image  

kapica punčka naj bi bila? ja bom držala pesti nouser posted image user posted image  a Lejla bo? Lepo ime user posted image  za bušota itd se pa ne nič sekirat.... že to, da si sploh noseča je mega dobro user posted image user posted image user posted image

madejka meni je ne glede na vreme kam za it user posted image  če pa meni ni za it, mi je pa, da gresta mojedva kam user posted image user posted image

ajvy potem pa tudi meni zmanjka idej.... upam le, da bo kmalu vse ok user posted image  mogoče danes pomaga kitajskauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
15.4.2008 12:47:19   
Freycha
user posted image user posted image user posted image user posted image  kako čelno je ravnokar Dita stisnila v.d. možekuuser posted image user posted image user posted image user posted image  s čelom direkt na nos.... so se mu kar oči zasolzileuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
15.4.2008 13:13:41   
mateya24
en deževen pozdrav še od meneuser posted image

najprej da ne bom pozabla, siskamiska hvala za linke.

no naša je ravnokar začela vlečt svojih 20 min pop spanca...ampak ker je tako vreme ... iskreno upam, da bo to malo potegnilauser posted image

Sma zjutraj že meli posvetovalnico, pa napotnice sma dobli za lj,sicer pa je P mnenja, da nebi smelo bit kaj hujšega, če ji že tu v mb niso nič našli...ampak za ziher boma dali še to skozi
... je pa bla mala ful pohvaljena....da ful napreduje..., pa celo na 8kg smo že prišliuser posted image ...

sem kar ok volje dans, čeprav mam fuulll opravkov...pa ne vem niti kje začet...
se bom zdaj malo vsedla pa malo zorganizirala vse...

tinispela...a nista vidve dans pozabli da imata posvetovalnico?!? vaju je sestra pogrešalauser posted image

Ajvy, poldy.....za vaju pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bosta čimprej splavali iz tega, pa bosta spet ok!
(Mam tud jaz včasih kak depresiven dan, pa tud ta mine...npr prejšnji konc tedna sem bla čist na tleh zarad tamale in sem tud mogla si mal časa za sebe vzet, pa je tud minlo...)

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

AM/KM
dejzi

Kdaj ste adaptirano mleko zamenjale s kravjim (flaška zjutraj in zvečer)?

prej (26%)

10m (11%)

11m (5%)

12m (22%)

13m (11%)

kasneje (25%)

Število vseh glasov: 285

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!