Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 23:09:25
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Freycha, ti si rekla, da greste na Pag. Kam točno? Glih gledam, kaj bi bil pametnega za 1. maj, ker so mi Rabac že čisto zabukirali. na netu ne boš najdla - vsaj jaz nisem..... je pa to med Novaljo in Lun-om in sicer se imenuje Konoba kod Ive. Tip ima osem sob (nekaj takega) v privat zalivu, kjer ima plažo čisto zase. Naj bi bil mir.... je pa tip kuhar in menda noro dobro kuha (predvsem ribje specialitete) in je na tistem koncu kar precej znan (menda se tudi z jadrnicami ustavljajo, da jejo pri njemu)...... V glavnem jaz še nisem bila, je pa stalna stranka od mojega sodelavec (10. let) in naju je navdušil........
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 23:09:59
|
|
|
|
rumba
|
Lahko se še do jutra pogovarjava, pa bova mogoče prilezli do 200-tke. Kako je s Pagom? Aha, si že odgovorila.
< Sporočilo je popravil rumba -- 14.4.2008 23:10:21 >
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 23:11:46
|
|
|
|
rumba
|
A pol se pri tem tipu tudi je? Imaš tudi kako kuhinjsko nišo? Sliši se ful lepo.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 23:11:55
|
|
|
|
Freycha
|
madonca si neučakana
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 23:13:52
|
|
|
|
Freycha
|
ja, pri njemu se tudi jé.... je pa full menda fleksibilen. Tudi če češa ne ješ, pač naredi kaj drugega.... sicer pa ima pol penzione in polni penzion..... pojma nimam, če ima kako kuhinjsko nišo al ne..... lahko ti dam pa cifro, pa pokličeš, pa se pozanimaš? Ali pa mi na ZS postaviš vprašanja in v.d. možek povpraša sodelavca
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 23:18:31
|
|
|
|
rumba
|
Hvala. Si bom zapomnila. Te bom pa še kdaj kaj pobarala. Sploh, ko boš že sama vse vedela. Za kuhinjsko nišo me je zanimalo zato, ker jaz bom verjetno morala še kaj sama pripravljati za Julijo, pa ne bi v sobi na enem kuhalniku pacala.... No, kot rečno, če se kaj odločimo, te še pobaram.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 23:21:05
|
|
|
|
Freycha
|
o tem sem tudi sama razmišljala... pa glede na to, kako so bili do sedaj fleksibilni, se mi zdi, da sploh ne bi bil problem, če bi ga poprosila, da kaj za malecko skuha (oz. da bi sama skuhala). Bom pa zagotovo povprašala (tudi za naše potrebe) kar se kuhinjske niše tiče, pa ti v vsakem primeru sporočim...... jaz pa grem spat nočko babika(e)
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.4.2008 23:22:36
|
|
|
|
rumba
|
Jaz bom tudi zalegla..... Nočko!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 8:07:05
|
|
|
|
julij
|
Jutro! Danes jaz kuham ? Kaj še vse spite? No, saj moje dete še tudi spi, samo jaz ne morem. Sem že od 6 budna. Zakaj že?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 8:26:19
|
|
|
|
Freycha
|
joj, jaz sem spala do 10. minut nazaj, ko me je mala zbudila. Sem pa full vesela, da je tudi ona tako dolgo spala eh, danes bo pa bolj drekavo vreme hvala za kavo julij, jo že pijem... pa super, da ti je všeč cd
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 8:28:56
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro babe-žabe... Mam samo občutek, al ste včeraj spet ful čvekale Nič, grem kare veselo na delo oz. branje...se javim čez 2 ure Aja, včeraj ni blo časa, ker je moja mama končno prišla domov iz bolnice Bravo mami
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 8:50:04
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: julij Jutro! Danes jaz kuham ? Kaj še vse spite? No, saj moje dete še tudi spi, samo jaz ne morem. Sem že od 6 budna. Zakaj že? to se tudi jaz sprašujem Hvala za kavico Freycha...pri nas je pa sonček Sanek...bravo tvoja mami....zdej pa razvajanje Jst sem že čist out...čist ves nervni sistem mi je sesula,, no zdej je zadovoljna in se lepo igra......
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 8:50:38
|
|
|
|
tinispela
|
Jutro! Medve z malo pa sva prehlajene!!!! Ful šit, zame robec v desnem, zanjo pa v levem žepu...Ne vem kdaj sva fasale? Upam da bo kmalu mimo. Drugače patrojki še nista zunaj, še čakamo. Sanek za mami!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 8:51:10
|
|
|
|
Freycha
|
bravo mami je vesela, ne? a maš kaj zame, al ne?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 8:51:47
|
|
|
|
SANEK1
|
Eh, ste me razočarale , sem mislila da ste se kaj pametnega menle, pa vidim da same bedarije Kot, da se drzgače kaj pametnega menimo
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 8:51:58
|
|
|
|
tinispela
|
aja julij hvala za kavo
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 8:52:17
|
|
|
|
SANEK1
|
Ajvy, kaj te muči
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 8:55:07
|
|
|
|
Freycha
|
ne morem verjeti... od včeraj do danes sem šla za 0,6 kg dol samo se bojim, da bom mogla nehat s to ločevalno, ker tako alergijo dobivam, da se mi meša..... sem namreč alergična na sadje, tu se pa največ sadja poje pa mam že full grdo kožo, pa še slabša se
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 8:55:23
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha bravo mami je vesela, ne? a maš kaj zame, al ne? Mater si neučakana ( ) Ja mama, samo ti prvo meni daj pol šele dobiš PS: si vidla v novem Leclerckovem katalogu 2 tricikla. En stana 26, drug pa 36 ojrov. Zakaj 10 ojrov razlike mi ni jasno, jaz je ne vidim Majo pa oba modela v različnih barvah
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 9:04:05
|
|
|
|
Freycha
|
hmmmm bom šla pogledat, hvala...... zakaj ti ne čestitaš za mojim -0,6 kg kaj a ti kar nakažem al kaj, da ne boš komu drugemu prodala
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 9:18:50
|
|
|
|
Ajvy
|
Tinispela...to pa ni fajn.... za obe, da bosta čimprej pozdravljene Sanek...nič me ne muči..no, v bistvu sem mal naveličana vsega in vseh......ampak danes zvečer grem v Kitajsko in komaj čakam, tak da bom jutri kot rožica.... Freycha...čestitke za 0,6 kg
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 9:28:48
|
|
|
|
poldy
|
Dober dan, jaz še nisem spila kave, sem pa pošteno slabe volje. Kolk časa po porodu se lahko pojavi depresija? Ker men se bo en dan zdaj v kratkem strgal film, jok se je že začel.....brez razloga! Urša ima pikice, sva bile včeraj pri njeni zdravnici(spet baje po nepotrebnem), naj bi bila peta bolezen, ampak je za vsak slučaj dala še fenistil kapljice, pa še ni nič vidnega izbolšanja. Je pa to že od sobote. Pa vsak da je bolj rdeča...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 9:30:14
|
|
|
|
Freycha
|
joj ajvy nisi edina... jaz sem najbolj naveličana tega, da nimam čisto nič časa zase. Še za sredo sem se full veselila, da grem v kino s prijateljico sama - brez tamale in v.d. možeka, pa je odpovedala pa še pomladanska utrujenost je na pohodu, pa je itak vse bolj depresivno...... pa full bi si želela it na kolo, pa še takrat, ko je lepo vreme, mojega ni, ali pa imamo kake obveznosti.... v glavnem mene full mori to, da brez male skoraj nimam življenja mah po eni strani res komaj čakam službo, da se bom vsaj malo počutila koristno, pa da bom vsaj malo stran od male..... da bom imela občutek, da je še kako drugo življenje kot samo tamala tamala tamala...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 9:33:43
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: poldy Dober dan, jaz še nisem spila kave, sem pa pošteno slabe volje. Kolk časa po porodu se lahko pojavi depresija? Ker men se bo en dan zdaj v kratkem strgal film, jok se je že začel.....brez razloga! Urša ima pikice, sva bile včeraj pri njeni zdravnici(spet baje po nepotrebnem), naj bi bila peta bolezen, ampak je za vsak slučaj dala še fenistil kapljice, pa še ni nič vidnega izbolšanja. Je pa to že od sobote. Pa vsak da je bolj rdeča... poldy depresija nima roka uporabe.... je pa res, da gre verjetno bolj za poporodno otožnost, kot za depresijo. Če ti je res bad pojdi k zdravnici, ali pa si kak dan ali dva vzemi zase, pa ga preživi kot ti paše..... Kar se pa pete bolezni tiče pa piše, da pikice trajajo tri dni, pa selijo se iz telesa na okončine, potem pa izginejo......
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 15.4.2008 9:34:30
|
|
|
|
Freycha
|
aja, pa tudi pomladanska utrujenost je zdele v polnem zamahu...... pojej kak košček sadja več, pa kake multivitaminske tablete, pa res si kak dan ali dva vzemi zase.....
|
|
|
bruchanie in vrteckostekovakaj bi ste kot prvo pomisleli cebi vas otrok zacal bruchat an se slabo pocutil'sigurno to ima iz vrtca (
16%)
nekaj je pojedl (
27%)
slaba prechrana (
2%)
spet neka viroza (
56%)
Število vseh glasov: 313Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!