|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
14.4.2008 23:09:25   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Freycha, ti si rekla, da greste na Pag. Kam točno? Glih gledam, kaj bi bil pametnega za 1. maj, ker so mi Rabac že čisto zabukirali.

na netu ne boš najdla - vsaj jaz nisem.....

je pa to med Novaljo in Lun-om in sicer se imenuje Konoba kod Ive. Tip ima osem sob (nekaj takega) v privat zalivu, kjer ima plažo čisto zase. Naj bi bil mir.... je pa tip kuhar in menda noro dobro kuha (predvsem ribje specialitete) in je na tistem koncu kar precej znan (menda se tudi z jadrnicami ustavljajo, da jejo pri njemu)...... V glavnem jaz še nisem bila, je pa stalna stranka od mojega sodelavec (10. let) in naju je navdušil........

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
14.4.2008 23:09:59   
rumba
Lahko se še do jutra pogovarjava, pa bova mogoče prilezli do 200-tke.user posted image
Kako je s Pagom?user posted image   Aha, si že odgovorila.

< Sporočilo je popravil rumba -- 14.4.2008 23:10:21 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
14.4.2008 23:11:46   
rumba
A pol se pri tem tipu tudi je? Imaš tudi kako kuhinjsko nišo? Sliši se ful lepo.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
14.4.2008 23:11:55   
Freycha
madonca si neučakana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
14.4.2008 23:13:52   
Freycha
ja, pri njemu se tudi jé.... je pa full menda fleksibilen. Tudi če češa ne ješ, pač naredi kaj drugega.... sicer pa ima pol penzione in polni penzion..... pojma nimam, če ima kako kuhinjsko nišo al ne..... lahko ti dam pa cifro, pa pokličeš, pa se pozanimaš? Ali pa mi na ZS postaviš vprašanja in v.d. možek povpraša sodelavcauser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
14.4.2008 23:18:31   
rumba
Hvala. Si bom zapomnila. Te bom pa še kdaj kaj pobarala. Sploh, ko boš že sama vse vedela.user posted image  Za kuhinjsko nišo me je zanimalo zato, ker jaz bom verjetno morala še kaj sama pripravljati za Julijo, pa ne bi v sobi na enem kuhalniku pacala.... No, kot rečno, če se kaj odločimo, te še pobaram.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
14.4.2008 23:21:05   
Freycha
o tem sem tudi sama razmišljala... pa glede na to, kako so bili do sedaj fleksibilni, se mi zdi, da sploh ne bi bil problem, če bi ga poprosila, da kaj za malecko skuha (oz. da bi sama skuhala). Bom pa zagotovo povprašala (tudi za naše potrebe) kar se kuhinjske niše tiče, pa ti v vsakem primeru sporočim......

jaz pa grem spat

nočko babika(e)user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
14.4.2008 23:22:36   
rumba
Jaz bom tudi zalegla..... Nočko!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
15.4.2008 8:07:05   
julij
Jutro!

Danes jaz kuham user posted image ?  Kaj še vse spite?  No, saj moje dete še tudi spi, samo jaz ne morem. Sem že od 6 budna. Zakaj že? user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
15.4.2008 8:26:19   
Freycha
joj, jaz sem spala do 10. minut nazaj, ko me je mala zbudila. Sem pa full vesela, da je tudi ona tako dolgo spala user posted image user posted image user posted image

eh, danes bo pa bolj drekavo vreme user posted image

hvala za kavo julij, jo že pijem... pa super, da ti je všeč cduser posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
15.4.2008 8:28:56   
SANEK1
Dobro jutro babe-žabe...
Mam samo občutek, al ste včeraj spet ful čvekaleuser posted image user posted image user posted image
Nič, grem kare veselo na delo oz. branje...se javim čez 2 ureuser posted image user posted image user posted image

Aja, včeraj ni blo časa, ker je moja mama končno prišla domov iz bolniceuser posted image user posted image user posted image
Bravo mamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
15.4.2008 8:50:04   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: julij

Jutro!

Danes jaz kuham user posted image ?  Kaj še vse spite?  No, saj moje dete še tudi spi, samo jaz ne morem. Sem že od 6 budna. Zakaj že? user posted image

to se tudi jaz sprašujemuser posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za kavicouser posted image user posted image

Freycha...pri nas je pa sončekuser posted image

Sanek...bravo tvoja mami....zdej pa razvajanje

Jst sem že čist out...čist ves nervni sistem mi je sesula,, no zdej je zadovoljna in se lepo igra......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
15.4.2008 8:50:38   
tinispela
Jutro!
Medve z malo pa sva prehlajene!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Ful šit, zame robec v desnem, zanjo pa v levem žepu...Ne vem kdaj sva fasale? Upam da bo kmalu mimo. Drugače patrojki še nista zunaj, še čakamo.
Sanek user posted image user posted image user posted image za mami!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
15.4.2008 8:51:10   
Freycha
bravo mami user posted image user posted image user posted image  user posted image je vesela, ne?

a maš kaj zame, al ne?user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
15.4.2008 8:51:47   
SANEK1
Eh, ste me razočaraleuser posted image , sem mislila da ste se kaj pametnega menle, pa vidim da same bedarijeuser posted image
user posted image user posted image user posted image
Kot, da se drzgače kaj pametnega menimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
15.4.2008 8:51:58   
tinispela
aja julij hvala za kavouser posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
15.4.2008 8:52:17   
SANEK1
Ajvy, kaj te mučiuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
15.4.2008 8:55:07   
Freycha
ne morem verjeti... od včeraj do danes sem šla za 0,6 kg dol user posted image user posted image user posted image  

samo se bojim, da bom mogla nehat s to ločevalno, ker tako alergijo dobivam, da se mi meša..... sem namreč alergična na sadje, tu se pa največ sadja poje user posted image user posted image  pa mam že full grdo kožo, pa še slabša se user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
15.4.2008 8:55:23   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

bravo mami user posted image user posted image user posted image  user posted image je vesela, ne?

a maš kaj zame, al ne?user posted image

Mater si neučakanauser posted image   (user posted image user posted image user posted image )
Ja mama, samo ti prvo meni daj pol šele dobišuser posted image

PS: si vidla v novem Leclerckovem katalogu 2 tricikla. En stana 26, drug pa 36 ojrov. Zakaj 10 ojrov razlike mi ni jasno, jaz je ne vidimuser posted image user posted image user posted image
Majo pa oba modela v različnih barvahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
15.4.2008 9:04:05   
Freycha
hmmmm bom šla pogledat, hvala......

zakaj ti ne čestitaš za mojim -0,6 kguser posted image

user posted image user posted image user posted image

kaj a ti kar nakažem al kaj, da ne boš komu drugemu prodalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
15.4.2008 9:18:50   
Ajvy
Tinispela...to pa ni fajn....user posted image user posted image  za obe, da bosta čimprej pozdravljene

Sanek...nič me ne muči..no, v bistvu sem mal naveličana vsega in vseh......ampak danes zvečer grem  v Kitajsko in komaj čakam, tak da bom jutri kot rožica....user posted image

Freycha...čestitke za 0,6 kguser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
15.4.2008 9:28:48   
poldy
Dober dan, jaz še nisem spila kave, sem pa pošteno slabe volje. Kolk časa po porodu se lahko pojavi depresija? Ker men se bo en dan zdaj v kratkem strgal film, jok se je že začel.....brez razloga!
Urša ima pikice, sva bile včeraj pri njeni zdravnici(spet baje po nepotrebnem), naj bi bila peta bolezen, ampak je za vsak slučaj dala še fenistil kapljice, pa še ni nič vidnega izbolšanja. Je pa to že od sobote. Pa vsak da je bolj rdeča...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
15.4.2008 9:30:14   
Freycha
joj ajvy nisi edina... jaz sem najbolj naveličana tega, da nimam čisto nič časa zase. Še za sredo sem se full veselila, da grem v kino s prijateljico sama - brez tamale in v.d. možeka, pa je odpovedala user posted image   pa še pomladanska utrujenost je na pohodu, pa je itak vse bolj depresivno......

pa full bi si želela it na kolo, pa še takrat, ko je lepo vreme, mojega ni, ali pa imamo kake obveznosti....  v glavnem mene full mori to, da brez male skoraj nimam življenjauser posted image

mah po eni strani res komaj čakam službo, da se bom vsaj malo počutila koristno, pa da bom vsaj malo stran od male..... da bom imela občutek, da je še kako drugo življenje kot samo tamala tamala tamala...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
15.4.2008 9:33:43   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

Dober dan, jaz še nisem spila kave, sem pa pošteno slabe volje. Kolk časa po porodu se lahko pojavi depresija? Ker men se bo en dan zdaj v kratkem strgal film, jok se je že začel.....brez razloga!
Urša ima pikice, sva bile včeraj pri njeni zdravnici(spet baje po nepotrebnem), naj bi bila peta bolezen, ampak je za vsak slučaj dala še fenistil kapljice, pa še ni nič vidnega izbolšanja. Je pa to že od sobote. Pa vsak da je bolj rdeča...

poldy depresija nima roka uporabe.... je pa res, da gre verjetno bolj za poporodno otožnost, kot za depresijo. Če ti je res bad pojdi k zdravnici, ali pa si kak dan ali dva vzemi zase, pa ga preživi kot ti paše.....

Kar se pa pete bolezni tiče pa piše, da pikice trajajo tri dni, pa selijo se iz telesa na okončine, potem pa izginejo......

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
15.4.2008 9:34:30   
Freycha
aja, pa tudi pomladanska utrujenost je zdele v polnem zamahu...... pojej kak košček sadja več, pa kake multivitaminske tablete, pa res si kak dan ali dva vzemi zase.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

bruchanie in vrtec
kostekova

kaj bi ste kot prvo pomisleli cebi vas otrok zacal bruchat an se slabo pocutil'

sigurno to ima iz vrtca (16%)

nekaj je pojedl (27%)

slaba prechrana (2%)

spet neka viroza (56%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!