Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 12:10:07
|
|
|
|
Ajvy
|
Madona ste hitre s tem prebiranjem...men gre to bolj počasi Madejka, mi smo kar v redu ,pa vi??? Uspavanje..ne vem več katera ga je omenila,samo....opažam ,da jo je brez flaše vedno težje uspavati..če jst njej dam npr. dva zaporedna obroka gh....ne bo čist nič spala, če pa je ena ena pa, lepo zaspi in se vsa spočita zbudi...danes sem probala...na..še zdej ni šla spat, oči ima že kot kitajček....tak da mi kar ostajamo na razmerju 3:3.....
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 9.4.2008 12:12:33 >
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 12:16:23
|
|
|
|
madejka
|
Ajvy kaj 3:3 - mlečni in durgi obroki? Mi glih spravimo 5 obrokov skup, s tem da sta 2 mlečna... Mi smo ok... no, jaz sem ok, onadva pa spita, tak da sta menda tud
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 12:23:50
|
|
|
|
madejka
|
Sporočilo od Kety: Lahko samo povem, da je Filip spuzal po trebuhu pri 7m, pri 9ih je začel kobacati, pri 9ih je dobil prvi zobek (to je bilo vse 1 teden nazaj), ob opori vstaja že tudi kaka 2m, kak mesec pa se ob opori premika. Če ga držim za rokice lepo hodi. Ostalih stvari ga pa ne učim. Pa pravi,,da preveč čvekamo in nam ne more sledit pa da se bo javila ko bo utegnila
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 12:23:52
|
|
|
|
Ajvy
|
3 krat. Aptamil 2, 3 krat gosta hrana....samo danes smo že vse pobrkali....se mi zdi, da ji bom naredila mleko, da bo lahko zaspala....grem probat ti se pa imaš fino...vsi lepo spijo...in zakaj še ti ne dremaš zraven??
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 12:24:26
|
|
|
|
madejka
|
Če sem pa spala do 11.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 12:43:01
|
|
|
|
kapica
|
Madejka, kaj nam delas luste z tvojim spanjem, a nisi prebrala kaksna je bila moja noc? Nisem spregledala tisto za slikico, saj bom dala kaksno v album, pa lahk pogledate. Sam da pridem do tja. Ajvy, okej, prznam, nisem peljala psa na sprehod, ker ga nimam, torej si ti hitrejsa . Obroke: moj jih ima 6, od tega 2 mlecna, zvecer in ponoci. 4 obroki Gh pa cez dan...So ap vedno manjsi gh, manj poje kot prej... Punce, a vam se vedno lasje tako izpadajo? Men se zdi da se kr no, ma vsak dan cel sop, veckrat na dan pocesem. Pa skoz imam spete, pa vseeno s tal pobiram moje lase. Kak mi gre to na zivce . Pa zanima me ce vasi malcki ze kaj drzijo zlico in te zadeve. Jaz sem vceraj Dinotu dala , pa seveda ni vedel kaj z njo poceti. A je se prehitro za to, al kako?
< Sporočilo je popravil kapica -- 9.4.2008 12:57:20 >
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 12:45:28
|
|
|
|
pupi
|
Kak sem jezna, veni sonce jaz pa morem not ždet !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 12:48:33
|
|
|
|
pupi
|
Kapica Naja samo žveči žlico, je pa ful navdušena nad njo. Jaz ji jo dam kar dosti krat. Kak pa si ti kaj? Nosečnost in to? Julij jaz se tudi poleg Naje vležem ko je treba spat, pa me to zaenkrat še ne moti. Tak prej zaspi!!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 12:56:15
|
|
|
|
kapica
|
Pupi, nosecnost je v redu, se boljse pocutim... Sem si pravkar preko amazona narocila dvd za Pilates v nosecnosti . Ker morem zacet migat! Pupi, saj soncek bo se veliko dni, je se cela pomlad in poletje pred nami .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 12:59:30
|
|
|
|
madejka
|
Pupi jaz tud ne morm ven, ker mam mokro glavo pa še piha full Če te kaj tolaži... Kapica jaz dam malemu žlico v roke, da si nog ne tiši v usta med jedjo Pa si jo pač v usta deva, ampak baše pa še ne z njo. Čaki še glede las... ti bojo kmalu nehali izpadat pa bo mir do enga 4. meseca Vsaj tak je pri meni blo. Pol pa je ene 3 mesce zgledlo da bom plešasta
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 13:10:12
|
|
|
|
kapica
|
A majo pri albumih kaksne tezave al kaj? A se ne da zbrisat teh fotk ko jih mam zdaj not? Eh, sem zgubla voljo zaenkrat, grem se malo vlect .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 13:12:31
|
|
|
|
madejka
|
Kapica jaz že tud dolgo nisem nič v album devala. Bejž počivat!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 13:18:11
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Pupi jaz tud ne morm ven, ker mam mokro glavo pa še piha full Če te kaj tolaži... , malo me tolaži Ulla daj reči prosim, da Ula vsaj z žličko še ne je
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 13:19:01
|
|
|
|
madejka
|
Eh Ula si gre ziher sama iskat žlico v predal pa si Rižolino skuha
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 13:21:52
|
|
|
|
pupi
|
Glede las Kapica. Sem jaz mela najboljše lase med nosečnostjo, nič masne, kao goste, po porodu pa so šopi leteli ven, če toti trije lasi kaj jih mam so mi ven zleteli. Zdaj pa masne v eno izpadajo še vedno samo pač manj tak da bo treba zanosit počasi, če ne druga že zaradi las
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 13:22:26
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Eh Ula si gre ziher sama iskat žlico v predal pa si Rižolino skuha
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 13:23:52
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Glede las Kapica. Sem jaz mela najboljše lase med nosečnostjo, nič masne, kao goste, po porodu pa so šopi leteli ven, če toti trije lasi kaj jih mam so mi ven zleteli. Zdaj pa masne v eno izpadajo še vedno samo pač manj tak da bo treba zanosit počasi, če ne druga že zaradi las Tooooo
< Sporočilo je popravil madejka -- 9.4.2008 13:24:05 >
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 13:30:03
|
|
|
|
GabiW
|
Živjo, nisem vas brala za nazaj ker ne utegnem. Samo posredujem vam tole http://www.solza.info/ (solzica podpore proti podrazitvi vrtcev) Prosim oddajte svoj glas in posredujte naprej. Tudi če niste iz Ljubljane! Hvala zlate ste! LP Gabi
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 13:32:58
|
|
|
|
madejka
|
Gabiiiiiiiii!!!! jaz sem glih zdaj pošiljala naprej tole
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 14:19:56
|
|
|
|
corfu
|
Že poslala dalje
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 14:20:57
|
|
|
|
corfu
|
Midve sva šle p aob enajstih ven in se vrnile ob 14 domov. kako je pasalo!!! Hvala za recept
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 15:14:47
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Če sem pa spala do 11. vav....to pa je spanec.....sem ti kar malo folš KApica..pa kaj potem več mleka poje-al na splošno manj poje... Naša prime žlico in si jo zabije (drugače ne morem povedat) v goltanec...tak da mi tega ne prakticiramo Gabi sem oddala glas... Mi gremo pa zdej končno ven.....
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 15:20:56
|
|
|
|
poldy
|
Midva sva tudi v petek kupila nov avtosedež. recaro 9-36kg, in nama je trgovka toplo priporočila, da naj ga za kakšen mesec še pospraviva, da je še premajhna in da so kosti še tako mehke, da bohnedaj če se kaj zgodi, samo nedolžen trk, je lahko zelo narobe..... Jaz sem pa hotla že isti dan jo malo okrog peljat, ampak bom res poslušala nasvet. Pa marelo sva kupila, pa v dipotu so imeli ene omare ful znižane da sva še dve omari kupla eno za 50€(prej je bla okol 200€) in eno za 80€(prej je bla nekaj čez 400€) za dnevno sobo, ker nimava nobene omare tam. Sva še v začetni fazi opremljanja in renoviranja kar precej stare hiše.....Ja sva kar zapravljala, pa ponavadi če je moj zraven je ful živčen če jaz hočem kaj takega kupit kar res ni nujno potrebno ampak bi blo fajn imet pa je precej ceneje. Recimo posteljnina, pa poletna jakna, omare, za mizico za televizijo pa mi ga ni uspelo prepričat Bom še slikce prlepla, samo da najdem slikomat, sem na mamičinem računalniku, pam ga še nimam pod bližnjico....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 15:24:34
|
|
|
|
poldy
|
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 9.4.2008 15:29:10
|
|
|
|
madejka
|
Poldy pa ni Urše kr nekaj skup? Mi ga imamo tud namen kupit, pa bi ga nujno rabla že zdaj, ker mi tako ipiko zganja, če se sama voziva, da sploh ne upam nikamor več sama it z njim. A to maš mikrofibro al bombaž? Mi2 se ne moreva odločit kero bi vzela...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?