|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
9.4.2008 21:21:01   
SANEK1
Afnica, to je tam ko je Zlata lisica oz. malo pod snežnim stadionom oz. pod hotelpm Arena, skorajda ne moreš zgrešit.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
9.4.2008 21:21:28   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Afnica, iz katere strani pa pridete?
Kar se pa rok tiče, jaz mam 2 močniuser posted image user posted image user posted image

Pridem iz celjske smeri.

Dve močni mi koristita le, če bo tvoja pupa super pridna, da ji lahko mamico malo ukrademo. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
9.4.2008 21:25:46   
Afnica
Jaz vem kje je bolnica, pa ene par faksov, štuk, trust, pa trgovine, pa železniška, park, pa avtobusna...pa vem, da je to čisto na drugem koncu. user posted image  

Ja, to se mi zdi da vem kje se zavije levo- je tudi znak, če se ne motim...ampak potem naprej pa ne vem.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
9.4.2008 21:46:49   
madejka
Afnica saj naprej so tud table. Tam ko se zavije na papeško greš, pol pa ko prideš na konc papeške desno in samo ravno dok ne prideš že skor čist pod Pohorje. pa so table naprej...

Nič ne skrbi, kak bo keri user posted image spal bomo tvoje cartaliuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
9.4.2008 21:51:26   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
Bom še za svaki slučaj obvestila Afnico, če se ne bo javila na RR, da ne bo šla slučajno v Europarkuser posted image

Si že obvestila Afnico? user posted image  

smotana si... na sms pa ne odgovoriš user posted image user posted image user posted image  lej, najboljše je, da te počakam na avtobusni postaji kar v avtu, pa se za mano pelješ, ane? Jaz sem iz Hoč in boš šla itak mimo mojega kraja....... ok?

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
9.4.2008 21:55:56   
madejka
No kaj zdaj, kolko obrokov morm zravn vzet?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
9.4.2008 21:58:37   
tinispela
Špela bo doma pomalcala, pol pa bom s sabo vzela neko kosilo ( še ne vem kaj), pa še kaj za pop malico. Pa kakšne piškote seveda tud s sabo!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
9.4.2008 21:59:44   
Afnica

[/quote]

smotana si... na sms pa ne odgovoriš user posted image user posted image user posted image  lej, najboljše je, da te počakam na avtobusni postaji kar v avtu, pa se za mano pelješ, ane? Jaz sem iz Hoč in boš šla itak mimo mojega kraja....... ok?
[/quote]

Sorry, no...moj tel. sta imela v delu mala dva in ne dela tipkovnica. user posted image  Lahko le kličem tiste št., ki jih imam v telefonu. Boš videla jutri kako čudo je to. user posted image  
Kje pa je avtobusna v Hočah?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
9.4.2008 22:03:34   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

Drugače pa ne kupovat od pikolo ker imajo ful reklamacij, mi je sama trgovka v Ljubljani v BC svetovala, je pa na isto foro narejen kot od quinija mislim, samo zanič kvaliteta.

Zdaj pa ne vem kdo je nor tu al prodajlke al me mame, ko se damo vse nasrat. Moji kolegici je v našem BC v MB rekla, da češ kak so fajni toti Pikoloti (trikolesciki) in da še ni blo nobene reklamacije. Tote prodajalke bi se mogle malo uskladit, al pa pri naš druge vozičke prodajajo in v LJ drugeuser posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz mam totega Pikolota pa kaj bo!! Kupla pa sem ga v Pikapolonici in ne v BCuser posted image

< Sporočilo je popravil pupi -- 9.4.2008 22:11:33 >

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
9.4.2008 22:06:15   
madejka
Pupi tud mi bomo meli trikolesnika Piklootovegauser posted image user posted image user posted image Kake barve pa mata?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
9.4.2008 22:09:48   
pupi
Mi lušte delate za jutri. Kaj če midve z Najo pri drugi mizi sedima lahko pridema user posted image user posted image user posted image .

No naša princes ni mela več vročine danes, pa kašlja tudi ne več tak fejst, ji pa z nosa lije. Julij, očitno je res bla to enodnevna bolezenuser posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
9.4.2008 22:11:22   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi tud mi bomo meli trikolesnika Piklootovegauser posted image user posted image user posted image Kake barve pa mata?

Oranžnega, pa saj sem ti oblubla, da jo bom slikala pa sem podabouser posted image !!. Meni je svetovni, pa fajn se zloži, ni pretežki, Naja uživa, več pa ni trebauser posted image  

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
9.4.2008 22:11:53   
Freycha

Sorry, no...moj tel. sta imela v delu mala dva in ne dela tipkovnica. user posted image  Lahko le kličem tiste št., ki jih imam v telefonu. Boš videla jutri kako čudo je to. user posted image  
Kje pa je avtobusna v Hočah?

sem se hecala nooouser posted image

a veš kje se zavija levo za Hoče? No če greš na tem krišišču (levo bi šla za Hoče) naravnost, je pa takoj za križiščem na desni strani avtobusna postaja. Torej, kar ostaneš na glavni cesti proti MB, samo takoj za križiščem je avtobusna postaja in tam te bom čakala. Srebrni Seat s prtljažniki za smučke na strehi....... Bo šlo?

a mojo cifro imaš spravljeno še v telefonu?

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
9.4.2008 22:16:23   
madejka
Pupi, mi se navdušujemo za zelenega, ker imamo ta voz oranžen, čeprav je vseeno lep!user posted image Jaz sem se čisto zalubla vanj ko smo ga vozli po Pikapolonici zadnjič. Samo jezi me, ker nima prednjega varovala, Maj pa rad tolče po njemuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
9.4.2008 22:30:57   
kapica
O kak se lepo menite o srecanju, ste se meni luste naredile, bi kr prislauser posted image .

Sploh nisem vedela da ima stroj tud program za rocno pranjeuser posted image ,se vidi da nisem nikol rabla in nisem niti pogledala. Bom jutri preverilauser posted image .
Dino je zaspal prej, jaz sem tud cist crknjena in sam se sibam spat. Upam, upam, da bo kaj lepse spanje danes.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
9.4.2008 22:32:45   
madejka
Kapica  jaz tud upam, da se naspiš!user posted image
No, naš stroj nima ročnega pranja, tak da se bom mogla kar na roke pomatratuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
9.4.2008 22:48:00   
tinispela
no se vidimo jutri, lahko noč

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
10.4.2008 7:00:49   
SANEK1
Dobro jutro babe...

Jaz že pijem svojo dozo user posted image , sem bla danes spet zgodnja, ker še mam tolko za postorit, preden odpeketama proti Pohorjuuser posted image
Jaz pa še kar bluzim in se mi nikam ne mudi, pol bo pa spet panikauser posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
10.4.2008 7:12:06   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
a veš kje se zavija levo za Hoče? No če greš na tem krišišču (levo bi šla za Hoče) naravnost, je pa takoj za križiščem na desni strani avtobusna postaja. Torej, kar ostaneš na glavni cesti proti MB, samo takoj za križiščem je avtobusna postaja in tam te bom čakala. Srebrni Seat s prtljažniki za smučke na strehi....... Bo šlo?

a mojo cifro imaš spravljeno še v telefonu?

Torej, ko pridem z avtoceste bo tabla v enem izmed semaforjev levo za Hoče, za tem križiščem bo pa avtobusna? Upam, da se ne odpeljem mimo, ko sem bolj leva. Jaz bom v črnem scenicu- brez prtljažnika za smučke. user posted image

Ja, tvojo št. še imam v telefonu. A ti pozvonim, ko bom v Slov. Bistrici?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
10.4.2008 7:14:07   
mateya24
jutro tud od mene

mi pa mamo že eno maxi igralno urico za sabo, pa še kar noriuser posted image

še dobro da sem prišla še malo tu gor pokukat dans, ker vidim da ste spremenile lokacijo....c c c ...jaz bi pa vas na koncu še ki po celem europarku iskalauser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
10.4.2008 7:31:24   
SANEK1
No vidiš Mateya, včasih se tudi kaj pametnega na RR zveuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
10.4.2008 7:32:46   
SANEK1
Štajerke, kaj grete vse z avti do Draša?
Se ne bi kera raje malo sprehodlauser posted image   Tako lepo vreme je, pa taka lepa okolica, da o družbi sploh ne govorim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
10.4.2008 7:41:53   
Freycha

Torej, ko pridem z avtoceste bo tabla v enem izmed semaforjev levo za Hoče, za tem križiščem bo pa avtobusna? Upam, da se ne odpeljem mimo, ko sem bolj leva. Jaz bom v črnem scenicu- brez prtljažnika za smučke. user posted image

Ja, tvojo št. še imam v telefonu. A ti pozvonim, ko bom v Slov. Bistrici?

Ja, ti greš na MB jug dol iz avtoceste na hitro cesto proti MB. Po tistem dolgem ovinku imaš najprej na desni strani Petrol pumpo. Potem semafor, pa greš naravnost, pa prideš do drugega semaforja, takoj za drugim semaforjem je pa avtobusna postaja. Ja, ko greš mimo Slov. Bistrice oz. ko štartaš iz Slov. Bistrice me pokliči, da napokam tamalo in greva.

Sanekova sorry, saj veš da bi..... pa sem se že javila za vodiča, tak da.... boš mogla očitno samauser posted image Sicer si pa itak rekla, da se ne smem pogovarjati s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
10.4.2008 7:43:48   
SANEK1
Freycha, lepo si se vun zmazalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
10.4.2008 8:20:07   
Freycha
no no no... kot da ne grem nikoli s tabo na tvoje maratoneuser posted image

a si poklicala S?? in če ne, zakaj ne?user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?