kapica
|
Jutro! Nocka bila porazna, da sploh ne govorim. Ste pa nacvekale vceraj, ni kaj . Hm, kaj sem vse hotela komentirat . Nocno hranjenje: Dino dobi flaso mleka 1krat ponoci, al je to ob 3h al ob 5h, odvisno kdaj se zbudi. Kako nam je pa uspelo prid na to, pa niti ne vem vec. Kr naenkrat, sploh ko se ni hotel vec dojit. Samomor: lahko recem da razumem in ne razumem tistega ki ga naredi. Verjamem da clovek tako dalec pride, da ne vidi izhoda in misli, da bo brez njega tako vse boljse. Se strinjam z vsemi mnenju ki ste jih napisale. Sem pa sama v otrostvu 1krat cist zares prisla do tega, da nisem hotela vec zivet. Ce bi ap tisto dokoncno res lahk naredila, pa ne vem. Ceveljcki, a vi jim ceveljce tud za doma obuvate? a ni boljse ce so v zokenckih al kako? Corfu, Dino ima pa ajdovo kaso skoraj najraje. Mu ap naredim vedno z jabolki, pa ne pregosto, pa ima raje kot meso . Rumba, super za stanovanje. Za kuhinje ti cist verjamem. Se ni dolgo nazaj kar so moji starsi in pol se moj brat kuhinje iskali. Bratu je naredi mizar, on je kupil prednje elemente, in kljuke in te zadeve, sta sama skombinirala, predvsem ker so cene tako obupno visoke. Je pa res da je mizar v familiji in se jima je splacalo. Mojstrovine, ki jih Dino obvlada, so tud v smislu korakanja in vsega lumpanja, ki jih uspici. Pomaha, tud zaploska, ostalo se nisva ucila. Ko necesa ne sme in recem ne, se obrne, on gre naprej. recimo da deluje v 60%, ostalo se morem strenirat . Ronci, a vam kdo skuha kosilo, al kuhas, ko prides domov? Potiskac: a je to res dobra zadeva, se splaca kupit? Sem gledala po trgovinah, ceneje od 40E ga ni. Pa ne vem al bi al ne bi. Povejte ve, ki jih imaste, ceprav sem ze same dobre stvari tu prebrala. Buske, Dino vedno znvoa kaksno pokasira, ampak se v istem dnevu igzinejo. Se je pa enkrat vdaril spredaj v celo, se mi niti ni zdelo tako fejst, pa je imel plav, zelen flekec se nekaj dni. Mi ej tud bla groza no. Tak, ne vem kaj sem se hotela, ziher sem kaj spustila. Danes sam cakam da pride moz domov, ker sem cist polomljena .