|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
3.4.2008 21:21:58   
Anonimen
madejka ja, zračunu mi je, kolko pokuri v € če laufa ena plata, če laufata dve, al pa če vse štir....sem se smejala in rekla da to se mu pa ni za bat, da ne bo doživuuser posted image

rumba, vi tud zgleda tko čakate te zobe ko miuser posted image boga julija....jaz uli sploh ne merim vročineuser posted image k sm pol kr živčna, če je kej povečana...pa itak baje se vročina poštima okol 6. leta, prej pa skoz neki skače in niha gore-doleuser posted image edin k je bla res ful vroča, sem ji zmerla, pa je blo res 38.5....

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
3.4.2008 21:22:27   
yudit
pupi-saj moja se tud še nič ne postavlja na noge, sam takrat ko začne po meni lazituser posted image , ko je na tleh pa sploh se nezanima kaj dostuser posted image ko pa jo damo na trbuščka se hitro na hrbet obrne al pav rikvercuser posted image .Sploh zanimanja nima ma nevem valjda bojo naše tud začeleuser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
3.4.2008 21:25:55   
yudit
Madejka, ja jaz davam alpskouser posted image pa je z njim vse kašice pa tisti čokolešnik od 8 meseca dalje ko je zdaj novo.Pt isti fruzzzverge pa nič, jaz mislim da če ne komplicirašš nima kaj biti, ribe pa še nismo poskusile boma nasledniji mesec.......Nevem ampak moja resnično bi pojedla vse kaj bi ji dala, vidim da ni nobene alergije pol pa ji dam.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
3.4.2008 21:27:40   
rumba
Jaz Juliji še nisem dala pašte. No, bolj zato, ker ji moram še vse spasirat, drugače ni šans, da bo jedla. Tako ji delam razno zelenjavo ali meso z ajdovo, proseno kašo, ovsenimi kosmiči, piro ali polento. Krompir ji pa tudi ne gre kaj prida po grlu..... Belo ribo bi menda tudi že lahko dali. A ve ste že dale pomarančo?

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
3.4.2008 21:28:00   
madejka
Saj Maj bi tud vse pojedel kar mu dam. Se alergije bojim. Zadnjič smo mu dali malo skute pa je koj pikice dobil po celem trebuščku in okol ustuser posted image Tak da v bistvu še ne upam nič mlečnih izdelkov devat, če ni adaptirano mleko notuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
3.4.2008 21:28:45   
Anonimen
pupi jaz ji tud dam makarone, sam brez jajc...jih ma tud ful radauser posted image

yudit indukcijska je pa trenutno najbolj varčna na tržišču, to pa res dela k urca, jo ma sestra od mojga, samo je vrag drag, pa piskre morš tud zamenjat pol...aja, pa priporočila so, da otrok do enega leta uživa adaptirano mleko in nikakor ne alpsko....tud za pripravo jedi....mlečne izdelke ja, mleko pa adaptirano..

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3681
3.4.2008 21:30:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

li. A ve ste že dale pomarančo?

moj ji je dal enkrat za pocuzat, pa je cela pikasta ratala po frisuuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3682
3.4.2008 21:30:22   
madejka
Rumba Maj pomarančo full je, pa tud nobenega problema ni imel, razn če je bil kaki olup malo trdi, se je davil. Mu mormo spucat ko ribico, da je samo mesouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
3.4.2008 21:31:21   
yudit
Rumba jaz sem moji mal nacedilasoka od pomoranče, pa je spila za par žličk pa je bilo kako uro OK, pol ko sem jo šla previt pa je lulika bila rdečauser posted image tak da ji več nisem davala in še ne mislim, ker naj bi pomoranče glih to povzročale user posted image user posted image to sem tak čula in pri Lei se je naredilo....Je pa res da ko sem jaz tud pojedla pomorančo da je tud imela rdečo lulikouser posted image in sploh je ne jem več..

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
3.4.2008 21:35:58   
yudit
Nevem vidiš vse različno od pediatrov meni so svetovali da lahko, edino če otrok ni nagnjen alergijamuser posted image da je boljše alpsko kot pa tisto adaptirano necem. Sam moji ni nič nobene alergije al kaj, jaz jo še dojim tak da nevem dvakrat  do trikrat na teden dobi alpsko mleko.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
3.4.2008 21:38:52   
rumba
yudit, ja točno to sem slišala za pomarančo.user posted image  No, bom ji dala malo stisnjenega soka, pa bom videla, če bo kaka reakcija.
Skute in jogurte pa kar lepo prenaša.user posted image  Mleka ji pa ne dajem, se še itak 5x na dan doji.user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
3.4.2008 21:38:56   
yudit
Mislim dobi z grizom in čokolešnikom pripravim....Saj smetana je tud KM pa se kao priporoča nevem pri meni je vredi sprejela KM.... Aja še to so mi svetovali domače skutkeuser posted image ki pa to se dobi nevem

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
3.4.2008 21:41:01   
Anonimen
a pediatri so ti tko rekliuser posted image matr, samo so pa res čudni...no, naj bi pač otrok dobil mleko, primerno svoji starosti, zato tud grejo po stopnjah 1,2,3...enka je najbolj prilagojena, trojka pa najmanj oz. najbolj podobna navadnemu in do enega leta bi pač naj otrok dobival adaptirano, čeprov ostale mlečne izdelke pa komot...ma ja, sej verjetno je kul, konc je verjetno res nebouser posted image

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3688
3.4.2008 21:41:04   
Češnca
majrim vse naj naj naj najboljše!!! user posted image

Anžej je pa danes prvič ribico jedu (belo in sicer orado) - njami!!! user posted image

ulla moja2 sta ful zadovoljna s steklokeramično in tud več elektrike ne plačujeta. Mi mamo pa itak vse na plin.

Šibam spat, sem čist fuč. user posted image  Nočko!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
3.4.2008 21:42:11   
rumba
yudit, kaj pa tisto nehomogenizirano mleko? Eni pa ful to zagovarjajo, alpsko pa kao ne.user posted image  No, jaz sem Aneju začela dajati mleko pri enem letu, ko je šel v vrtec, Hani pa šele po drugem letu, ko je izzvenela laktozna intoleranca.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
3.4.2008 21:42:19   
yudit
Rumba saj jaz mojo tud dojim še , včasih pride dan ko bi sam vleklauser posted image na dan pa ene tud 5 x kak ji zapaše.....

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
3.4.2008 21:46:16   
yudit
Nevem ampak moja ga je zdaj že dva tedna, je pa res da sem ji 3X mešala z vodo zdaj ji ga pa, čistega naredim mlečni griz pa riž pa čokokokouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
3.4.2008 21:49:33   
Anonimen
TUKAJ

sm tole najdla, Tanč odgovarja na razna vprašanja o melku, pa že večkrat sem zasledila da one polemike okol alpskega mleka so kr neki...da je vse skupej brez osnove...

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 3.4.2008 21:57:09 >

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3693
3.4.2008 21:49:46   
yudit
Ma jaz vsaki dan kuhuma tri jediuser posted image eno zame ker hujšam, pol za mojega posebaj pa za Leo al pa včasih jem isto kot Lea, ker moj je vse z mesom jaz pa uživam mnimalno mesauser posted image tak da skoraj nič....Dans pa sem ji prvič dala za jest kuhano zelje mislim tisto sveže pa je tud jedla bomo vidli če bo kaj, sem pa opazila tud da ji od korenčka tud rata rdeča ritkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
3.4.2008 21:51:11   
Anonimen
pa kak urediš ta klinčevi link, da ni do madžarske razvlečenuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
3.4.2008 21:55:25   
rumba
Ulla, ko pišeš post, napišeš npr. tukaj, pol to označiš, klikneš na uno ikonco za link na vrhu in v novo okno vpišeš link.user posted image  Tako nekako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
3.4.2008 21:56:42   
yudit
Ma najboljš vsak ve zase in za svojega otroka, ma jaz sem probala je in ni panike tak da vsak po svoje naj dela, ni treba se ravnat po drugih...Dans sem bila pri kozmetičarki da se zmenimo okrog nege obraza, namesto obraza sem šla v solarijuser posted image user posted image pa še gledam če sem rjavauser posted image user posted image user posted image po 4 minutah hahhahahah, no mal solarija pol pa pride obraz tuduser posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
3.4.2008 21:58:18   
yudit
Ma dost o KMuser posted image user posted image , povejta kaj še kuhate malim pa kak ribe pripravljate...

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
3.4.2008 21:59:25   
yudit
Jaz sem se glih zdaj razčvekala, pa da še jaz dobim kako še zvezdicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
3.4.2008 21:59:31   
Anonimen
MATR RAZTURAMuser posted image user posted image ups....

yudit jaz sem sam enkrat šla u solarij za 10 min, pa sem zaspala notriuser posted image in ko je blo konc in se je oni vrag dvignu gor in se je luč pržgala, sem se tolk vstrašla, da sem treščla pokonci in ful z glavo zarezala v one žarnceuser posted image sem rekla nkul večuser posted image

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......