Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
madejka ja, zračunu mi je, kolko pokuri v € če laufa ena plata, če laufata dve, al pa če vse štir....sem se smejala in rekla da to se mu pa ni za bat, da ne bo doživu rumba, vi tud zgleda tko čakate te zobe ko mi boga julija....jaz uli sploh ne merim vročine k sm pol kr živčna, če je kej povečana...pa itak baje se vročina poštima okol 6. leta, prej pa skoz neki skače in niha gore-dole edin k je bla res ful vroča, sem ji zmerla, pa je blo res 38.5....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:22:27
|
|
|
|
yudit
|
pupi-saj moja se tud še nič ne postavlja na noge, sam takrat ko začne po meni lazit , ko je na tleh pa sploh se nezanima kaj dost ko pa jo damo na trbuščka se hitro na hrbet obrne al pav rikverc .Sploh zanimanja nima ma nevem valjda bojo naše tud začele
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:25:55
|
|
|
|
yudit
|
Madejka, ja jaz davam alpsko pa je z njim vse kašice pa tisti čokolešnik od 8 meseca dalje ko je zdaj novo.Pt isti fruzzzverge pa nič, jaz mislim da če ne komplicirašš nima kaj biti, ribe pa še nismo poskusile boma nasledniji mesec.......Nevem ampak moja resnično bi pojedla vse kaj bi ji dala, vidim da ni nobene alergije pol pa ji dam.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:27:40
|
|
|
|
rumba
|
Jaz Juliji še nisem dala pašte. No, bolj zato, ker ji moram še vse spasirat, drugače ni šans, da bo jedla. Tako ji delam razno zelenjavo ali meso z ajdovo, proseno kašo, ovsenimi kosmiči, piro ali polento. Krompir ji pa tudi ne gre kaj prida po grlu..... Belo ribo bi menda tudi že lahko dali. A ve ste že dale pomarančo?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:28:00
|
|
|
|
madejka
|
Saj Maj bi tud vse pojedel kar mu dam. Se alergije bojim. Zadnjič smo mu dali malo skute pa je koj pikice dobil po celem trebuščku in okol ust Tak da v bistvu še ne upam nič mlečnih izdelkov devat, če ni adaptirano mleko not
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:28:45
|
|
|
|
Anonimen
|
pupi jaz ji tud dam makarone, sam brez jajc...jih ma tud ful rada yudit indukcijska je pa trenutno najbolj varčna na tržišču, to pa res dela k urca, jo ma sestra od mojga, samo je vrag drag, pa piskre morš tud zamenjat pol...aja, pa priporočila so, da otrok do enega leta uživa adaptirano mleko in nikakor ne alpsko....tud za pripravo jedi....mlečne izdelke ja, mleko pa adaptirano..
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:30:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba li. A ve ste že dale pomarančo? moj ji je dal enkrat za pocuzat, pa je cela pikasta ratala po frisu
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:30:22
|
|
|
|
madejka
|
Rumba Maj pomarančo full je, pa tud nobenega problema ni imel, razn če je bil kaki olup malo trdi, se je davil. Mu mormo spucat ko ribico, da je samo meso
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:31:21
|
|
|
|
yudit
|
Rumba jaz sem moji mal nacedilasoka od pomoranče, pa je spila za par žličk pa je bilo kako uro OK, pol ko sem jo šla previt pa je lulika bila rdeča tak da ji več nisem davala in še ne mislim, ker naj bi pomoranče glih to povzročale to sem tak čula in pri Lei se je naredilo....Je pa res da ko sem jaz tud pojedla pomorančo da je tud imela rdečo luliko in sploh je ne jem več..
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:35:58
|
|
|
|
yudit
|
Nevem vidiš vse različno od pediatrov meni so svetovali da lahko, edino če otrok ni nagnjen alergijam da je boljše alpsko kot pa tisto adaptirano necem. Sam moji ni nič nobene alergije al kaj, jaz jo še dojim tak da nevem dvakrat do trikrat na teden dobi alpsko mleko.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:38:52
|
|
|
|
rumba
|
yudit, ja točno to sem slišala za pomarančo. No, bom ji dala malo stisnjenega soka, pa bom videla, če bo kaka reakcija. Skute in jogurte pa kar lepo prenaša. Mleka ji pa ne dajem, se še itak 5x na dan doji.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:38:56
|
|
|
|
yudit
|
Mislim dobi z grizom in čokolešnikom pripravim....Saj smetana je tud KM pa se kao priporoča nevem pri meni je vredi sprejela KM.... Aja še to so mi svetovali domače skutke ki pa to se dobi nevem
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:41:01
|
|
|
|
Anonimen
|
a pediatri so ti tko rekli matr, samo so pa res čudni...no, naj bi pač otrok dobil mleko, primerno svoji starosti, zato tud grejo po stopnjah 1,2,3...enka je najbolj prilagojena, trojka pa najmanj oz. najbolj podobna navadnemu in do enega leta bi pač naj otrok dobival adaptirano, čeprov ostale mlečne izdelke pa komot...ma ja, sej verjetno je kul, konc je verjetno res nebo
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:41:04
|
|
|
|
Češnca
|
majrim vse naj naj naj najboljše!!! Anžej je pa danes prvič ribico jedu (belo in sicer orado) - njami!!! ulla moja2 sta ful zadovoljna s steklokeramično in tud več elektrike ne plačujeta. Mi mamo pa itak vse na plin. Šibam spat, sem čist fuč. Nočko!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:42:11
|
|
|
|
rumba
|
yudit, kaj pa tisto nehomogenizirano mleko? Eni pa ful to zagovarjajo, alpsko pa kao ne. No, jaz sem Aneju začela dajati mleko pri enem letu, ko je šel v vrtec, Hani pa šele po drugem letu, ko je izzvenela laktozna intoleranca.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:42:19
|
|
|
|
yudit
|
Rumba saj jaz mojo tud dojim še , včasih pride dan ko bi sam vlekla na dan pa ene tud 5 x kak ji zapaše.....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:46:16
|
|
|
|
yudit
|
Nevem ampak moja ga je zdaj že dva tedna, je pa res da sem ji 3X mešala z vodo zdaj ji ga pa, čistega naredim mlečni griz pa riž pa čokokoko
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:49:33
|
|
|
|
Anonimen
|
TUKAJ sm tole najdla, Tanč odgovarja na razna vprašanja o melku, pa že večkrat sem zasledila da one polemike okol alpskega mleka so kr neki...da je vse skupej brez osnove...
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 3.4.2008 21:57:09 >
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:49:46
|
|
|
|
yudit
|
Ma jaz vsaki dan kuhuma tri jedi eno zame ker hujšam, pol za mojega posebaj pa za Leo al pa včasih jem isto kot Lea, ker moj je vse z mesom jaz pa uživam mnimalno mesa tak da skoraj nič....Dans pa sem ji prvič dala za jest kuhano zelje mislim tisto sveže pa je tud jedla bomo vidli če bo kaj, sem pa opazila tud da ji od korenčka tud rata rdeča ritka
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
pa kak urediš ta klinčevi link, da ni do madžarske razvlečen
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:55:25
|
|
|
|
rumba
|
Ulla, ko pišeš post, napišeš npr. tukaj, pol to označiš, klikneš na uno ikonco za link na vrhu in v novo okno vpišeš link. Tako nekako.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:56:42
|
|
|
|
yudit
|
Ma najboljš vsak ve zase in za svojega otroka, ma jaz sem probala je in ni panike tak da vsak po svoje naj dela, ni treba se ravnat po drugih...Dans sem bila pri kozmetičarki da se zmenimo okrog nege obraza, namesto obraza sem šla v solarij pa še gledam če sem rjava po 4 minutah hahhahahah, no mal solarija pol pa pride obraz tud
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:58:18
|
|
|
|
yudit
|
Ma dost o KM , povejta kaj še kuhate malim pa kak ribe pripravljate...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:59:25
|
|
|
|
yudit
|
Jaz sem se glih zdaj razčvekala, pa da še jaz dobim kako še zvezdico
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:59:31
|
|
|
|
Anonimen
|
MATR RAZTURAM ups.... yudit jaz sem sam enkrat šla u solarij za 10 min, pa sem zaspala notri in ko je blo konc in se je oni vrag dvignu gor in se je luč pržgala, sem se tolk vstrašla, da sem treščla pokonci in ful z glavo zarezala v one žarnce sem rekla nkul več
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......