Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 16:33:22
|
|
|
|
madejka
|
Afnica toooooo Ti kar pošlji ko boš mela čas... se ne mudi, razn Tini pošlji takoj Corfu za vašedva in dojenje! Spita ti pa full dobro! Kolk časa se pa vmes nista dojile? Pa je zdaj dovolj mleka?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 16:35:39
|
|
|
|
madejka
|
Joj kake naš mali zdaj zganja... se na glas režim... hoče ono ta ogromno pikapolonico iz stajice vrečt
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 17:10:01
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober dan... Tak končno sem dala dol rit in malo zadihala Malecka spi, ata je na kavču, mama na RR, perutničke z paradajz solato v želodčkih Afnica , sper za Lana in Lano. Verjetno je res za vas še boljši občutek, glede na napovedi Še nekaj bi te vprašala, ker mi ni uspelo v prvi rundi naročit pedipedov, sem če se ne motim zasledila, da jih boš še 1x naročila Se motim Corfu, Rumba, Kapica-fajn da gre na boljše Madejka, zate pa spet nimam komentarja...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 17:29:02
|
|
|
|
Afnica
|
Sanek...ja v planu je bilo, da še bomo 1x naročile, ampak...so tako podražili poštnino, da se celo ne splača večje količine naročat... 1-2 para... 20 $ 2-4.... 40$ 9-10...10$ za nad 10 parov pa celo za vsak par 20$. Norci. Za naše naročilo bi tako plačale več kot 300$. Jaz imam namen pisat, čemu take spremembe. Glede RA...ja, res ti odleže, saj nas je res skrbelo...nedonošenčka, večplodna nosečnost, Lana zahiranček-zastoj rasti in Lan možganske krvavitve. Res sem hvaležna, da vse vredu. Tini..se bomo zmenile po ZS. Če vas je pa več iz MB, bom pa jaz prišla.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 17:40:58
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Madejka, zate pa spet nimam komentarja... Pa kaj sem ti jaz nardila
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 17:46:37
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Madejka, zate pa spet nimam komentarja... Pa kaj sem ti jaz nardila Nič...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 17:52:07
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 IZVIRNO SPOROČILO: madejka IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Madejka, zate pa spet nimam komentarja... Pa kaj sem ti jaz nardila Nič... Sem ti popolnoma nezanimiva in pišem nezanimive poste C c c Sanekova ti ga sereš
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 17:52:48
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 IZVIRNO SPOROČILO: madejka IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Madejka, zate pa spet nimam komentarja... Pa kaj sem ti jaz nardila Nič... Sem ti popolnoma nezanimiva in pišem nezanimive poste C c c Sanekova ti ga sereš Ja, nekdo mora
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 17:53:49
|
|
|
|
tinispela
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Afnica toooooo Ti kar pošlji ko boš mela čas... se ne mudi, razn Tini pošlji takoj Je pa res tako izpadlo. Ja ampak res komaj čakam, da jih vidim
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 17:55:23
|
|
|
|
majrim
|
evo nas končno doma... ...smo pohajale še z eno vozičkarco ...dragi dela pop,tako,da smko bolj same ...no,ampak je vseeno ok ...bova že nadooknadila zvečer aja...hvala vsem za lepe želje in čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!! madejka...naše nove mere...9.mesecev: 73 cm, 9400 g ...............zdej je že prava babnca
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 18:18:18
|
|
|
|
madejka
|
Majrim pa 8 zobkov še velja? Mere dodane!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 18:39:45
|
|
|
|
majrim
|
ja,zaenkrat še,čeprav že dve 4 čutim
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 19:54:10
|
|
|
|
Anonimen
|
afnica superca za tvoja dva cukra, da tolk lepo napredujeta se najbrž kr odleže, sploh ob takih komplikacijah na začetku majrim vse najbolš rumba ja, ula je tud še brez zob corfu a to maš tomyjevga poganjalca midva sma ji kolese pršraufala ker se ji je kr odpeljal, pa je direkt na murko padla...k še glih ne ve, da je fajn če prestopiš pa fajn da vem gre na bolš no, midva sma pa dons končno steklokeramično zmontirala je bla do zdej kr ztapakirana, smo bli na plinu, ker moj obsedeni dedc pravi da to čisto preveč pokuri štroma no, pa mi ga je uspelo prepričat, da glede na to, kolk jaz kuham, se ni treba bat kake revolucije pri polžnicah če sem eno plinsko bombo mela po 8 mescev, pol verjetno ni panike men je važn, da mam gladko ploščo, brez gumbov in postalih ****rij, k jih je treba pucat da sam obrišeš, brez robov itd
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 20:38:01
|
|
|
|
Češnca
|
preberem vas pol; na hitro pa tole: pedipedi so v Kamniku (žal še na pošti, ker sem se predolgo zamudila pri frizerju)!!! Carina znaša nekaj nad 72eur. Bom preračunala, kako in kaj in sporočila vsaki posebej. Zdej šibam malega spat dat. Smo že fuuuuul pozni.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 20:48:21
|
|
|
|
madejka
|
Tak en dec spi, drugega še ni doma... Ulla za steklokeramično. Do zdaj so mi še vsi zagotovili, da nič kaj več elektrike ne pokurijo, če jo majo oz. ni neke jake razlike pri položnicah Mi bi jo tud meli, če bi meli svoje stanovanje
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 20:50:28
|
|
|
|
rumba
|
Pedipedi so prišli, super! Aja, dober večer!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:02:22
|
|
|
|
madejka
|
Čer rumba kak si?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:10:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Tak en dec spi, drugega še ni doma... Ulla za steklokeramično. Do zdaj so mi še vsi zagotovili, da nič kaj več elektrike ne pokurijo, če jo majo oz. ni neke jake razlike pri položnicah Mi bi jo tud meli, če bi meli svoje stanovanje meni je izračun naredu po tem se kr pozna razlika sam sm ablubla, da nam velik kuhala
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:14:27
|
|
|
|
rumba
|
madejka, kar v redu, hvala. Samo Julija je imela sedaj, preden je šla spat, spet vročino. 37,8 stopinj. Mogoče zobki... IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 meni je izračun naredu po tem se kr pozna razlika sam sm ablubla, da nam velik kuhala
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:14:33
|
|
|
|
madejka
|
Eh Ulla kaki izračun A oblubit si mu mogla? Huh... da bi še jaz mela takega deda
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:15:15
|
|
|
|
madejka
|
Ojoj rumba... pa ziher so zobki
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:16:14
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica Če vas je pa več iz MB, bom pa jaz prišla. jaz bi bal fuuuuuuuuul vesela!! je vsaj izgovor, da se na čveku dobimo, ker vidim, da Sanekova nič več ne organizira za drug teden Majrim vse naj, naj!!!! Mi smo OK, mala je malo sitna, drugače p ni hudega smo celo poldne v Europarku preždeli, pa je bla suuuuuuuuper . No pred tem pa sma ble veni, bla tudi super, tisto eno uro doma pa je gnajvla ko . Me zanima kak kaj napredujete z hrano z malčki? Ker jaz naši že makarone dajem in jih maže ko vlka!!!! Aja pa še eno vprašanje, kaj bo naša edina pri dveh letih shodla, če se vaši že vsi tak na noge postavljajo
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:18:30
|
|
|
|
yudit
|
Večer moja malecka je že spančka, jaz pa tule mal čekiram..Nič novega tolk da se oglasim moj dela jaz pa bompočasi tud šla v pojstlo sem crkena že....Ula-midva imama isto steklokeramičnu pa elektrika je ista kot prej v prejšnjem stanovanju, smo imeli tud na elektriko pa plin. Drugače je pa fajn, sam mal pucat pa pazit pa je meni je všeč mislim da malo več pokurijo tiste indukcijske plošče kolk sem čula....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:19:50
|
|
|
|
yudit
|
Majram vse najboljše od nnas tud
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 21:20:19
|
|
|
|
madejka
|
Pupi ti samo počakaj, pa ti bo 123 zašibala Makarone? A to že smejo? Pa zadnjič je mislim da Yudit napisala da daje alpsko mleko? A to tud smejo? Kdaj pa pridejo kake ribe ipd. na vrsto?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......