|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
3.4.2008 16:33:22   
madejka
Afnica toooooouser posted image Ti kar pošlji ko boš mela čas... se ne mudi, razn Tini pošlji takojuser posted image user posted image user posted image

Corfu user posted image user posted image user posted image za vašedva in dojenje! Spita ti pa full dobro! user posted image Kolk časa se pa vmes nista dojile? Pa je zdaj dovolj mleka?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
3.4.2008 16:35:39   
madejka
Joj kake naš mali zdaj zganja... se na glas režim... hoče ono ta ogromno pikapolonico iz stajice vrečtuser posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
3.4.2008 17:10:01   
SANEK1
Dober dan...
Tak končno sem dala dol rit in malo zadihalauser posted image
Malecka spi, ata je na kavču, mama na RR, perutničke z paradajz solato v želodčkihuser posted image

Afnicauser posted image user posted image user posted image user posted image , sper za Lana in Lano. Verjetno je res za vas še boljši občutek, glede na napovediuser posted image user posted image user posted image
Še nekaj bi te vprašala, ker mi ni uspelo v prvi rundi naročit pedipedov, sem če se ne motim zasledila, da jih boš še 1x naročilauser posted image
Se motimuser posted image

Corfu, Rumba, Kapica-fajn da gre na boljšeuser posted image user posted image user posted image

Madejka, zate pa spet nimam komentarja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
3.4.2008 17:29:02   
Afnica
Sanek...ja v planu je bilo, da še bomo 1x naročile, ampak...so tako podražili poštnino, da se celo ne splača večje količine naročat...

1-2 para... 20 $
2-4.... 40$
9-10...10$
za nad 10 parov pa celo za vsak par 20$. Norci. Za naše naročilo bi tako plačale več kot 300$. Jaz imam namen pisat, čemu take spremembe.

Glede RA...ja, res ti odleže, saj nas je res skrbelo...nedonošenčka, večplodna nosečnost, Lana zahiranček-zastoj rasti in Lan možganske krvavitve. Res sem hvaležna, da vse vredu.

Tini..se bomo zmenile po ZS. Če vas je pa več iz MB, bom pa jaz prišla.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
3.4.2008 17:40:58   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Madejka, zate pa spet nimam komentarja...user posted image user posted image user posted image

Pa kaj sem ti jaz nardilauser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
3.4.2008 17:46:37   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Nič...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
3.4.2008 17:52:07   
madejka

Nič...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ti popolnoma nezanimiva in pišem nezanimive posteuser posted image user posted image
C c c Sanekova ti ga serešuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
3.4.2008 17:52:48   
SANEK1

Sem ti popolnoma nezanimiva in pišem nezanimive posteuser posted image user posted image
C c c Sanekova ti ga serešuser posted image user posted image user posted image

Ja, nekdo morauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
3.4.2008 17:53:49   
tinispela

Afnica toooooouser posted image Ti kar pošlji ko boš mela čas... se ne mudi, razn Tini pošlji takojuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa res tako izpadlo. Ja ampak res komaj čakam, da jih vidimuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
3.4.2008 17:55:23   
majrim
evo nas končno doma...user posted image ...smo pohajale še z eno vozičkarcouser posted image ...dragi dela pop,tako,da smko bolj sameuser posted image ...no,ampak je vseeno okuser posted image ...bova že nadooknadila zvečeruser posted image
aja...hvala vsem za lepe želje in čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!
madejka...naše nove mere...9.mesecev:  73 cm, 9400 g ...............zdej je že prava babncauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
3.4.2008 18:18:18   
madejka
Majrim pa 8 zobkov še velja? Mere dodane!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
3.4.2008 18:39:45   
majrim
ja,zaenkrat še,čeprav že dve 4 čutimuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
3.4.2008 19:54:10   
Anonimen
afnica superca za tvoja dva cukra, da tolk lepo napredujetauser posted image user posted image se najbrž kr odleže, sploh ob takih komplikacijah na začetkuuser posted image

majrim vse najbolšuser posted image

rumba  ja, ula je tud še brez zobuser posted image

corfu a to maš tomyjevga poganjalcauser posted image midva sma ji kolese pršraufalauser posted image ker se ji je kr odpeljal, pa je direkt na murko padla...k še glih ne ve, da je fajn če prestopišuser posted image pa fajn da vem gre na bolšuser posted image

no, midva sma pa dons končno steklokeramično zmontiralauser posted image je bla do zdej kr ztapakirana, smo bli na plinu, ker moj obsedeni dedc pravi da to čisto preveč pokuri štromauser posted image no, pa mi ga je uspelo prepričat, da glede na to, kolk jaz kuham, se ni treba bat kake revolucije pri polžnicahuser posted image user posted image če sem eno plinsko bombo mela po 8 mescev, pol verjetno ni panikeuser posted image user posted image men je važn, da mam gladko ploščo, brez gumbov in postalih ****rij, k jih je treba pucatuser posted image da sam obrišeš, brez robov itduser posted image

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
3.4.2008 20:38:01   
Češnca
preberem vas pol;
na hitro pa tole:

pedipedi so v Kamniku (žal še na pošti, ker sem se predolgo zamudila pri frizerju)!!! user posted image user posted image user posted image  Carina znaša nekaj nad 72eur. Bom preračunala, kako in kaj in sporočila vsaki posebej.

Zdej šibam malega spat dat. Smo že fuuuuul pozni.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
3.4.2008 20:48:21   
madejka
Tak en dec spi, drugega še ni doma...

Ulla user posted image user posted image user posted image za steklokeramično. Do zdaj so mi še vsi zagotovili, da nič kaj več elektrike ne pokurijo, če jo majo oz. ni neke jake razlike pri položnicahuser posted image Mi bi jo tud meli, če bi meli svoje stanovanjeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
3.4.2008 20:50:28   
rumba
Pedipedi so prišli, super!user posted image user posted image user posted image

Aja, dober večer!user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
3.4.2008 21:02:22   
madejka
Čer rumba kak si?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
3.4.2008 21:10:31   
Anonimen

Tak en dec spi, drugega še ni doma...

Ulla user posted image user posted image user posted image za steklokeramično. Do zdaj so mi še vsi zagotovili, da nič kaj več elektrike ne pokurijo, če jo majo oz. ni neke jake razlike pri položnicahuser posted image Mi bi jo tud meli, če bi meli svoje stanovanjeuser posted image

meni je izračun nareduuser posted image user posted image po tem se kr pozna razlikauser posted image sam sm ablubla, da nam velik kuhalauser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3668
3.4.2008 21:14:27   
rumba
madejka, kar v redu, hvala. Samo Julija je imela sedaj, preden je šla spat, spet vročino.user posted image  37,8 stopinj. Mogoče zobki...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
meni je izračun nareduuser posted image user posted image po tem se kr pozna razlikauser posted image sam sm ablubla, da nam velik kuhalauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
3.4.2008 21:14:33   
madejka
Eh Ulla kaki izračunuser posted image A oblubit si mu mogla? Huh... da bi še jaz mela takega dedauser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
3.4.2008 21:15:15   
madejka
Ojoj rumba... pa ziher so zobkiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
3.4.2008 21:16:14   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

Če vas je pa več iz MB, bom pa jaz prišla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz bi bal fuuuuuuuuul vesela!! je vsaj izgovor, da se na čveku dobimo, ker vidim, da Sanekova nič več ne organizira za drug tedenuser posted image user posted image user posted image

Majrim vse naj, naj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo OK, mala je malo sitna, drugače p ni hudega smo celo poldne v Europarku preždeli, pa je bla suuuuuuuuperuser posted image . No pred tem pa sma ble veni, bla tudi super, tisto eno uro doma pa je gnajvla kouser posted image .

Me zanima kak kaj napredujete z hrano z malčki? Ker jaz naši že makarone dajem in jih maže ko vlka!!!! Aja pa še eno vprašanje, kaj bo naša edina pri dveh letih shodla, če se vaši že vsi tak na noge postavljajouser posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
3.4.2008 21:18:30   
yudit
Večer moja malecka je že spančka, jaz pa tule mal čekiram..Nič novega tolk da se oglasimuser posted image moj dela jaz pa bompočasi tud šla v pojstlo sem crkena že....Ula-midva imama isto steklokeramičnu pa elektrika je ista kot prej v prejšnjem stanovanju, smo imeli tud na elektriko pa plin. Drugače je pa fajn, sam mal pucat pa pazit pa je meni je všečuser posted image mislim da malo več pokurijo tiste indukcijske plošče kolk sem čula....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
3.4.2008 21:19:50   
yudit
Majram vse najboljše od nnas tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
3.4.2008 21:20:19   
madejka
Pupi ti samo počakaj, pa ti bo 123 zašibalauser posted image
Makarone? A to že smejo?
Pa zadnjič je mislim da Yudit napisala da daje alpsko mleko? A to tud smejo?
Kdaj pa pridejo kake ribe ipd. na vrsto?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......