resnično srečna
|
Trnuljčica...včeraj pritisk 170/100...danes prva meritec 134/89....druga meritev ob 14.00 145/92...jemljem Dimethil dopo..3x dnevno...pa se niti ne pozna....zatekam predvsem v roke in obraz (izgledam kot kaka Kitajčica)...noge še niti niso krizne....v rokah imam pa občutek, kot da mi bo iztrgalo žile, zato jih večkrat dam pod ledeno mrzlo vodo za nekaj minut, da edem malo uplahne...jem vse zeloooo neslano...pa nalivam se z vodo, saj baje to moraš zaradi zdravil...wc je pa itaq moj postanek vsakih 20 minutk...tko da kopalnica je kar zglancana, ker vedno ko grem tja še kaj zdrgnem... Malamalinca kakšne maš pa ti krvne slike in jetrne teste?...ker ponavadi je takole srbenje tudi znak za paniko pridelovanju jeter...vsaj tak primer smo imeli v sosednji sobi na oddelku E...pa ena od Aprilčic je pisala o tem... Sekcija pri Mojci & kekcu je pa lahko zaradi različnih stvari....zadnjič je ena bila 2 uri odprta...pa lepo vse...punčka pa ne ven...ko so naredili CR pa opazijo, da ima 4x ovito popkovnico okrog noge....ženska bi se lahko matrala ure in ure pa ne bi rodila naravno...tako da hvala bogu, da prek ctg vsaj opazijo, kdaj je plod v krizi in potem naredijo urgentni CR...ji pa vsekakor ne privoščim poporodnega okrevanja...ker je veliko težje kot pri naravnem porodu... Krista...po mojem bo tvoj mali kar ponosen veliki brat in se bosta z očkom prav fino imela...ker itaq se bo v naslednjih mesecih moral malo več nanj navadit...CR se pa ne boj...sej zdaj so že taki strokovnjaki, da bodo to lepo naredili...(lahko govort, težje se je pa pustit rezat ja...) Sky vem kako se počutiš....mam jest eno podobno zadevo...danes mi je sicer v sluzi se pokazal rjavkasto krvav madež...tako da me je očitno včeraj, ko je pregledoval, lepo odprl in upam, da bo jutri res konec obiskov v P... Tasyo...tud men ne diši sesanje pa pospravljanje ampak bom raje jaz dokler sem sama to naredila, ker lubija potem čakajo še zadnje vrtelne preizkušnje preden grem he he...tko da raje vidim, da namesto sesanja (kar on zelo rad dela) naredi kaj drugega... Zokica..sindrom gnezdenja tud tebe napadel?...pridna, pridna le tako naprej...je pa bolje se nič ne usest vmes, ker jaz potem, ko enkrat malo počivat s tako težavo spet mašino v pogon spravim, da to ni res... Simona ta Tosama ja...imajo kar nekaj zanimivih stvari za nosečnice in dojenčke...zloženci, tetra krpice, eko vložki natura, razne vatirance, raztegljive hlačke za enkratno uporabo po porodu....cene so solidne, sploh če si blizu...drugače pa NiLe v porodnišnici pravi, da jim zmanjkuje oblačilc za dojenčke, vložke dobite 2 zavitka Vir 80....ostalo pa ni pojamrala... Jabolko očitno smo vse bolj ali manj imele težko noč, smo neprespane in brez energije in apetita za kuhanje...upam, da te 15. res Blejčeva odreši...pa da vaš sine teroris že pride ven...naprej, nazaj, skoz trebuh ali skoz katero drugo odprtino...samo da pride... ekola...spet mal čveka od mene...držite se pa se beremo še kaj... pip G. PS.: naše mame imajo pa danes očitno tudi veliko dela, saj se niso še nič javile a?...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|