|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.4.2008 14:27:42   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: simona pirc

Tudi jaz spadam med aprilčice sam nisem pogosto na forumu. V bistvu sam pridem mal prebrat k sm že tko velik na netu. dons se mi pa nič ne da...pa mal berem pa kaj natipkam. namest da bi delala diplomsko...
kot prvo si se Zokica zmotila v datumu ali dnevu...18.april ni torek ampak petek. trenutno kar spremljam dneve in datume. nikoli se ne kdaj gremo v Rim. Rok imam pa 25. aprila. aja ša tole s kilogrami mi ni jasno. od kje imaš tok natančne meritve? men je v ponedeljek rekla, da je težak user posted image  nekje med tremi in tremi in pol kilogrami. Pa da se lahko zmoti za pol kile. jst bi tud rada vedla...k zadnje čase nimam ne vem kakšnga apetita sploh do zdrave hrane.

Hej, dobrodošla! user posted image
Imaš rok na isti dan kot jaz! user posted image

Glede mer user posted image ti žal ne morem pomagati (tebi vsaj G kaj pove!), ker meni od januarja G ni naredil niti enega UZja, o ctgju pa tudi ni duha ne sluha. Sem se odločila, da menjam G, samo ta nova, ki sem jo izbrala ima vse polno, tako da pridem na vrsto komaj decembrauser posted image Ostali so pa vsi žal tako zasedeni, da ne sprejemajo novih pacientov.

Javi se še kaj!

(odgovor članu simona pirc)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
10.4.2008 14:29:16   
sirenetta

Malamalinca
poskusi še zamenjat prašek in mehčalec, dvomim da gre za alergijo na hrano, ker bi najbrž že zginilo. Eden od bolj ekoloških praškov naj bi bil Frosch (ima eno žabico gor narisano, prodajajo pa ga v DM, mogoče tudi v Mullerju, drugje nisem čekirala, če ga imajo). Glej, vsaj poskusi, itak nimaš kaj zgubit (razen srbečice user posted image ). Pri meni je menjava mehčalca že 2x palila (prvič pred leti, drugič pa zdaj ravno med user posted image ). Me je pa srbelo za pouser posted imageuser posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
10.4.2008 14:29:49   
trnuljčica
Samo toliko da se javim. Še 2v 1user posted image . Sem ugotovila, da bolj, ko okrog hodim manj je krčev, popadki pa zginejo.user posted image Tako da je bilo že včeraj vse ok.

Kekec in Mojca je imela CR. Je včeraj zvečer na Mariborskih nosečkah javil njen Rožle. Ne vem pa zakaj so morali končati porod z carskim. Tako da je sedaj v intenzivni.
Simona pirc, uz je res subjektivna metoda, pa še 10% + ali - moraš upoštevati pri merjenju. Tako, da se ne zanašaj na kg user posted image zmerjeno po uz. Jaz se ne, pa naj bi naš bil premali.
Resnično srečna kako pa tvoj pritisk danes? Nisi napisala. Sem zadnjič brala, da si ga imela 170/? to pa ni kar tako...Pa hudo otekaš? Upam, da imaš kmalu kontrolo. Pa da hitro dobiš Izo in da vse te težave minejo s porodom.user posted image
Malamalinca pravilno si ugotovila -pozitivno gledanje je zlata vredno. A težave po op so manjše?

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
10.4.2008 14:33:10   
JABOLKO3
Hoj!

Jaz sem pa danes čisto mimo, noč je bila spet obupna, zjutraj sem bila pa čist preč, tako da sem ostale člane odpravila v vrtec, šolo in službo, potem pa nazaj pod odejo in zaspala, da me je zbudil telefon malo pred dvanajsto. Me je skoraj kap, ker več kot tri ure skupaj nisem spala že mesece. Pa sem še vedno čisto brez energije, komaj sem se primajala do trgovine in po mulčka v šolo. Sedaj pa razmišljam, da bom kar kaj iz skrinje vzela za kosilo, ker se mi tudi kuhat ne da, bi šla najraje kar nazaj spat.

Pa lepo se imejte, vse - nosečke in mamice!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
10.4.2008 14:38:32   
simona pirc
A to si šla v trgovino od Tosame, ki je zraven tovarne al kaj? Kakšne so pa kej cene? dve ulici stran živim pa še nisem šla pogledat.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
10.4.2008 14:42:08   
zokica
Simona, hvala za popravek, mislila sem petek, samo napisala torekuser posted image  se zgodi, j... ga
Ja, na uz ga zmeri, potem pa ji ven vrže tedne in koliko naj bi tehtal, vsaj to je ok, drugače pa jaz tudi ne bom imela ctg, ker mi je G rekla, da ga delajo le če nosiš čez rok, tako da...upam, da prej rodimuser posted image
zdaj imam kratko pavzo, potem pa še samo gor pomijem, obesim zavese, ter dam posteljnino na posteljo, potem oa sem fertikuser posted image  hvalabogu (upam, da me potem čiščenje do poroda več ne čakauser posted image  )
user posted image

midva sva danes jedla piščančji paprikaš, makarone ter radič, paprikaš še je ostal za jutri, tako da mi ne bo treba kuhatiuser posted image
grem še zdaj malo oaze spit, potem pa dalje veselo na delo, sem pridna kot mravljica

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
10.4.2008 14:43:15   
tasyo
Jabolko, upam da kmalu prideš do malce energije... Pri nas se je sonček tudi skril, tako da nikar ne zavidajte. Zaenkrat pa še ne kaže, da bi deževalo - vsaj to!

Scorpio, ko boš update seznamčka delala, moja naslednja kontrola je 16., če ne bova midve kej pohiteli...

Srečka, tudi naša punčka je danes sicer bolj mirna - nabrcala me jesamo med hlastanjem jagod, sicer pa kar bolj počiva. Če ne bo v kratkem spet dala kaj od sebe, jo bo treba oreng zrukat...

Malamalinca- me veseli, da si tko pozitivna, to res pomaga.

Sem ravno gledala po hiši, koliko prahu se je nabralo, meni se pa tko ne da sesat in brisat! Bom poskusila srčka nahecat, da naredi namesto mene... Prav lenušček sem danes.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
10.4.2008 14:45:40   
sky77
Ojla

Za mano je pa ena taka čudna noč. Sem imela v trebuhu eno zelo hudo fešto. Sem mislila da mi bo jenči kar čez kožo ven zlezel. Pa obračanje sem in tja, pa brcanje, šo posebej me zdaj dva dni brca v ledvica (auč boli). Pa popadki, potem pa se je očitno utrudil in zaspal. user posted image In smo spet ostali doma.

Je šla pa potem sky dopoldne z avtom od LJ do KR in nazaj pa da vidimo če bo tole rukanje kaj pomagalo. Zaenkrat kakor kaže ne, ker se prav veselo preteguje po trebuhu. No drugače imam pa jutri itak pregled pri G, pa da vidimo kaj bo.

K&M čestitke za Tineta user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečka ti pa res nimaš sreče. Očitno Iza pri tebi tako uživa, da je na pregledih ful pridna in ji potem ni treba ven. user posted image  Pesmice so pa zakon. Kar tako naprej

(odgovor članu simona pirc)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
10.4.2008 14:55:29   
Krista28
Jaz sem pa danes čisto mimo, noč je bila spet obupna, zjutraj sem bila pa čist preč, tako da sem ostale člane odpravila v vrtec, šolo in službo, potem pa nazaj pod odejo in zaspala, da me je zbudil telefon malo pred dvanajsto.

Pri meni ista zgodba. Prva noč, da nisem spala. Kriza. Sem tu po računalniku brskala in obrazce izpolnjevala. Zdele bi pa kar spala.

Na jagode smo pa vse zdej navalileuser posted image user posted image seveda jih potem nekaj časa ni dobro zobat, razen kuhane v kompotu. Meni so ti kompoti po porodu ful pasali. Dons me kar mal tare ta moj CR. Sploh ker imam en del šiva zelo grdega zdaj v nosečnosti, ko je večji pritisk, pa me mal skrbi kako bo v drugo. Da bi pa normalno rodila pa nič ne kaže - ni popadkov, nič otrdevanje, edino spodaj boli pa kolkiuser posted image .
Aja sem pa naročila ene sadike jagod plezalk in jih bom kar na balkonu posadila. Bomo vidl kako bodo ratale. Kristjan jih ima ful rad...

Aja, zadnjič me je ena spraševala (mislim na minnica) glede našga aprilčka dvoletnika. Zaenkrat sprejema moj trebuh zelo vredu in je navdušen in boža in zravn govori "to aja, to aja" (to je Nadja), pa tud sicer je čist raznežen pri dojenčkih. Bomo pa videli kako bo, ko bo treba tudi kaj počakat pa ubogatuser posted image user posted image . Zaenkrat se glede sprejemanja dojenčka sploh ne obremenjujem. Itak da na momente bo kriza, sam si mislim, da se bo kar spelal. Tud enga dojenčka (igračko) ima pa jo skoz neki futra, pa prenaša,...Bomo vidli...Še najbolj se pozna to, da me hoče vidt doma in zna bit kriza ko bom v bolnici, no ja....mogoče pa preseneti. Tud zvečer moram jaz z njim v sobo, ko me pa ni, se pa name še spomni ne, je ati čist dobruser posted image user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
10.4.2008 14:58:10   
simvir
Ojla!

Da se še jaz malo javim. Tiste, ki pišete da imate (no ste imele) sonček - sem vam prav fovšuser posted image . Drugače pa je danes moj PDP, user posted image pa še kar nič. Veselo skače po trebuhu, da me že vse boliuser posted image .

Ponoči sem že mislila, da bo treba it v P, potem se je pa vse umirilo. Se dogaja tako nekako kot tebi Scorpio, mi takrat kar sapo jemlje.
Potem pa vedno zraven študiram, ali bova imela sploh dovolj časa, da pokličem varstvo za malega ponoči, da jih počakava in se nato odpeljeva proti P (kake pol urce). No danes zvečer bo mali kar pri naših prespal, pa bom bolj mirna. Zjutraj imam pa ob 8.00 že pregled. Me pa prav zanima, če sem že kaj več odprta oziroma če bom za v P.
Dobrodošla še ena nova članicauser posted image .
Meni ni G delal UZ že od 30 t (samoplačiniški UZ), tako da o teži mojega user posted image  nimam pojma. Upam samo, da ne bo precej težji od prvega, ki je imel 4 dni pred rokom 3700g.

Sky a ti pa kar od Lj do Kranja in nazajuser posted image , bom morala še jaz možeka nahecati da me po kakšnem makedamu zapelje, če bo kaj pomagalouser posted image user posted image user posted image .

Vidim, da ste tudi nekatere ostale še malo zalegle (druge ste pa še prav pridne z nakupi, pospravljanjemuser posted image ), tudi jaz grem sedaj v posteljo, da nadoknadim izgubljene nočne urice. Potem pa moram še v laboratorij oddat vodo.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
10.4.2008 15:06:16   
sky77
simvir ja, vožnja po slabi cesti in luknjah. Upam da bo pomagalo, sploh glede na dejstvo da sem bila 3 tedne nazaj odprta 3 cm in da je že vse razmehčano in pripravljeno na porod.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
10.4.2008 15:40:36   
sasy20
Čestitke Kekec in Mojca za malega fantička.

Dobrodošla nova aprilčica.....

Srečka tele tvoje pemice so pa zakon.user posted image  Res imaš dar pesništva.

Danes je tako težek dan da bi jaz samo spala....kar pa seveda ni več mogoče ker me naš piki vsakič ko se uležem spomni da je on na prvem mestu user posted image . Drugače pa sva ok in smo že ujeli skupni ritem, ki nam odgovarja. No danes sva bila prvič sama dopoldan, je mojemu že potekel 15 dnevni dopust user posted image  tko da nama je bilo kar malo čudno.

Lepo se imejte, pa srečno vsem.....

Neposredna povezava do sporočila: 2437
10.4.2008 15:43:08   
resnično srečna
Trnuljčica...včeraj pritisk 170/100...danes prva meritec 134/89....druga meritev ob 14.00 145/92...jemljem Dimethil dopo..3x dnevno...pa se niti ne pozna....zatekam predvsem v roke in obraz (izgledam kot kaka Kitajčica)...noge še niti niso krizne....v rokah imam pa občutek, kot da mi bo iztrgalo žile, zato jih večkrat dam pod ledeno mrzlo vodo za nekaj minut, da edem malo uplahne...jem vse zeloooo neslano...pa nalivam se z vodo, saj baje to moraš zaradi zdravil...wc je pa itaq moj postanek vsakih 20 minutk...tko da kopalnica je kar zglancana, ker vedno ko grem tja še kaj zdrgnem...

Malamalinca kakšne maš pa ti krvne slike in jetrne teste?...ker ponavadi je takole srbenje tudi znak za paniko pridelovanju jeter...vsaj tak primer smo imeli v sosednji sobi na oddelku E...pa ena od Aprilčic je pisala o tem...

Sekcija pri Mojci & kekcu je pa lahko zaradi različnih stvari....zadnjič je ena bila 2 uri odprta...pa lepo vse...punčka pa ne ven...ko so naredili CR pa opazijo, da ima 4x ovito popkovnico okrog noge....ženska bi se lahko matrala ure in ure pa ne bi rodila naravno...tako da hvala bogu, da prek ctg vsaj opazijo, kdaj je plod v krizi in potem naredijo urgentni CR...ji pa vsekakor ne privoščim poporodnega okrevanja...ker je veliko težje kot pri naravnem porodu...

Krista...po mojem bo tvoj mali kar ponosen veliki brat in se bosta z očkom prav fino imela...ker itaq se bo v naslednjih mesecih moral malo več nanj navadit...CR se pa ne boj...sej zdaj so že taki strokovnjaki, da bodo to lepo naredili...(lahko govort, težje se je pa pustit rezat ja...)

Sky vem kako se počutiš....mam jest eno podobno zadevo...danes mi je sicer v sluzi se pokazal rjavkasto krvav madež...tako da me je očitno včeraj, ko je pregledoval, lepo odprl in upam, da bo jutri res konec obiskov v P...

Tasyo...tud men ne diši sesanje pa pospravljanje ampak bom raje jaz dokler sem sama to naredila, ker lubija potem čakajo še zadnje vrtelne preizkušnje preden grem he he...tko da raje vidim, da namesto sesanja (kar on zelo rad dela) naredi kaj drugega...

Zokica..sindrom gnezdenja tud tebe napadel?...pridna, pridna le tako naprej...je pa bolje se nič ne usest vmes, ker jaz potem, ko enkrat malo počivat s tako težavo spet mašino v pogon spravim, da to ni res...

Simona ta Tosama ja...imajo kar nekaj zanimivih stvari za nosečnice in dojenčke...zloženci, tetra krpice, eko vložki natura, razne vatirance, raztegljive hlačke za enkratno uporabo po porodu....cene so solidne, sploh če si blizu...drugače pa NiLe v porodnišnici pravi, da jim zmanjkuje oblačilc za dojenčke, vložke dobite 2 zavitka Vir 80....ostalo pa ni pojamrala...

Jabolko očitno smo vse bolj ali manj imele težko noč, smo neprespane in brez energije in apetita za kuhanje...upam, da te 15. res Blejčeva odreši...pa da vaš sine teroris že pride ven...naprej, nazaj, skoz trebuh ali skoz katero drugo odprtino...samo da pride...

ekola...spet mal čveka od mene...držite se pa se beremo še kaj...

pip

G.

PS.: naše mame imajo pa danes očitno tudi veliko dela, saj se niso še nič javile a?...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
10.4.2008 15:44:11   
JABOLKO3
Krista - mi smo prej živeli v eni vila-bloku in smo imeli dva velika balkona, enega za posedanje, drugega sem pa spremenila v vrtiček - v velikih koritih smo gojili dišavnice, mini paradižnik, predvsem pa jagode, te smo imeli tudi v koritih na oknu, tako da sta ta mala dva čez poletje vsakih nekaj dni imela pojedino. Pri nas so se super obnesle, kakšna se je najdla celo še tja do konca oktobra oz. do prve večje slane. Kar čimveč jih posadi, boš videla kakšno veselje je to za otroke, ko začnejo zoreti.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
10.4.2008 15:48:34   
Ketrin
Hej hej nosečke....

Vidim da se danes še nič ni zgodilo....Madona sem prav odvisna od tega foruma, ne morem nehat mislit na vas.... Skoz me skrbi če ste vse ok.... Tko da Špeli, jaz se strinjam s tabo glede super nosečk na temle našem forumuuser posted image Zdaj pa navalimo še na dojenček forumuser posted image Seveda pa vas vse lepo počakamo....user posted image

Super za vse, ki papcate jagode, mmmmmm, tudi jaz bi jih, pa si ne upam. Bom tale prvi mesec kar pazila na tole sadje in zelenjavo... Sicer pa že 2 dni po malem jem regrat, pa zaenkrat ni bilo nič narobe....

Naša punca je že bolj budna, tudi dojiva se dosti dlje kot na začetku. Na začetku je bilo komaj 5 minut, še to sem jo morala skoz neki rukat.... user posted image Zdaj pa kar navali na tale dva moja joška in je prav smešna ko komaj do sape pride... Še vedno veselo spimo, tko da smo zadovoljni....Čakamo pa na lepo vreme, da jo mahnemo na kak sprehod z našim novim ferarijemuser posted image

Drugače pa se danes z možekom celo dopoldne ukvarjava z vlogami za vrtec....in to ni normalno. Vpise so zaključili z 31.3. in če je otrok rojen kasneje..... tvoj problem kam ga boš dal od marca do septembra.....mislim. Katastrofa.....

Ampak bomo že....

Pridem kasneje počekirat če je katera zbežala..... vmes pa želim prijazen dan kljub vremenu....user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
10.4.2008 16:02:20   
trnuljčica
Resnično srečna no potem je danes pritisk veliko boljši od včeraj. user posted image Metildopo sem tako vedela, da jemlješ, verjetno si napisala. No, držim pesti, da se Iza čimprej odloči priti, da te ona odreši tega pritiska, če te gin še nočejo.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2441
10.4.2008 16:18:27   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Drugače pa se danes z možekom celo dopoldne ukvarjava z vlogami za vrtec....in to ni normalno. Vpise so zaključili z 31.3. in če je otrok rojen kasneje..... tvoj problem kam ga boš dal od marca do septembra.....mislim. Katastrofa.....

Predvidevam, da sta hotela Kajo vpisati. Ja to z vrtci je katastrofa. Zlasti v Ljubljani. Se še spomnim, kako je ena znanka s faksa (imela že enega otroka) razlagala, da mora oddati vlogo za vrtec. Pa sem jo gledalauser posted image in rekla, pa saj tvoj je v vrtcu. Pa je rekla ne prvega tega, ki sedaj pride( je blauser posted image )user posted image . Sem rekla kako pa lahko daš prošnjo, če pa seuser posted image še rodilo ni, pa imena nima... Pa je rekla, da se vse da. To je bilo ca 6 let nazaj in je bila čakalna doba menda 1 leto. Mi je bilo to takrat res user posted image , da vpišeš otroka, ki ga ni. Zdaj pa ne vem, če se to še sme. Sicer pa me nič več ne preseneča.user posted image
Upam da v MB ni tako groznih čakalnih dob. Mi ga bomo vpisali predvidoma marca 2009, da bo sprejet jeseni. Upam, da nisem optimist.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
10.4.2008 16:28:57   
matejchykam
Ojla, aprilčice!
Se po dolgem času spet mal javljam-vas berem, ampak sem rekla, da tele pesniške sposobnosti od Srečke pa moram pohvalit!!!Bravo!!!user posted image

Pa čestitke vsem novopečenim mamicam pa veliko crkljanja!

Tudi jaz sem še vedno 2 v 1. Sem imela danes pregled, CTG je OK, kile tud, pritisk tud, čeprav sem okol 30t mela previsokega. Mal mam krčev čist spodaj, drgač pa nobenga otrdevanja, nič. A se še keri to dogaja? Ker po mojm bi pa v 38 4/7 že mogl kej bit, a ne?user posted image user posted image user posted image Aja, za seznam, rodila bom v Lj.

Se beremo, pa držim pesti za vse, ki ste ali pa v kratkem boste šle po svoje pikice ali pikce (jest bi tud!)

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
10.4.2008 17:13:37   
Ketrin
Trnuljčica, ja Kajo želiva vpisat, ja.... Kolikor je meni znano še nerojenega otroka ne moreš vpisati, ker rabiš EMŠO. Ampak čakalne vrste so pa katastrofa.... Pozanimaj se kako je pri vas v MB, da ne bo prepozno..... Tu v LJ je zaenkrat tako stanje. Kaj bo šele drugo leto, če je letos kao baby boom in se veliko otrok rojeva.... Ne vem, bodo morali odpreti še kake vrtce, ki so jih 20 let nazaj zapirali ko ni bilo dovolj otrok....

Mah, saj se že vsi norca delajo s tem kako lepo ta naša država skrbi za motivacijo in rodnost.... Še sestre v porodni so se hecale.... Ah ja....user posted image user posted image user posted image

Vidim da še vedno ni nič novega danes.....user posted image

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
10.4.2008 17:15:40   
Ketrin
Joj, Lepa posadka, kako ste vsi luškani.... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2445
10.4.2008 17:55:37   
zokica
glede vrtca je ima po mojem vsaka občina drugače, tam kjer ga bova imela midva, se vpis začne 14.4. in traja do konec aprila, jaz bom najinega miška takoj vpisala za marec naslednje leto in nič ne komplicirajo, če še otrok ni rojen, z vlogo si pač zagotoviš mesto v vrtcu.
No, sicer pa smo mi na vasi in v tej enoti ni take gužve v jaslicah. Tudi zdaj imajo od 12 mest prostih pet mest, nikoli pa ne veš, kaj bo naslednje letouser posted image
jaz sem vse počistilauser posted image  bravo jaz, prej sem še ravno obesila en stroj cot, ko pa imamo takega sončeka, samo zdaj je veter začel ful pihati in bodo še hitreje suheuser posted image
zdaj pa malo pred tv, nato pod tuš in večerja ( mislim da bo to kar čokolino, ker se mi je ful zaluštal ) moram si malo odpočiti, ker sem se zmantralauser posted image

uživajte papa

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
10.4.2008 18:10:43   
Krista28
Jabolko očitno smo vse bolj ali manj imele težko noč, smo neprespane in brez energije in apetita za kuhanje...upam, da te 15. res Blejčeva odreši...pa da vaš sine teroris že pride ven...naprej, nazaj, skoz trebuh ali skoz katero drugo odprtino...samo da pride...
A v torek je dr. Blejčeva tam. Me zanima, ker takrat imam tud jst zmenek, pa ne vem kdo mi bo CR delaluser posted image A katera kaj več ve?

Neposredna povezava do sporočila: 2447
10.4.2008 18:13:44   
Krista28
Super za vse, ki papcate jagode, mmmmmm, tudi jaz bi jih, pa si ne upam. Bom tale prvi mesec kar pazila na tole sadje in zelenjavo... Sicer pa že 2 dni po malem jem regrat, pa zaenkrat ni bilo nič narobe.

Ketrin, meni je prvič patronažna svetovala, da jabolka in suhe slive najprej skuham, ker je baje to dobro za mehčanje blata pri tebi, pa še mali se navaja na sadje, potem pa postopoma dodajaš še drugo sadnje, nprl. marelice, breskve, jagode (od začetka samo eno, da vidiš alergenost). Če je z malim vse OK, greš lahko na več. Najprej kuhano, potem počasi surovo. Pri nas se je super obneslo.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
10.4.2008 18:16:54   
resnično srečna
Kdo je v porodnem bloku takrat dežuren nimam pojma...ampak zadnjič je Jabolko napisala, da je naročena pri Blejčevi...in ona navadno kar pošiba, če ji pojamraš...
glede na to kakšno je bilo pa včeraj v sprejemni...khmmm...sem pa malo skeptična...

...jaz le egoistično upam, da ne bom v P 18., ko imajo stavko...ker že sedaj jim manjka perila...ko bo stavka pa sploh po mojem ne bo nič...tko da...grrrr...upam, da mi jutri rata...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
10.4.2008 18:18:45   
Krista28
A se še keri to dogaja? Ker po mojm bi pa v 38 4/7 že mogl kej bit, a ne?

Tud pr men ne duha ne sluha o tem, pa sm 39 tednov danes...

Srečka, jst bom pa sigurno 18. na oddelku......CR je 15., pa zmer bolj me zvija, dons sm pa še vročino fasala in me kuha pa obliva, pa zebe.....čudn....user posted image

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 10.4.2008 18:21:32 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?