|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
1.4.2008 10:14:27   
zolika
Lep pozdrav...imam čas, ker Vid spi in čakava na patronažno sestro! Tako,da se oglašam...včeraj sva bila kar eno uro na svežem zraku - je sicer moj mož malce kompliciral in nevem kaj vse...ampak mi2 se ne dava - greva danes spet! Tako,da...

Sicer pa sem vam želela pokazati našega fanta -- pa mi nikakor ne gre ustvarit albuma! user posted image  mislite da zaradi tega ker so slike prevelike ( 2M) ????

Lep sončen dan - in komaj čakam, da se sezona porodov aprilskih prične v polnem zamahu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
1.4.2008 10:17:31   
NiLe
Hej, srečka, a ti to resno??? Super user posted image , ti fuul privoščim, da se greš razvajat domov in opravit vse, kar si si zadala ... tako da mislim, da ti niti slučajno ne bo dolgčas user posted image user posted image user posted image ... lahko pa se zmenimo za kakšen čvek, no problem user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
1.4.2008 10:23:20   
zolika
ekola....dve slikici pa mi je le uspelo pripopat v album! user posted image

Za kaj več pa n isem dovolj pametnauser posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
1.4.2008 10:39:50   
Tanja555
Zolika, sem pogledala slikiceuser posted image user posted image user posted image . Videk je pa res luštkan, se kar raznežim, ko vidim take lepe očke in suhcene rokiceuser posted image . Komaj že čakam svojega user posted image , ga bom tok cartala...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
1.4.2008 12:08:12   
Tanja555
Tasyo, hvala za lepe želje in vzpodbudo za izpituser posted image . Jaz tudi upam, da bo šlo, čeprav me že zdaj stiska pri srcuuser posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
1.4.2008 12:17:41   
NaTaŠa*
Pozdravljene punce!

Evo se spet mal oglasim, Nataša spi. Moram pa povedat da je prav pridna in se zbuja sam takrat k je lačna.

No evo sem tudi jaz dala slikice v album tako da lahko pogledate, če vas zanima.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
1.4.2008 12:27:24   
Tanja555
Vijolica, lepe slikice si dala gor, jaz sem čist happy, ko gledam te mičkene user posted image . Nataška je res user posted image . Upam, da bom kmalu tudi jaz kako tako slikico dala goruser posted image . Mi vse nekam dol pritiska, čeprav se mi trebuh še ni spustil! Kar čakam na znake kdaj se bo kaj začelo dogajat!

Lep danuser posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
1.4.2008 12:35:52   
barby78
Ojla punce!

No,pa je le prišel težko pričakovani APRIL!!!

Moram mal prečekirat,da vidim,če je še katera šla v Rim,pa vidim da se vse striktno držite svojih datumov.user posted image

Samo za info.-jaz sem že odprla temo na forumu Dojenček-starši čvekamo,pod naslovom-APRILSKI SRČKI 2008,tak da čakam da se mi kmalu pridružite.tiste,ki pa ste že mamice,pa babim na kakšen čvek o naših user posted image .

Lepo se imejte,pa srečno vsem,ki čakate na dan D

se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
1.4.2008 12:39:08   
barby78
Pa se je prikradel tiskarski škrat user posted image .
Vse vabim (in ne babim user posted image ,kot sem napisala) na čvek o naših user posted image .

LP,Barby

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
1.4.2008 13:34:27   
lepa posadka
Živjo punce!

Moj datum bo očitno spet odneslo nekam...
Jaz sem ponoči spala super. Zjutraj, ko so škratki odšli od doma pa sem si kar privoščila poležavanje in zaspala nazaj do desetih. Ravno prav, da se je zunaj že segrelo... Malo tapljem okoli hiše, pometam, čajčkam...klepetam in motim moža, ki ''dela'' v kabinetu..., pristavila bom še kosilo, potem pa grem počasi po otroke. Pospravila sem (ponovno) vse zimske cunje in to je to.

Sicer pa:
Aprilska34 - čestitke za hčerko. Res lepo ime.
Tanja - danes dobro opravi. Glede koncentracije te čisto razumem. No, vseeno držim pesti.
Malamalinca - lepo, da si doma...sedaj se pa le še čuvaj nekaj časa.
Sasy - čestitam za dojenčka. Sedaj se pa drži in hitro okrevaj. Pa uživaj ob detetu in se pusti razvajat od drugih :-)
Srečka - ja, super, da tole ni prvoaprilska. Uživaj doma...se ti pa vidi, da si imela sedaj višek časa in si si naredila take plane... Upam, da jih uspešno realiziraš, hehe.
Zolika - le uživaj na svežem zraku. Videk pa je krasen dečko, ki ima že sedaj zvedav pogled :-)))
Barby - smo rekle, da čvekamo še kar na tej temi, dokler ne rodimo vse :-)))) Tako, da ne nas prikrajšat za vse sladkosti, ki pridejo tudi po porodu :-)))

Verjetno sem hotela še kaj pokomentirat...pa hitim raje ven... Pri kompjuterju imam veliko okno in moj pogled se neprenehoma ustavlja na dveh cvetočih ciburah... papa...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
1.4.2008 13:37:47   
sasy20
Ojla!

Vam samo sporočam da sem uspela dodati dve fotki od našega Nika.

Kaj več pa drugič.

Uživajte na sončku mi tudi komaj čakamo petek ko bomo lahko šli ven.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
1.4.2008 14:03:29   
barby78
Lepa posadka,se opravičujem,ker nisem vedela za ta dogovor.Pa res nisem hotela nobene prikrajšat,sem samo hotela povedat,kje je naslednja postaja user posted image .

LP,Barby

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
1.4.2008 14:23:59   
Ketrin
Hej, hej!

Srečka sem zeloooooo vesela!!! Kako je lepo ko si svoboden, a? Res ne vem kaj so te tolk časa not držal, madona.... Kofi velja..... Četrtek?

Sasy, Zolika, Violica, Barby lepe slikice, oz. lepi otročiči, ni kaj! Čestitke še enkrat vsem, dobro se cajtajte in kamaj čakam da se vidimo z vozički.....user posted image

Barby, super, da si odprla novo temo, ampak dajte nas res počakat ve "marčevke" user posted image user posted image user posted image

Lepa posadka, tvoji datumi pa res vedno nekam odplavajo....še dobro da si navajena.... No, če ti kaj pomaga, jaz ne bom šla v P pred tabo in pika....bom pa noge skup držala, dokler ti ne rodiš!user posted image user posted image user posted image user posted image En red pa mora bit, pa čeprav je slab....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tanja, držim pesti! Dajmo, dajmo!!! Razturaj še tele zadnji izpit s trebuščkom, potem pa uživanje!!!user posted image

Malamalinca, hvala bogu, da je vse OK in da si doma.... Še malo pa bodo tudi te tegobe izginije..... user posted image

Punce uživajte v čudovitem pomladnem dnevu.....

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
1.4.2008 15:09:34   
pikica030407
user posted image

02.04.

- Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG
- Nile -GP
- Novopecena - GP
- Big mamma - CTG
- Tasyo - CTG

03.04.

- sireneta - GP
- Minicca - CTG
- Tejcha -CTG
- Ketrin - GP

04.04.

- trnuljčica - CTG
- Srčekgirll - GP
- Simvir - CTG & GP
- Barbi.R - CTG & GP

07.04.

- malamalinca - GP
- Sky77 - GP

08.04.

- Majček28 - GP
- Pikica030407 - GP

- Skorpiogirl -GP

10.04.

- Sandrin - GP 

11.04.

-Srčekgirll - GP

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP 

18.04.

-Srčekgirll -GP

25.4.

-Srčekgirll - GP 

user posted image user posted image user posted image  LEPO OPRAVITE PREGLEDE IN UŽIVAJTE OB POSLUŠANJU SRČKA NA CTG-ju  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
1.4.2008 15:14:02   
pikica030407
Punce pozdravljene!

Prvo, da ne pozabim Aprilska čestitke ob rojstvu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Jaz sem mela danes pregled UZ moje pikice in zdravnik je rekel, da j vse OK, če pa bi mela ciste pa jo nič  ne ogrožajo.

Tako jaz sem posodobila naš seznam user posted image .

Ja punce-mamice počakajte nas glede debat o dojenčkih user posted image user posted image user posted image .

Lepo bodite, čeprav se je sedaj nekam pooblačilo pa sem še hotela obesit perilo in nič ne bo iz tega.

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 1990
1.4.2008 15:20:15   
pikica030407
Aja jaz pa sem danes začela s porodniško, smo končno dočakali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
1.4.2008 16:03:48   
Ketrin
Pikica, super da je vse ok. Vidiš, da so naše pozitivne misli pomagale in pregnale vse te ciste.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1992
1.4.2008 16:12:00   
JABOLKO3
Hoj!

Sem pravkar s pregleda in to precej slabe volje user posted image . Se vam moram malo potožit. Danes sem v Leonišču najprej eno uro čakala na CTG, nato pa nabašem notri na eno starejšo sestro, ki mi ni jasno, ali ga rada srkne ali pa jo je kaj drugo metalo. V glavnem, najprej mi je z elektronskim merilcem zmerila pritisk in sem imela 155/95, nato ji pa nikakor ni uspelo naštimat sonde, da bi posnela utrip, ležim tam vsa trda že skoraj pol ure, pa nič, vmes me je pa sekirala, naj bom pri miru, čeprav tudi mignila nisem, šele ko sem vprašala, če naj še neham dihat, je utihnila. Potem pa le pride ena mlada in pogleda, pa reče, zakaj nima gela na sondi, da brez tega ni prevodnosti, in mi brez problema vse naštima. Potem pa ta druga pogleda še tisti izmerjeni pritisk in vpraša, če je merila z elektronskim, da naj izmeri še z navadnim, ker je oni pokvarjen. In mi ta stara še enkrat izmeri z elektronskim in spet pokaže isto, ko sem pa vprašala, zakaj mi ne meri z navadnim, pa je rekla, da si ona druga nekaj zmišljuje in da je aparat v redu. In potem spet pride mimo ona ta mlada, pogleda drugo meritev in me vpraša, kako se počutim - rečem v redu, a to je spet izmerjeno z elektronskim, potem je zavzdihnila in mi izmerila z navadnim in rezultat je bil 130/80. Mislim, svašta. Sicer je pa mulo spet v popolni prečni legi user posted image , maternični vrat je zmehčan, a še čisto zaprt, izvidi OK. V četrtek grem pa tako na PDC, pa bom videla, kaj se bomo zmenili. Mi je pa rekla, da če se ponovi, da bi imela vso noč popadke, tako kot dve noči nazaj, naj kar spokam v porodnišnico, me bodo čez noč zadržali in dopoldne naredili CR, pa bo konec cirkusov. Sedaj pa res počasi izgubljam upanje, da se mi bo uspelo izognit CR. No, sem se izkašljala in sem takoj malo bolje.

Komentirala vas kaj posebej danes ne bom, saj je bilo že vse povedano, le čestitke novim mamicam in pohvala za vaše korenjake!

Srečka - še dobro, da nisi bila dalj časa noter, koliko planov bi šele potem naredila.

Lepa posadka - vseeno se spravi počasi rodit, da ti bomo ostale lahko lepo po vrsti sledile.

Big mamma - kje si in kako je sedaj z noricami?

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1993
1.4.2008 16:53:31   
trnuljčica
Jaz sem tudi danes imela kontrolo rasti user posted image . Tehta ca 2622g(v 37 tednu oz 36 4 dni) Tako da je zrastel in dobil 400 gr od zadnjič, le da smo še vedno pri manjših. Tako, da za enkrat še velja CR naslednji teden. Pa v laboratorij sem šla. V petek imam kontrolo z CTG- jem. A ja pa nekaj je dr zanimalo( mogoče popkovnica?) in je nekaj gledal z 3d sliko okoli desne nogice in se je videlo črno na belem (oz rumenemuser posted image ), da bomo imeli user posted image . Nič novega.

Jabolko dihat, dihat, ni vredno. Povsod se najdejo čudni ljudje in se ni vredno ukvarjati z njimi. Še dobro, da je bila tam tista mlada sestra, sicer bi še zagnali paniko glede pritiska. Glede lege, popadkov in Cr, bi res bilo najbolje, da upoštevaš njihov nasvet. Boljše CR, ki je planiran in med tednom kot urgentni. Jaz sem si glede tega že nekaj časa nazaj razčistila pojme.

Malamalinca  glavno, da ni kaj hujšega in da imaš ok pritisk ob tem otekanju.

Pikica si videla kako te ciste rade izhlapijouser posted image

Srečka očitno so te, zaradi naših misli in pesti ki smo jih tiščali zate in tvojega user posted image , morali izpustiti.

Vse novopečene mamice slikice otrok so prekrasne.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
1.4.2008 17:21:40   
Roberta69
Vse novopečene mamice, imate ful krasne škratke user posted image user posted image user posted image .

Jo@n, jaz sem se pa danes spravljala razstavljat košaro in rezultat je trenutno totalno neuporaban zadeva user posted image Kr in in ni mi šlo - kukr, da sem mal lesena user posted image . Mi sploh tut po logiki ne potegne, kako grejo trakci ven, ker je na obeh koncih tista plastična zadeva... Dej tvojega user posted image mal požugaj, če bi mi razkril "skrivnost"... Sem na koncu raje kar odšla, ker je malo manjkalo, da vse skupaj iz jeze polomim (no takšni pa znamo biti pa ovenčki včasih - sicer nas pa havala bogu tudi hitro mine).

A za golobe potem nobena nima kakšne modre rešitve?

Mami me je danes spraševala, če bo že kaj kamalu babica in če se mi je trebušček že spustil, ker je rekla, da se ene tri dni pred porodom fuuuuul spusti...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
1.4.2008 18:20:27   
Ketrin
O, joj, Jabolko, kaka bedna izkušnja.... Ja, madona, da bi jo prav nekam poslal takole sestro za boga..... Upam, da si se pomirila in boš jutri dobro opravila na tem "sestanku".

Punce, mene pa zanima kako izgleda, če ti odteče voda.... a je to velik vode naenkrat, al gre po malem ven? Jaz sem se zdele vsedla pred TV in mi je ful ven ušlo, no ful, orng mokre hlačke in tudi trenerko imam. Pa sem šla na WC in se sam vsedem na školjko in brez da bi "spustila" kot lulanje mi ven procuri neka sluz, kot beli tok ampak kar dosti.... Ma, sploh ne vem, če me razumete....user posted image user posted image No, zdaj sem si dala en vložek, da vidim kaj pravzaprav ven teče...če bo sploh še kaj....

No, hvala za odgovore in upam, da boste rekle da to ni to..... user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
1.4.2008 18:22:35   
Krista28
Oj Jabolko, naslednji četrtek naj bi šla tud jst na PDC. A si se ti že prijavila. Kako to poteka? V pon. imam še pregled pri svoji, kaj pa potem? Kolk prej se pa moraš prijavit?

Jst sm tud dons vodo dala in je spet katastrofa - dobila canesten svečke in mazilo, pa v pon. naprej.user posted image Sem srečala sokrajanko, ki je porodničarka, pa mi je svetovala naj grem kar na CR in ne probavat. Baje da če se telo v prvo ni odpiralo, se tudi v drugo rado tako zgodi in je lepši elektivni CR kot pa urgentniuser posted image .

Katrin, tle ti žal ne znam povedat. Mogoče če pokličeš...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 1.4.2008 18:26:28 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
1.4.2008 18:58:02   
pikica030407
Ketrin - nam so v soli povedali da ce nisi sigurna da ti je odtekla voda, si daj vlozek in se vlezi pa bos vidla ce se ti bo kaj teklo.

No upam, da je to zacetek, user posted image   lepo opravi pa javi kak je s tabo.

Drzi se
Papa

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
1.4.2008 19:03:38   
lepa posadka
Punce, živjo!

Če tole vreme ni že kičasto, pa tudi nič. Mi smo bili kar cel dan zunaj...še jemo zadnje dva dni kar zunaj pod brajdo... Juhuhu. Danes je celo popoldne zdržalo... zvečer pa tudi, če se ulije.

Tako, jaz sem še super in popoldan sem kar bolj kot ne posedala pred hiško in se smejala otrokom, ko so nabirali kilometrino in zidali utrdbe...

Danes grem zvečer še na pevske vaje...mogoče bo razmigavanje prepone kaj pospešilo, hihi. Pa ne, da se mi kam mudi.

Ketrin - glede odtekanja vode - lahko je samo povečan beli tok - se proti koncu pogosto zgodi. No, vsaj meni. Sicer pa lahko voda odteče naenkrat...to čutiš, kot tako toplo tekočino...pa ne moreš je ustavit. Lahko pa odteka počasi... Nasvet, da si daš vložek in malo uležeš, je kar dober. Malo se opazuj nekaj časa. Po mojem ni smiselno takoj odhitet v P, da ne ostaneš tam brez veze... Saj, če se bo nadaljevalo, boš še šla lahko :-)))) A nisi rekla, da me ne boš prehitevala?

Neposredna povezava do sporočila: 1999
1.4.2008 19:20:50   
novopecena
no ketrin mal še počakajta z malo štručko.user posted image mava na isti dan pdp pa maš še točn 14 dni cajta. Najbolš da se res malo uležeš in počakaš. baje ko ti odteče voda da ˝curka¨' ne morš ustavit kot pri urinu
no drugače z dvodnevno zamudo se zopet javljam na raport: 2 v 1user posted image ćeprav so me v nedeljo zjutraj zbudili prvi lažni popadki. Itak ko se zbudiš nisi še čisto priseben z mislimi in sem bila ko kurauser posted image kaj je pa zdaj to-nič jasno. hvala bogu hitro minilo in sem zaspala še za urco nazaj. Sem pa nato takoj ko sem se v tadrugo zbudila prištimala torbo za v P-vsaj tisto kar trenutno ni v uporabi.

Vse že pečene mamice madona mate srčkane user posted image . komaj čakam da pride moj dan D, da se še jaz malo pobaham s kako fotkico

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?