JABOLKO3
|
Hoj! Sem pravkar s pregleda in to precej slabe volje . Se vam moram malo potožit. Danes sem v Leonišču najprej eno uro čakala na CTG, nato pa nabašem notri na eno starejšo sestro, ki mi ni jasno, ali ga rada srkne ali pa jo je kaj drugo metalo. V glavnem, najprej mi je z elektronskim merilcem zmerila pritisk in sem imela 155/95, nato ji pa nikakor ni uspelo naštimat sonde, da bi posnela utrip, ležim tam vsa trda že skoraj pol ure, pa nič, vmes me je pa sekirala, naj bom pri miru, čeprav tudi mignila nisem, šele ko sem vprašala, če naj še neham dihat, je utihnila. Potem pa le pride ena mlada in pogleda, pa reče, zakaj nima gela na sondi, da brez tega ni prevodnosti, in mi brez problema vse naštima. Potem pa ta druga pogleda še tisti izmerjeni pritisk in vpraša, če je merila z elektronskim, da naj izmeri še z navadnim, ker je oni pokvarjen. In mi ta stara še enkrat izmeri z elektronskim in spet pokaže isto, ko sem pa vprašala, zakaj mi ne meri z navadnim, pa je rekla, da si ona druga nekaj zmišljuje in da je aparat v redu. In potem spet pride mimo ona ta mlada, pogleda drugo meritev in me vpraša, kako se počutim - rečem v redu, a to je spet izmerjeno z elektronskim, potem je zavzdihnila in mi izmerila z navadnim in rezultat je bil 130/80. Mislim, svašta. Sicer je pa mulo spet v popolni prečni legi , maternični vrat je zmehčan, a še čisto zaprt, izvidi OK. V četrtek grem pa tako na PDC, pa bom videla, kaj se bomo zmenili. Mi je pa rekla, da če se ponovi, da bi imela vso noč popadke, tako kot dve noči nazaj, naj kar spokam v porodnišnico, me bodo čez noč zadržali in dopoldne naredili CR, pa bo konec cirkusov. Sedaj pa res počasi izgubljam upanje, da se mi bo uspelo izognit CR. No, sem se izkašljala in sem takoj malo bolje. Komentirala vas kaj posebej danes ne bom, saj je bilo že vse povedano, le čestitke novim mamicam in pohvala za vaše korenjake! Srečka - še dobro, da nisi bila dalj časa noter, koliko planov bi šele potem naredila. Lepa posadka - vseeno se spravi počasi rodit, da ti bomo ostale lahko lepo po vrsti sledile. Big mamma - kje si in kako je sedaj z noricami? Uživajte!
|