|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
28.3.2008 20:03:48   
pikica030407
user posted image

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG
- resnično srečna - GP
- lepa posadka - CTG

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- trnuljčica - GP v bolnici
- barb77 - CTG
- Majček28 - GP
- zokica - GP
- Pikica030407 -UZ

02.04.

- Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG
- Nile -GP
- Novopecena - GP
- Big mamma - CTG
- Tasyo - CTG

03.04.

- sireneta - GP
- Minicca - CTG
- Tejcha -CTG
- Ketrin - GP

04.04.

- trnuljčica - CTG
- Srčekgirll - GP
- Simvir - CTG & GP
- Barbi.R - CTG & GP

07.04.

- malamalinca - GP

08.04.

- Majček28 - GP
- Pikica030407 - GP

- Skorpiogirl -GP

10.04.

- Sandrin - GP 

11.04.

-Srčekgirll - GP

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP 

18.04.

-Srčekgirll -GP

25.4.

-Srčekgirll - GP 

user posted image user posted image user posted image  LEPO OPRAVITE PREGLEDE IN UŽIVAJTE OB POSLUŠANJU SRČKA NA CTG-ju  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
28.3.2008 20:16:46   
NiLe
Sandrin, to ni čisto res. Jaz sem prebolela norice, pa jih je moja novorojenka vseeno dobila (od sina, ki jih je prinesel iz vrtca user posted image ), kljub temu, da sva se polno dojile.

Sem pa ravno danes prebrala v prilogi ONA, kjer je glavna tema nosečnost, porod idr. o nevarnih okužbah.

Prepis iz ONE:
Okužba z otroško boleznijo vodenih koz (noric) je v zadnjih tednih nosečnosti nevarna za plod, saj se lahko otrok rodi z izpuščajem in hudo obliko okužbe.

Big mamma; držim pesti, da se mali ni okužil in da se ognete tej nevšečnosti.

Sinska; uspešen shoping v Ikei user posted image !!!

Violica; lepo, da si se oglasila in z nami delila svojo super porodno izkušnjo, ki je bila res expresna!!! Želim vam veliko prespanih noči in ogromne količine mleka.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
29.3.2008 7:13:37   
novopecena
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dober zacetek dneva

sem pa dones jest najbol pridnauser posted image  zna bit problem ko je tamali že zjutraj aktiven v trebuhu pol pa še moj user posted image  dreto vleče da te kar mine da bi še spal user posted image
drugače vse poteka v težkem pričakovanju na dan D.
lepo bodite pa danes izkoristite sončka. se tipkamo kasneje

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
29.3.2008 8:26:15   
scorpiogirl
Dobro jutro pa hvala za kavico user posted image

jst tud dons spet prezgodaj pokonci ... spala sem dons grozno slabo ... oziroma, ko sem spala, sem dobro, bilo je pa čisto premalo user posted image zvečer tako ali tako težko zaspim, ker me krči matrajo (vsak večer, popolnoma neredni, ampak lih toliko, da ne zaspim pa čakam, če se bo kaj začelo), danes pa še potem, ko sem šla na wc, nisem mogla nazaj zaspat ... spet krči user posted image in ko končno zaspim, se zbudi prvorojenec od mojega user posted image pa spet konec spanja ...
sem že zagrozila, da hočem jutri do 9h popolno tišino user posted image
Violica, lepo, da si se oglasila user posted image fajn se cartajte pa upam, da mleko steče user posted image

fajn se imejte, tuki se sonček kaže user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
29.3.2008 8:54:45   
Jo@n
Jutro!
Jaz se ne bom nič hvalila glede spanja, ker potej je bilo naslednji dan user posted image . Še vedno sem 2v1, zaenkrat vse ok, user posted image  se preteguje enkrat tako, drugič drugače in pojma nimam, ali se je postavil na glavo ali ne. No, izvemo v tednu, ki prihaja....

Toliko zaenkrat, naj vam zaželim še lepo jutro in še lepši dan, se grem razvajat z  zajtrkom, kofetkom in časopisom. Se beremo kasneje.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
29.3.2008 9:16:05   
Tanja555
Dobro jutro in hvala za user posted image . Moram priznat, da full pašeuser posted image . Pri meni nič novega, včeraj zvečer sem imela le rahle krče, tako, da verjetno še ne bo ta vikenduser posted image .
Včeraj sem si privoščila čvek z dvema kolegicama in je full pasalouser posted image . Zdajle pa se grem malo učit, včeraj se spet nisemuser posted image , ko pa se user posted image  zbudi, bova pa videla kaj bova počela v tem lepem dnevu!

Lp in lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
29.3.2008 9:56:35   
Isabellabina
Dobro jutro še z moje strani!

Spanje--slabo kot vedno(še malo pa bo bolje)
Danes sem dobila zajtrk v posteljo,so me pustili malo poležatiuser posted image user posted image

Zvečer pa grem prvič v Kitajsko restavracijo na obletnico .15 letnico kar smo končale srednjo šolo!!!Komaj čakam ,da jih vidim  saj razen treh iz razreda  nisem imela kontakta z drugimi.

No pri nas je že sonček in bo verjetno lep dan--upajmo,sedaj pa peljem našo punco k verouku potem pa mal zapravlat u trgovino---hladilnik je skor prazenuser posted image

Se tipkamo ,želim vam lep popoldan oz.kar cel vikend!

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
29.3.2008 10:04:57   
lepa posadka
Dober dan punce!

Nocoj je bila spet idealna noč za polhke. Smo se prav pošteno naspali. Dan se je naredil čudovit, še vedno sem 2 v 1, danes mož zaključi s službo, otroci so videti fajn...spodaj se kuha golaž... Ob dvanajstih še skočim po sina v šolo, ker imajo danes neko nadomeščanje predbožičnega dne, potem pa v šoping...potem pa možgane na pašo. Danes bi rada še eno cvetlično gredico malo počistila, da ne bo potem, ko bi moralo bit vse v razcvetu, pa zatišje pod plevelom...in to je to... Potem pa res lahko priznam, da sem več kot zrela za porod. No, tale sončen vikend v enem kosu bi se mi še prilegel :-))))

Big mamma...držim pesti, da niste dobili kozic.

Srečka - mislim nate. Upam, da si še v enem kosu.

Ostale pa...privoščim lep in miren vikend.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
29.3.2008 10:11:17   
lepa posadka
Ja, pa violica - čestitke še enkrat in srečno z dojenjem.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
29.3.2008 13:27:54   
Ketrin
Dan.

Samo preverjam, če je katera šla rodit....user posted image

Tudi mi smo še vedno 2v1, doplodan sem bila s kolegicami v Supernovi na kofetku, zdaj pa je kosilo že na mizi.... Z možekom na brzinco popapcava in jo mahneva nekam ven na sončka....

Čudovit dan vam želim....

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
29.3.2008 14:09:10   
JABOLKO3
Živijo!

Smo šele sedaj prišli domov, pa sem dedce kar nagnala iz hiše, da imam končno malo miru. Ponoči sem spet izredno slabo spala, se je mali 'guzil' sem in tja po trebuhu in to tako, da sem imela desno polovico trebuha za kakšnih 5 cm (ne pretiravam) bolj izbočeno na ven kot levo - res ne vem, kaj počne, je pa že prav boleče. Zjutraj je imel pa naš prvošolček pouk, potem smo se pa starši zbrali ob 10h, ker so nam pripravili nastop za materinski dan - sem bila spet ganjena, da sem ves čas brisala solzice, hormoni pač. In potem je sledila še delavnica, smo ustvarjali iz obarvanega slanega testa. Seveda sem bila poleg otrok druga glavna atrakcija - ene mame so me prav debelo gledale, češ tri bo imela, čudakinja (v glavnem tiste, ki imajo enega, pa še to totalno nesocializiranega). Potem sem še pa izkoristila priliko, ko smo bili vsi v avtu, da smo šli še v trgovino nabavit mleko, sokove, radensko, donat.... na zalogo - da ne vlačim teh težkih stvari več sama. In na poti domov smo se odločili, da gremo še na pizzo, da ne bo treba doma kuhat. In tako danes samo še lenarim.

Sem malo razmišljala, kako so imele do sedaj vse naše mamice, ki so pohitele, hitre in lahke porode, a ne? Upam, da se bo ta trend nadaljeval še v bodoče.

Trnuljčica - torej imaš že okviren datum za CR. Jaz grem 3.4. za en dan v bolnico, da se odločimo, kaj bomo, če se do takrat ne naštima, kot se spodobi. Še vedno upam!

Big mamma - naroči kaj dobrega in maksimalno uživaj!

Lepa posadka - tvoj dan D je pa res že pred vrati, sicer pa planiraš še nekaj zamude, ali kako že? Jaz moram tudi rečt, da sedaj pa sploh ne bi bila več jezna, če se tudi pri meni počasi začne, le zaradi lege bi bilo fajn počakat do četrtka, da se zmenimo kako in kaj.

Uživajte!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
29.3.2008 15:09:32   
zolika
ojla - vsake toliko vas malo preberem, da vidim kdo se nam je vse že pridružil - v smislu "rodili smo!" user posted image

Zdaj pa se pričenja - počasi se bo pričelo odštevanje...3 2 1  in ZDAJ!!!

Drugače pa je pri nas vse BP  - Vid še naprej spi in je - tu in tam se malce oglasi, da vemo,da ga imamo - drugače pa je SUPER!

Smo pa danes bili prvič zunaj - sicer za 10min - ker smo se tako dooooolgo spravljali,da je nebo postalo črno in začelo je kapljat!user posted image  Upam,da bomo jutri imeli več sreče!

NIč...grem še malce po forumih brskat  - ko otrok spi na TVju pa nič pametnega! user posted image

Lep dan še naprej! Pa ne pozabit danes ponoči ob 02:00 uro prestavit!!! Na 03:00!user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
29.3.2008 16:11:56   
barby78
Pozdravljene punce!

No,da se še jaz malo oglasim.Nisem brala za nazaj,sem samo preletela.
Najprej hvala vsem za čestitke.
Danes sva z Lio prišli domov.

Samo na hitrco da povem kako je to vse skupaj potekalo.Okrog polnoči mi je odtekla voda ( čeprav sem že malo prej rekla user posted image ,da mislim da danes ponoči bo pa treba it) in kmalu so se začeli popadki.ob enih sva šla od doma.v avtu sem jih imela že na 4-5 min.Ko sem prišla v P,so me njprej popisali,zrihtali in smo šli v porodno sobo.Moram priznat,da sem mislila da bo vse skupaj potekalo hitreje.pa ni.sem se počasi odpirala.proti koncu mi je že bilo tako hudo,da sem jih prosila,da mi naredijo CR.Še dobro,da je bil user posted image  zraven,čeprav sem ga skoraj raztrgala,ampak mi je res pomagal pri dihanju.No in končno je ob pol 7,na svet pokukala najlepša pupa.naša Lia,težka 3050 g in velika 46 cm.vse bolečine so bile v trenutku pozabljene.Ati je ponosno prerezal popkovino in tud kr poslikal svojo lubico.
Naš tamali,pa ni vedel da sem jaz že šla rodit,ker je to bilo ponoči.in ko je user posted image  prišel zjutraj domov in mu je pokazal slike,se je kr razjokal od sreče.še pol ko sem ga domov klicala,še iz porodne je rekel,da se ne more pogovarjat,ker mu gre kar na jok.Res je bil vesel.
Sedaj se že cartamo doma.dojima se ne,ker ne zagrabi.Si pa iztiskam,vendar imam zelo malo mleka.Sem pa v bolnici dobila mastitis in moje dojke so bile kot melone in trde kot beton.no,pa so me pozdravili.Lia je imela zlatenico in je bila kar dosti pod lučko.imava v sredo še kontrolo in če bo še rumena,bova morali še malo pod lučko.

Čestitke tudi vsem ostalim aprilčicam,ki ste že rodile.

se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
29.3.2008 19:16:24   
malecka24
Dober vecer punce!Mal sm skabe boje ker moja pikica je dobila vodene koze in baje to traja skoraj 3 tedne in upam da ne bom kaj prej rodila.No ma sej jih mora vsak otrok dat skozi pa naj se nasa,bolje sedaj kot pa takrat ko bo dojencek-vsaj jaz tko mislim.Kakor sem slisala to ne vpliva name ker sem noseca in ne vpliva na dojencka.Kaj ve pravite?A se brezveze sekiram?Drugace sem pa kar ok,mal prevec mleka mi se cediuser posted image ,ampak bom ze zdrzala.A vas je kaj strah poroda al se niti ne ubadate s tem?Moram priznat da me je mal strah,ceprav vem kako to gre.No ne bom vec tecna.Lepo se imejte se naprej in se pisemo.LP

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
29.3.2008 20:01:15   
bela vrtnica
Halo!

Ej to vreme je pa kar malo čudno oz. že kar aprilsko.  Najprej oblačno, pol ful sonce in kar naenkrat dež. Nič čudnega, da je temu ustrezno tudi počutje.

Še malo pa je april tukaj. Vas je že kaj strah oz. ali čutite, da ste pripravljene na porod in jenčija. Jaz si želim, da bo čimprej vse mimo in da objamem svojo Zarico.

Trnuljčica  in Jabolko: a vama ne bodo poskušali z zunanjim obratom obrniti otroka? A bodo kar CR naredili? Jaz imam v ponedeljek pregled in pol bomo videli kako naprej. Me je pa malo stah tega ZO. Aja, koliko prej pred PDP pa ti naredijo CR?

Uživajte in izkoristite vikend, baje bo jutri lepo vreme.

LP

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
29.3.2008 20:33:10   
JABOLKO3
Bela vrtnica - pri meni še ni nič rečeno, ker je to tretji otrok in ima še veliko prostora, upamo, da se še obrne, sicer ga bodo pa v četrtek natančno izmerili in proučili lego in se na podlagi tega odločili, ali poskušat obrnit ali bom pa dobila datum za CR. Meni je moja G rekla, da če se ve, da bo CR, da ne čakajo, da se porod začne, ampak ga opravijo kakšen teden ali dva pred PDP.

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
29.3.2008 20:46:32   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

Trnuljčica  in Jabolko: a vama ne bodo poskušali z zunanjim obratom obrniti otroka? A bodo kar CR naredili? Jaz imam v ponedeljek pregled in pol bomo videli kako naprej. Me je pa malo stah tega ZO. Aja, koliko prej pred PDP pa ti naredijo CR?

Meni ne bodo poskušali delati ZO, ker je CR indiciran zaradi bolezni, in bi bilo brez veze, da ga naredijo. Ne glede na lego bi torej imela CR.

Jabolko ti pa imaš še vseeno neke možnosti, da se stvar porihta in rodiš v
vaginalno. Držim pesti.

Barby lepo, da si se javila. Lepo cartaj user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
29.3.2008 22:04:50   
Roberta69
Jaz tut mal čekiram, če kaj rojevate user posted image .

Se je najino kosilce v Celju zavleklo kar v orng večer - ni kaj, dolgo se nismo videli in gostitelj ima celo zbriko najokusnejših vin in je kar odpiral buteljko za buteljko (še celo jaz sem ene dva deci spila) in moj user posted image je bil kar pritisnjen, tko da je samo padel v posteljo in moja masaža je šla v nič... imam danes tako zatečene noge, da je groza - sem kot gobavec, sem se zjutraj kar ustrašila, gleženjskih kosti sploh ni na spregled... sem kot kit in ni prov nič fajn občutek. Sem si pa tako obetala masažo, ki jo user posted image izvede bolje kot vsak maser, ampak ga je kar zmanjkalo user posted image . Imata pa prijatelja krasno stanovanje - v starem mestnem jedru z visooookimi stropi...

user posted image Lepe sanje, NOČKO user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
30.3.2008 9:15:42   
Jo@n
Jutro zaspanke,
naj vam postrežem user posted image , same pa izberite, ali je kavica, kakav ali čaj....

Želim vam lep dan in ostanimo 2v1 še danes in jutri, da bomo prave aprilčice!!!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
30.3.2008 9:30:12   
SpeliG
Joan, hvala za kavico, je pasala h čokolešniku ki sem ga jedla, ha ha.
Jaz tudi pravim, da je treba počakat, ker smo aprilčice in to vztrajno ponavljam, ko me že sem pa tja kakšen preverja, ali sem še 2 v 1.

Če me to že zdej sprašujejo, ko je še cca 3 tedne do PDP, nevem kako mučno je šele, ko si že čez rok, pa še ničuser posted image .

Srečne aprilske mamice, ki že imate svoje štručke v naročjih pa lepo cartajte in upam, da boste imele kaj časa se kdaj tudi javit, čestitke še enkrat!
Itak smo se zmenile, da ostanemo na tej strani dokler se aprilčki ne rodijo, tudi tisti ob koncu meseca, ne?

Mene pa zanima, koliko od vas jih ima ležalnik za dojenčka in koliko se to kaj uporablja (tiste, ki že imate kakšnega otročka). Pri nas imamo zaenkrat samo lupinico, pa nevem ali je primerna da otroček tudi čez dan malo notri posedi, ko npr. ti kaj delaš itd. Ker prav rad verjetno ne leži v posteljici, če je buden, nevem.

No, mal sem se načvekala, uro sem prestavila, oprane so tudi zadnje tetra plenice (zdej imam pa res že čist vse prištimano), ker sem čakala sonček da jih posuši zunaj in to bo baje danes!
Uživajte v lepi nedelji, jutri pa javim kako je šlo na CTG.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
30.3.2008 9:31:15   
Tanja555
Dobro jutrouser posted image . Jo@n, hvala za user posted image . Upam, da ste dobro spaleuser posted image .
Danes je tak lep dan, sonček sije...
S user posted image  greva danes nekam na kosilo. Sem mu rekla, da je treba izkoristit, ker je to mogoče še zadnja nedelja, ko sva še par in še ne družinauser posted image  in se je takoj strinjal, da bova pa potem več doma kuhalauser posted image .
Kako ste spale? Jaz odlično!
Zdajle še spijem user posted image  do konca, potem pa se grem mal učit za izpit, ki ga imam v torek, pa sploh nimam neke motivacijeuser posted image !

Lep dan želim vsemuser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
30.3.2008 9:33:11   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Ste prestavile ure? Najbrž še ne, ko pa še vse spite, ura pa je že pol desetih.

No, jaz sem ponoči že malo pakirala za v P - so se mi zvečer začeli popadki, redni, na 5-7 minut, vendar sem čakala doma, ker se bolečina in frekvenca nista stopnjevali, me je pa kar pošteno skrbelo. Trajalo je nekje do štirih zjutraj, nato se je pa začelo umirjat. Sedaj sicer čutim otrdevanje, vendar ni redno in ni boleče - upam, da tako tudi ostane, ker mi kakšen urgenten CR v nedeljo res nekako ne sede. Sicer pa - kar bo pa bo.

A niso za danes napovedali en lep sončen dan? Pri nas je prav sivo in turobno, upam, da se še kaj popravi. Sem pa sedaj po tej morasti noči tako utrujena, da danes tako ne bom kaj prida aktivna, tudi če bo sonček.

Sedaj se pa počasi prebudite in na raport sem gor, da se prebrojimo, če spet katera manjka.

Pa lep dan vsem.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
30.3.2008 9:39:55   
scorpiogirl
Pozdravljene user posted image
še vedno 2v1 user posted image me večerna zvijanja sploh ne ganejo več user posted image

Speli, ne vem, kolk je kaj fajn, da je otrok v lupinici tudi doma user posted image jst sicer nisem nameravala kupit ležalnika, sem ga pa potem dobila, tako da ga bomo tudi uporabljali user posted image pa pomoje je kar fajn zadeva, ker user posted image ni tako stisnjen notri kot v lupinici.

zdej pa, kot je rekla že Jabolko, vse na raport, da se preštejemo user posted image

uživajteuser posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
30.3.2008 9:47:39   
JABOLKO3
SpeliG - jaz sem imela ležalnik (sposojen) pri obeh ta večjih pa tudi sedaj ga imam pripravljenega, ker mi je prišel zelo prav - sem dala malega noter, ko sem kuhala, pospravljala, likala, da sva se 'pogovarjala', dali smo ga na mizo, ko smo jedli, da je bil z nami, včasih je čez dan tudi malo zadremal v njem... Imam pa takega, ki se spusti v poponoma ležeč položaj, lahko pa se tudi dvigne v polsedečega, ko je otroček že malo večji, lahko se tudi malo guga ali pa se fiksira, da je pri miru. Glede lupinice pa ne vem, sem pa brala, da so opravljali neke raziskave in ugotovili, da ni dobro, da je otrok preveč časa noter, ker mu v tistem položaju malo stisne prepono in lahko pride do slabše preskrbe s kisikom - da se naj bi pač uporabljala le za to, za kar je namenjena - prevoz z avtom. Jaz ti ležalnik priporočam, sploh če imaš možnost, da si ga sposodiš, odločitev pa je seveda tvoja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
30.3.2008 10:16:56   
NiLe
Jutrooo ... javljam se na raport user posted image . Noč je bila tako-tako, pa še mlajša se je zgodaj zbudila, tako da nisem ravno naspana. Ah, bo že.

Sedaj pa user posted image novim dogodivščinam naproti.

Lepo nedeljo želim!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?