tasyo
|
Dobro jutro! In hvala za kavico... Najprej - Aprilska34- za Evo, čimveč prespanih noči in cartanja vam želim!!!! Pa upam, da se nam še kaj javiš... Tosja, sem vesela, da si ok in si nas prišla malo pogledat... Kar tako naprej. In uživaj v počasnem tempu, ki ga boš deležna samo še nekaj dni! Srečka - očitno se tvoji deklici še nikamor ne mudi, čeprav si ti verjetno že na smrt zdolgočasena. Si te kar predstavljam, tam, v tisti postelji Glavno, da sta obe v redu. Naj tako ostane še nekaj dni, vmes pa upam, da se še kej javiš! Tanja - naj ti gre na izpitu kot po maslu!!! Bom držala pesti, pa še naši podnajemnici naročila, tako da ni vrag, da ne bo pomagalo! Lepa posadka - ti si itak že navajena, da male prenosiš, potem pa ekspres rodiš... Saj sem te mislila že pridet res pogledat, ampak ker si imela bolančke doma, zdaj pa uživaš z možekom, sem se potem premislila. Bom pa potem z vozičkom nadoknadila... Jagode so pa ena taka magična rastlina, ki zlepa ne crkne in rada rodi, tako da se po moje nimaš kej bat, da bi letos zatajile. Bodo čist srečne, ker so v novi zemljici. Aja, pa nič ne mislim prehitevat - sej sem že včeraj povedala, da na te vraže ne dam prav dosti... Počutje je ok, tako da bom še čvekala tu gori, samo glede na vse ostale, ki se jim mudi, bom na koncu jaz ostala sama... Sicer boste pa ene takrat že tolk ufurane v nov tempo, da mi boste lahko polne modrosti in nasvetov krajšale čas! Včeraj zvečer sva imela še en ful prijeten obisk, tako da mi je večer kar prehitro minil in sem se potem samo še zvrnila v posteljo. Kar dobro spala, ampak sanje sem imela pa grozne, vam sploh ne bom napisala... Nič, pozajtrkovala sem kar vmes, zdej še kavica, potem pa jo bom mahnila na sonček, ki že vabi ven. No, malo je še prehladno, ampak dokler se zrihtam, bo glih prav. Bo treba še v šoping danes - sem tudi tako pridna s pranjem, da mi vsega prehitro zmanjka . Noro. Pozdravček vsem!
|