scorpiogirl
|
čveke, bom spet celo popoldne na RR da mal sproti pokomentiram, ker bom drugače vse pozabila (ementaler ) ... Tosja upam, da je samo lažni preplah tole meni je včeraj tudi namerila 130/70, pa ni nič rekla, da bi bil previsok pritisk ... v Kranju dobiš EA kadarkoli, pa Ultivo tud ... samo men je tolk grozno, da bi mi karkoli dajali v hrbtenico, tako da EA odpade ... se rajši matram albumi - midva sva kupila Dojenčkov album, mi je eden od lepših ... ima prostor za različne stvari ... edino, kar me moti, je to, da ima posebej stran namenjeno krstu ker našega ne bomo dali krstit, bo tista stran kar prazna, pa ne bo tako fajn zgledalo ... Sinska - moj je šel še na vsak pregled z mano, tudi če ni blo UZ, pa ni G nič komplicirala. Naj gre zraven (če ti dela UZ, ti sedaj tako ali tako dela navadnega, ne vaginalnega - razen, ko meri MV), če jim kaj ne bo všeč, te lahko pa v čakalnici počaka še poročilo s pregleda - MV se mi je celo malo podaljšal moram sicer še vedno pazit in počivat, ni pa panike, tud če mi trebuh otrdeva .. magnezij moram še vedno pit ... poslušali smo srčka, ni blo pa nič UZ tko da upam, da naslednjič spet vidim našega ... naslednji pregled 10. 3., ko ostanem tudi doma (je rekla, da me bo dala kar na bolniško, razen, če bi si zelooooo želela delat ) aja, dobila sem tudi papirje za CSD, tako da gremo urejat tudi to ... da bo kaj dinarčkov a katera ve, ktere obrazce je treba izpolnit, ker se mi ne da samo zaradi teh listkov hodit tja pa baje bodo na naši občini v februarju glasovali, da bi vsako rojstvo otroka nagradili z 200€ superca, če se to odločijo (pa kar do aprila naj se ), do sedaj niso dajali nič. Roberta, super, da si se zmenila za voziček Nana, ne se preveč jezit ... vseeno pa vztrajaj, da zamenjajo Majček ... da tvoj dragi vse uspešno zrihta ... mene tud tko jezijo v teh trgovinah, ko kar nekaj po svoje rihtajo, pa ne dobiš tega, kar hočeš in naročiš sem se le prebila skoz tole čvekanje najbrž sem še kaj pozabila ... pa drugič
|