NiLe
|
Jutro punce No, Tasyo vam je že skuhala kavico ... naj bo dišeča in dobra. Tudi jaz trenutno pijem mojo dozo Nescafeja. Tasyo, prav fino je, da nas vsak dan znova prva pozdraviš PRidna si IZVIRNO SPOROČILO: big mamma --Vse ki že imate tri ,ali pa boste dobile že četrtega .Jaz sem že dobila odločbo za denarni dodatek za velike družine in na štiri je znesek 443,12EUR. Za tiste ,ki imajo tri pa cca 100 eurov manj.Se bo kar poznalo ta kupćek denarja! O, super! Jaz sem šla ravno včeraj po te papirje in sem uno teto razumela, da ta dodatek za velike družine dobimo šele, ko se dete rodi (se pravi, da mi dobimo 200 evrov manj, ker pričakujemo tretjega?). Je pa fino, da ni potrebno oddajati posebne vloge. Sama moram oddati vlogo za otr. dodatek ta mesec in bodo najbrž pokapirali, da bomo dobili še enega, ko bom oddala tudi vlogo za porodniško. ---Hja danes sva se z možem pogovarjala kako bomo sedaj kmalu morali dati še en sedež v naš avto--bus in potem katastrofa ugotoviva da kljub velikem avtu nebo prostora za voziček oz.dva!!!! Nimam pojma kako se bomo vsi spravl u avto z vozičkom,verjetn bomo začel uporabljat kar oba avta Hudo ,avto velik, ampak še premajhen!!!! Uf, tole pa ni ravno fino ... sicer pa, sej ste velika družina in za dva vozička, stolčke rabiš res prostor... upam, da bosta zadevo rešila. Tosja, veš, da smo te pogrešale ... tvoje vesele poste in tvoje seznamčke. Ampak tale tvoj zadnji post je pa poln slabe volje in slabih novic ... Držim pesti, da tole s previsokom pritiskom ne bo prehudo in da boš čim dlje zdržala in da bo tvoj užival v tvojem bušiju vse do začetka aprila . Stanovanje bosta pa tudi uredila in boš bolj vesela. Roberta; upam, da nisi bila prestroga s prodajalko ... in da boš dobila kar ti pripada. IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT NiLe- spet se moram opravičit, ker sem bolj kot ne dvoumno napisala glede barve vozička : manjka nam samo še športni del, lupinico že imamo. Ma saj je konc koncev vseeno roza, modra, zelena, rumena barva , samo da bo otroček zvedavo zrl iz vozička in bil srečen. Sestra se mi sam smeji, ko imam toliko opravit okrog opreme, ker nečakinja npr. sploh ni marala biti v vozičku (pa so jih menjal, če bi slučajno kateri drug odgovarja pa nč), so druge stvari bolj pomembne. Ma, mi je tako fino brati vas prvorodke, ker ste tako zagnane pri izbii in nakupu vozička in si želite vse tako kot mora biti. Saj je prav tako, saj je to prvi otroček ... Naj bo nakup športnega dela uspešen! Majček; super za voziček in pa pregled. Imate pa res konkretno . EA; ne vem, kako je s tem pri nas v LJ., ampak mislim, da je situacija podobna tisti v MB (nobene garancije, da ti jo naredijo, čeprav se dogovoriš vnaprej). No, glede na moja prva dva expres poroda, o tej varianti sploh ne razmišljam ... tiste, pa ki si to želite, pa kar pogumno. Mislim, da sem pokemntirala kar sem želela ... saj veste, zihr je kje kaj ušlo ... Sedaj pa zajtrk in potem hop na delo, saj naju z čaka generalka stanovanja. On, ki je tak perfekcionist, ga moti, če je stanovanje malce razmetano, ampak sem mu tolikokrat že povedala, da dokler imava majhne otroke je tipi-topi stanovanje le utopija Imejte lep in čudovit dan!!!