|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
20.3.2008 20:05:43   
barby78
Punce,js mam občutek,da bom šla jutr rodit.Pa še luna je,a ne?No,bomo videli kaj bo user posted image

Violica,a tebi je rekla,če ti trebuh otrdeva na 5 min,da gre za popadke? Pa tud če ni bolečin? Men je prejle kr na 5-7 min otrdeval,ampak ni blo bolečin in se je zdaj tud umirilo.Bomo videli kaj bo jutri na Ctg-ju pokazalo!!!

grem počivat
se čujemo,nočka

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
20.3.2008 20:07:55   
Majček28
Čer punce,
no pa se javljam po dolgem času. Zdele sem še vedno v knjižnici, ker se pripravljam še za en izpit na magistriju in upam, da bom 28.3. še v 'enem kosu' in da pred porodom še to odpikam.
Berem, da se je že začelo dogajati....men se pa april še tko deleč zdi user posted image  (ha, ha, sej se mal hecam!!! )

Prvo poročilo iz torkovega pregleda: vse OK, obrnjena na glavico, srček močan in dober ritem, pritisk OK, voda tudi....samo me je pa mal kregala zarad kilc user posted image  (pa čeprav sem jih pridelala 'samo' 13.5 kg....od tega 4 v zadnjem mesecuuser posted image user posted image - pridna a ne? ) No, drugač pa ni dost težila. Vijolica, za seznamček: preglede imam zdaj 25.3., 1.4. in 8.4.- če bomo zdržali do takrat-PDP imam namreč 8.4 ), rodila bom v Ljubljani, imeli bomo Brino, jaz pa sem danes napolnila celih 29 let- jeeeeeeeee.

Črnučanke: nikakor, nikakor mi ne uspe pridet do vas. Sem bila prepričana, da bom ob nastopu porodniške imela več časa, pa sem se očitno zmotila user posted image user posted image  Se mi zdi, da mi bo zmanjkal časa za vse kar še mislim narest user posted image  Bom pa sigurno v torek 25.3. enkrat po 11 uri v Črnučah- imam katera čas za kavico? (najboljš, da sezmenim kar za v naprej, drugač ne bo nič!? )

Jutri sem spet v knjižnici čez dan, zdej pa grem domov. Lepo nočko in upam, da boste dobro spale- pa pa

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
20.3.2008 20:39:19   
NaTaŠa*
Ja barby na 5 min če ti trebuh otrdeva naj bi šlo za popadke bolečine so tudi laho prisotne, ni pa mi nič konkretnega rekla a naj bi ble bolečine močne al ne.

Aja mi je prejle prijateljica sporočila da je rodila, in sicer 7 dni pred rokom, tamauček je pa težek 4,43kg in dolg 60 cm. Je bla v porodni od 8h zjutraj rodila pa je 19.22.

Majček28- vse najboljše user posted image user posted image user posted image

NOČKO

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
20.3.2008 20:41:08   
NaTaŠa*
20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- Ketrin - GP
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- sky77 - CTG + UZ
- Majček28 - GP

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP
- u04111976 - GP
- big mamma - CTG

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP
- violica_23 - CTG

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP
- trnuljčica - GP v bolnici

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG
- resnično srečna - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- barb77 - CTG
- Majček28 - GP

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ

07.04.

- malamalinca - GP

08.04.

- Majček28 - GP

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
20.3.2008 20:42:55   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček28 ( 29let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

-
novopecena: CE user posted image

-
jeja.c.: NM

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

- shoo: PTUJ 

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
100 SREČNIH user posted image

user posted image : user posted image
                                 22  :  27

user posted image
                                   2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 10
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 1
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(10 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>>

- Maja24-2: user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
20.3.2008 20:58:38   
sirenetta
Lepa posadka, sem zelo zainteresirana za lupinico, če praviš da je res lepo ohranjena. Sem ti poslala ZS z mojo mobi številko. Nisem še nikoli pošiljala ne prejemal ZS, tako da upam, da upam, da nisem kaj zašušmarila.

Jabolko, te čisto razumem, meni se je podobno dogajalo zadnje nekaj tednov, pol sem se pa malo umirila. Malo je od skrbi, malo od hormonov, malo pri meni tudi od pomanjkanja magnezija (razdražljivost, potrtost) in železa (utrujenost, brezvoljnost). Zdaj pijem malo več Donata (magnezij) in pijem Endovital za železo. Bomo videli, kako bo...

Punce, lepo gnezdite še naprej in lepo božajte buščke.

Lep večer in nočko vsemuser posted image in vsem user posted image .

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
20.3.2008 21:02:14   
JABOLKO3
S ponosom sporočam, da je bilo čiščenje danes bolj produktivno, sicer niso vsa okna še pomita, pa sedežna in tepih v dnevni bosta še počakala, ostalo je pa v glavnem čisto. Sem sedaj kar pomirjena in jutri začnem s pripravami na praznike. Sicer gremo na Štajersko k mojim in bo mami poskrbela za hrano, a pirhi so že leta moja zadolžitev. Tudi jaz gor privežem razno zelenje, potem pa barvam v čebulnih olupkih in se moram res potrudit, ker jih potem mami še ves teden okrog tala in se z njimi hvali. Poleg tega pa nekaj jajc spiham, da jih tamala dva pobarvata in jih potem obesimo na šopek.

Za kosilo bo pa jutri pri nas zelenjavna enolončnica s testeninami in sirov burek (od Pečjaka).

Pa lahko noč vsem!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
20.3.2008 21:27:43   
NiLe
Heeej punce, me en dan ni na RR in kar nekaj rinete v P user posted image ... easy,easy ... je pa tale luna lahko usodna za kakšno, ki je že v nizkem štartu. Kakorkoli: za vse, ki se boste res odpravile v Rim ... srečno in čim lažji in hiter porod želim ... pa seveda zdravega in krasnega user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Črnučanke: nikakor, nikakor mi ne uspe pridet do vas. Sem bila prepričana, da bom ob nastopu porodniške imela več časa, pa sem se očitno zmotila user posted image user posted image  Se mi zdi, da mi bo zmanjkal časa za vse kar še mislim narest user posted image  Bom pa sigurno v torek 25.3. enkrat po 11 uri v Črnučah- imam katera čas za kavico? (najboljš, da sezmenim kar za v naprej, drugač ne bo nič!? )

Jaz sem ZA! Mislim, da nimam nič v planu. Ti kar pokliči ...
Pa heeepiiii brzdeeeej .... lepo praznuj
user posted image user posted image user posted image

Jabolko; a vidiš, kako lepo se je vse izšlo?! Priden je tvoj možek, ni kaj! Pa tudi ti nisi od muh ... sedaj si lahko pomirjena in jutri veselo ustvarjaš pirhe.

Lepa posadka
; pri vas se tudi stalno nekaj dogaja. Sem zadnjič pozabila čestitati za novega avtočka ... super!!!

Malamalinca; hvala za kompliment user posted image user posted image ... tudi sama se ne počutim toliko staro ...očitno mi ni nič hudega v lajfu in se  bolj počasi staram user posted image user posted image user posted image

Bodite pridne in ustvarjalne še naprej user posted image ... lepo pecite potičke, barvajte pirhe in uživajte v velikonočnem vzdušju!

Zdej me pa sine kliče, sva sama doma (dragi je na hokeju, mlajša user posted image pa na počitnicah pri dediju) in gledava hokej po TVju in ful naviiiijaaaavaaa!

Nočko

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
20.3.2008 21:44:22   
barbi.r
Živjo aprilčice!

Spremljam vas že dlje časa, zdaj pa sem se opogumla pa se vam še jaz pridružujem, da presežemo številko sto.
PDP imam 10. 4., rodila pa bom v NM.

Lepo spite user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
20.3.2008 22:31:50   
scorpiogirl
Pozdravljena, nova aprilčica user posted image pa smo čez stotko user posted image user posted image

Majček, vse naj naj user posted image user posted image

Barby, Violica, nam je v MŠ ginekologinja rekla, da gre pri otrdevanju trebuha (če nič ne boli) za lažne popadke, če pa boli zraven, so pa tapravi user posted image je pa najbrž tole pogosto otrdevanje lahko pokazatelj, da se kaj resno začenja ... če pobegnete v P, hiter in lahek porod user posted image user posted image

jst tud že čist nizko čutim našega user posted image , čeprav mislim, da bomo še kar en čas v enem kosu, kar je tud prav, sem bolj pri zadnjih user posted image je pa mami danes rekla, naj pokličem, če se bo kaj začelo dogajat, da bo med prvimi zvedela user posted image v nedeljo imam v planu še sesanje jogija za malega pa odejico moram še oprat, sem danes dobila novo user posted image tko da še ni čas za v P user posted image
joj, bejbe, men se to tko hecno zdi, k tkole "kalkuliramo", kdaj bi šle rodit user posted image user posted image user posted image ... tko al tko se bodo pri večini user posted image odločili, kdaj je čas user posted image

lahko noč pa krasne sanje user posted image

(odgovor članu barbi.r)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
20.3.2008 22:32:17   
novopecena
Majček28 vse najbl hepi pa da ti bo fajn user posted image user posted image  a boš zj spremenila nic v Majček 29 user posted image ?
barbi.r dobrodošla med čveke user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu barbi.r)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
21.3.2008 6:59:46   
simvir
Jutro!

Naj vam danes jaz postrežem s user posted image .

Sem bolj zgodna, ker sem vstala ko sta se moja dva odpeljala, jaz pa se moram pripraviti na pregled, ki ga imam že ob 8.00. Vodo sem šla že včeraj oddat v laboratorij, tako da bodo izvidi zjutraj že pri sestri.

Moje počutje je veliko boljše, tako da očitno pa le ne bom še za v P user posted image . Bomo videli kaj bo pokazal današnji pregled.

Barby, Violica - meni je v sredo otrdeval trebuh na 4-5 min in to od zjutraj do 16.00 popoldne, občasno pa me je tudi bolelo v križu spodaj. Ko sem se šla  pokazat v P, pa mi je babca takoj rekl, da to verjetno niso še pravi popadki, ker ti morajo res BOLETI.

Aja Violica tale fantič od kolegice je bil pa res konkreten. Pa še pred rokom. Čestitke.
Majček vse najboljšeuser posted image !

Zdaj pa moram it, čao.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
21.3.2008 7:18:18   
tasyo
Dobro jutro!

user posted image Se moram najprej pohvalit - takooooo dobro sem spala, kot že mesece ne - niti na wc nisem šla do 6ih! Bravo midve... Izgleda da sem bila včeraj dovolj izmučena, pa tudi to, da sem šla spat bolj pozno, je verjetno pomagalo.
Simvir, hvala za kavico, moja se glih pripravlja... Pa super, da se stanje pri tebi umirja.
Tudi vama, Vijolica in Barby se ne rabi mudit v P, ni še dost lepo vreme!

Majček - Vse najboljše, najlepše darilo boš pa itak kmalu držala v naročju, kajne... Tu pa še malo tortice za posladkat user posted image

NiLe, midva sva tudi zvečer takooo navijala pri hokeju, še mala je pomagala - je brcala in se premetavala - meni se zdi kar celi zadnji dve tretjini - že zdaj hoče bit vsepovsod vključena...

Aja, Jabolko, si mi dala super idejo za danes - burek pa juhica s palačinkami, pa bo. Še dela ne bo veliko. Evo, zdaj grem pa pripravit testo za potičko, vmes si umijem glavo, nekaj bom še prebelila, dobit moram še enega majstra, potem pa grem lahko počivat. Upam da sončku uspe bolj konkretno prodret čez te oblake... Se javim, kaj od planiranega mi je uspelo. Pridne bodite in uživajte v velikonočnih pripravah!!! Zdej grem pa jest.

Aja, pa poročajte, kako je bilo na pregledih.

Ketrin - vidva pa maksimalno uživajta na morju!!!!! Še za nas, ki ostajamo doma. Zdej si boš vsaj vzela čas in bila malo bolj na easy...

Pozdravček!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
21.3.2008 7:21:27   
Tanja555
Dobro jutro drage mojeuser posted image . Vidim, da vam je že Simvir postregla z dišečo user posted image .
Majček28 vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Tudi meni je trebuh včeraj kar pogosto otrdeval, nekaj časa na 10, potem pa celo na 5 min, potem pa se je vse skupaj umirilo.
Zdaj me pa že od včeraj popoldne pika v trebuhu, levo spodaj in na isti strani spodaj v hrbtu! Kaj bi to lahko bilouser posted image ???
Pa moj user posted image  se mi zdi, da je bolj miren, tako, da sem ga danes zjutraj prav zbudila, da je začel migat, da sem se mal potolažlauser posted image .
Do pregleda (25.3.) je pa še tako daaaalečuser posted image .
Najraje bi danes poklicala in šla samoplačniško na CTG, sam da slišim user posted image . A se vam zdi, da pretiravam/paničarim?

Drugače pa imam po večini že vse pripravljeno, za najin zakladekuser posted image . Sam še 70% alkohol mi manjka, pa en paket plenic in posteljnino za zibelko moram oprat in zlikat!

Danes imam namen še pisat seminarsko (ki bi jo že zdavnaj morala oddatuser posted image ), ampak upam da bo šlo. Jutri zjutraj bom pa barvala jajčka, nekaj s čebula in nekaj z kupljeno barvouser posted image .

Vsem želim lepe praznike in si še kaj tipkamouser posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
21.3.2008 8:29:12   
sinskaT
Vidim, da nove aprilčice kar še kapljajo, super in dobrodošla barbi.r!

Včeraj sva z mojim končno sestavila posteljico in sem čist raznežena vsakič, ko jo pogledam user posted image , ful je fajna. Postlal jo bo moj lubi, ko bom jaz v P, da ne bo otroček zdej mislil, da se mu kam mudi, kar naj še uživa notri na varnem dokler mu je lepo.

Majček vse najboljše za RD in dobro opravi mag. obveznosti!

Z velikimi očmi berem kaj so pravi in kaj lažni popadki, pa mi še zdaj ni jasno kako ReS veš, da je to to. Saj ene opisujete, da vas že kar boli, pa vseeno še ne gre zares. No, upam, da ne bo dileme, ko se bo res treba odpravit v Rim user posted image .

Se pridružujem Tasyo: Ketrin maximalno uživejta še v zadnjih (za nekaj časa) počitnicah v dvoje!

Hja, tudi jaz moram v muving, pa se mi tako ne da....saj ob 10ih bom bla že pred TVjem, če bo res na National Geog. kanalu oddaja In the womb (V maternici) - baje je fajn za videt.

Uživajte in lepe praznike želim!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
21.3.2008 8:44:05   
Srčekgirll
Da se vam še jst mal javim. Najprej pa vam zaželim dobro jutro pa še user posted image user posted image user posted image vam pošiljam. Jst sm super, edin po noči kakšnkrat ne morem spat pa noge mi zatekajo, tko de skor večino časa preležimuser posted image , drgač pauser posted image veselo brca. Komaj čakam, da ga dobim v naročje.user posted image

Majček28 vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
21.3.2008 9:17:18   
NaTaŠa*
Dobro jutro

Najprej hvala za kavo. Spanje je bilo tako tako, lahko bi bilo bolje ampak ni panike bom pa popoudne mal nadoknadla. Me je pa zjutraj zagrabu krč v nogo še zdaj me boli, nesmem pa več pit Magnesola. Pr nas pa snegec naletava, mislim začela se je pomlad mi imamo pa zimsko vreme. Tudi meni je včeraj trebuh otrdeval pa še ponoč je otrdeval no zdaj zaenkrat se je mal umirilo in upam da tako tudi ostane.

Ketrin uživajte v dvoje (dokler še lahko, preden pride user posted image ).

Dobrodošla nova aprilčica. Nevem a smo tko "grozne" da traja tolk cajta da se pojavijo nove aprilčice.  Vse pišejo da nas nekaj časa že  spremljajo in berejo pa da si niso upale pridt zravn. No, ampak sj ni važn sam da  nas je vsak dan več.

NO zdaj pa grem še nakaj v želodec sprav ker mi že kruli.

Pri nas bo danes za južno rižota, zelena solata z maldo čebulo.

Lep dan še naprej!

Božajte bušije!

pa-pa

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
21.3.2008 9:18:29   
NaTaŠa*
Aja se pozabila napisat da vstopam v 39 teden, in odštevam res že sitno, in sicer 15 dni.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
21.3.2008 9:20:43   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček28 ( 29let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

-
barbi.r: NM

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

-
novopecena: CE user posted image

-
jeja.c.: NM

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

- shoo: PTUJ 

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
101 SREČNIH user posted image

user posted image : user posted image
                                 22  :  27

user posted image
                                       2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 6
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 10
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 1
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(10 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>>

- Maja24-2: user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
21.3.2008 9:21:22   
NaTaŠa*
21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- sky77 - CTG + UZ
- Majček28 - GP

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP
- u04111976 - GP
- big mamma - CTG

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP
- violica_23 - CTG

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG
- resnično srečna - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- barb77 - CTG
- Majček28 - GP

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ

07.04.

- malamalinca - GP

08.04.

- Majček28 - GP

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
21.3.2008 9:26:25   
pikica030407
Dobro jutro punce!

Hvala za kavico user posted image je zelo pasala.
Danes sem spala zelo trdno pa niti enkrat nisem zakasljala, nato da me sedaj spet matra.
Majček28 - vse naj boljše za rojstni dan.

Vse ki imaste danes pregled ga vredu opravite.

Lepo bodite
Papa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
21.3.2008 9:40:24   
smrcek
jutro! Spet ena fajn prespana noč za mano. Ne vem kaj mi je, sem postala pravi zaspanec.

Me pa nekaj zanima. Sem v 35. tednu in že par dni čutim malo veliko bolj rahlo kot prej. Prej se je prav videlo kako se premetava, sedaj pa jo sicer stalno čutim (kolca, se gužva pod kožo user posted image  ipd), vendar ne tako intenzivno (s tako "močjo") kot prej. Aje to notmalno? Se kateri dogaja podobno?

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
21.3.2008 9:50:41   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Za danes nimam kakšnih hudih planov, bom dopoldne malo zabušavala, potem moram spakirat za na Štajersko in skuhat kosilo, popoldne bomo pa ustvarjali. Tako, da dajte pridno pisat, danes imam čas brat.

Popadki - kako razlikovati lažne od pravih - meni je v prvi nosečnosti rekla ena ginekologinja, da če začutiš popadke, se vležeš v posteljo in če se zjutraj v njej zbudiš, so bili definitivno lažni. Bi rekla, da res. Mislim, da ko bodo res tapravi, da boste vedele - redni, stopnjuje se frekvenca, stopnjuje se bolečina in stopnjuje se trajanje posameznega popadka, pavze pa so vedno krajše - ne bom pa preveč govorila, ker so med posameznimi ženskami lahko velike razlike.

Majček - vse najboljše, Ketrin - uživaj na počitnicah.

Big mamma - sem bila tako zmedena zjutraj, ko sem te zagledala sredi trgovine, da mi sploh ni prišlo, da bi te povabila k meni na kavico (doma sem kakšnih 300m od trgovine), ko mi je pa končno potegnilo, sem tekla ven, pa te ni bilo več. Res mi je žal. A večkrat prideš takole naokoli? Da bi se zmenile za naslednjič. Sem bila prav jezna sama nase.

Uživajte v pripravah na praznike!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
21.3.2008 10:06:28   
Ketrin
Jutro!

Sem pojedla ceeeeelooooo skledo jagod! Mmmmmm

Majček vse najboljše....pa srečno na izpitu.

Torek: jaz sem tudi za, čeprav nisem iz Črnuč....ampak se brez problema pripeljem na kofi!

Simvir: fino, da je vse ok in da se je zadeva umirila.... Srečno na pregledu.

Hokej: joj, moje fante bo en dan pobral, sej sam norijo s tem hokejem, madonca..... Pa v Salzbrug, pa v Tivoli, pa spet tja gor....madona....user posted image user posted image user posted image So ko mali otroci in jih je prav luštno gledat in poslušat, ko se takole pogovarjalo o pakih in golih ....user posted image (aja, da ne bo pomote da mam več fantov.... mož in dva njegova naj prijatelja in moj brat - pa jim jaz vedno rečem kar "moji fantje")

Še poročilo z včerajšnjega pregleda: je rekla G. da je izvid CTG super, da je mali zelo živahen in da so tki otroci super....sem rekla da smo itak takega nardil...user posted image Sicer še nisem nič odprta, ampak je spodaj že vse razrahljano tako da se pripravlja..... Glavica pa je v tekem kao super položaju, da bo lepo zdrsnila ven.... Skratka vse super. Je rekla, da se lahko kopam v bazenu...sicer brez pretiravanja.... In zdaj sem še bolj vesela....Tko da bom probala kako izgleda plavanje s takim trebuhom.....user posted image Baje te kar obrne...user posted image

Drugače pa sem včeraj spet izpolnila vse zadane cilje, razen lekarneuser posted image . Sem bila spet cel dan do poznega večera naokoli, izvedela da imamo 30.3. en gala nastop na Blejskem gradu in sem prav vesela.... Pa še mentorica mi je že odgovorila glede diplome in moram popravit samo enih par tabel.... Tko da je bil dan uspešen....

Zdaj pa šibam spakirat, pa potem še v Milerja po tiste tampone za kopanje in potem pičimo na morčka....

Punce želim vam lepe praznike, pa upam, da me katera počaka, da ne boste res šle vse rodit.... No tiste, ki se pa že dalj časa odpravljate in pripravljate pa srečno....user posted image user posted image

(odgovor članu smrcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
21.3.2008 10:10:49   
jazabel
Ojla!
V sredo sem imela pregled in je vse OK. Ker imam 27. 3. amniskopijo, me zanima, če jo je katera izmed vas že imela?
Čestitke prvim mamicam za user posted image . Tud jaz že komaj čakam ...
Lp

PS: Končno je pomlad user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?