JABOLKO3
|
Živijo! Včeraj sem potem res začela malo red delat po hiši, pa sem bila čisto neučinkovita, pa še moža ni bilo iz službe celo večnost - sem računala, da bova popoldne skupaj poprijela, da se bo vsaj kaj poznalo, pa je prišel šele ob šestih in sem kar v depro padla in me je mož našel vso objokano. In pol še izusti tisto 'kaj pa je narobe?' - moški so res z drugega planeta - sem še bolj jokala in mu med hlipanjem povedala vse, kar mi je ležalo na duši, da se je kar skril v kopalnico in jo generalno spucal, pa potem še zgornji WC, jaz sem medtem spalnico zrihtala (ko se je začela akcija, je depresija čudežno minila), pa tamala dva sta svoji sobi pospravila, potem je mož še zgoraj vse posesal, jaz pa sem danes še pomila po tleh, tako da je zgornje nadstropje spedenano. In danes imam ful voljo za pospravljanje in sem že vse dopoldne aktivna - še spodaj bivalne prostore počistim in spodnji WC, pa bo. Sicer ne ravno generalka, kot bi si želela, a za silo bo že. Sem prejle z mami govorila po telefonu, pa je vprašala, če se bojim, da ne bom mogla rodit, če doma ne bo vse čisto. No, ženskice, kaj se vam je pa kar naenkrat začelo tako muditi z odhodi v porodnišnico, a nismo zmenjene, da smo aprilčice? Dajte se še malo sprostit, pa malo jajčka barvat, pa potičko pečt, pa regrat nabirat..., detece bo tako ali tako prišlo, ko bo čas za to. Jaz sem bila pri prvem tri cm odprta že tri tedne pred porodom, pa je bilo enako še po dveh urah popadkov, tako da ni rečeno, da boste res kaj prej rodile, če pa boste, pa vam želim enako kot predhodnice - čim lepše in čim lažje. Srečka - jaz imam podobno zgodbo z naročanjem - potrkam na tista vrata in povem eni sitni osebi, da sem se prišla naročit, pa zarenči, da naj vzamem listek s telefonsko številko in pokličem, ker naročajo samo telefonsko - vzamem mobilca in pred vrati pokličem, pa se je zelo slabo slišalo, pa reče modelka, ja od kje pa kličete, je zelo slab signal, jaz pa: izpred vaših vrat, saj ste me ravnokar videli. No, potem je takoj bolje slišala. Sinska - verjamem, da se počutiš, kot da nisi noseča - saj tudi zgledaš super - sem te že mislila na srečanju vprašat, če si prepričana, da si aprilčica in ne kakšna julijka ali avgustovka. No sem se malo spočila, sedaj grem pa veselo naprej na delo, da uspeh bo imelo! Hi hi.
|