malamalinca
|
Živjo, aprilčice, danes sem vstala ob 10.40.Moram rečt, da se že dolgo nisem tako lepo naspala, tudi ponoči sem šla samo enkrat lulat.Zgleda, da je dopoldanski čvek dobro del... Big mamma, žal mi je da ti včeraj nisem osebno čestitala, sem šele zdele prebrala, da si imela RD.No, vse naj naj in eno veliko ti pošiljam. Nile in resnično srečna...pa sta vedve prepričani da sta 34 let stari? Mislim, danes sem vaše podatke (tistih, ki smo bile skupaj under H2O) malo prečekirala in za vse tiste, ki ju še niste videle....ne vem no, resnično srečna, ti si se mi zdela kot ena 23-letnica, Nile, ti pa tam nekje okoli 27-28. Bravo za tako mladosten izgled. No, pa da ne bom samo dvema na dušo pihala, vse zgledajo ful dobr in so simpatične punce, sem bila zelo prijetno presenečena.Upam, da se še kdaj vidimo in tudi v večjem številu.Pa magar v športni dvorani, Mamici Maji, očku Mihi in sestrici pa iskrene čestitke in očka, zdaj pa crkljat mamico do onemoglosti in ji kuhat kompotke... Bela vrtnica , zgleda da te je obiskala ista zadeva kot mene in sicer tromboza hemeroidov.Jaz sem jo imela enkrat v drugi nosečnosti in ptred enim mesecem tudi (v tretji nosečnosti). To ni isto kot samo hemeroidi, saj sami hemeroidi ne bolijo tako močno kot trombocirani hemeroidi, ampak so zoprni.Ko pa začne peči, boleti, skeleti...to je pa tromboza.Kako boš vedela, da jo imaš? Če je to ena trda bunka (ali dve ali tri...), lahko celo do velikosti češnje, modrikasta, ki ti štrli ven iz analne odprtine in je hudo boleča že na rahel dotik, te pač moram razočarat in ti povedat, da ti ne bo pomagalo popolnoma nič drugega kot obisk pri proktologu, ki ti bo naredil manjši poseg-prerezal bo to bunko, polno zastajajoče krvi, očistil in kmalu se boš počutila bolje. Jaz sem šla obakrat k dr.Košoroku, na Parmovo, enostavno vzameš pri svojem dohtarju napotnico za proktologa, prideš zjutraj ob 7 tja (se ni treba nič naročit) naj pa tvoj zdravnik na napotnico napiše, da si noseča in boš 1.na vrsti. Dobiš lokalno anastezijo v rito, ki po par urcah popusti.Prosi za gel ****locain (to je krema, ki je lokalni anestetik) da boš šla potem lažje kakat.Vse skupaj se sanira v ene treh dneh. Ko je tromboza tako daleč, da ne moreš ne hodit, ne stat in ne ležat in sedet, ti žal, ne bo pomagala nobena žavba...Pomagali ti bodo edino ledeni-kamilčni obkladki, ampak se bunka takoj nazaj napihne, ko daš obkladek dol... Upam pa, da vseenoi ni tako hudo kot pri meni in da ne boš potrebovala kirurškega posega, če pa že, pa se nikar ne boj, ker ni tak big deal. p.s. Jaz sem šla v drugi nosečnosti po tej operaciji čez dva dni rodit.... Držte se mačke, se beremo...