|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
20.3.2008 8:12:48   
Jo@n
Jutro!

Vidim da imamo vse podobne težave z (ne)spanjem, pa danas vse tišči...

Punce, še malo zdržimo, pa bo bolje in bodo težave s spanjem zadnja stvar na svetu, ki nas bo motila.
Grem pokofetkat, pa se kasneje beremo.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
20.3.2008 8:34:45   
NaTaŠa*
Evo se zdaj malo oglasim. Spanje je bilo pri meni kar uredu (po dolgem cajtu). Vidim pa da so se začele težave z otrdevanjem trebuha. Ja pri meni je isto pa še vsake tolk cajta me nekaj špika da me res fajn zaboli. Me pa vsake tolk cajta v tamali nekaj zaboli kukr da bi mi MV pokal, ali je možno da to ženska čuti?

pikica tudi jaz mislim da bi bilo najbolje da pokličeš svojo G. Ker če se kaj spomnem je bila že enkrat debata o kašlju in prezgodnjem porodu, tako da je možno da se začneš odpirat sploh pa če je kašelj močan.

Tudi jaz semdanes sanjala da sem šla na GP v bolnico in me je kar gor zadržal je rku da bom mogla kar gor počakat  do roka. Jaz pa nisem imela še nič naštimanga ne zame in ne za user posted image za oblečt, me je kar panika zagrabila da sem klicala taščo če mi bo zrihtala. Pol sem se pa zbudila in vidim da sem samo sanjala in da imam že vse prištiman, tako da če me bo res gor obdržal mi bojo sam torbo prnesl. Še dobr da sem bla pridna in sem vse tolk prej zrihtala.

Lep sončen dan še naprej!

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
20.3.2008 8:35:35   
NaTaŠa*
20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- sky77 - CTG + UZ

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP
- u04111976 - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP
- trnuljčica - GP v bolnici

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG
- resnično srečna - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- barb77 - CTG

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
20.3.2008 8:39:20   
SpeliG
Dobro jutro čvekice!

Vidim da vas je kar nekaj, ki se vam že mudi v P.; če so user posted image  že pripravljeni, pa naj bo tako!

Vijolica, upam da boš dobro opravila na pregledu, čakamo poročilo.

Jaz sem še vedno OK, po mojem bom morala pri porodu poplačat za tole neproblematično nosečnost, res. Sploh nevem če imam katero od tipičnih nosečniških težav, me zanima kje se skriva ta moja pikica, da me nikjer ne moti ?!Dokler sem še delala me je precej matral kolk in križ od sedenja, zdaj je to mimo.

user posted image  se skoz  po malem premika, precej kolca, to je pa vse, tudi obrnila se je že na glavico.

Sem pa precej nerodna, ne znam ocenit koliko prostora rabim zdej s trebuhom in zato mi kar precej stvari letijo z rok (al pa s pulta recimo..), potem sem pa huda, ker se moram sklonit in pobrat.

Koliko ste pa kaj pridne s Keglovimi vajami?

Lepo se imejte, se beremo!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
20.3.2008 8:52:00   
Ketrin
Dobro jutro!

No včerajšnji dan pa je bil pester.... Izgleda da bo luna prinesla nove človečke tudi pri aprilčicah... Kot so že napisale punce, če je vse nared, kar gremo.... Vsem ki mislite kmalu rodit želim čim lepši in čim lažji porod....

Nekatere pa še nikamor ne gremo, a ne? Vsaj jaz nikakor ne, do aprila je treba počakat....mam še čist preveč stvari za naredit...user posted image

Špeli, upam, da tole z "maščevanjem" ni res....ker pol to tud mene čaka....Madonca...user posted image Jaz skoraj vsak dan naredim kako keglevo vajo. Ob pon in sr pa na telovadbi itak bolj intenzivno delamo....

Srečka, te prov vidim s telefonom v roki pred ambulanto....user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, joj, tale naše zdravstvo.... ne morm verjet!user posted image Hendling.... uf, si sploh ne predstavljam kako bom oblekla, slekla, dvignila, kaj šele kopala tega našega malčka....Ampak se ne sekiram, če se vse ženske na svetu naučijo, se bom pa tudi jaz....user posted image

Ja, Sky, madona, smo se ravno na srečanju o tebi pogovarjale...... Sam da si OK.

Tasyo, super, da si včeraj vse popedenala. Pridna.

Meni je tudi uspelo vse kar sem si zadala za včerajšnji dan, razen lekarne. Tko da je plan za današnje jutro oddati diplomo, potem lekarna, potem grem v službo mal podelat, bolj pa zaradi "žurke" (RD od sodelavke), potem pa na pregled in potem direkt na vajo.... Tko da bo spet pester dan.... No, jutri pa odhajava na morčijauser posted image

Takole vmes med branjem in pisanjem sem popapcala čokolino, notri pa sem narezala sveže jagode, ki mi jih je včeraj prinesla babi.....Mnjammmm.

Zdaj pa grem, pa se pišemo kasneje, oz. jutri.....

Lep sončkast dan, pa čim manj težavic!user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
20.3.2008 9:44:02   
sinskaT
Dobro jutro,

pa da jaz malo popravim povprečje spanja, zaenkrat (trkam...) odlično spim, nič ne boli, žuli. Hja, čakte, da se april prevesi v drugo polovico, bomo pa me ta zadnje jamrale user posted image . Res se počutim tak dobro, kot da nisem noseča in mam filing, če bo tako, da user posted image sploh še ne bo hotel aprila ven pridet user posted image user posted image user posted image . Sploh nisem pomislila, da imamo lahko majčka/majčico. Želim pa vsem, ki se že kaj dogaja, da naj gre hitro in s čim manj nevšečnosti, držte se punce!

Bom kasneje kaj pokomentirala, ker me vzunaj že čaka mami, greva še po zadnje malenkosti za otročka, da mi bo kost na mestu, ve pa tudi uživajte še en sončkast dan,

čaw!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
20.3.2008 10:20:25   
Roberta69
Jaz pa tudi nimam nobenih težav s spanjem in v bistvu sploh z ničemer, razen da kakšen dan pač pride tako, da sem bolj slabe volje, kar pa je predvsem posledica preveč natrpanega urnika.

Sem bila na pregledu, vse je ok. Pikec je baje velik 46 cm in tehta 2300 - uf koliko mora še pridelat! Naslednji pregled imam čez 14 dni. Meni pa ni nič CTG-ja omenjala user posted image .

A veste, kaj sem včeraj dobila? Ena gospa (od mami znanka) je za mojega user posted image naštrikala dekico (belo s karo "nadvzorcem" tudi v beli) ravno pravšnjo za v voziček in še prav prijetno mehka je, kot bi bila iz bombaža. Potem pa še puloverček + kapico z vzorcem "kite" in copatke v beli barvi ter še en kompletek v modri barvi, potem pa še en pisan, krasen puloverček. Sploh nisem mogla verjeti! A veste, kakšna perfektna izdelava in sploh, kako lepo od gospe (ko sem bila majhna, sva bili parkrat na obisku, pa sem se ji prikupila, zdaj se je pa niti slučajno ne spomnim več). Saj, ko bo user posted image že tu, bom s kakšnim ogromnim šopkom user posted image privozičkala do nje, da se ji lepo zahvalim. Ene tete so res fejst, ni kej user posted image user posted image user posted image .

Danes imam na faxu en "zagovor" potem si bom pa mogoče privoščila malce hitrega šopingiranja blaga v BTC-ju, čeprav bom imela zadnjih 14 dni kao ful časa, je vseeno fajn, da tole čimprej odpravim, ker moram dat prevlekice potem še delat in seveda jih bo treba enkrat tudi oprat user posted image . Pa še vse imate že vse sfiniširano jaz pa še vse zapakirano...

Od ju3 pa doma ne bom več sama, ker oči prihaja iz zimskega oddiha, itak se bom pa počasi začela selit k user posted image . Sploh ne vem, kaj naj vzamem tja, ker res nimava veliko prostora, spet se mi pa ne bo dalo ne vem kako pogosto "domov" hodit user posted image . Pa še tko sem navajena, da cel dan delam in imam doma pač mir (svoje stanovanje v hiši) in veliko prostora, user posted image pa je že od kakšnih 6.30 na telefonu, prostora sta pa samo dva - kuhinja + spalnica. To bo najbrž res pestro. Si sploh ne predstavljam, kaj bo, ko bo ogenj v hiši user posted image .

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
20.3.2008 10:24:33   
trnuljčica
Pozdravljene user posted image ,
no prvo, da povem, da sem včeraj obiskala Tosamo. Čista resnica, kar ste o trgovini povedale. Ps: pa sem komentarje prebrale šele pozno zvečer. Sem mislila, da so trgovke čisto nezainteresirane, še ko so razlagale gledajo stranuser posted image Tista, da so mogoče plačane po hitrosti odprave stranke me je prav nasmejalauser posted image . Še dobro da sem imela s seboj seznam (ogledala artikle preko neta), ker bi me drugače zmedle. Ha, ha pa sem jih.user posted image
Sicer pa nespečnost,user posted image , navali vročine (kot bi bila v menopavziuser posted image ) in že okornost kita.

Bela vrtnica- ena ti je lepo opisala kako je s trombozo. Pri hemeroidih pa jaz poleg Modulexa, ol olja itd dodam še prehrana, ki ne dela trdega blata. Pač nič čokolade in podobno.user posted image a ne?

Modrookica, Sky 77 in Simvir če se obeta dan D vam vsem želim čim lažji porod.user posted image

Barby 77 jaz sem pred mesecem dni imela zobozdravnico. Mi je rekla, da ona ni pristaš menjavanja plomb itd v času nosečnosti ( zlasti emalganskih...). Razen v nujnih primerih. No, potem se je izkazalo da imam luknjico v enem zobu in sva bile prisiljene sanirati. Vendar je uporabila- ne vem več kaj ( ementaleruser posted image ), da je čim manj vpliva nauser posted image . In mi zabičala, da ostalo šele po porodu. Pač razlike so tudi pri njih. Me pa ni motilo to njeno razmišljanje glede urejanja zob v user posted image .

Resnično srečna sem si v živo predstavljala tvojo dogodivščino pred vrati.user posted image Za umret. user posted image Edino me je nato spreletela misel, da ti se ni maščevala z poznim datumomuser posted image Eh, verjetno niso tako smotaniuser posted image

Jabolko res upam, da tvojuser posted image spremeni položaj. A se ne da, da bi glede čiščenja angažirala druge. Saj imaš dober izgovor. Pa še zmislila si ga nisi. Ne bo konec sveta, če ne boš vse sama zrihtala. Saj veš a ne?user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
20.3.2008 10:59:30   
JABOLKO3
Živijo!

Včeraj sem potem res začela malo red delat po hiši, pa sem bila čisto neučinkovita, pa še moža ni bilo iz službe celo večnost - sem računala, da bova popoldne skupaj poprijela, da se bo vsaj kaj poznalo, pa je prišel šele ob šestih in sem kar v depro padla in me je mož našel vso objokano. In pol še izusti tisto 'kaj pa je narobe?' - moški so res z drugega planeta - sem še bolj jokala in mu med hlipanjem povedala vse, kar mi je ležalo na duši, da se je kar skril v kopalnico in jo generalno spucal, pa potem še zgornji WC, jaz sem medtem spalnico zrihtala (ko se je začela akcija, je depresija čudežno minila), pa tamala dva sta svoji sobi pospravila, potem je mož še zgoraj vse posesal, jaz pa sem danes še pomila po tleh, tako da je zgornje nadstropje spedenano. In danes imam ful voljo za pospravljanje in sem že vse dopoldne aktivna - še spodaj bivalne prostore počistim in spodnji WC, pa bo. Sicer ne ravno generalka, kot bi si želela, a za silo bo že. Sem prejle z mami govorila po telefonu, pa je vprašala, če se bojim, da ne bom mogla rodit, če doma ne bo vse čisto.

No, ženskice, kaj se vam je pa kar naenkrat začelo tako muditi z odhodi v porodnišnico, a nismo zmenjene, da smo aprilčice? Dajte se še malo sprostit, pa malo jajčka barvat, pa potičko pečt, pa regrat nabirat..., detece bo tako ali tako prišlo, ko bo čas za to. Jaz sem bila pri prvem tri cm odprta že tri tedne pred porodom, pa je bilo enako še po dveh urah popadkov, tako da ni rečeno, da boste res kaj prej rodile, če pa boste, pa vam želim enako kot predhodnice - čim lepše in čim lažje. 

Srečka - jaz imam podobno zgodbo z naročanjem - potrkam na tista vrata in povem eni sitni osebi, da sem se prišla naročit, pa zarenči, da naj vzamem listek s telefonsko številko in pokličem, ker naročajo samo telefonsko - vzamem mobilca in pred vrati pokličem, pa se je zelo slabo slišalo, pa reče modelka, ja od kje pa kličete, je zelo slab signal, jaz pa: izpred vaših vrat, saj ste me ravnokar videli. No, potem je takoj bolje slišala.

Sinska - verjamem, da se počutiš, kot da nisi noseča - saj tudi zgledaš super - sem te že mislila na srečanju vprašat, če si prepričana, da si aprilčica in ne kakšna julijka ali avgustovka.

No sem se malo spočila, sedaj grem pa veselo naprej na delo, da uspeh bo imelo! Hi hi.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
20.3.2008 11:26:28   
NaTaŠa*
Vidim da imeta kar probleme s tem naročanjem. A vas ne naroči koj sestra k prideš vn od G?  No jaz nimam teh problemov. Enkrat sem jh mela in to zarad recepta za tabletke me je napizd... da se moram naročit tudi za recept. Ampak nisem mogla biti tiho in sem ji svoje povedala pol pa še G ker je on njihov šef. Po tistem nimam več problemov.

Mene pa skos bolj špika, ampak grem kmal na GP in bom videla kaj mi bo reku. Sem pa zdaj pršla ven iz kopalnice kjer sem bila zaprta več kot 1h najprej depilacija (sem pozabila včeraj user posted image rečt da mi pomaga) tako da sem jo mogla sama in sem jo komaj mi tudi ogledalo ne pomaga več. Trebuh se je tko dol spustu da jo sploh ne vidim več user posted image user posted image user posted image , še dobr da vem kako zgleda user posted image . Zdaj pa po stanovanju opletam naga samo v gatah in modrcu in čakam da se mi posuši krema in se lahko oblečem.

No, punce zdaj pa šibam me lih prijateljica kliče da pride na kavo pa da me bo ona pol pelala v bolnico na pregled ker jaz nič več nočem vozit da me kaj med vožnjo ne zagrab,  peš se mi pa tud ne da ker je predaleč mogoče bompol nazaj prišla peš.

Preden grem vas pridem še mal prebrat pol pa k pridem napišem poročilo s pregleda.

Lep dan še naprej!

pa-pa

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
20.3.2008 11:35:11   
malamalinca
Prvi pomladanski danuser posted image user posted image user posted image
se je začel danes ob 6.49, ko je sonček vstopil v znamenje ovna.

Violica, za seznam, jaz imam naslednji GP 7.4.2008, ampak dvomim, da ga bom dočakala...po dosedanjih izkušnjah grem rodit enkrat od 3-5.4.
Bomo videli.Morda se bo pa naša baba odločila še pocrkljat tam notri in bo ostala vse do začetka maja.user posted image

LUNA bo jutri menda najmočnejša v tem letu, začne se ob 19.41.

Srečno vsem, ki vas bo poslala rodit (kriva bo luna...ne jaz!!!user posted image user posted image user posted image )

Tudi jaz nimam nobenega CTG, itak pa bi ga najbrž kar odklonila, če bi me moja G poslala na CTG.Vse, kar bi imela od tega CTG-ja je vsaj polurno čakanje na vrsto in nič drugega. Meni je to čist brezveze.Je pa res, da že dobro vem, kaj je to popadek in ga ravno ne moreš zgrešit.

Srečka, da boš kmalu 36.....ma daj....s čim pa tebe futrajo????

Sproščajte se, spančkajte in počivajte,..dokler še lahko!!!

papa

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
20.3.2008 11:45:11   
lepa posadka
Punce...res ste pridne in s čvekanjem in s pospravljanjem. Glede špikanja in otrdevanja trebuhov...kot so že druge rekle...če bo čas za to, pa se le prepustite in imejte čim lepše porode.

Jaz nimam namena it nikamor še teh 10 dni. Sem ravno danes delala seznam, kar po dnevih kaj še vse bi rada naredila, pa par obiskov opravila...pa lepe praznike imela, tako da upam, da dete res počaka. Čeprav sva ravno včeraj s prijateljico klepetali, ki je tudi letos rodila četrtega in je rekla, da so bili prvi trije vsi okoli roka ali kak dan kasneje, četrta pa je prišla kar 10 dni prej???? Torej...kot smo že zdavnaj ugotovile...ni nobenega pravila. Včeraj zvečer sem bila spet na enem potopisnem predavanju in sem prišla domov...pa sem bila verjetno samo crknjena in sem možu rekla...jest bi šla kar spat, ker me vse dol tišči...on pa ves bled rata v obraz...pa hiti spraševat, če imam vse za v porodnišnico prirpavljeno...sem se tako nasmejala... NO, noč je bila krasna in danes je mož odpeljal ta velika v šolo in vrtec, tako da sem kar spočita...in mala je že tako živahna in zabavna, da se imava prav lepo. Kaj velikega več ne počneva. Jaz bom imela generalko po hiši jutri...pa upam, da mi uspe še okna pomit (jih ni malo:-(((()... pa upam, da potičko že jutri spečem, da bomo v soboto samo še bolj jajčka barvali...otroci se že tako veselijo. Pri nas se potem vedno na veliko noč pirhe seka...je to v vasi že huda tradicija in uživajo od ta malih do ta velikih... Upam, da bo lepo vreme za praznike.

NO, punce lepo se imejte...naj gre vse po vaših načrtih. Jabolko...tebi privoščim, da se dete še obrne...pospravljanje pa...saj te čist razumem...ko te zagrabi, misliš da moraš vse naredit... No, saj sama dobro veš :-)

Hitim sedaj...lep dan.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
20.3.2008 11:49:35   
lepa posadka
Malamalinca...glede CTG-jev...
Se strinjam, da popadek že čutiš, samo CTG je fajn tudi zaradi otrokovih srčkovih utripov. Sama sem dala že kar nekaj CTG-jev čez v vseh nosečnostih...sploh, ker sem vedno močno čez rok rodila.
Moji svakinji se je lani zgodilo tole: prve tri otročke je rodila vedno anravno in vse je bilo OK. Četrto dete pa se ni obrnilo na glavo...pa je vseeno sklenila rodit naravno - brez CR. NO, par dni pred rokom je CTG pokazal čudne srčkove utripe in so naredili hitro UZ in ugotovili, da ima dete popkovino ovito okoli vratu in ene rokice...seveda je že naseldnji dan imela CR in z detetom je bilo vse OK...ne upam si predstavljat, da bi šla rodit normalno... Tako, da CTG-jev ne podcenjevat, četudi boste premnogokrat čakale nanj, pa še večkrat vas bodo na CTG-ju pustili ležat več kot pol ure, ker bodo na vas pozabili... Jaz sem tokrat imela že dva in sem se vmes kar malo odpočila...pa srčkov utrip poslušat je ena taka lepa spremljava...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
20.3.2008 12:08:20   
simvir
Živjo!

Sem toliko časa pisala post, da me je potem ven vrglo, ker si ga nisem skopiralauser posted image .

Pa še enkrat malo krajše. Najprej vsem hvala za dobre želje.

Danes sem spala veliko bolje, otrdevanje se je umirilo, me pa spodaj kar precej tišči. Pa še malo več sluzi, vmes tudi malo rdečkaste, sem si prejle obrisala na WC. Morda je to od včerajšnjega pregleda, ali pa se mi je žačel luščiti čep, kaj pa vem. Sem se že sprijaznila, da ko bo pa bo. Bi pa praznike vseeno raje preživela doma.

Barby glede odprtosti - tudi pri prvem sem bila na začetku porodniške odtprta 2 cm, pa sem na koncu rodila le 4 dni pred rokom. Tako, da to še nič ne pomeni. Samo mene takrat ni matralo skoraj nič drugega in sem 14 dni pred rokom še veselo plesala na poroki najboljše kolegice. Saj mogoče pa tudi sedaj še ne bo nič.

Vidim da vas ima veliko pregled danes, dobro opravite. Me pa prav zanima ali bo luna res prinesla kakšnega user posted image .
Tistim, ki se počutite odlično pa želim, da tako ostane vse do poroda.

Roberta user posted image  za dekico in kompletek, tudi jaz sem večraj dobila dvoje štrikane copatke, so tako cortkani.  

CTG - jaz ga imam sedaj pred vsakim pregledom kar pri sestri pred G ordinacijo. Ta čas ko tam ležim mi je super, se malo umirim in spremljam izris črt na papirju. Enkrat sem celo zadremalauser posted image .

Še to, sem prejle videla, da sem dobila nakazan regresuser posted image user posted image user posted image , samo kaj ko sem še večji znesek nakazala za našo balkonsko ograjo. Je bilo pa vsaj lažje dati denar od sebeuser posted image .

Uživajte v spet mao toplejšem dnevu.

Neposredna povezava do sporočila: 1539
20.3.2008 12:34:26   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

Evo se zdaj malo oglasim. Spanje je bilo pri meni kar uredu (po dolgem cajtu). Vidim pa da so se začele težave z otrdevanjem trebuha. Ja pri meni je isto pa še vsake tolk cajta me nekaj špika da me res fajn zaboli. Me pa vsake tolk cajta v tamali nekaj zaboli kukr da bi mi MV pokal, ali je možno da to ženska čuti?

Ja pri meni je isto.Js tud spodi,pr tamali čutim neko špikanje.Sem glih prejle rekla user posted image ,kaj če kr naenkrat rodim,da se že doma kaj začne user posted image .Pa je reku,da on zdaj tak zna vse poštimat,ker je bil v MŠ user posted image .
No,ampak to niso heci.Ja,js kot sem rekla,če bom lahk,bom počakala do jutri,ko mam ctg,drugač bom pa šla kr danes,če bo res nevzdržno

se čujemo

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
20.3.2008 13:59:22   
smrcek
Hojla punce! Da se še jaz malo javim.Bila včeraj v A, šoping srednje uspešen. Manjka mi še par majčk za otročka, navadnih, da se zapnejo spredaj ali zadaj. btw, če je kdo videl kaj podobnega naj sporoči user posted image .

Sem bila pa danes že v BC, kupila blazino za dojenje, ki je znižana. Pa si kar ne upam se hvalit, kako fajn sem spala glede na vaše težave. Zbudila sem se šele okrog 9h user posted image . Sicer pa tudi mene boli kolk, ampak samo če spim na desnem boku. Sonček se je tukaj ravnokar skril, tako da grem kar likat user posted image .

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
20.3.2008 14:15:09   
minicca
Živjo,
oglašanje na kratko. Tudi mene čaka pregled, pa se moram še zrihtat in sedaj je krasna priložnost, ker sine spi kot top. Sem ga spravila dopoldan k mami, jaz pa v akcijo. Tako kot pri tebi, jabolko, je mož včeraj pobledel, ker sem rekla, da je torba še pri moji sestri(prazna), cunje za bebija pa zapakirane, jaz pa iluziorno mislim, da bom še stanovanje popedenala.
Moram priznat, da se po našem srečanju veliko bolje počutim, saj sem se kljub zamudi, skupaj s sinom in brezglavim letanjem po CP imela krasno. Sem dobila kar zagon, da sedaj je pa res že čas, da se spravim k pripravam. Torej bilo nas je 9, torto sem pa samo jaz jedla!!! Zato pa ste vse tako krasne. Big mammo vprašam, a ti pa tudi drugega čakaš-ne, petega. Kmal bi me kap. Pa skupaj sva sedeli in ti nisem voščila za rojstni dan, naj bo pa takoleuser posted image -vse najboljše. Faca si, upam, da bom pri petem tudi jaz tako dobro zgledalauser posted image .
Naslednjič se verjetno res dobimo z vozički...škoda, ker nisem mogla z vsemi počvekat, bi verjetno prej zaprli BTCuser posted image .
Drugače vsem želim, da imamo aprilčke, če pa katera res ne more počakat, pa vso srečo. Če bo kaj posebnega, se oglasim po pregledu. Lep dan vsem.

(odgovor članu smrcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
20.3.2008 14:25:56   
scorpiogirl
Pozdravljene, bejbike user posted image

Pikica, hud kašelj lahko povzroči odpiranje, tako da bi se jaz šla pokazat na tvojem mestu user posted image

vsem, ki se vam mudi rojevat, veliko user posted image user posted image user posted image user posted image da bi šlo čim lažje user posted image

Simvir, tudi če se ti čep odlušči, lahko traja kar nekaj časa preden se zares začne user posted image tako da boš praznike lahko mirno še doma ... je lani moja kolegica šla rodit okrog dva tedna po tem, ko se ji je čep odluščil user posted image

Sky, sem že razmišljala, kje si, k se nič ne javljaš user posted image

Roberta, meni G nikoli ne pove, kaj me čaka na naslednjem pregledu. pusti se presenetiti user posted image

Jaz sem sicer spala fajn user posted image zvečer sem pa kar težko zaspala ... se je user posted image kolcalo, pa še razgrajal je kot da je na kakšni žurki user posted image user posted image ponoči sem se dvakrat zbudila in bila čisto zbujena user posted image zgleda, da se pripravljam na nočno vstajanje user posted image user posted image user posted image
me par dni že nekaj kolk boli, pa dobro, da sem doma, ker v službi bi težko sedela na šolskih stolih ... zjutraj mi je zgleda user posted image pritisnil na en živc, ker sem komaj nogo premaknila ... pa smo tud pol že okrog skakali user posted image

tiste, ki smo zmenjene za naslednjo luno ... še en mesec, pol pa skupaj dihamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fajn se imejte, je tak lep sonček user posted image

(odgovor članu smrcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
20.3.2008 14:49:35   
pikica030407
Zdravo punce

Sem klicala G pa mi je sestra rekla, da naj pijem mleko in med, ker pa nimam vročine pa lahko dobim antibiotik, čeprav ga ne bom jemala.

Je pa moja mala danes bolj umirjena sem jo ze danes kar 2x poslusala z AS.user posted image  Po mojem jo moje zdravje malo uspava.

Sem prej pozabila napisat, da sma vceraj z mojim sla podpisat očetovstvo. user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdaj  pa grem lezat, sem malo likala pa sem full utrujena.

lepo bodite
Papa

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
20.3.2008 15:19:20   
Isabellabina
No zdravo punce!

Ma sedaj ko to pšišem se pri nas odvija ploha sneženja,hudo kako se je stemnilo in sneži ko zmešan!!!!!user posted image user posted image

Jaz sem ravno od kosila in sem se kar mal preveč najedla ,še mal za jutr ,ker je strogi post!!Ha,ha!

Pregled je minil brez posebnosti,CTG je lep pritiska sem pa danes imela spet nizkega,pa zredila sem se v 14 dneh 80 dag.Tako da imam do sedaj 11+
Naslednji pregled imam 26.3 08 spet Ctg,ko bom napolnila 38 teden

Minicca---sem kar mal zrasla ob tvojem postu ,ja najlepša hvala za takšne pohvale

Ctg---kot je že lepa posadka napisala se temu postu tudi jaz pridružujem.Nikoli ne veš kako se godi otročku in je še lepo poslušat ko srček bije!

Vse ,ki se vam nekaj P obeta upam ,da boste še malo počakale in nam ne boste ušle med marčevke!!!

Uh jutri navsezgodaj pa peka potičke--makove,saj orehove jaz ne prenesem ostali pa jo hvala bogu nemarajo,pa jajčka bom ovila v zelenje potem pa v soboto samo še kuhanje.To delam najraje sama ,ker smo že imeli veliko smole ,ko so otroci vezali zelenje na jajce in sem imela preveč dodatnega dela.Aja jajčka pa kuham samo v čebuli ,ker ne maram barv.

Tako sedaj grem pa po malega v vrtec

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
20.3.2008 15:32:39   
tasyo
Evo, kosilo je skuhano, pospravila sem tudi kar nekaj, čeprav mi je za eno omaro zmanjkalo energije... Bom popoldan. Bila sem na enem krajšem sprehodu, pa me tako križ boli, da sem potem raje odmaširala nazaj domov.
Vidim da ste skoraj vse v fazi gnezdenja... Lepo, sam ne pretiravat! Nekatere bomo potem mogle še vsaj 1 generalko naredit, ker imamo še en mesec... Se mi pa zdi, da je danes, ko je vreme lepše, tudi manj težavic. Super. Kako bo fajn šele čez praznike - čeprav bo grdo vremeuser posted image  Sem upala, da se bom še malo zunaj pofotkala z velikim bušijem, pa izgleda, da ne bo nič iz tega. Ah ja...

Ja, tudi mene jutri čaka peka makove potičke - to imamo pri nas vsi najraje, mojega namreč po orehih ful peče zgaga! Jajčka bodo pa tudi čebulna, nekaj pa bo barvastih, ker imem barvo še od lani doma in mi gre na živce, da ostaja. Sicer so pa čebulni daleč najlepši. Sem ob tem opravilu še vedno kot majhen otrok - tako uživam, da je joj! Se mi vedno smejijo...

Kaj boste pa jutri kuhale? Moram priznat, da sem brez idej. Pa brezmesno kosilo imamo že tudi danes - nenamenoma. Možek si je zaželel pečene šampinjone, zraven pa spada ogromna sleda solatke, zame pa še malo zelenjavne juhice... Posladka danes nimam v planu.

No, vidim da je mož ravno parkiral, tako da greva jest. Lep dan še naprej!

Big mama, kje ste pa sneg našli... Groza!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
20.3.2008 16:12:05   
NaTaŠa*
Pozdravljene

Poročilo s pregleda: vse je OK, CTG bp, hemoglobin se mi je pa dvignil k ponavad proti koncu pada, pritsk je danes čisto uredu. Sem pa žalostna ker ni bilo mojega G in je bila ena druga G ( moj G je imel neko predavanje) tako da mi ni hotla narediti UZ.

barby- sem vprašala danes G kaj je to da me tako špika v nožnici in mi je rekla da je to zato ker se otrok spušča in z glavo pritiska pa še poti se širjo da bomo lahko lažje rodile. Mi je pa rekla zaradi otrdevanja da moram biti pozorna če bi bilo na 5 min pa redno da moram takoj gor ker gre že za popadke.

Sem pa vesela da me ni gor obdržala in bom šla gor spet čet 1 teden oz. mal prej če me kaj zagrabi. Sicer pa imajo danes naše babice kar precej dela in imajo v porodni 3user posted image , tako da čakajo kdaj se bo začelo baje pa pride še 1 user posted image . Tako da imajo res natrpano.

Toliko za sedaj, na hitrco še sezname zrihtam pa grem nekaj pojest sem že lačna.

pa-pa

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
20.3.2008 16:14:33   
NaTaŠa*
20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- Ketrin - GP
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- sky77 - CTG + UZ

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP
- u04111976 - GP
- big mamma - CTG

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP
- violica_23 - CTG

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG
- resnično srečna - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- barb77 - CTG

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ

07.04.

- malamalinca - GP

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
20.3.2008 18:12:37   
lepa posadka
Živjo!

Več glav več drugih glav pozna...

Torej: moja prijateljica bi prodala eno jajčko oz. stolček za avto za od začetka...letnik 2006, rabljen morda pol leta...priznam, izgleda fajn. Jaz bi ga kupila, pa imam od prvih že enega in še sedaj mi je svakinja prinesla enega... Torej...

Prodaja za 40 EUR...je od PegPerega...svetlo modra...siva varianta. Lušten in fajn. Poznate koga, ki bi rabil... Javite mi na ZS.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
20.3.2008 19:12:47   
sinskaT
kar ne morem verjet kako ste vse pridne s peko, pa pospravljanjem...vau, mi kar mal motivacije dajete - super! in sem se odločla, da za jutri prvič v življenju probam naredit makovo potico, poudarek na probam user posted image , kaj bo pa ratalo ne vem.

Roberta ful fajn za nepričakovana darilca, taka so najslajša. aja glede CSD še nič info., sem jo klicala ima izkloplen mobič user posted image - upam, da ni sam mene izklopla...

Glede seljenja je bilo pri meni tako, da sem počasi nosila stvari, ki sem jih rabla in se je kar vleklo par mesecev, da sem vse pretovorila. No zdaj pa jovo na novo user posted image . Seveda bom samo nadzorni, ker ne bi še rada rodila kje med omarami. Sej se ne mudi.

Violica si me nasmejala s svojim opisom depilacije...da ti tudi ogledalo več ne pomaga user posted image (hja zaenkrat mi je še smešno, ko še nimam tega problema, bom kmal na tvojem mestu pa se mi bo še kolcal a ne). Pa super za pregled user posted image !

Jabolko - poznam take napade, ah zdaj v nosečnosti je to čist normalno - mormo izkoristit še te zadnje dneve, ko se lahko na to izgovarjamo user posted image . drugače pa vse pohvale možu, res priden, pa da te tako čuti in uboga user posted image . Hej, pa hvala za lep komentar mojega nosečniškega sija user posted image user posted image user posted image , sem kar vesela da sem res aprilčica in ne avgustovka - si predsatvljaš še celo poletje se potit in okrog laufat z bušijem , pa še na bazen ali pa na Kolpo si ne bi upala it zaradi vnetij..je čist vredu, da bo čez kak mesec user posted image že v mojem naročju.

tasyo - jutri ne bom nič kuhala, ker imava z mojim nepisano pravilo, da ob petki greva kar nekam ven, tko da nimam ideje, mogoče kakšno ribico....

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?