|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
13.3.2008 11:55:56   
scorpiogirl
Dobro jutro user posted image
sem spala skoraj do 11h, tako da res intenzivno izkoriščam čas, ko še lahko spim, kadar mi paše user posted image

Pikica, veliko vode spit, pa kumare so dobre za odvajanje vode ... čajev jaz raje ne biuser posted image

Upam, da Resnično srečni ne bo treba sprožiti poroda pa da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanja, imaš pripravljeno točno toliko (no, pampersko imamo pri nas na seznamu samo eno), kot je na seznamu, ki so ga nam dali v MŠ. Če bi blo res ful mrzlo, potem lahko tvoj user posted image naknadno bundico pripravi, pa mislim, da ne bo treba user posted image aja, mogoče edino nogavičke še, je pri nas v MŠ rekla, da je treba pazit, da ga v nogice ne zebe, rokice niso taka panika user posted image

Tasyo, oba olja sta ok, baje pa zdaj (to se tko al tko zmišljujejo skoz) še bolj priporočajo olivno user posted image Trnuljčica, olivno olje je dobro kar iz navadne trgovine - mora bit hladno stiskano, pa je to to user posted image

Jo@n, jst sem tud kovtrčke oprala. Sicer imam dva rabljena, bi pa tud kupljenega oprala, ker imam mal slab občutek pri teh stvareh, ki se valjajo po trgovinah ...

uf, sem si vzela časa za komentirat ... tako, da ste itak že vse pokomentirale pred mano user posted image vam kar zavidam, ker uspete nabrat regrat s trebuhom al pa vam ga kdo nabere ... jst mal računam, da se bo ati danes spomnil (grem popoldne na kavico) pa mi ga nabral user posted image tud, če bi se upala sama spravit nabirat regrat, so kmetje tukaj poskrbeli za "zabelo" na travnikih, tko da ni lih za nabirat česarkoli user posted image
včeraj sem zlikala plenice in posteljnino, pa obesila še en stroj cotk za user posted image za še en stroj je zmanjkalo prostora, ker je treba oprat tudi še kaj za naju user posted image tko da jutri spet sledi likanje pa pranje (imam še dva stroja za oprat, tko da je res tolk cotk, da ne smem nič kupovat), danes pa zabušavamo user posted image

imejte se krasno, je ful lep sonček user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
13.3.2008 12:34:17   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image Pozdravljene čvekice!!!

Sem imela kr malo pavze od RR user posted image ...pa je pasalo... user posted image

Kot sem obljubila...se 13.03. javljam. user posted image
Po pravici povedano, vas nisem brala, tako da bom sam malo pokomentirala.

Od danes sem na porodniški!!! user posted image user posted image user posted image

Od včeraj sem gospa!!! user posted image user posted image user posted image Sva nekak poroko hotla preložit za en mesec, pa sva včeraj skakala po mestu zaradi podpisa očetovstva...pristala na UE...in se ob 17:30 POROČILA!!! user posted image user posted image user posted image
Zame je bila poroka takoooooo lepa, kot če bi imela enoletne priprave, pa 100 svatov... user posted image

Danes sem imela CTG - to je do poroda še edino, vsak teden. Pri G nisem več naročena imam samo napotek  - če bo kaj TAKOJ v P!

Moje počutje je super! user posted image Danes sem v P skočila še na tehtnico - nič pridobljenega!!! user posted image user posted image user posted image
Za user posted image je vse pripravljeno, za v P tud, denar s CSD je bil nakazan včeraj - celo en dan pred napovedjo! user posted image

Tako, da bodo zadnji 4 tedni posvečeni crkljanju, uživanju in čakanju...

Bodite v cvetju, uživajte maksimalno!!! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
13.3.2008 12:50:43   
JABOLKO3
Tosja, res iskrene čestitke za poroko!!!! In ti povsem verjamem, da ti je bilo včeraj nadvse lepo in ti želim, da bi ti občutki kar trajali in trajali. Tudi meni so take poroke veliko bolj všeč, kot pa vse tiste ceremonije, imaš bolj čas, da se posvetiš trenutku in svojim občutkom..., kot pa če moraš ves čas razmišljat, kaj sedaj sledi, se vsi gostje dobro počutijo, da ne bom naredila kaj narobe, da ne bo kdo užaljen... Jaz sem se tudi tako poročila, le mi štirje (ta drugi sin v trebuščku), oboji starši in od obeh sestri, ki sta bili priči, potem na kosilo in ob 5h popoldne sva sedela sama doma v dnevni sobi (mali je spal) in bila povsem srečna.

Lepo se imej in uživaj medene tedne!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
13.3.2008 13:41:58   
sasy20
Tosja user posted image  čestitke za poroko....lepo da sta uživala včeraj. Naj ti ta dan ostane v lepem spominu. Sedja pa le še crklanje in čakanje user posted image  uživajta.

Jaz pa sem sedaj ratala tako lačna da ne bom zdržala do 3 ko pride moj domov user posted image  morm nekaj prej pojest....joj te napadi lakote se mi dogajajo sedaj kakšne dva tedna.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
13.3.2008 13:59:15   
simvir
Čao user posted image !

Tosja lepo, da si se javila kot si obljubila. Pa iskrene čestitke ob poroki. Saj si res napovedovala, da se boš tako poročila enkrat v marcu. Res super.
Vesela sem, da si ok in veliko bolj pozitivna kot v zadnjem svojem postuuser posted image .

Sem pa tudi jaz danes prvi dan na porodniški, tako da sem šla do svoje zdravnice zaključit bolniško, na kateri sem bila od začetka tega meseca. Nato sem še papir odnesla v službo in šla tam s sodelovkami na kavico. Je prav pasalo malo poklepetati.

Upam da se napovedi Resnično srečne izpolnijo in jo čimprej spustijo domov.
Krista tudi tebi želim, da ni s tvojim urinom nič hujšega.user posted image user posted image user posted image

Tanja jaz imam tudi podobno pripravljeno za iz porodnišnice. Z dekico pa potem pokrivaš oziroma odkrivaš glede na takratno vreme.

Glede srečanja - z moje strani velja.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
13.3.2008 14:05:06   
Isabellabina
zdravo punce!

Po manjši odsotnosti se vam spet oglašam.Pa ni z mano nič narobe ampak nikakor nisem mogla poslat posta.Vedno mi je napisal --napaka.Tko da sem skoraj obupala no sedaj pa upam da ga bo poslalo sem že nekam prej odgovorila in je šlo skozi.

Roberta--v BTC-ju je tudi ena trgovina z blagom in pa v hali A--sta dve ena se imenuje SUKNO za drugo pa nevem.Jaz precej kupujem v že prej omenjeni ---Sukno in mi je všeč ,ker vse dobim na enem mestu.Sta pa obe v čisto spodnji etaži ena za drugo.

Srečanje--verjetno pridem,sicer bi tudi jaz rajši videla da bi bilo eno uro prejuser posted image

Jabolko3--tudi meni se tole dogaja namreč ,kot da so popadki a nikoli se ne nadaljuje.Pa vedno se mi dogaja ponoči tam od ene ure dalje.Tudi jaz bi že iskala pomoč v P ,če nebi točno vedela ,da morajo biti redni in ne sem pa tja.Verjetno pa se začenja..user posted image

Zdej sem vse pozabla komentirat si moram drugič zapisat,sem pa že stopila v 37 teden .user posted image user posted image

Za kosilo pa sem danes naredila Golaž in makarončke jaz pa sem bolj jedla regrat s koščki toplega krompirja in enim jajcem.Ma za prste polizat.

Vse ,ki ste in še imate Gp ,naj bodo rezultati dobri.

Tosja--pozdravljena GOSPA .Vse čestitke za porokouser posted image naj vama SONCE SREČE NIKOLI NE ZAIDE IN BOSTA SREČNA .

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
13.3.2008 14:19:42   
trnuljčica
Tosja čestitke ob poroki.user posted image To je bila pa ena lepa novička. Drži se

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
13.3.2008 14:22:41   
Ketrin
Daaaan!
Tosja čestitam!!! Kakšen lep, pozitiven, energičen post si poslala! user posted image user posted image user posted image  Ti samo uživaj, oz. vsi trije ostanite čimdlje v rožicah in se spominjajte teh čudovitih dni....user posted image  Pa še kaj se oglasi....
Lepa posadka, hvala bogu da si OK! user posted image

Krista, upam da bo vse OK! user posted image

Tanja, po moje je do čist dovolj stvari za iz porodnišnice....če pa se vreme drastično spremeni, bodo pa še prinesli... Saj bomo šle itak samo v avto in domov...

Joan, jaz sem kupila nov kovtrček in sem ga kar oprala...ker mi gre na živce tisti vonj po novem... bljak.

NiLe, super za pregled....Saj smo se zmenile 4.4., ne!? user posted image  Čeprav jaz zdaj mojega user posted image  mal prepričujem da počaka tam do ene 20. aprila.... Mam eno hudo zadevo 18. pa bi mi fuuuuul ustrezal, če bi zamujal.... Zdaj sem diplomatska in se pogajava....user posted image

Srečka je sporočila, da je vse OK, da delajo brez veze paniko (čist njen stil, auser posted image ). In da odhaja domov...in da se vidimo na kofetku drug teden....user posted image user posted image user posted image

Čaj za dojenje: Jaz zdaj pijem čaj za nosečnice.... Če pa pravite, da je dobro že prej piti tega za dojenje, pa bom Pregnancy tea porabila in nadaljevala z unim za dojenje....
Sinska, super si! Ko si tko naspidirana... Ful dobr! user posted image user posted image

Nile, lepo se imejte (se najbrž že imate) v Planici! Pa nov avtar imaš.... Tvojo princesko v novi odpravi s pikapolonicami, a ne?! user posted image user posted image
Danes je kolega, ki ima danes rojstni dan dobil sina...user posted image user posted image user posted image  Najlepše darilo, a? user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem danes spet čist bizi, madona.... Zjutraj sem bila že ob 8 v Hoferju in skupaj s penzionisti nakupovala....user posted image user posted image user posted image  Sem šla kupit šivalno mašino.... Penzija je kupovala zemljo in motike v akciji, jaz pa šivalni stroj.... Skratka sem dobila in komaj čakam da probam....

Potem pa sem še koooooončnooo odnesla papirje na CSD. Glede na to, da v pon. začnem s P je una teta rekla, da skrajni časuser posted image user posted image user posted image

No, potem pa v službi akcija...za kosilo pa bo danes pri nas rižota z morskimi sadeži in motovilček.... Ob 18 pa že šibam na eno snemanje in zato se pišemo jutri, ker bom danes pozna....

Pridkane bodite, papa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1283
13.3.2008 14:25:00   
Isabellabina
Aja pa nekaj sem vas pozabila vprašat tiste ,ki imateuser posted image .So majhni ali veliki.Jaz si namreč že ful dolgo želim imeti Zlatega prinašalca.Prej smo imeli ovčarja ,ampak meni osebno ni tko všeč.Moral smo ga uspavat ker je dobil raka na kožo in bi blo zdravljenje ful drago pa še nismo dobil zagotovila ,da se bo pozdravil.Sedaj pa smo že tri leta brez psa.No zanima me na kaj moram biti pozorna ,ko bom šla kupovat zlatega prinašalca,bi pa vzela mladička ,da se nas bo vse navadil že od majhnega.Imela bi pa psa,ne psičke.

Neposredna povezava do sporočila: 1284
13.3.2008 14:36:06   
trnuljčica
Big mama jaz sem od nekdaj želela imeti psa. Pa starši niso bili navdušeni. Ko sem se odselila sva si ga zuser posted image omislila. On se je psov vedno bal, saj ga je eden, ko je bil mali, v igri vgriznil v brado. Izbiro je prepustil meni. Vedno sem razmišljala o zlatem prinašalcu pa sem se premislila. To pa zato, ker je bilo user posted image namenjeno, da živi z nama. Torej v stranovanju/ hiši. Prinašalcem pa zelooo izpadajo dlake. Tako da je prevladal beli višavski terier ( cezar- iz reklame), ki mu dlaka ne izpada. Oz v času menjave dlak opaziš le na krtači. Sicer ne. Jaz pa tudi nisem takšen frik na sesanje, da bi še sesala vsak dan zaradi dlak.user posted image Tako da sesam enako kot prej ko user posted image še nisem imela. Povprečno 1x tedensko. Ko vidim kosme prahu, ki se začenjajo valiti. Vsekakor ne dlak. Lenoba pač. Vedno trdim da je to najhujša bolezen.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1285
13.3.2008 15:39:06   
scorpiogirl
Tosja, super, da si se oglasila user posted image user posted image user posted image pa čestitke za poroko user posted image

Big mamma, mislim, da bi bilo dobro z nakupom mladička počakati, da bi bil user posted image vsaj eno leto star. Pazit je treba predvsem, ker mladički radi grizejo (to je treba tud druge otroke opozoriti), po mojih izkušnjah predvsem roke in hlačnice. Pa svetujem (to pa tko al tko vsem, ker noben pes ne pride na svet ubogljiv user posted image ), da greste s psom potem do kakšnega bližnjega KD v malo šolo - se pes socializira, pa osnovne stvari o vzgoji povejo tam user posted image drugače se mi pa zdi super, da user posted image odrašča z psom user posted image

plani so mal zamenjani ... moram jutri do zdravnika, da mi napiše bolniško (ne vem, zakaj tega ne more danes, je to ena minutka dela user posted image ), tko da grem jutri do naših, danes pa še perem in likam user posted image

za kosilo smo imeli lazanjo - user posted image mesno, jaz pa zelenjavno, sva mal skombinirala ... pa seveda skleda solatke zraven.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
13.3.2008 15:41:43   
kekec in mojca
Tosja, iskrene čestitke k poroki! Moja mami in ati sta se tudi poročila skoraj podobno  kot ti... Malo več časa sta si le privoščila od zaroke do poroke (tri dni). user posted image

Trnuljčica, a tebe tudi lenoba napada? Ker to je moja najhujša bolezen, ki se je nikak ne morem in ne morem rešit. user posted image Pa še zdravila niso izumli. user posted image

Tosja, če bereš, daj se nam pridruži na MB nosečkah. Jutri se srečamo, vesele te bomo, če prideš zraven!

Neposredna povezava do sporočila: 1287
13.3.2008 16:00:49   
NaTaŠa*
Jaz sem že nazaj s pregleda.

Najprej čestitam Tosji oz. Gospe Tosji. Želim vama veliko sreče na vajini skupni poti, predvsem pa veliko otrok.

POROČILO PREGLEDA:
Vse je bp, vode nisem dala popadkov še ni, otrok je živahn, teže nevem ker jo ni kontrolirau je reku da naslednjič. Kontrolo mam čez 1 teden spet mam CTG ( evo pa se je začelo naročanje na 1 teden). Toliko zaenkrat, grem mi pride soseda na kavico in na čvek pa se še kaj zvečer oglasim.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
13.3.2008 16:02:09   
NaTaŠa*
13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP
- nana09  - GP

14.03.

- sasy20 - GP
- barby78 - CTG
- aprilska34 - CTG

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- lepa posadka - CTG

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG
- trnuljčica - GP v bolnici

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG
- modrookica - GP

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
13.3.2008 16:08:26   
trnuljčica
K&M saj sicer sem, vsaj po mnenju drugih, zelo pridna in delovna. Zlasti v službi, ki jo rado nosim domov. Beri tuhtam še doma... Se moj in svojci jezijo.
Glede lenobe pa, ja imam to neozdravljivo bolezen, zlasti pri likanju. To je meni definitivno najbolj grozno opravilo, ki me nikoli ne privleče. 1000x skuham, spečem ti kar koli želiš ( najraje torte),zelo rada dekoriram, ampak likanje...
Sem že resno razmišljala, da bi najela žensko za tisti 2 uri na teden 1x, da pride mi posesa, pomije po tleh, pa zlika, če je kaj. In nek fovš babji user posted image jo je šel prijavit inšpekciji, da dela na črno ( bila je brezposelna, ca 50 let, na zavodu...) in ni bilo nič od tega.  To se je zgodilo malo preden bi prišla prvič k nam čistit. Kasneje sem izvedela še za en takšen primer. Res ne razumem take fovšije. Pa naj oni gredo delat po hišah,če jim je za denar.user posted image Tako da potem nisem več iskala nobene, saj veš, fajn je da ji zaupaš, pa da ti jo kdo priporoči...

Neposredna povezava do sporočila: 1290
13.3.2008 16:35:55   
SpeliG
Tosja, čestitke za poroko, verjamem da si se počutila kot bi imela veliko svatov in veliko poroko; sej ni fora v blišču.

Krista, upam da bo vse OK z vodo in da je res le uroinfekt.

Vijolica, user posted image  za uspešen pregled, torej CTG.

Big Mamma, zlati prinašalci so tudi nama ful všeč in sva ga imela namen nabavit (midva sva sicer hotela samičko). Pa sva razmišljala enako kot Trnuljčica, da bo ta pes živel v stanovanju (sicer živiva v hiši, ampak kuža bi spal notri) in da res precej pušča dlake. No, midva sva potem izbrala šnavcerko, s katero res ni nobenega dodatnega dela, nobenih dlak ne pušča (pa ima črno dlako, midva pa bel itison po tleh...).

Komaj čakam ponedeljkov pregled, nazadnje sem bila pred petimi tedni (!?) in me zanima kako napredujemo. Nevem, se mi zdi, da me jemlje nekako zlahka, ker pač nisem imela nobenih problemov vseskoz. OK, ampak ni pa treba biti zato malomaren, stanje se lahko hitro spremeni pri vsaki.

Tista kavica v torek me pa kar mika, ne bom sicer obljubila, ampak se bom zelo verjetno oglasila. (če bo doma ostal moj karavan in ne možev športni avto - ki se bo tudi menjal za bolj družinskega v kratkem).Mmmm, včeraj sem bila v Zvezdi s sodelavkami na tortici, in je bila zelooooo dobra.

Neposredna povezava do sporočila: 1291
13.3.2008 17:04:45   
Roberta69
Blagor tistim, k user posted image nič dlak ne puščajo - moja jih user posted image . Se mi včasih zazdi, da so kar povsod user posted image (no zdaj, ko je postrižena je bolje). Me pa vse dlake na svetu in še kaj, ne odvrnejo od tega, da jo imam neskončno rada. Big mamma jaz imam izkušnje le z "majhnimi" psi (mešančki, višavskim terierjem in francoskim ter angleškim buldogom) in v bistvu ima najbrž vsaka pasma neke prednosti in "slabosti".

Tosja, čestitke user posted image user posted image user posted image .

No, tkole ko pride pomlad, pa začne razganjati tudi user posted image in moja je tako zoprna, da se mi bo zmešalo. Kar piska in piska in jaz sploh ne morem delat user posted image . Če se ne bo umirila, jo bom kar ven zaprla. Je danes prov smotka. Že dvakrat sva bili na sprehodu, pa še crkljala sem jo, pa kar ne da miru user posted image . To je pa tut en user posted image .

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
13.3.2008 17:32:46   
modrookica
živjo.

Big mamma - vidim, da razmišljate o zlatem prinašalcu. Jst ti lahko povem iz prve roke. Imam zlato prinašalko, ki je stara 10 mesecev. Prej smo imeli psa (mešanca med nemškim in škotskim ovčarjem) in sem se namenoma odločila, da želim imeti psičko, ker imamo bistveno manj težav s tem, da bi vse povsod lulala (psi označujejo svoj teritorij - na sprehodu je skoraj hodil po treh nogah, da je lahko vse označiluser posted image ). Drugače pa so zlati prinašalci takooo simpatični psički - potrebujejo veliko ljubezni in je tudi veliko ampak res veliko vračajo. Brez težav je pes lahko tudi noter in sploh ni res, da bi tako zelo izgubljal dlako - dlaga gre nekoliko stran razen ko pes izgublja tisto zimsko dlako, pa še to s krtačenjem lepo gre stran in ni težav, da bi dlaka kar letela okoli (pri psu ki smo ga imeli prej, je dlaka letela stran celo leto, temu bi se lahko reklo, da dlaka leti, pri prinašalki pa ni teh težav). Res je, da ti psi potrebujejo veliko gibanja, ampak če za to ni časa, se zadovoljijo tudi z letanjem po domačem dvorišču in prinašanjem žogice. Tudi kar se tiče grizenja, ko je pes še mladiček, moram reči, da nisem imela nobenih težav, psička mi ni uničila niti enega čevlja, niti kaj drugega ni zgrizla, prav nikoli pa se ni zaganjala v kake hlačnice ali kaj podobnega. Res pa je, da sem ji že na samem začetku kupila razne igračke, ki jih je grizla in z odločnimi NE ali NE SMEŠ preprečila, da bi dobila veselje do grizenja drugih stvari. Ti psi so zelo učljivi in enkratni družinski člani. Sama sem svojo psičko tudi že od začetka navadila na to, da je sedla zraven posode, ko sem ji dajala za jest in čakala toliko časa, dokler ji nisem rekla naj mi da tačko in potem da lahko je. To je navajena še danes, prav tako pa sem jo navadila, da ni agresivna če ji kaj vzamem iz gobčka - tudi kost - ker nikoli ne veš kdaj bo to hotel storiti otrok in ne bi bilo fajn, da bi agresivno odreagirala.
Aja še to sem hotla dodati, moja psička je prvi teden, ko sem jo dobila spala pri nama v spalnici - ob postelji - da se je navadila na naju in se počutila varno in res niti prvo noč ni bilo težav, da bi cvilila ali kaj podobnega, če je kaj zagodla sem jo pomirila z besedami, vse je v redu in spala je naprej.

Tako zdaj sem ti naredila reklamo za zlate prinašalce, ampak res iskreno ti lahko povem, da so ti psi zlata vredni in dobra izbira, če hočeš družinskega psa. Morda pa je vseeno bolje, da z nakupom počakaš toliko, da bi imel dojenček vsaj kak mesec in še to, kupuj psa, ki je iz spomladanskega legla, ne jesenskih - pravijo, da so boljši.

Lep pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1293
13.3.2008 17:50:47   
zokica
PUNCE, JAZ SEM TAKO PREKLETO (pardon) JEZNA, DA BI NAJRAJŠI NEKOGAuser posted image
VESTE, KAJ SO MI NAREDILI NA SOCIALNEM?
NAROBE SO NAKAZALI DENAR TAKO DA NISEM JAZ ZA RAZLIKO OD VAS DOBILA NIČ!!!!user posted image
včeraj bi morala dobiti nakazano, pa še danes ni blo nič pa sem klicala na banko, pa so rekli, da nič ni blo, pa kličem na socialno, pa češ da je blo včeraj nakazano, pa rečem pa poglejte mogoče pa ste se kaj zmotli in potem ugotovimo, da so nakazali na moj stari račun, ki je že dve leti zaprt in sedaj ne morem do denarja ter moram čakati da nakažejo nazaj na ministrstvo oni pa meni naslednji mesec.
jaz ne vem zakaj potem treba obrazce pa vloge izpolnjevat če sploh ne preverijo podatkov.no danes sem klicala na ministrstvo pa ni blo tistega gospoda ki ima to prek tako da jutri pokličem in povem kako je na stvari in hočem da mi denar dajo ta mesec ne pa naslednji ker nikoli ne veš kaj pride in lahko prej rodiš.tako semuser posted image  da bog pomagaj.
jutri nesem papire za porodniško in bom deda tak nadrla da se bo skup iskal ker to ni res no, da so tako malomarni pa tak že drugače nič ne delajo zdaj pa še to...

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
13.3.2008 18:26:34   
NiLe
Ojla čvekice ... ste bile pa produktivne danes user posted image user posted image user posted image Mi smo preživeli krasen dan, sicer nas je vreme v Planici malo zafrknilo user posted image - bilo je sicer jasno in toplo, ampak je bil veter prenevaren za letalce, tako da so vse skupaj prestavili na popoldan - ampak smo se vseeno imeli super fino fajn user posted image user posted image user posted image Sedaj sem imela še pedikuro in sem kot prerojena user posted image user posted image .

Nisem vsega brala, sem samo preletela in razbrala, da se več ali manj strinjate z dnem in lokacijo našega srečanja, ura je pa komot ob 10h. Meni je vseeno v kateri slaščičarni, mogoče se bomo lahko bolj skupaj posedle v tisti v CP - Pod vodo. Predlagajte!

Slaščičarna ZVEZDA ali v City parku - POD VODO.

TOREK
, 18.3. ob 10. uri 

Ketrin

Sinska
Jo@n
NiLe
Srečka
Tasyo
Simvir
Krista28
Jabolko3
Big mamma

Zasledila sem, da so Srečko izpustili iz P user posted image user posted image user posted image , pa da Krista ni pristala notri user posted image user posted image user posted image .

Tosja;
vse lepo na novi poti in pa čestitke za naziv GOSPA. Pa fino te je spet brati.

Šibam ....

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
13.3.2008 18:45:12   
Roberta69
SinskaT, če se ne motim, nisi v službi in boš najbrž prejemala tisti dodatek za študente itd. a ne (če sem se zmotila, ne bit huda)? A si si to že zrihtala? A kaj veš, od kdaj ti to pripada? A od meseca, ko rodiš, al že kej prej?

A kakšna slučajno pozna koga, ki dela na kakšnem centru za socilano delo, da bi zame nekaj vprašala (k ni glih na veliko za spraševat)? 

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
13.3.2008 19:04:44   
kekec in mojca
Zokica, eh, ne se jezit, veš, pomisli na pikico. Saj to je samo denar, mogoče ti ta trenutek ogromno pomeni, ampak saj ga boš dobila... Škoda tvojih živcev in vsega skupaj. Jaz sem nad našim CSD obupala - čisto vedno, ampak res VEDNO imam neke komplikacije okoli otroškega dodatka... za znoret, no! Saj te razumem, da si jezna, tudi mene bi jezilo - koga pa ne bi? Denar te bo že počakal. Mogoče boš uredila kaj več na ministrstvu jutri.

Trnuljčica,bolj ko te spoznavam, več imava skupnih lastnosti. user posted image Likanje tudi meni smrdi, medtem ko kuhanje in peka peciva pa tort, to mi je pa užitek. Glede likanja sem zadevo hitro uredila, ko sva se z mojim vselila skupaj: enkrat je na vrsti on, drugič jaz. user posted image Sicer na začetku ni znal likat, vse je bilo speglano za user posted image user posted image user posted image , potem pa se je naučil in danes marsikaj bolje opravi kot sama.

Kar se tiče pospravljanja - ja, tudi jaz sem že razmišljala, da bi si najela kakšno gospo, ki bi mi hodila čistit, ampak nekako mi ni, da bi mi katera tretja oseba karkoli brkljala po stanovanju. Še serviserja za sušilni stroj sem s težkim srcem spustila v stanovanje...

Hudo je, ko pride k meni tašča na obisk za več dni... potem pa začne pospravljati po stanovanju. user posted image Takrat se ful slabo počutim in tega res ne maram. Saj sem ji poskušala dopovedat, ampak ona je prepričana v to, da mi pomaga na tak način...

Nič, moram it, mali me prosi, da ga naj pridem gledat, kako večerja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1297
13.3.2008 21:43:14   
lepa posadka
Sem že pol ure za računalnikom...pa sem šele sedaj prišla malo na tekoče z vsem dogajanjem :-))))

Najprej: Tosja - čestitam za veseli dogodek :-)))) Uživajta sedaj. Res krasen začetek porodniške.
Jaz pa sem ugotovila, da je za mano že skoraj pol porodniške...jaz pa še kar nič ne izvajam tistega lenarjenja in lenarjenja... Zadnja dva dneva imam doma tudi srednjo hčerko, ker jo daje ena viroza...sicer je res pridna in sodeluje, samo tako ne morem it kar počivat, potem pa cele dneve nekaj počneva. Danes sva vse avto stolčke privlekli v pralnico in jih slekli...pa oprali prevleke... pa vse zbrisali...pa zimske kombinezone in smučarske hlače in rokavice preprali in pripravili za spravit... pa saj se niti ne sliši veliko, samo jaz sem sedaj čisto zmatrana. Popoldan je bilo še nekaj vozakanja naokoli, ker možiček te dneve dela tudi popoldan...pa se kar pozna, če si sam pri treh cel teden. Hvala Bogu, gre teden h koncu. Bi morala za čez vikend v Kočevje na intenzivne vaje, pa težko skombiniram varstva in še našo bolnico...pa bom verjetno kar ostala doma.
Sicer pa se lahko pohvalim, da sem danes upecala en avto, ki ga bo morda jutri možek zaaral... pa en voziček sem si ugledala...ja, pa nisem se pohvalila, da smo našli škatle!!! Tako je res večino že pripravljenega. Oprati moram samo še dva bodija, ki mi jih je mama ta teden kupila :-) :-) :-)

Nekatere ste omenjale kaj oblečt za domov...napisano je bilo slišat več kot dovolj. Z dekico boste pa že pokrile za tistih par metrov, če bo treba. Itak bo otroček v stolčku in zunaj le tistih par metrov od porodnišnice do avta in potem še do hiše oz. stanovanja.

Pri nas bo dete spalo od začetka - sploh dokler bom še dojila ponoči, kar v spalnici. Je dovolj velika, da sem lahko uredila kotiček. Sicer pa Jabolko - super sobica in dekoracija... tudi meni se je ta dopadla...samo, ker ni ločene sobe, težko kamorkoli umestim... dekleti pa sta si izbrali drugačne vzorčke...ja, nekoč poslikam naše sobice...

Nile - super, da ste tole poštimali z vašo triletnico. Je kar fino, če večeri niso preveč naporni. Naši so načeloma prav super. Se pa včasih zgodi, po še tako lepem dnevu, da te uspavanje spravi s tira...pa škoda. No, čestitam še enkrat, pa naj traja. Ne rada povem, da otroci sproti najdejo nove fore, hehe... Ja, pa lepo, da ste imeli krasen dan. Danes je bilo res tako lepo in toplo. Pri nas celo pihalo ni...

Regrat...ja, jaz imam tudi pridno mamo, ki mi ga prinese že v vrečkici, spucanega, hihi. Vas pa moram nekaj opozorit. Saj sem že 100x povedala, da imam ginekologa, ki nikkoli ne komplicira. Pri regratu pa mi je zatežil: torej, če ga res jeste in nabirate...res dobro oprat roke in še bolje oprat potem regrat... ne pozabite na toxoplazmozo... G je omenil, da je to res zahrbtna reč, saj se pri otroku posledice lahko poznajo šele po 10 letih... Meni ga mama vedno hudo opere...pa ga sama še vedno ponovno operem. Previdnost ni odveč, tudi sedaj na koncu.

Ko smo že pri spomladanskih zadevah...nekatere ste omenjale butarice...mi se tega časa posebej veselimo in vsako leto naredimo butarice...tukaj pa je specialist moj mož :-))))) Pušpanj, pa oljka, pa bršljan in še kakšno drobno cvetje... vam prilimam drug teden slikico :-))))

Kaj sem še hotela napisat: Krista, srečka...dobro se držita...pa nič lažnih preplahov. To velja tudi za ostale.

Ketrin...vidim, da tudi ti hočeš izkoristit še zadnje dneve...jaz imam dva dni pred rokom še eno snemanje, pa kar računam it :-)))))

Ja, še to: SInska...super za hiško...le uživaj v načrtovanju...pa upam, da res speljete zadevo. Časovno se pa ne obremenjuj. Tudi selitev bo že stekla... Ti bodi samo šef :-))))

Tasyo - še eno zdravstveno vprašanje zate: glede fiziološke...jaz sem vedno kupovala v lekarni kar tisto pol litrsko, ker je bila cenejša, kot če si kupil kakšno mahjno dozico...pa me sedaj zanima... a je res nujno, da jo potem v parih dneh porabiš? Kaj je treba pazit? Vem, da si tudi ti enkrat omenjala, da imaš doma veliko fiziološke...kako shranjuješ?

Tako...luštno vas je brat...bom morala sedaj bit res bolj redna, ker sicer porabim čist preveč časa, da vas sploh preberem, kaj šele kaj dodam :-))))

Lahko noč...vmes je tudi moj možek že prišel domov...pa si morda še eno kopel privoščiva...ne bo škodila nobenemu...

Neposredna povezava do sporočila: 1298
14.3.2008 7:46:01   
tasyo
Dobro jutro! Evo, danes vam pa spet lahko postrežem s kavico - user posted image . Naj vam tekne....

Pri nas se že kaže sonček in sem čist naspidirana. Se mi zdi, da se zadnji dnevi tako hitro obračajo, da je kaj! In popolnoma razumem vse, ki imate že otroke, da se pri vas dogaja še stokrat hitreje. No, jaz sem včeraj opravila večino načrtovanega, potem sem bila pa popoldan tako utrujena, da nisem počela nič. No, le živo mejo sem malo obrezala - pa skoraj padla direkt na trebuh. Sem se spotaknila ob orodje in se lovila in lovila, tako da mi je na koncu le uspelo padet na roke in kolenauser posted image  Ne morem verjet, da sem tako nerodna in okorna...

Srečka, super, da so te spustili domov! Pa brez preplahov v prihodnje, prav?

Tosja- iskrene čestitke ob poroki in naj vama bo poslano z rožicami. Res si zbrala pravi čas... user posted image user posted image  In veseli me, da si precej bolj optimistična...

Ketrin, če se ne motim, je danes tvoj zadnji delovni dan - no, uradni. Čim lepše in hitreje naj ti mine. Pa poročaj, kaj lepega boš sešila...

NiLe, s to pedikuro si mi pa lušte naredila - si jo bo treba res še privoščit, preden bomo trije. Pa včeraj ste imeli prav luštno vreme za izlet! No, škoda le, da jo je veter zagodel skakalcem...

Lepa posadka - regrat tudi sama še zelo dobro operem, čeprav ponavadi dobim opranega. Se pa vseeno tolažim s tem, da je verjetnost, da fašem toksoplazmozo zelo majhna - ker jem regrat vsako leto, pa še marsikaj drugega in je do sedaj še nisem pokasirala... Mah, res bi mogla met veliko nesrečo, da bi jo fasala ravno zdaj.
Fiziološka - ja, res je, da ni fino, če predolgo stoji odprta, dokler je zaprta, pa itak ni panike. Problem je z lahkoto rešljiv tako, da daš na flašo nastavek, ki ima na vrhu pokrovček (verjetno se ga da dobit v lekarni, pa tudi če boš v porodnišnici rekla, ti ga bodo sestre po moje brez problema dale...) in jo lahko potem zapreš. In takšna je dlje uporabna. No, vsaj sama ne vem za nikogar, ki bi imel kakšne slabe izkušnje. Sicer pa tudi še nisem slišala, da bi se komu pokvarila, čeprav je bila odprta... Je pa ta pokrovček fajn že zaradi tega, ker lahko na njega postaviš šprico in enostavno izvlečeš manjšo količino FR za otroški nosek... Upam da nisem preveč zakomplicirala... Aja, pa še to - če uporabljaš FR za čiščenje popka, potem jo itak hitro porabiš, če pa je za nosek in podobno, pa to okolje itak ni sterilno, tako da ni panike. Zavrečt je treba flašo takrat, če postane motna.

Zokica, ne se preveč jezit... Sej boš dobila denar- čeprav verjamem, da te je spravilo v slabo voljo... Držim pesti, da čimprej uredite!

No, zdaj pa ne vem več, kaj sem še želela komentirat... Aja, jaz sem tudi nov kovterček oprala, ker mi nove stvari vedno smrdijo "po novem".

No, zdaj si grem pa privoščit zajtrk in kavico, potem pa se verjetno še kaj oglasim. Sicer pa nameravam danes obiskat moje. Lep dan vsem - pri nas je že sonček!!!!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
14.3.2008 7:47:51   
Isabellabina
Dobro jutro punce naj vam danes jaz postrežem z eno močnejšouser posted image

Jaz sem ful slabo spala in bi šla še kar v posteljo pa moram it v delavnico še nekaj zašit,mi soseda neda miru in hoče bit lepa za veliko noč.Pa naj ji bo.Ravno pa jem čokolino,ga nisem že nevem kako dolgo ,mi je ful zapasal polpa še kavico in delat.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?