|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
12.3.2008 23:04:15   
NaTaŠa*
čer

se spet mal oglašam. Danes sva šla z user posted image na sprehod in naju je ujel dež sem bla prav jezna ampak nič ne de, nakoncu sem bila vesela da ni začel ornk padat ker pol bi bla čist mokra in vrjetn bi fasala kšno virozo alpa kj podobnga. Pol sva pa zavila v BC in sem kupla kompletek za iz bolnice, body, dve majčki, žabe in pa še en paket blazninic za dojenje. Jutripa nadaljujem z likanjem in upam da jutri zaključim. Drugače pa imam jutri prvič CTG in komaj čakam, tako da se bom jaz zdaj kar počas odpravla spat.
Se beremo jutraj.

NOČKO

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
13.3.2008 6:44:21   
sasy20
Dobro jutro!

Ker je res zgodaj vam najprej postrežem dišečo  user posted image  naj vam tekne.

Jaz sem danes kot čuk že od 5h tako da sem že zajtrkovala in user posted image  skuhala kavico predno je šel v službo. Jaz pa jo bom tudi sedaj spila ko neham pisat.

Sedaj pa vidim da gredo priprave na naše user posted image  že skoraj pri vseh h koncu ta ko da samo še čakamo lahko kdaj nas kaj preseneti. Moj user posted image  tako skače po trebuhu, da me v križu tako špikne da se premaknt ne morem. Zgleda da mi lih na živc pritisne user posted image  in to boli kot user posted image .
Jabolko sobica  mi je full všeč user posted image .
Resnično srečna drži se user posted image  in upam da ti še ne bo potrebno sprožiti poroda.
(NiLe hvala ker si sporočila)

Sedaj pa se že kaže da bo danes sonček user posted image  upam da bo jutri tudi ko imam pregled da bom šla še malo na sprehod.

Tako sedaj pa grem skuhat user posted image  potem pa...kaj pa vem kaj bom počela.....premišljevala kaj bom kuhala user posted image  joj čist sm že brez idej. Aja sem pa kar nekaj stvari že skuhala in jih dala v skrinjo, da bomo imel za preve 14 dni po porodu user posted image .

Se beremo pa še enkrat dobro jutro.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
13.3.2008 7:00:37   
pikica030407
Dobro jutro!
Sasy hvala za kavico.

Jaz pa sem sla vceraj spat pred deseto in sem se kaj lepo napsala user posted image .
Jaz sem vceraj bila v noge full zatecena, da ko  sem stisnila na golenici je nastal jamica in za par sekund kar ostala. Zjutraj ko se vstanem pa mam tud roke zatecene ki se nadaljuje preko dneva. Saj vem da je to "normalno", ker me je moja G sprasevala ce mi kaj zatekajo  roke, noge samo se ni bilo tako hudo. A ste ve dobile, kaksno informacijo, ce  lahko spijes kaksen caj za odvajanje vode?

Lepo bodite
Mi imamo ze tud sončka user posted image
Papa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
13.3.2008 7:25:33   
Tanja555
Dobro jutro, kak lep sonček je zunaj! Vsem privoščim eno dišečo user posted image

pikica tudi jaz sem včeraj zvečer full zatekla, sem imela šisto zatečene gležnje in prste na rokah, še v obraz sem kot polna luncauser posted image . Zato nameravam danes spit veeeliko vode in bom potem zvečer videla kaj bo! Če nimaš visokega pritiska in čutiš najmanj 10 gibov svojega user posted image , potem baje ni panike!

Jaz grem danes še zadnjič na MŠ, potem pa pisat seminarsko in se učit, ker imam v ponedeljek izpit!

Moja mami je res pridna; prinesla mi je velo vrečo regrata in motovilcauser posted image

Zvečer pa končno zlikat pleničke in oblekice do kraja!

Punce, v čem boste prinesle dojenčka domov? Jaz imam pripravljeno: 3 tetra plenice, 2 pampers newborn, 1 povijalno plenico, 1 body z dolgimi rokavi, 1 mako majčko, 1 žabice, povrh pa kompletek (hlačke z nogicami + majčka, oboje iz pliša), copatki, bombažna kapica, volnena kapica, pokrit pa naj bi bil z dekico.

Ali se vam zdi to dovolj, glede na to, da na seznamu piše 2 tetra majčki, 2 mako majčki, nogavičke in jopica/bundica...?

LP

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
13.3.2008 7:47:33   
barby78
Jutro!

Hvala za user posted image .
Moram povedat,da se danes dosti bolje počutim.je res verjetno bilo včeraj krivo pospravljanje kopalnice user posted image .

me zanima,če že katera pije kakšen čaj za dojenje? Jaz ga ,ker upam,da bo kaj pomagal in bom lahko vsaj malo dojila,za razliko od prve nosečnosti,ko nisem imela nič mleka.user posted image

resnično srečna,držim pesti,da bo vse OK.

Punce uživajte
se čujemo,pa-pa

P.S.: Jaz pa grem danes gledat tamalega,ker imajo nastop za mamice user posted image .Spet bom jokala-od ganjenosti,ne morem si pomagat.

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
13.3.2008 8:01:14   
tasyo
Dobro jutro!

No, danes ste pa vse že pokonci in naspidirane... Jaz sem si pa privoščila malo poležavanja, ker sem bila takooo vesela, da me nič ne boli! Hja, kaj bom počela danes - takoj po zajtrku se bom spravila malo likat, potem pa grem na kofetek s prijateljico, ki ima rok čez en teden - kdo ve, kdaj se bova lahko naslednjič dobili... Pa še nekaj malenkosti me čaka - je treba malo hladilnik napolnit in podobno. Aja, pa po olivno ali mandljevo olje moram (kaj mi priporočate?) in na pošto. Sem včeraj klicala, kaj zdaj, saj se mi bolniška izteče 20., porodniško pa naj bi nastopila 23.. Ali morajo spet kej dat na komisijo in tko naprej, pa itak je to samo petek. Ker pa so v službi seveda zakomplicirali in si ne želijo stroška za ta 1 dan, bi ful raje videli, da ostanem na bolniški in ne na dopustu... Skratka, kakor mi je razložil moj zdravnik, moram dostavit samo un listek z datumom poroda, pa mi bodo podaljšali brez vprašanj.

Glede kofetkanja v Ljubljani, ne vem, če mi bo zneslo v torek, vam še sporočim.

Lepa posadka - sej sem vedela, da še nisi šla rodit. Pa itak si ves čas zaposlena... Ampak če se le da, se nam vsaj toliko javi, da vemo, kaj se dogaja s tabo. Sicer pa glede sms-a velja. Jaz imam telefon itak skos pri sebi, tako da ziher ne bom zgrešila nobene, ki mi bo sporočila novičko o rojstvu... Verjamem, da tvoji otroci že komaj čakajo, da spoznajo novega člana! Kaj pa oblekce - so se našle?

SREČKA - user posted image user posted image user posted image  drži se, pa upam, da ne bo potrebno sprožit poroda! Si to nosečnost dala dovolj skozi, tako da se mora vse uredit... Mislimo nate. A veš, da ti po eni strani pa kar zavidam, da se ti obeta malo bolj zgodnje srečanje s tvojo punčko....

Tanja - tole, kar si napisala je po moje čisto dovolj za iz porodnišnice. Če bo lepo vreme it tako toplo, sploh ne vem, če bomo potrebovale toliko plasti... Še vedno imam namreč v glavi to, da če bi mene pri 15 st. oblekli v spodnje perilo, pa žabe, pa pliš, pa še zavili v dekico, bi umrla od vročine... Sploh če bo sonček, ki bo še dodatno ogrel avto... Sej bomo videli. Premalo pa zagotovo ni - kaj pravite, mamice?

Sasy, privošči si ležerno dopoldne, pa tudi s kuho si ne preveč belit glave. Pri nas bodo danes skutni cmoki z jagodami, solatka in kompot. Je že čas za nekaj lažjega...

Barby, ti pa lepo počasi, saj ti nobeno delo ne bo pobegnilo...

Nič, uživajte v tem lepem sončnem dopoldnevu, pa se oglasim popoldan!

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
13.3.2008 8:09:40   
aprilska34
Eno lepo dobro juro tudi z moje strani!user posted image
Sasy- hvala za kavico!

Včeraj sem nekoliko pojamrala, ampak danes pa je moje počutje nekaj čisto drugega! Naspala sem se tako, kot že dolgo ne, samo enkrat, zjutraj ob pol štirih sem morala na WC, drugače pa sem kot polh spala do 6.00. Čisto nova se počutim, še rama me ne boli več!user posted image . Danes pa bo lep dan!!! Ampak nič ne bom pretiravala z ničemer, kakšen majhen sprehod, pa samo najnujnejše stvari. čeprav...danes bi pa šla v shoping... S temi lepimi bodiji in žabicami in posteljninicami ste me čisto zasvojile, he, he...user posted image

Resnično srečna- user posted image user posted image user posted image , držim tudi jaz pesti!!!

Tanja555 -mislim, da imaš vsega dovolj za odpust iz porodnišnice. Jaz tudi ne vem, zakaj piše 2 mako in 2 tetra majčki (po moje je mišljeno ali -ali, ampak če imaš bodi in majčko je tako enako, ne)

Barbi78- a že zdaj je potrebno piti čaj za dojenje?

Jaz imam tudi eno vprašanje za vas, če mogoče katera ve: vso nosečnost že jemljem vitaminsko-mineralne tablete Elevit.  V prejšnjih dveh nosečnostih sem bila slabokrvna, sedaj je moja krvna slika OK in mislim, da tudi po zaslugi teh tablet. Zato bi rada nadaljevala tudi v času dojenja (saj piše, da so tudi za doječe matere). Ampak- glede na to, da otrok dobi tudi tiste AD kapljice se bojim, da je potem preveč A in D vitamina za dojenčka??

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
13.3.2008 8:17:53   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Ja,jaz pijem tega Hipp-ovega in priporočajo pitje le-tega,proti koncu nosečnosti.ni treba toliko,kot pol po porodu,ko se začne z dojenjem.Moram pa povedat,da je meni ful dober.tako topel,kot hladen.

Lepo se imej

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
13.3.2008 8:21:53   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Barby, ti pa lepo počasi, saj ti nobeno delo ne bo pobegnilo...

Ja,prav imaš.Saj me vse počaka user posted image user posted image user posted image
Glede kosila pa,pri nas bo danes rižota in solata.Za tamalega pa še kompot.Ampak jaz bi se kar povabila Tasyo k tebi na kosilo,če imaš kak cmoček viška user posted image .

lepo se imej ob tem sončnem dnevu

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
13.3.2008 8:24:22   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

Ja,jaz pijem tega Hipp-ovega in priporočajo pitje le-tega,proti koncu nosečnosti.ni treba toliko,kot pol po porodu,ko se začne z dojenjem.Moram pa povedat,da je meni ful dober.tako topel,kot hladen.

Lepo se imej

ja jaz ga tud že pijem res je dober, okus in pa vonj. Tako da bo treba it nabavt še tega hippovega čaja za po porodu.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
13.3.2008 8:27:16   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

IZVIRNO SPOROČILO: barby78

Lepo se imej

ja jaz ga tud že pijem res je dober, okus in pa vonj. Tako da bo treba it nabavt še tega hippovega čaja za po porodu.

Violica,jaz ga tud tak pijem,da bo treba it kar po nekaj škatlic,že zdaj pred porodom,kaj šele bo user posted image

LP

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
13.3.2008 8:38:38   
NiLe
Jutroooo punce ... joj, danes se je pa tako lep dan naredil, da mi je porušil vse plane in po hitrem postopku sem jih spremenila user posted image user posted image user posted image ... z možem in mlajšo user posted image šibamo v Planico gledat skoke user posted image . Glede na napoved za naslednji teden bo stalno dež, zato je treba izkoristiti sončka user posted image user posted image user posted image

Danes sem prav fino spočita in naspana, zato upam, da mi bo za popoldne ostalo še kaj energije. Pa danes pride k meni gospa, ki opravlja pedikuro in masažo ... joj, komaj čakam user posted image user posted image user posted image

Ravnokar sem dobila SMS od Resnično srečne, da so zaenkrat rezltati OK, naredilil ji bodo še UZ in CTG, pa parkrat zmerili pritisk in če bo vse v mejah normale, jo bodo spustili domov user posted image .

Naredite si kar se da lep in prijeten dan! 

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
13.3.2008 8:44:48   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Danes vas je pa res že kar nekaj pokonci. Jaz sem pravkar odpeljala sina v šolo, sedaj pa nameravam še malo nazaj v posteljo, ker sem noč bolj ali manj prebedela. Včeraj mi je namreč ves dan otrdeval trebuh, kar se je proti večeru še stopnjevalo, zvečer pa so bili ti popadki že kar redni na 4-5 minut, pa vedno bolj podobni menstruacijskim krčem, tako da me je že precej skrbelo. Če ne bi že dvakrat rodila in če ne bi imela podobne izkušnje iz druge nosečnosti, bi šla zagotovo v porodnišnico. Tako pa sem popila malo več Mg, ležala in se probala čim bolj sproščat, in res je okrog 2h zjutraj začelo popuščat. Sem pa bila potem tako utrujena, da nisem mogla zaspat do 4h. Tako sem sklenila, da mi par uric v postelji še pripada in bom to uresničila.

Lepo, da ste se nekatere naše 'izgubljenke' spet javile, mi tukaj kakšna dva do tri dni še potrpimo, potem vas pa že kar v porodnišnico pošljemo.

Tanja - če bo ob odhodu iz P približno tako toplo, kot je sedaj ob popoldnevih, je to čisto dovolj, če pa slučajno ravno takrat močno zahladi, pa bi bila fajn še kakšna vreča ali pajac ali dodatna dekca čez. Na seznamu je pa malo več majčk, če ti med oblačenjem npr. malo pobruha ali polula..., da imaš rezervo za preoblečt. Sicer pa ne škodi, če je v torbi kakšna cunjica več, pa se potem ob odhodu, glede na vreme odločiš, kaj boš oblekla.
Se pa jaz ne strinjam popolnoma s tistim, ko govorijo, naj ima otroček toliko oblečeno, kot me - ker smo ljudje glede zmrzljivosti že nasploh zelo različni, poleg tega pa nam je na koncu nosečnosti, sploh pa po porodu prej vroče, kot ne in se še gibljemo, otrok je pa pri miru, tako da se mi to ne zdi primerljivo.

Kavica - če bo v torek ob 11h, bom prišla za pol urice, da vas pozdravim, ker imam ob 12.30 GP, če bi bilo pa kakšno urico prej, pa še raje vidim. Sicer imam vse dni naslednji teden dopoldan čas, le petek mi ni všeč zaradi gužve.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
13.3.2008 8:59:07   
Jo@n
Juuuuutrooooo!

Tudi jaz sem danes malo potegnila jutranjo seanso v postelji, spala sem (enkrat za spremembo) dobro...

Vse ste tako pridne s pranjem in likanjem cunjic, midva pa ta teden še preurejava otroško, da bova potem imela čiste in zlikanje cunjice kam dat. Pa sem se odločila, da bom  najprej spakirala svoje potrebščine, če se bo kaj mudilo v P, ostalo za user posted image , če bo zmanjkalo časa, pa lahko user posted image  zlika in opere. Tako ali tako pa sem bolj med zadnjimi aprilčicami in se tolažim da imam še toooolk časa....

Dajte mi pomagat, imam nov komplet posteljnine s kovtrčkom od Aljaža, pa ne vem, ali naj operem še kovtrček, ali pa bo dovolj, če je oprana le prevleka?

NiLe, vidim, da sem z Zvezdo malo mimo brcnila.... user posted image  Kaj hočemo, človek pač vidi tisto, kar hoče...

Danes že vem, kaj bova imela za kosilo... če pride še kateri prav... pečenica s tenstanim zeljem in slan krompir.

Lepo se imejte, grem na sončka uživat v jutranji kavici!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
13.3.2008 9:09:36   
kekec in mojca
Dobro jutro še od mene.

P.S.: Jaz pa grem danes gledat tamalega,ker imajo nastop za mamice .Spet bom jokala-od ganjenosti,ne morem si pomagat.

Barby, jaz tudi vedno jočem od ganjenosti, ko gledam mojega malega, kako se trudi zame... Sem čisto stopljena, pa še nerodno mi je, ker sem vsa solzna. Ampak, če so pa taki srčki, ko pojejo in plešejo, a ne da?

Danes je Kekec spet šel v vrtec (prvič ta teden) in mi je kar dolgčas po njemu. Saj vem, da mu v vrtcu res ni hudega in da se ima tam lepo, samo kaj, ko pa me tako stisne pri srcu, ko mi reče: "Mamica, jaz danes ne bi šel v vrtec - sem že zajtrk zamudil!" ali pa kaj podobnega. Ampak, tako pač je, določene stvari delam v prepričanju, da je zanj dobro in kaj je boljšega, kot družba ostalih otrok?

Včasih me malo stiska pri srcu, ker je tako miren in nenasilen otrok, letos pa je prišel v skupino, kjer se otroci kar dosti pretepajo. Potem pa me doma sprašuje: "Mamica, zakaj je on udaril tega? Mogoče ne ve, da se to ne sme?" Najtežje mi je, ko mi pove, da je kdo udaril njega, on pa ne gre tega povedat vzgojiteljici, ampak je kar tiho. Strah me je, da se bo kdaj nanj kdo spravil... pa tega ne bo nikomur zaupal.

Eh, malo sem zatežila... Naša otroška sobica je pa tako natrpana - Kekec je že v njej, zdaj bo pa še dojenček. Nimamo več kam dajat pohištva.

Joj, tudi jaz sanjam o hiški. Kaj pa veš, mogoče se bova pa z možem le opogumila in se lotila nakupa kakšne starejše?

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
13.3.2008 9:33:29   
kekec in mojca
Joj, punce, to vam še moram povedat... user posted image Danes ponoči se mi je sanjalo, da je Kekec dobil dva bratca, jaz pa sploh vedela nisem, da sem noseča z dvojčkoma. In od vsega, kar je bilo najbolj butasto, sem prvega rodila s CR, drugega pa kar po normalni poti. user posted image user posted image user posted image

Pol so se pa vsi čudili, kako to, da imamo dva bratca, če pa je običajno, da je pri dvojčkih en fantek in ena punčka. user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa to kaj napoveduje naš spol? Kaj mislite?user posted image Pri nas niti G prav ne ve, kaj bomo imeli. Prvič je videla drugo, kot zdaj in je rekla, da če želim vedet za spol, mi mora naredit še tretji UZ. Ni šans, nočem vedet. Malo me je šokiralo, ker se je tako začudila, ko je pogledala v kartoteko, kaj je za en spol prvič napisala. A ni tako, da če je fantek prvič, potem se običajno ne zmotijo? Mogoče to pomeni, da imamo zdaj punčko. Lahko pa, da je prvič bila punčka, pa ji je spet zrastel lulček. user posted image user posted image user posted image

Skratka, aprila bomo vedeli. Jaz pa si itak mislim, kaj bo.

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 13.3.2008 9:37:00 >

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
13.3.2008 10:17:26   
sinskaT
Ojla bejbe,

mam ravno tolik časa, da vas na brzinco preberem, zraven kaj pojem, spijem čaj in že morm delat in okrog laufat. tko, da vam samo sporočam, da sm super fajn in kot kaže so pač zdaj takšni dnevi, ko me ni dosti pred računalnikom. Danes pa sploh, poglejte kak lep dan se je naredil!

Mi je kar hecno,ko berem kako že gnezdite in perete, likate... mene še nič ni zagrablo, no saj je res, da sem med ta zadnjimi na seznamu ampak nikoli ne veš, tako da sem si zadala nalogo, da do konca marca vse dokončno nabavim in začnem s pucingom, pranjem...

Aja, to sem hotla rečt. Za naslednji tor. sem jaz kar za, pa tudi lokacija mi več kot ustreza (al Zvezdica al Pod vodo).

Čuvajte se, pa lep pozdrav! user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
13.3.2008 10:45:16   
Krista28
Ojla punce,
dobila izvide od vode, in moram še na mikrob. inštutut dat pregledat en lonček. Sestra pravi da je verjetno uroinfekt, ampak mene nič ne peče ali boli, se mi je pa pojavil tak umazano prozoren izcedek včerajuser posted image No upam da se ne pridružim resnično srečni.

Za kavo sem za - torej tork ob 11h v Zvezdi ali Pod vodo.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
13.3.2008 10:45:34   
modrookica
Živjo aprilčice!

Vidim, da ste tako zaposlene z debatami, da sploh ne vem če pašem zraven - se mi zdi, da vedno kar tako nekam not padem :))).
Za mano je še en pregled in obisk diabetologa. Sladkor sem uredila in mi zdaj ni več treba hodit k njim, moram pa seveda še vedno pazit. Pa očitno sem se preveč držala diete ker so ugotovili, da imam neke ketone v urinu in so rekli, da to pomeni, da ima organizem premalo hrane - tako so me hotli dati spet na neko dieto in seveda bi morala še na eno predavanje - vendar sem se odločila, da jih imam dovolj in da teh zadnjih nekaj tednov ne mislim več razmišljat o tem, ampak bom samo še uživala - in to ne na trdih klopcah raznih čakalnic ampak raje doma na kavču, pa na kavici itd.
Moja G pa mi je rekla, da so ketoni zato v urinu, ker premalo pijem, ampak to sploh ni res, ker se nalivam s tekočinamo kot nora - skratka rekla mi je, naj pojem tudi kaj bolj slanega pa kako bolj konkretno hrano, ne samo zelenjavo in bo vse ok. Dobila sem tud ene merilne lističe za kontrolo ketonov in že po enem dnevu normalne hrane so rezultati ok. Tako da, jst se ne bom več sekirala :). Drugače pa je na pregledu ugotovila, da je vse ok, še vedno sem odprta samo za 1prst (že od zadnjega pregleda - pa sem upala, da se je kaj spremenilo ), tako da bo treba še malo počakati, mali se še ni kaj pretirano spustil, je pravilno obrnjej, plodovnice ima še dovolj, skratka nič mu ni hudega - samo upam, da ga ne bo to zapeljalo v to, da bi še malo zavlekel - midva z mojim možekom bi namreč rada, da bi vsaj malce pohitel. Aja, CTG je bil tudi v redu, čeprav je mali tako brcal, da smo ga komaj sproti iskaliuser posted image .

Naslednji pregled imam pa 19.3..

Drugače pa imam tudi jaz že vse pripravljeno in zlikano - pri tem mi je pomagala mami, zato morda tako ne občutim tega gnezdenja, čeprav me kar naprej moti, če je kaj razmetano in skos me ima, da bi šla pospravljat predale, ampak se potem raje predam lenobnosti in si mislim, ah bo že, zdaj bom raje še zabušavala, bom že potem enkrat to naredila - poleg tega pa me tudi precej daje hrbtenica in imam dodaten izgovor, da ne pospravljam preveč user posted image .

No zdaj pa sem se precej razpisala. Imejte se lepo in uživajte v sončku.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
13.3.2008 10:53:56   
modrookica
aja,še to sem pozabila. Za popravit seznamčekuser posted image . Od sobote nisem več stara 25 let ampak sem se malce postarala. Torej jih imam okroglih 26.user posted image .

Pa pa

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
13.3.2008 10:54:44   
trnuljčica
Pozdravljene,

Tanja 555 meni se zdi, da imaš pripravljeno dovolj oblačil za iz porodnišnice. Se strinjam z izjavo da napišejo več, če mogoče user posted image , kaj pobruha...
Se pa živo spomnim še iz študentskih časov, ko je ena babica razlagala, da je treba user posted image obleči primerno vremenskim razmeram, ne navodilom iz porodnišnice. Je rekla, da je videla mamico (svojo sosedo), ki se je sredi poletja odpravila ven zuser posted image . Nato pa se je na vratih obrnila, saj se jeuser posted image drl kot... Je rekla, da sredi poletja res ne rabi 2 kapic na glavi, tetra in mako majčke , žabe pa bodi.  Mama je bla pa v kratki oblekici.
Resnično srečna drži seuser posted image
Tasyo jaz sem se odločila, da bi imela olivno olje. Je babica v Mš rekla, da nanj skoraj ni alergij, na mandljevo pa je nekaj. Vedno pa lahko zamenjaš.user posted image Zdaj pa razmišljam, če bom našla to olje v DM , Mulerju in podobnih trgovinah, saj je v lekarni vse hudičevo dražje. Mandljevega pa sem skoraj povsod videla.
Glede komisij in podaljšanja za tisti petek. Res se ne obremenjuj, dovolj bo tisti list o PDP. Ne rabiš gin po zdr. potrdilo za podaljšanje. Se mi še ni zgodilo, da ne bi user posted image podaljšali za 1 dan.user posted image
Barby in Aprilska nauk je manj naprezanja. user posted image Sem včeraj sama ugotovila.
Aprilska sicer boš glede vit lahko vprašala pediatra, je pa tako, da vse odvečne vitamine tako polulaš.
K&M glede hišice, bistvena je odločitev, nato se pot vedno najde. Ti privoščimuser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
13.3.2008 11:21:04   
Roberta69
Jo@n, jaz bi na tvojem mestu oprala tudi odejico.

Jaz se moram pa tudi en dan spravit nekam po blago, da bomo sploh imeli kakšno prevlekico. A poznate še kakšno trgovino, razen Kilometra pod Emporiumom, kjer imajo blago na kile oz. ugodno?

Vreme je pa res špica, pa še ta teden nam je na faxu ful veliko odpadlo, tako da bom izgleda prišla na zeleno vejo user posted image .

NiLe
, sicer sem ti obljubila kavico, ampak bom bolje razpoložena, ko se vse spedena. Uživajte v Planici (mojga user posted image orng masirajo, da je treba it noret in sploh nihče ne razume, da kmalu rodiva in da je tko ali drugače treba kakšen plac v našem gnezdecu naredit poleg tega se pa ob lepem vremenu mojemu user posted image začne tudi šraufanje avtomobilov na veliko).

Tok mi lušte delate z regratom, da bom najbrž mojo user posted image peljala n asprehod in zraven nabrala še kosilo user posted image .

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
13.3.2008 11:38:48   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image

- big mamma (33let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
96 SREČNIH

user posted image : user posted image
                                    21  :  27

user posted image
                                         1

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 8
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 2
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(8 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
13.3.2008 11:39:42   
NaTaŠa*
13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG
- nana09  - GP

14.03.

- sasy20 - GP
- barby78 - CTG
- aprilska34 - CTG

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- lepa posadka - CTG

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG
- trnuljčica - GP v bolnici

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG
- modrookica - GP

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
13.3.2008 11:50:04   
NaTaŠa*
Pozdravljene punce!
Se na hitrco oglasim in pol pičim pod tuš nekaj pojest in v bolnico na CTG.

NiLe- uživajte kar se da v skokih in sončku.

resnično srečna- drži se in držim pestke da boš čimprej doma. Ti pošiljam user posted image .

modrookica- vse najboljše z malo zamude user posted image user posted image user posted image .

No pri meni je že vse zrihtano tako da me ne bo več skrbel kdo mi bo stvari zrihtau, no, razen še komplet za iz P moram zlikat ampak ga bom zvečer.

Punce želim vam lep dan še naprej in uživajte v sončku ker baje sledijo poslabšanja vremena.

Se oglasim pol s poročilom s pregleda. Če pa slučano ostanem gor pa pošljem SMS (Tasyo mi je zaupala štev.) tako da boste prek nje zvedl če me ne bo.

Lep dan!

pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?