tasyo
|
Dobro jutro! No, danes ste pa vse že pokonci in naspidirane... Jaz sem si pa privoščila malo poležavanja, ker sem bila takooo vesela, da me nič ne boli! Hja, kaj bom počela danes - takoj po zajtrku se bom spravila malo likat, potem pa grem na kofetek s prijateljico, ki ima rok čez en teden - kdo ve, kdaj se bova lahko naslednjič dobili... Pa še nekaj malenkosti me čaka - je treba malo hladilnik napolnit in podobno. Aja, pa po olivno ali mandljevo olje moram (kaj mi priporočate?) in na pošto. Sem včeraj klicala, kaj zdaj, saj se mi bolniška izteče 20., porodniško pa naj bi nastopila 23.. Ali morajo spet kej dat na komisijo in tko naprej, pa itak je to samo petek. Ker pa so v službi seveda zakomplicirali in si ne želijo stroška za ta 1 dan, bi ful raje videli, da ostanem na bolniški in ne na dopustu... Skratka, kakor mi je razložil moj zdravnik, moram dostavit samo un listek z datumom poroda, pa mi bodo podaljšali brez vprašanj. Glede kofetkanja v Ljubljani, ne vem, če mi bo zneslo v torek, vam še sporočim. Lepa posadka - sej sem vedela, da še nisi šla rodit. Pa itak si ves čas zaposlena... Ampak če se le da, se nam vsaj toliko javi, da vemo, kaj se dogaja s tabo. Sicer pa glede sms-a velja. Jaz imam telefon itak skos pri sebi, tako da ziher ne bom zgrešila nobene, ki mi bo sporočila novičko o rojstvu... Verjamem, da tvoji otroci že komaj čakajo, da spoznajo novega člana! Kaj pa oblekce - so se našle? SREČKA - drži se, pa upam, da ne bo potrebno sprožit poroda! Si to nosečnost dala dovolj skozi, tako da se mora vse uredit... Mislimo nate. A veš, da ti po eni strani pa kar zavidam, da se ti obeta malo bolj zgodnje srečanje s tvojo punčko.... Tanja - tole, kar si napisala je po moje čisto dovolj za iz porodnišnice. Če bo lepo vreme it tako toplo, sploh ne vem, če bomo potrebovale toliko plasti... Še vedno imam namreč v glavi to, da če bi mene pri 15 st. oblekli v spodnje perilo, pa žabe, pa pliš, pa še zavili v dekico, bi umrla od vročine... Sploh če bo sonček, ki bo še dodatno ogrel avto... Sej bomo videli. Premalo pa zagotovo ni - kaj pravite, mamice? Sasy, privošči si ležerno dopoldne, pa tudi s kuho si ne preveč belit glave. Pri nas bodo danes skutni cmoki z jagodami, solatka in kompot. Je že čas za nekaj lažjega... Barby, ti pa lepo počasi, saj ti nobeno delo ne bo pobegnilo... Nič, uživajte v tem lepem sončnem dopoldnevu, pa se oglasim popoldan!
|