Majček28
|
Ojla hruškice Sploh ne morem verjet, kakšne klepetulje!! Pa kolk velok je novih aprilčic. DOBRODOŠLE med nami April bo pa res bizzzzzi in očitno se ni za bat, da bomo izumrl Jaz pa prejšnji teden sploh nisem mogla na RR, enostavno ni blo časa...sem dobila zamenjavo in je časa samo do konca februarja da jo uvedem v delo. Sej je punca ful fajn in brihtna tko, da mi sploh ni težko se z njo ukvarjat, ampak potem ni časa za vas in ko že hočem kaj napisat....preden vse preberem....in potem ugotovim, da je tema zaklenjena....in spet prebiram nove poste.... No, tko da zdej ne bom nič komentirala za nazaj ker je preveč in začenjam kar s poročilom: 7.2. smo imeli ZU pregled, naša je že obrnjena navzdol (zdej vem kaj me včasih pod rebri tišči - nogica ), težka je ze 1.800 g, premer glavice pa 32 cm. Je reku G, da je kar konkretno dete za 31. teden...hm, hm, ampak jaz pa nisem prov nč konkretna!! Ugotovil so, da imam mal malo železa v krvi in zdaj moj možek kar mal preveč skrbi za to- sok od rdeče pese, konjsko meso, suho sadje,.... Je reku, da me bo tolk z železom nafilu, da se bom kar na kakšen magnet prlimala Naslednji pregled pa imam šele 18.3. , kar se mi zdi kr mal pozen, ampak glede na to, da se super, super počutim tud ni nobene panike! Srečanje: žal tokrat brez mene, ker mi niti 1. niti 8. ne ustrezata- boste najdle druzga fotografa, a ne? Roberta: full, full, lepa sobica, kje sta dobila posteljco? Državni paketi: a ima kakšna info kakšni so teli jogiji pa postelije, ki jih ponujajo v paketu? Cene so sicer ugodne, ampak se bojim, da je taka tud kvaliteta Za voziček sem 100%, ga ima kolegica in je res bolj bogi!! No pa bi skor pozabila; v soboto sva tudi midva kupila voziček, končno Cena ugodna, je Hartan, sivo oranžen, dokupla sva prenosno košaro, ki se spremeni v spalno vrečo in moj možek si ni mogu pomagat, da ne bi kupu že pleničk Mislim, da sem pa zdele kr mal pretiravala s temle pisanjem. Sicer bi lahko še kej napisala pa bom rajš za drug post pršparala
|