marsovka
|
ahj haj haj ja, pa ste res pridne, ni kaj jaz sem kar nekaj flegma in kar čakam.....da bo kakšen palček david kaj naredil namesto mene. Saj vem, bo treba počasi v kevder pogledat, kaj imam od oblekc, itd. najprej pa seveda torba za v porodnišnico (čeprav sedaj v drugo vem, da ni take hude sile, v najslabšem primeru mi lahko fant že naslednji dan vse prinese, ker nimamo ravno dva dni ježe do prve trgovine ) komentirala bi le temo partner pri porodu: PA SAJ SE SKORAJ NIČ NE VIDI! vsaj tako je moj meni rekel. se pravi, partner nič ne vidi, ker ga sploh ne spustijo dol, ampak stoji za vašim hrbtom, več ali manj. tudi si ne predstavljam, kako bi v "fazi iztisa" šel ven, ker ta faza nekako takoj sledi popadkom in ko začneš pritiskat, se že dogaja! osebno menim, da faza iztisa ni nič hujšega od prejšnjih kao faz - kvečjemu le lažje postane. moj je bil prisoten in se mu je zdela zanimiva izkušnja, je prerezal popkovino, ko je otrok "lezel " ven, menda sploh ni vedel, kaj gleda (a je roka, a je noga al kaj). najbolj je bil pa fasciniran, da sem bila takoj po porodu čist naspidirana in OK, on je namreč pričakoval, da bom fertik ali pa kar obležala po moje je fajn, da je prisoten, čeprav sem osebno držala babico za roko med popadki in se sploh ne spomnim, kaj za eno vlogo je igral moj tam zadaj (vem, da mi je nekaj govoril, a njega nisem ravno poslušala, sem se bolj osredotočila na babico) silila ga pa tudi jaz ne bi, to pa sigurno. no, upam, da se jih bo čim več udeležilo, ker je edinstvena (no, ja...) izkušnja. drugače pa delam še do konca meseca dolgo traja, preden zaspim, to mi je najhujš, pa krči (tisti v stegna so mi grozni), pa kislina...no, otrdeva mi pa ne tolk, kot mi je v prvo hja, saj ne, da bi se pritoževala, samo hecno se mi zdi. držite se, kolenčka skup
|