|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
4.3.2008 11:11:34   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Kaj boste danes kuhale? Jaz bom najbrž piščančjo obaro z zdrobovimi cmočki in zraven spekla gibanico (ne Prekmurske ampak Štajersko).

Mljask, bi se kar k vam prištulila na kosilo user posted image . Jaz bom delala piščanca v smetanovi omaki, njoki + solata, klasika, se mi sploh ne da razmišljat kaj bi kuhala, pa tudi pojem lahko vse manjše porcije, prav čutim, da imam nekam omejen prostor za želodec user posted image Saj apetit imam ful, ko pa se spravim jest, pojem kot en zajc, čez pol ure pa spet...lačččnaaa...

♪♫♪♫♫

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 876
4.3.2008 11:19:05   
aprilska34
user posted image No, pa sem še malo potelovadila, se kar bolje počutim. user posted image Ali še katera telovadi ob tem CD-ju od Vzajemne- vadba za nosečnice? Malo razmišljam, da bi nabavila tudi tistega drugega, vadba mamice in dojenčka, samo ne vem, če je smiselno...

Pri nas je tudi nehalo snežit, malo še dežuje, ampak upam, da bo nehalo. user posted image

Midva pa imava danes prvič MŠ, malo sem pozna, ampak se kar veselim (četudi bova že  tretjič hodila v MŠ). Me prav zanima, kj se je vse spremenilo v teh 8-ih letih...user posted image

Vidim, da pridno jeste sladkarije (Nutelo). Ja, meni tudi paše, ampak kaj, ko me po teh stvareh preveč peče zgaga. Eh, pa saj me tudi po hruškah, jabolkih (da ne omenjam kakšnih pomaranč). Zadnje čase se mi zdi, da me še po vodi daje zgaga.user posted image

Jaz bom pa danes skuhala sladko zelje s pire krompirjem. Tako se mi že lušta, njami....
Jabolko 3, dala si mi fajn idejo za jutri- piščančja obara. Bom jo naredila, z ajdovimi žganci...user posted image

(odgovor članu Lubici)
Neposredna povezava do sporočila: 877
4.3.2008 11:46:47   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Včeraj sem bila na CSD, ker so mi znižali OD. V obrazcu sem pozabila upoštevat regresuser posted image , pa so to ugotovili... no, še dobro, da so to ugotovili zdaj, ko znesek še ni tako visok, kot pa kasneje...

A se regres tudi upošteva???? Meni so skoz vsi govorili da ne? Pa tudi tam na papirjih ko izpolnjuješ in vpisuješ plačo je samo 12 vrstic...za 12 plač??? user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 878
4.3.2008 12:04:24   
Ketrin
Dan!

Upam, da ste OK. Vidim da veselo perete, likate in sploh uživate v pripravah...pridne, pridne! Le tako naprej! Pa vse bolj počasi, da ne bo kaj narobe...ne se forsirat....

O, kok fino k dežuje, se mi zdi, da je zemljica prav hvaležna za tale dežek...No, vseeno upam, da se sneg ne prime in ne bo tako hudo kot napovedujejo....

Tole z regresom mi zdej res ni nč jasno.... No, ne bom se ponavljaja...Sicer pa bodo že naredili da bo prav....

Sandrin ime izberita tisti ki je vama všeč. Če veš da te bo motilo, ker je res veliko Janov in Žanov, potem izberi kaj drugega...če pa ti je ime tolk všeč, da te to ne moti pa .... go for it!

Glede luči pa isto: če ti je všeč je to to....

Lepa posadka, Srečka je na dopustu (ne moreš verjet, a) ta teden pa tudi že hodi v MŠ.... Ne javlja se pa zato, ker doma po moje še vedno nima interneta....

Katja, super, da si tole prepisala.... No saj zato se je meni zdelo, da je to normalno in zato niti ne govorim o špikanju, bolečinah v hrbtu, obračanju v postelji, pohodih na wc.... saj smo pričakovale tako ne? user posted image user posted image

No, pri nas bo danes za kosilo krompirjeva juha in palačnike.... Jutri pa sirov burek.....

Lepo preživite tale deževni dan user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 879
4.3.2008 12:20:30   
Tanja555
Ojla Ketrin,

jaz sem na CSD-ju vprašala in žal se regres res NE upošteva. Mi je prav podčrtala nek člen, kaj vse ne gre v izračunuser posted image !
Jaz sem pravkar prišla iz materinske šole, sem zadnji čas tak počasna, sem zamudla 40 minuser posted image , čez 5 min je bilo pa že vsega konc!
Drugače pa bom danes označila in jutri oprala vse cotike, ki sem jih dobilauser posted image .
Malamalica meni je tu žal za vašega kužkauser posted image .
Vijolico tud jaz pogrešamuser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 880
4.3.2008 12:28:00   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja555

Ojla Ketrin,

jaz sem na CSD-ju vprašala in žal se regres res NE upošteva. Mi je prav podčrtala nek člen, kaj vse ne gre v izračunuser posted image !

Ja, saj to so tudi meni vsi skoz govorili.... 13. plača ja, regres pa ne... Ampak me je Kekec in mojca mal zmotila..... user posted image user posted image  Ampak hvala ti za potrditev.... user posted image

Jaz sem pravkar prišla iz materinske šole, sem zadnji čas tak počasna, sem zamudla 40 minuser posted image , čez 5 min je bilo pa že vsega konc!

user posted image user posted image user posted image  Sem se nasmejala.... Nič hudega, boš pa jutri pravočasno tam..... Ja, zdej se nam svet res mal bolj počasi obrača, ne?! user posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 881
4.3.2008 12:48:59   
Katja 271
Tole z regresom ste tudi meni dale mislit. Pa sem si že listek napisala, da moram jutri poklicat na CSD in preverit. Ker, kolikor sem jst seznanjena, se štejejo samo tisti prihodki, od katerih so plačani prispevki (npr. starševsko varstvo). Pri regresu je pa tako, da je od tega plačana samo dohodnina. Ja, trinajsta plača se pa po tej logiki res šteje v izračun, če je obračunana enako kot vsaka ostala plača...

Jst pa danes tako uživam v pranju in sušenju in peglanju, kot še nikoli v življenju. Ja, namreč nikoli še nisem teh pikolo stvari štimala. In zdej sem vsa raznežena in še bolj v pričakovanju našega jenčija.

Sem pa hotla samo eno mnenje glede tetra plenic - kupila sem en paket Tosaminih (to-to) in sem čist razočarana. Najprej sem mogla nitke od roba stran porezat, potem so pa še tako tanke, kot kakšni povojčki. Sem pa zadnjič dobila 20 pleničk od tašče (v katere je bila zavita še "moževa" ritka, torej stare več kot 30 let, 1000x preprane) in so v veliko boljšem stanju kot te Tosamine. In evo, tud plenic ne delajo več takih kot včasih. Sem huda kot poper :)

Ajdi čebelce, izkoristite tale turoben dan za take stvari, za katere drugače zmanjkuje časa. Sicer pa sem žajostna, ker pri nas na Dolenjskem nič ne sneži in menda niti ne bo... :(( Ga bom šla pa na Roglo pogledat :D

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 882
4.3.2008 13:05:31   
tz980
DAAAAANN!
DANS JE TUD TU NA PRIMORSKEM DEŽEVNO IN BURJA KR FAJN PIHA. MENI KR UGAJA.
MAL ME JE ZAKRBELA TA MATERINSKA ŠOLA, PA SM SE POZANIMALA IN PR NAS NI OBVEZNA, TUDI ZA TATKOTA NE, PA TUD ZA PLAČAT NI NČ. TKO DA user posted image  ZA NAS.
VIDIM DA STE VSE AKTIVNE, MENI SE PA DANES NČ NE DA. KR LEŽALA BI. NAŠA user posted image  JE DANES BOL MIRNA; JE BLO UČERI ŠE ZA DANESuser posted image . DRGAČ PA MAM VSE ŽE OPRANO IN ZLIKANO, OSTAL MI JE SAMO ŠE KOŠEK, KI JE TRENUTNO PRI MOJEM STRICU IN MI GA MORJO ŠELE PRNEST (gre z roda v rod), POL PA LAHKO SAM ŠE ČAKAM PRIHOD user posted image .

A JA PA ŠE TORBO ZA V PORODNIŠNICO MORM UŠTIMAT, A JE KJERA TO ŽE NARDILA, KAJ STE KEJ NOT DALEuser posted image ?

LEP DAN

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 883
4.3.2008 13:10:38   
simvir
Živjo!

Ketrin in ostale, ki vas skrbi K&M je pisaja o otroškem dodatku (OD), ne pa o porodniškem nadomestiluuser posted image .

Pri nas pa še vedno malo sneži. Je pa zjutraj bilo že vse zasneženo, tudi cesta. Zdaj se je pa že precej stopilo, so očitno tla petopla. Ampak pogled skozi okno je pa prav zimski.

Včeraj pozno zvečer sem pa že mislila da me bo možek moral kar odpeljati v porodnišnicouser posted image . Mi je otrdeval trebuh kar na 7 min, pa še zadaj v križu me je takrat bolelo. Sem šla pit Mg, zaspat pa nisem mogla. Potem je pa možek rekel naj se kar k njemu stisnem, pa sem potem res zaspala in je bilo so jutra vse ok. Mi pa tudi sedaj trebuh kar precejkrat otrdi, čeprav počivam. Pregled imam čez en teden, če se bo pa to nadaljevalo v taki meri, bom šla pa kar prej se pokazat. Morda pa le vreme vpliva name (upam).

Glede špikanja pa se meni dogaja podobno kot Nile, že med vsakdanjim premikanjem po hiši se moram včasih kar ustaviti, da mine. Seveda sem vedela kaj me čaka, saj sem bila že enkrat user posted image , ampak če je običajna hoja včasih problem, je pa verjetno že vredno omembe. Se mi zdi, da drugače aprilčice sploh ne jambramo glede manjših user posted image  težav kot so vstajanje, obračanje v postelji... Seveda pa nimamo vse enakih težav.

Vse kar bom danes naredila je to, da si pripravim torbo za v porodnišnico, da ne bom imela še teh skrbi, če me res slučajno kaj prehiti.

Pri nas bo za kosilo špinača, pire krompir in mesek. Pa morda še kakšna juhica, bom še videla.

Lp

(odgovor članu tz980)
Neposredna povezava do sporočila: 884
4.3.2008 13:19:14   
pikica030407
Pozdravljene v tako grdem vremenu user posted image .
Skuhala sem vam eno popoldansko user posted image  upam, da bo prav prisla ob takem vremenu.

tz980 - jaz sem ze pripravila torbo za v P saj nikoli ne ves kdaj te preseneti.
Za  user posted image  sem spakirala - tetra plenice 5x, pamperske 5x, kompletek za odhod domov, duda, verjetno sem pretiravala ker tako vse dobis na oddelku ampak boljse prevec kot premalo user posted image .  Za mene pa nic kaj posebnega (toaleta, vir 90...).Ze sedaj sem raje dala v torbo fotoaparat, ker se bojim da ga bo  user posted image  pozabil, ko bo slo zares user posted image .
Upam, da sem ti kaj pomagala user posted image .

lepo bodite

Lahko pa me katera opozori ce mi kaj nujnega se manjka. user posted image user posted image
papa

(odgovor članu tz980)
Neposredna povezava do sporočila: 885
4.3.2008 14:04:53   
Katja 271
IZVIRNO SPOROČILO: simvir
Živjo!
Ketrin in ostale, ki vas skrbi K&M je pisaja o otroškem dodatku (OD), ne pa o porodniškem nadomestiluuser posted image .

user posted image user posted image Me pa čist po babje zagnale vik in krik, jok in stok user posted image user posted image

Punce, a ni  ravno Vijolica javila, da je kakšen teden ne bo? Da ima full opravkov al nekako tako. Ravno z namenom, da je ne bi v porodnišnico poslale. Al je bila to katera druga?! user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 886
4.3.2008 14:20:00   
NiLe
Hej, čvekice ... jaz sem nazaj s shopinga in ker se je mojemu očetu mudilo, ni bilo nič od kavice user posted image ... sem začela gruntati, koga bi poklicala in povabila, pa vsi delajo user posted image ... se bomo morale ljubljanske nosečke res zment v kratkem za kakšen čvek in kavico... a se zmenimo za drug teden?
Vidim, da ste vse ful pridne s pranjem, likanjem in pripravami na prihod user posted image . Trikrat HURA za aprilčice user posted image ! Jaz nisem bila danes prav nič produktivna, zato pa imam celo popoldne in večer zaseden na ful, ker sem sama z mojima škratoma, ki ju je treba animirat, skuhati kosilo ... v glavnem, pestro.

Naše današnje kosilo: čufti, pire in kumare s kislo smetano (že sedaj vem, da bo spet pekla zgaga, ampak briga me user posted image ). Pa ene take super muffne bomo pekli - s trikratno dozo čokolade ... mnjaaamiiii

Lepo se imejte, kljub deževnemu in turobnemu vremenu!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 887
4.3.2008 15:21:09   
tasyo
pri nas bo pa danes zajčji ragu s testeninami in velika skleda regrada s krompirjem in jajci... Nile, si mi pa dala idejo, da še maffine spečem. To je itak tako ekspres gotovo...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 888
4.3.2008 15:33:20   
NaTaŠa*
Pozdravljene punce

Samo da se vam javim da sem še doma in v enem kosu. Sam sem ostala brez interneta in se ne morem javiti. Sem pa ravno pršla k sosedi na kavico in sem rekla da se vam javim ker me že pogrešate. Sezname in pa kmentarje k dobim nazaj internet. Baje je modem shodu tako da čakam da ga bojo zamenjali. Tako da vas ne bo skrbelo sem še vedno 2 v 1.

Zaenkrat toliko pa se oglasim ko bo možno upam pa da kmal.

Lep dan še naprej.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 889
4.3.2008 15:35:19   
Mia007
Sandrin za fantka ime GAL. Kaj praviš?user posted image

SREČNO!

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 890
4.3.2008 16:12:23   
SpeliG
Malamalinca, user posted image  za vašega kužka, si sploh ne predstavljam da bi ostali brez naše pasje razvajenke, res se izredno navežeš na žival.

Sandrin, glede imena se midva sploh ne obremenjujeva s tem, kako pogosto je, ker če je redko je hkrati tudi neobičajno, to nama pa ni všeč. Naš user posted image  bo tako imel sigurno slovensko ime, pa četudi ne bo "moderno". Ko sem jaz hodila v OŠ smo bile v razredu tri punce z istim imenom (hm, pa mi ni ime Špela, kljub mojemu nicku na RR), v srednji šoli pa "le"dve. In meni je bilo to tolk simpatično, da smo bile ravno s temi soimenjakinjami najboljše prijateljice, še danes smo v stikih!

Potovalke za v P. jaz še nimam pripravljene, se mi kar nekako zdi, da imam še toooooolk časa, čeprav to ni nujno res. Sem pa očistila mojo zibelko, ta vikend jo sestaviva in bo čakala, upam da na april. Tudi sicer imam pravzaprav skoraj vse pripravljeno, tudi oblačilce za iz P., tako da sem kar mirna.

Midva sva šla včeraj na prvo predavanje MŠ, imamo še naslednji teden in potem bomo znali rodit, tako da prej itak ne smem, ne?

Uživajte, čeprav je dan nekoliko mračen, ampak vsaj snežiti je pri nas nehalo...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 891
4.3.2008 16:48:01   
Roberta69
Sploh ne morem verjet, da imamo že novega aprilčka user posted image user posted image user posted image . VIDU vso srečo user posted image .

Ker me par dni ni bilo sem vas bolj preletela, ker imam še ful dela. Sploh ne morem verjet, da se sekirate, če vam bo dolgčas - jaz prov "upam", da bom imela toliko časa, da bi mi sploh ratalo... Se hecam. Meni bi se najbrž že po parih dneh brezdelja zmešalo, vseeno pa upam, da bom lahko vsaj za kak mesec odigrala pravo nosečnico oz. mamico user posted image . Zaenkrat sploh še ni videt konca - ali je delo ali pa šola "še raje" pa kar oboje skupaj user posted image .

Drugače sem pa jaz s počutjem za ene 100% slabše kot v celi nosečnosti do zdaj. Sem si nekaj frderbala koleno (najbrž je vzrok povečana teža), tko da od nedelje (ko sem bila pa še na Rašici) rahlo šepam user posted image . Pa tudi drugače sem se že parkrat zalotila, da kar neki tarnam - bljak (to sploh ne morem bit jaz user posted image ). Najbrž so po malem krive rahle slabosti, pa bolečine v križu, pa da mi s trebuhom že kar uspe kaj podret z mize... V glavnem, ko bom izpregla, se mi najbrž povrne user posted image na obraz.

Nepremičnine: ja cene, predvsem v LJ, so ubitačne. Je pa res, da si lahko ena povprečna družina s prodajo recimo 4-sobnega stanovanja privošči hiško, ki je le malce iz Ljubljane. Prov v LJ pa ena običajna parcela, in še to majhna, stane vsaj 250.000 eur (s kakšno hišo v prov razsutem stanju), za tak denar si pa lahko izven Ljubljane kupiš prov lepo sončno in veliko parcelo, ter postaviš hiško.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 892
4.3.2008 16:54:58   
Roberta69
Malamalinca, mi je žal za user posted image , ampak če je bila nuja, je tako zanj mnogo bolje. Mene sta v življenju zapustila že dva (enemu smo dali inekcijo - staremu približno 5 let; druga me je pa zapustila po naravni poti, ampak zelo mlada - približno 3 leta) in obakrat mi je bilo še dolgo časa, vsaj kakšno leto zelo hudo. Sem  pa kmalu za neljubima dogodkoma vzljubila drugega user posted image , tako da je bilo mogoče malo lažje. Nimam pa nobenega zaupanja v veterino, ker je v raziskave itd. vloženo daleč premalo denarja, da bi znali "res" kaj pomagati. Mi smo pri obeh poskusili vse sorte (v mejah normale), ampak takoj ko nam je bilo, pri tistemu, ki smo ga usmrtili, jasno, da bo revež, smo se odločili za inekcijo in najbrž bi se v podobnem primeru vedno odločila enako. 

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 893
4.3.2008 16:55:12   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Včeraj sem bila na CSD, ker so mi znižali OD. V obrazcu sem pozabila upoštevat regresuser posted image , pa so to ugotovili... no, še dobro, da so to ugotovili zdaj, ko znesek še ni tako visok, kot pa kasneje...

Tako so mi rekli na CSD. Ampak to gre za otroški dodatek, ne za porodniško. user posted image user posted image user posted image

Čudno mi je, ker v samem obrazcu za otroški dodatek ni posebne kolumne za regres... in ga moraš baje prištet zraven k plači. user posted image

Bo že veljalo. So šli preverjat mojo vlogo in so ugotovili mojo napako. user posted image

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 4.3.2008 17:00:12 >

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 894
4.3.2008 19:07:30   
barby78
ne vem zakaj se mi spet dogaja,da ne morem strani pogledati do konca (razen če se odjavim) user posted image .To se je že enkrat dogajalo.A je pri vas isto?

Imam pa eno vprašanje-ali boste vse imele partnerje pri porodu,oz.koliko vas jih bo imelo?

se čujemo

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 895
4.3.2008 19:16:44   
Tanja555
Ojla, pri meni je isto! Ko sem prijavljena, mi sploh ne pokaže sporočil, tako, da se moram vedno znova odjavit, če hočem kaj prebratuser posted image
Moj user posted image  bo na lastno željo zraven pri poroduuser posted image , za kar sem mu že zdaj hvaležnauser posted image .
Me pa nekaj čudno pika in mal me spodnji del trebuha boli (krčiuser posted image ), čeprav mi ne otrdeva, tako da po mojem ne bom več dolgo v enem kosuuser posted image . Me je že kar mal strah, ko pomislim na to, poleg tega pa še skoraj nič nimam pripravljeno! Kar odlašam in vse prelagam na jutriuser posted image .
Komaj čakam pregled v ponedeljek, da vidim kako in kajuser posted image .

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 896
4.3.2008 19:18:50   
trnuljčica
Pozdravljene,
danes sem imela zopet pregled v bolnici. Nato sem šla do službe- šef je na dopustu. Mi je pa založili papirje, ki mu jih je poslalo računovodstvo za CSD v podpis. Tako da glede pogodbe še čakam, zdaj pa še na csd ne morem.user posted image

A ja, že cel čas gin jamrajo, da našuser posted image malo zaostaja ( za 4 dni) in sedaj bom zopet na pregledu v bolnici 18.3. Nato pa imam mojo gin 21.3.user posted image Samo še po pregledih bom hodila. Me pa nič ne skrbi. Sva se namreč z mojim user posted image trudila 2 leti preden je prvič ratalo in sem posledično zadnjih 6 mesecev že izgubila upanje. To se je pa kazalo tako, da sem zelo šlampasto beležila prihode menstre. Berite to, da sem za tri tedne nazaj tuhtala kateri datum je že bil. In vem le, da je menstra julija bila med 18 in 21-22.7. Zabeležila sem pa 18.7. Seveda približnouser posted image . Zdaj pa mamuser posted image . No vseeno upam da ne bo zastoj rasti.

Drugače pa - se ti res zdi, da se najina G strogo drži obveznosti do ZZZS? Ker vidim, da opravi veliko več, kot je njena naloga - vsaj v mojem primeru je bilo tako. UZ naredi vsakič, na morfologijo me je poslala v P... ne vem, kako je pri tebi. A je tvoj user posted image šel kdaj s teboj na UZ k njej?

Mišljeno je bilo, da se strogo drži obveznosti do ZZZS ob tem pa naredi še veliko več kot so njene obveznosti ( vsakič uz, ...). Glede prisotnosti partnerja. Pri prvem pregledu mi je povedala, da jih je opustila pred časom. Da ni šlo. Mislim, da je nekaj bilo... Nisem vprašala. Tako, da ni bilo nobenih privilegijev pri meni. Sicer pa jih tudi nisem iskala. Mi je to mimo. Moj se je nekaj bunil na začetku, da bi njega pa res lahko spustila, saj ne bo prvič videl vaginalni pregled, pa sem ga tako pogledala, da je nehal.user posted image

Lubici res si pridna. Le da malo pazi tudi na zdravje. Če ne bo šlo (vročina...) bomo razumele.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 897
4.3.2008 19:20:42   
Tanja555
Ej, moj post (Tanja555) je pripisalo kar kot, da je pisala Roberta!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 898
4.3.2008 19:56:10   
Jo@n
Pozdravljene user posted image čveke...

Hvala za pesti za moj pregled za cukr danes, zaenkrat je v mejah normaleuser posted image  (kljub mojim občasnim pregreškom, oz. testiranju, kaj lahko jem in kaj mi dvigne sladkor v višave...) Tako da pridno nadaljujem z dieto in merjenjem...

Naslednjo (in zadnjo) kontrolo pri diabetologu imam 1.4.

Odštevam še zadnje dneve v službi, mislim da vsi okoli mene počasi dojemajo, da me drug teden (v službi) ne bo več... Končno, da bom lahko začela doma gnezdit in se pripravljat za pomembno spremembo v življenu.

Uživajte in pobožajte bušije,

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 899
4.3.2008 20:05:46   
JABOLKO3
Dober večer!

Pri meni je bilo isto, da nisem mogla prebrati do konca, ko sem se odjavila in še enkrat prijavila, je pa v redu.

Še sama ne  morem verjet - uspelo mi je priti do Tosame, nakup sem opravila v 10 minutah in domov odpeljala poln prtljažnik robe - vložkov, ta velikih vatirancev, tetra plenic, vate... Imajo pa tudi veliko oblačilc, sem bila kar presenečena - jaz sem kupila le dve kapici št. 56, ker so ta stare že malo raztegnjene, pa ni fajn, da ravno pri ušeskih stran štrli.
Pa prevleko za voziček sem pripravila za pranje in možu zagrozila, da če ne bo do konca tedna očistil in porihtal ogrodja, da bom šla z njegovega računa (me je neprevidno pooblastil) kupit nov voziček. Sem se pa odločila, da bom kupila novo torbo/ruzak za potrebščine, ker je ta star že zdelan, je bil veliko 'na terenu'.  

Zanima me, če hodi katera sedaj v šolo za starše v Lj. porodnišnico. Sem danes klicala tja, če ima smisel, da hodim, ker sem bila že dvakrat, pa mi je tetica tam rekla, da naj se sicer sama odločim, ker kaj dosti novega ni, če želim, pa naj pridem na kakšno predavanje - bolj za filing. Bi pa šla na dopoldanski termin.

Lep večer še naprej in mirno noč vam želim.

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?