sinskaT
|
No se še jaz malo pofočkam,da ne bo katero skrbelo kje sm . Zadnje čase imam kar bizi dneve, se mi zdi, da bližje ko sem aprilu in prihodu manj imam časa?! Še vedno smo v fazi odločanj, kje bo prebivala naša mala družinica...pa hodmo okrog, gledamo, primerjamo, računamo, sama potlej doma presanjarim marsikatero uro, ko si rišem nov domek. Tudi naše stanovanje si drugi ogledujejo, tko da nekaj bo. Morda se res spravimo sami gradit, če ne najdemo kaj boljšega in žepom navadnega smrtnika primernega . A ni grozna ta LJ, kako so cene nepremičnin prenapihnene, groza. Po drugi strani si pa kar ne predstavljam,da ne bi živela tu in bi se morala vsak dan nevem od kje furat. Počutje - odlično, imam še polno energije, spanje ok, nič ne boli, ne špika in prav tako želim tudi vsem ostalim! No, pa je prišel marec in prvi (meteorološki "mensezdi" ) pomladni dan in prav je, da dežuje, naj malo napoji zemljico, da bodo rože lepše rastle. Kot je že NiLe rekla, se začenja "naš" čas in ni glih treba preveč hitet - s kom se bomo pa ta zadnje aprilčice menile, če boste preveč hitele? Glede preživljanja časa, meni sploh še ni bilo niti en dan dolgčas, pa sem že lep čas doma. Se skos kej najde, pa še kolegice, ki so celo kakšno dop. fraj (aena mamica, ki je stalno za kofi), pa malo zrihtam gospodinjstvo, grem Domov k staršem. Največja fora pri tem je, da sem imela pripravljeno goro knjig in filmov, da mi ja ne bo muka in veste kaj? Prebrala sem natanko 5 knjig + nosečniško in ostalo čtivo, filme gledava pa z mojim vsake kvatre zvečer... Sem pa dosti za računalnikom in po trgovinah, to je pa tudi res . Pa obvezni sprehodi, telovadba, prejšnji mesec pa še MŠ. Ni treba skrbet, da vam bo dolgač aprilčice! Samoorganizacija, motivacija in dobra volja pa bo! Pikica - resnično ti polagam na srce, pejt se pokazat v P, nč prej klicat, kar naj te pogledajo in boš vedla kako pa kaj. Čaw, čuvajte se!