tasyo
|
Dobro jutro! No, danes je bila pa moja noč spet bolj pestra, saj nisem dobro spala. Vse sorte stvari so se mi motale po glavi, potem je pa začelo še pihati kot hudič in je zavijalo okoli vogalov hiše... PA zmanjkovalo je elektrike, in vsakokrat, ko je prišla nazaj, se je oglasila klima, kar seveda res nisem mogla preslišat! Skratka, hvala bogu, da je mimo. Se nisem včeraj nič javila, ker sem bila preveč zaskrbljena. Naša pikica se namreč včeraj ni in ni hotela premikat. Sem se najedla čokolade, pa nič. Šla počivat, pa nič. Božala, pogovarjala s trebuhom - tako da me je zvečer že kar panika zagrabla, potem pa sem privlekla na dan AS in sem se pomirila. Sicer bi se ziher šla pokazat. Groza. Verjetno tudi od živcev nisem dobro spala. No, danes pa me je z muvanjem že zbudila, pa zdaj se skos nekaj preteguje... Malamalinca, te čist razumem, kako hudo ti je zaradi psička - pri nas je bilo grozno, ko smo ga mogli dat usmrtit, ker je bil tako bogi - imel je tumor na črevesju, ni mogel ne hodit ne jest ne pit, tako da je bil grozen revček. Ampak je bila vseeno tudi odločitev težka, ker je rasel z mano... Zdaj ne bom imela psa, dokler ta mala ne bo stara okoli 2 leti, pol pa sigurno. K sreči imam pogoje, pa oba imava rada psičke... Barby in Sandrin - super, da sta obe še v enem kosu, kar ostanita še malo... Sandrin, verjamem, da se ful veseliš izleta v Ikeo, samo glej, da ne boš pretiravala, ker zna bit šoping gor kar naporen. Vmes si definitivno privošči počitek!!!! Lepa posadka, kar se pedikure tiče, je tudi meni kar nerodno - ponavadi le pred poletjem, potem se pa sama matram... Ampak imate punce kar prav, zdaj je super čas, da si še to privoščim. Prave profesionalne masaže pa si ne podarim nikoli, ker je moj možek tako dober, da me celo premlati... Še kot študent je opravil tečaj masaže in skrbim za to, da redno obnavlja svoje znanje NiLe, lepo, da si boljšega zdravja! Jaz sem tudi včeraj oprala plenice pa dekice in posteljnino, se je tko fajn sušilo, da sem še zlikala popoldne, z oblekicami bom pa počakala, da tale mrzla fronta preide, ker jih ne nameravam dat v sušilca ampak se bom kar malo pomatrala in jih zlikala, vsaj prvič. Potem bomo pa videli... Nič, grem zajtrkovat in spit kavico - evo, še za vse vas: [link=http://www.tomgpalmer.com/images/Coffee%20Lover.jpg][/link]
|