|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
3.3.2008 21:46:23   
Ketrin
Čer...

Evo me iz telovadbe. Uf, spet je pasalo...

Berem, da vas vse nekaj špika in kar nekaj problemov se pojavlja.... Ne vem, ampak a ni bilo skoz rečeno, da je to normalno? Mene že ene 14 dni špika po malem, včasih bolj, drugič manj....pa se mi zdi da smo vedno govorile da je to ok in normalno.... No, jaz imam pregled v četrtek pa takrat vprašam...Nazadnje ko sem G. vprašala o tem mi je tudi rekla da je to ok in da pač naj takrat malo počijem, se ustavim (če sem na sprehodu)...tko da jaz sem to vzela v zakup in sem se navadila.... Upam, pa da vas bo to čimprej minilo in bo kmalu bolje...

NiLe, upam da zdravje napreduje....user posted image

Malamalinca user posted image za kužija....

Scorpio se popolnoma strinjam s tabo glede teh pregledov. Pri meni je identična slika... Po moje bo zdaj v četrtek naredila zadnji UZ in potem itak samo še čakamo user posted image

Glede MŠ: za očke ki želijo biti zraven pri porodu je obvezna. Ko oče opravi MŠ, dobi potrdilo s katerim v P plača tisti "prispevek" cca 5.000 SIT da je lahko prisoten.... Tko da tz daj se malo pozanimat kako in kdaj lahko gresta v MŠ. Tam kjer sem jaz hodila poteka 1xna mesec in se je danes že začela....da ne bosta zamudila....user posted image
Joan, srečno jutri na pregledu.... pa super, da si samo še ta teden v službi....user posted image

Barby, super, da si ok. Fino da maš sploh tako možnost, da greš na pregled kadar želiš in te vedno pregleda in naredi UZ.... Kar še malo počakaj....

Lepa posadka jaz tudi kolebam s tole pedikuro, depilacijo in frizerjem...nikakor se ne morem odločit kdaj naj grem? Je še prezgodaj, kaj pa če me prehiti....user posted image user posted image user posted image Potem pa neham razmišljat in pozabim...user posted image Drugače pa jaz ne hodim prav pogosto na pedikuro, po navadi grem pred poletje in enkrat vems med poletjem...potem pa pozimi se malo sama pomatram...user posted image user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 851
3.3.2008 21:47:47   
Ketrin
Sem prekmalu pritisnila....user posted image

sem hotla samo še zaželet mirno in čimlepše prespano nočko....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 852
3.3.2008 22:01:01   
NiLe
Oooo, Ketrin, si bila spet pridna ... user posted image user posted image user posted image ... moje zdravstveno stanje je še kar, ne bom se preveč hvalila, da me ponoči spet kaj ne zagrabi user posted image user posted image . Tisto špikanje dol je pa pri meni tako zoprno, da me med hojo tako zaboli, da kar ostanem brez diha in se seveda ustavim, pol pa naprej... nič kaj prijetno. Najbrž se zaradi tega ne bom hodila kazat v P, pregled imam pa tako ali tako naslednjo sredo.

Jaz sem ta trenutek prav zadovoljna , saj sem danes oprala prvo "žehto" za našega user posted image ... tetra pleničke, povijalke in bodije. Ravno sem jih obesila na stojalo, jih nisem dala v sušilca ... tole se bom pa mal pomatrala in polikala user posted image .

Zdele me je pa začela matrat zgaga user posted image , upam, da imam kaj kisle smetane v hladilniku ...

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 853
3.3.2008 22:06:53   
Sandrin
Ojla.
Zopet se oglašam, da vam povem, da sem zaenkrat še ok, user posted image  je še vedno v bušiju. V četrtek imam pregled, bomo vidli kaj bo...in če bo G dovolil grem v petek v IKEO user posted image user posted image user posted image  Prvič v življenju...veselim se kot kak otrok. Gremo pa iskat posteljo za starejšo punco, jogije, posteljnine, lustre, pa še nekaj drobnarij. tam okoli pa bomo pogledali še za voziček in lupinico.

Trenutno belimo in imamo vse obrnjeno na glavo, eno noč sva z user posted image  spala celo v kuhinji, ker drugje ni bilo prostora (sva kavč porinila tja in zadremuckala). A se katera javi, da mi pride pospravljat user posted image user posted image ???

Imamo pa 2 vprašanji:
Prvo se nanaša na imena: če bo user posted image  bo skoraj 100% HANA, za user posted image  pa sva imela izbrano JAN, ampak ugotavljava, da je preveč pogosto ime? Bi ve dale ime, ki je pogosto. Če ima katera predlog za kako lepo ime, pa kar na dan z besedo (ime naj bo slovensko, ne preveč pogosto, pa tudi preveč posebno ne).

Drugo vprašanje pa me zanima glede opreme stanovanja, natančneje svetilk. Ali v spalnico pašejo "reflektorčki"  namesto običajnega lustra. Ali so reflektorčki le za dnevne?? 

Toliko od mene, zdaj se grem še malo učit - pripravljam se za strokovni- potlej pa pančkat,
Nočko!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 854
3.3.2008 23:00:47   
trnuljčica
Tanja do 32 tedna so pregledi na 4 tedne( 1X mesečno), po 32 tednu na 3 tedne (35 teden), nato 37 teden( na dva tedna), nato na en teden (38,39,40 teden ctg). Tako ima moja gin , ki je zasebnica in se strogo drži obveznosti do zzzs-ja. Mislim da je tako napisano tudi na tistem vrtečem se koledarčku nosečnosti.

Barby fajn, da si šla do gin, si vsaj mirna glede legeuser posted image

Malamalica hudo mi je za vašegauser posted image . Naš je od začetka bil del družine in se še spomnim kako hudo je bilo, ko so mu diagnosticirali tumor na spodnji čeljusti. Hvala bogu je bil benigen in je rasel samo do konca pasje pubertete. Z prenehanjem rasti kosti pa so težave, bolečine... minile. Danes je prav prisrčen kuža . A ne K&M?

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Moj buši vzhaja, spanje je tako-tako, enkrat v redu, drugič ob 4h zjutraj (kot denimo danes) buljim TV namesto da bi štela ovčke...

Kot bi sebe opisovala. user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 855
4.3.2008 7:21:18   
malamalinca
user posted image user posted image user posted image Danes bom pa jaz skuhala kavico, ampak jaz imam rada zeloooo sladko, upam, da vam bo vseen všeč.

Dobro jutro, mamice in mamice to-be.
Najprej hvala vsem za tolažbo ob izgubi moje user posted image , težko je ob misli, da si odločal o tem, ali lahko nekdo naprej živi ali ne, odločala sem o njenem življenju.
Saj vem,  da sem se prav odločila, operacija ni bila niti možna, njo pa je bolelo.Samo, se je zgodilo vse tako na hitro....

Pa dovolj o tem.

Danes sem krasno spala, najbrž zaradi tega ker je padal dež ponoči in me to prav prijetno uspava.Imate kje kakšen sneg?
No, v LJ ga za1X ni in upam tudi, da ga ne bo nametalo pol metra, tako kot nam obljubljajo.
Včeraj sem imela malce boleče Braxton-Hicksove približno na pol ure ene tri ure.Sem mislila, da mogoče bo pa že treba it, ampak se je potem vse super uredilo.
Moram rečt, da se zdaj, na koncu, počutim bolje kot pa ene dva meseca nazaj.

Violica, res kje pa si ti ? Oglasi se kaj, da nas ne bo skrbelo!

Lep dan souser posted image  in naj vas ne boli preveč glava danes - zaradi dežja.

čau!

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 856
4.3.2008 7:28:10   
tasyo
Dobro jutro!
No, danes je bila pa moja noč spet bolj pestra, saj nisem dobro spala. Vse sorte stvari so se mi motale po glavi, potem je pa začelo še pihati kot hudič in je zavijalo okoli vogalov hiše... PA zmanjkovalo je elektrike, in vsakokrat, ko je prišla nazaj, se je oglasila klima, kar seveda res nisem mogla preslišat! Skratka, hvala bogu, da je mimo.
Se nisem včeraj nič javila, ker sem bila preveč zaskrbljena. Naša pikica se namreč včeraj ni in ni hotela premikat. Sem se najedla čokolade, pa nič. Šla počivat, pa nič. Božala, pogovarjala s trebuhom - tako da me je zvečer že kar panika zagrabla, potem pa sem privlekla na dan AS in sem se pomirila. Sicer bi se ziher šla pokazat. Groza. Verjetno tudi od živcev nisem dobro spala. No, danes pa me je z muvanjem že zbudila, pa zdaj se skos nekaj preteguje...

Malamalinca, te čist razumem, kako hudo ti je zaradi psička - pri nas je bilo grozno, ko smo ga mogli dat usmrtit, ker je bil tako bogi - imel je tumor na črevesju, ni mogel ne hodit ne jest ne pit, tako da je bil grozen revček. Ampak je bila vseeno tudi odločitev težka, ker je rasel z mano... Zdaj ne bom imela psa, dokler ta mala ne bo stara okoli 2 leti, pol pa sigurno. K sreči imam pogoje, pa oba imava rada psičke...

Barby in Sandrin - super, da sta obe še v enem kosu, kar ostanita še malo... Sandrin, verjamem, da se ful veseliš izleta v Ikeo, samo glej, da ne boš pretiravala, ker zna bit šoping gor kar naporen. Vmes si definitivno privošči počitek!!!!

Lepa posadka, kar se pedikure tiče, je tudi meni kar nerodno - ponavadi le pred poletjem, potem se pa sama matram... Ampak imate punce kar prav, zdaj je super čas, da si še to privoščim. Prave profesionalne masaže pa si ne podarim nikoli, ker je moj možek tako dober, da me celo premlati... Še kot študent je opravil tečaj masaže in skrbim za to, da redno obnavlja svoje znanje user posted image

NiLe, lepo, da si boljšega zdravja! Jaz sem tudi včeraj oprala plenice pa dekice in posteljnino, se je tko fajn sušilo, da sem še zlikala popoldne, z oblekicami bom pa počakala, da tale mrzla fronta preide, ker jih ne nameravam dat v sušilca ampak se bom kar malo pomatrala in jih zlikala, vsaj prvič. Potem bomo pa videli...

Nič, grem zajtrkovat in spit kavico - evo, še za vse vas: [link=http://www.tomgpalmer.com/images/Coffee%20Lover.jpg][/link]

Neposredna povezava do sporočila: 857
4.3.2008 7:32:17   
tasyo
Ups... Bom kar navadno postregla, tele slike meni ne gredo najbolj od rok... user posted image

Pa pozabila sem komentirat še materinsko šolo. Vsekakor je priporočljiva in ponekod obvezna za partnerje, ki želijo bit zraven pri porodu. Nekje pa samo nekoliko več plačajo, če šole nimajo opravljene. Sicer pa je mislim da skoraj povsod za prisotnost partnerja treba plačat, v Brežicah pa je brezplačna, kar je glede na stanje porodne kar pričakovano. Saj o tem sem pa že pisala in se ne bom ponavljala...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 858
4.3.2008 8:43:25   
Katja 271
Helou!
Vidim da pod našo streho več ali manj vse pod kontrolo. Razen 3 aprilskih fantičev, ki se jim je zelo mudilo na ta svet. Čestitke mamicam in vse lepo v teh skupnih začetkih.

Se mi zdi da u glavnem kar podobno preživljamo tele zadnje tedne z našimi trebuščki, ki so nam počasi že kar ovira. Jst sem ob večerih, ko mi začne še voda zastajati, kot kit, saj sem res že precej okorna. Ponoči pa me seveda zbujajo sprehodi do WC in zadnje dni kakšne trapaste sanje (ne moreš da verjameš, kakšna je ta moja domišljija).

No, pri nas se tudi vrti prvi pralni stroj pleničk, sedaj se pa lotevam še soltiranja cunjic. Pa me je kar strah dat prat te nove zadeve, da se mi ne bo vse razbarvalo in preveč skrčilo. Potem bo pa pel še sušilec, ker na žalost nimam možnosti sušit na sončku (menda je ta najboljši dezinfektor).

Sandrin, glede imena pa se mi zdi, da je predvsem pomembno, da bo všeč vama. Naš fantič bo Nik, pa je tud zelo pogosto ime. Ampak otroček bo pa edinstven - to je važno. Se mi pa zelo dopade še Vid. Glede reflektorjev pa lahko isto rečem - važno da bo tebi fajn v spalnici, pa tud če z neonkami ;)

Katrin, svaka ti čast, da še tako pridno telovadiš. Jst sem sposobna samo še za kakšne krajše sprehode. Če ne drugega me domov prežene poln mehur ali pa težke noge (zatekanje).

Tasyo, glede gibov otročka. Tudi mene včasih takole prestraši, ko imamo kakšen zatišen dan. Ampak mislim da je to normalno - tudi mi nismo vsak dan polni energije. Sem se pa sama sebi danes smejala v postelji, ko sem na glas nagovarjala trebuh, da naj me brcne, drugače prej ne zlezem iz postelje. In sem presenečena ugotovila, da me kar uboga. Ja, tele brcike bodo že ena stvar, ki jo bom noro pogrešala, ko bo nosečnost mimo.

Tanja, s pregledi je pa res tako, kot je napisala trnuljčica. Sej jst mislim, da je boljše čim manj tipat. Pomembno je to, da spremljaš svoje telo in počutje in če ti kaj ne štima, da se takrat resnično zavzamejo in vse pregledajo.

Joj, ... kaj vse sem še hotla komentirat ?!?!

Nič, zaželim vam prijeten dan, četudi ga bomo preživele doma na toplem! Naredite si ga edinstvenega! Pa pozdravček še vašim trebuščkom!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 859
4.3.2008 8:45:19   
barby78
Jutroooo!

Najprej hvala za user posted image  Tasyo in malamalinca.je prav pasala.

Ja pri nas tud imamo dež,pa še sneg kr fajn naletava,tak da so že strehe čist bele.Sem glih včeri rekla user posted image ,da bi mi blo kr fajn,če ne bi bilo tak vroče,ko bova šli z našo user posted image  domov iz P,da ji bom lahk oblekla tistega luštkanega pajacka user posted image .Sam ppol bi se pa moglo čist spremenit,da bova lahk začeli čimprej hodit na sprehode.Pol vsekakor ne sme bit takšno vreme,kot je danes.Ampak,saj veste,ravno april zna bit najbolj muhast user posted image .

sandrin,me veseli,da si OK in še vedno v 1 kosu. glede imen-pri nas imamo še na izbiro (če so se slučajno zmotili in bo user posted image ) naslednja imena: Lan,Tian in Tai,če ti bo kaj v pomoč.Glede reflektorjev pa-mi jih imamo v vseh sobah in kuhinji,pa nikogar ne motijo,tak da po moje ni nič takega,če ga daš tudi v spalnico.no,to je moje mnenje.Upam,da sem ti kaj pomagala user posted image

Tasyo,pri nas je tud včasih malce bolj mirno,tak da moram vzet v roke AS.Hvala tistemu,ki si je izmislil AS user posted image user posted image

Pikica,čestitke za voziček user posted image user posted image user posted image .Končno so zrihtali tako kot je treba,a ne? user posted image

saj res,kje pa je naša Violica? a zdaj se je že druga urejevalka seznamov skrila?user posted image user posted image

Sedaj pa grem še malo počivat
uživajte,
se čujemo,pa-pa

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 860
4.3.2008 9:03:18   
sinskaT
Dobro jutro!

Tasyo, hvala za kofetek, je pasal, ko je pa tak zaspan dan. Sicer se nad spancem ne pritožujem, je pa ful hecno, da sem zjutraj še vedno zaspana, kljubtemu da spim cca. 8 ur in to kar kvalitetno. Hecno...ko smo bili mladi (user posted image user posted image user posted image ), sem imela še 6ur dovolj in sem bila zjutraj ko rožica, zdaj pa nevem nevem user posted image .

Hm, sm hotla še o MŠ dodat, da je preverjeno za LJ in NM, ni nujno, da je fotrček prej obiskoval MŠ, je pa res, da se par € več plača. Vsekakor je fajn, da gre, že zarad samega filinga in ne zaradi tistega pildeka, ki ga dobi.

A vam nekaj priznam?
Nikoli v življenju še nisem šla na pedikuro, si kar sama porihtam in sem prav zadovoljna z rezultatom. Mi sploh ni problem, še celo zdaj z bušijem še gre, no morda aprila celo jaz popustim in grem na en tretma, bom verjetno sama težko.

Punce, dajte malo preverit to špikanje, saj mislim in upam,d a je to normalno. Sama tega ne občutim. Mi je pa kar boleče, ko se user posted image upre tam nekam pod rebra...auuuuu!

Sandrin - za ime: Hana je tudi v našem ožjem izboru, tako da user posted image user posted image user posted image . Za fantka  je Jan tudi fajn, pa kaj če je ful pogosto, važno da vam ustreza za vas bo itak eden in edini.Glede reflektorčkov je meni čistzo ok, če jih imaš v spalnici - včasih še bolje izpade kot samo un lujter na sred sobe. Midva imava male luške nad oknom kot neki reflektorčki, le da so že kar not v strop skriti in ful lepa svetloba pride, bolj kot samo "navadna" luč. Uživaj v Ikei!

Kužki - Malamalinca zelo mi je žal . Tud mi imamo bolečo izkušnjo za sabo, minilo je že še pa još let, pa se nikakor ne morem odločit za še enega, mi je blo preveč hudo. Morda čez leto dve tri..

VIOLICA kje si????

Punce moje, a se samo meni zdi ali je ta naš čvek malo zamrl, smo ble v začetku tko čvekaste, zdaj smo pa med ta zadnjimi user posted image . Ah, važno da se zmenimo kar nas zanima in se imamo fajn.

A bo res sneg, tu v LJ nič ne kaže. Upam da ne, ker sem se že pomladansko napravila user posted image .

Uživajte!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 861
4.3.2008 9:09:19   
sinskaT
JOJ, sem šla za nazaj mal brat in se opravičujem za nazaj in za naprej za vse moje tipkarske škrate user posted image user posted image user posted image , prehitro mislim, pa me prsti ne dohitevajo...

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 862
4.3.2008 9:20:05   
aprilska34
Dobro jutro, punce!user posted image  Zunaj sneži, mrzlo je, najraje bi šla nazaj spat. Danes ponoči sem imela pravo paniko, trebuh mi je nenehno otrdeval, bolel. Kakor hitro sem spremenila položaj, sem se zbudila, ker me je tako bolelo, da sem komaj dihala. user posted image  Sem že mislila, da se je začelo, ampak nekako je potem proti jutru toliko minilo, da sem za kakšni dve urci zaspala. Mogoče sem kriva tudi sama nekoliko, saj sem včeraj imela pravo manijo pospravljanja. Tudi jaz sem končala s službo, včeraj je bil prvi prosti dan in želela sem ga izkoristiti za temeljito pospravljenje. Na koncu me je tako bolel križ, da se več nisem mogla zravnati user posted image . Zdaj pa sem se odločila, da bom vsaki dan naredila samo nekaj malega (čeprav me danes spet drži, da bi drgnila kopalnicouser posted image ).

Ja, sprehodi... Jaz sem na daljše proge tudi kot pingvin. Spodaj, pod trebuhom me začne ščipati in potem lahko samo čisto na drobno premikam noge in capljam. V nedeljo smo šli na enourni sprehod, pa sem komaj prišla domov.

V petek 07.03 imam pregled pri G, bomo videli, kaj bo rekel...

Jaz sem si na CSD že vse uredila, papirje so mi poslali rekordno hitro, tako da je ena skrb manj.

Tudi jaz imam manijo na Coca colo. Ker vem, dan da ni zdrava, poskusim, da je sploh ne kupim, kadar pa me premaga, sem sposobna spiti cela dva litra.

BRAVO ZOLIKA; ČESTITKE TEBI IN TVOJI DRUŽINICI!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 863
4.3.2008 9:22:14   
Katja 271
Sinska, evo jst sem šla prec v revijo Nosečnost brat članek od zloglasnega Pušenjaka - Bolečine v nosečnosti. Pa bom kar pretipkala, pa upam da keri kej koristi.

Bolečine v tretji tretjini nosečnosti
V tretji tretjini nosečnosti se še poveča stopnja zadrževanja vode v telesu, nastajajo otekline nog in spodnjih predelov telesa, vse skupaj pa lahko povzroča neprijetno otrplost rok in nog, mravljinčenje in bolečine. Težava se zagotovo izboljša in izgine po porodu, dotlej pa ni mogoče storiti drugega, kot aktivno ohranjati gibljivost otrplih delov okončin z vajami, limfno drenažo, povijanjem nog preko dneva z elastčinimi povoji in z omejevanjem količine zaužite soli.... .... V istem obdobju se včasih pojavijo pekoče bolečine v predelu žličke, v prsih ter se prenašajo v vrat. Zaradi povečanega tlaka v trebuhu in dvignjene trebušne prepone ob zmanjšanem tonusu obročaste mišice zapiralke želodca, se želodčna vsebina ob vsakem pripogibanju ali napenjanju trebuha zlahka vrača v požiralnik, ta pa ni prilagojen na močno kislo vsebino. Pojav pekočine imenujemo zgaga, omilimo pa ga s povečanjem števila in zmanšanjem obsega obrokov.....

Bolečine po 36. tednu nosečnsoti

Navsezadnje, z bližanjem porodnega termina, torej po 36. tednu nosečnosti, lahko postane boleče že vse, obračanje v postelji, običajno vstajanje, obuvanje čevljev, hoja po stopnicah in tudi po ravnem. Vsepovsod tišči, zateguje, napenja, omejuje dihanje in daje občutek, da se bo vsak čas trebuh razpočil. K temu pa se dodajo še vse pogostejša in daljša obdobja otrdevanja trebuha, ki včasih seveda tudi boli. V teh pogojih nastopi iskrena želja po porodu, samo da bi bilo tega konec. Najkasneje v tem času dobi bolečina pozitiven vzgib, vsaj pri večini nosečnic. Pojavi se pripravljenost na popadke, prave popadke, ki bodo nagradili vse prestane težave v nosečnosti.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 864
4.3.2008 9:31:08   
maja24-2
Da se vam malo javim
Naš Lan je še vedno v bušijuuser posted image , smo pa imeli kar pestro dobili smo pikico v tazadnjo ja razvoj pljučk, potem prejšnji teden popadke na 5 min pa smo ji spet ustavljali pa stogo ajali........... skratka kar pestro.
Sedaj pa se je stanje malo umirilo tako, da bomo še mal počakali potem pa akcija. Lara že komaj čaka.
Sem pa  naveličana, ker sem vsak teden v porodnišnici na pregledu in tam ti ne uide 4 ure čakanja user posted image  no pa saj semo še  malo.
Lep pozdravček

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 865
4.3.2008 9:40:20   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Malamalica hudo mi je za vašega . Naš je od začetka bil del družine in se še spomnim kako hudo je bilo, ko so mu diagnosticirali tumor na spodnji čeljusti. Hvala bogu je bil benigen in je rasel samo do konca pasje pubertete. Z prenehanjem rasti kosti pa so težave, bolečine... minile. Danes je prav prisrčen kuža . A ne K&M?

Malamalinca, tudi meni je hudo za vašega kužka... Ampak odločitev je bila prava, revo ste rešili muk.

Trnuljčica, tu ti moram pritrdit, Thor je res fuuuuuuul prisrčen in prijazen kuža... Takšnega, ki bi ga brez skrbi pripeljala k svojemu prestolonasledniku - čeprav si rekla, da tako majhnih otrok ne upošteva najbolj. user posted image

Drugače pa - se ti res zdi, da se najina G strogo drži obveznosti do ZZZS? Ker vidim, da opravi veliko več, kot je njena naloga - vsaj v mojem primeru je bilo tako. UZ naredi vsakič, na morfologijo me je poslala v P... ne vem, kako je pri tebi. A je tvoj user posted image šel kdaj s teboj na UZ k njej?

Včeraj sem bila na CSD, ker so mi znižali OD. V obrazcu sem pozabila upoštevat regresuser posted image , pa so to ugotovili... no, še dobro, da so to ugotovili zdaj, ko znesek še ni tako visok, kot pa kasneje...

Kar se tiče reflektorjev v spalnici... jaz jih odsvetujem. Midva jih imava in to tri reflektorske lučke, pa mi je žal. Po resnici povedano, ko se zjutraj vstaneš, te močna svetloba hudo zaslepi... zvečer pa tudi ne potrebuješ takšne močne svetlobe. Midva večinoma uporabljava kar samostoječo lučko, mi je veliko bolj priročna. Sploh pa, če boš imela ponoči dojenčka pri sebi, ga bo takšna močna svetloba zelo motila. Je pa res, da ima vsak svoje gledanje na to. Meni v glavnem ni všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 866
4.3.2008 10:01:40   
Lubici
A P R I L Č I C E    2 0 0 8

PDP 27.03. 

user posted image  Naša črtica koraka:

PDP 01.04. 

user posted image  Lepa posadka: 

user posted image NJINJA:

PDP 02.04. 

user posted image  modrookica (25let):

PDP 03.04. 

user posted image  majazmaja: 

user posted image  matejka...:

PDP 04.04. 

user posted image  pizamca (32let): 

user posted image  Verita: 

user posted image  violica_23 (24let): 

user posted image  tz980:

PDP 05.04. 

user posted image  tejč29 (29let): 

user posted image  temistoklejka (30let): 

user posted image  Tanja555 (29let):

PDP 06.04. 

user posted image  aisha (23let):

PDP 07.04. 

user posted image  Klarisa28: 

user posted image  jazabel (29let):

PDP 08.04. 

user posted image  misa79: 

user posted image  Majček 28 ( 28let):

PDP 09.04. 

user posted image  maja 24-2 (27let): 

user posted image  big mamma (33let):

PDP 10.04. 

user posted image  simvir (27let): 

user posted image  tosja: 

user posted image  sončnica14: 

user posted image  Barb77 (30let): 

user posted image  petty82:

PDP 11.04. 

user posted image  srečna miška: 

user posted image  malamaja (27let): 

user posted image  nana09 (29let):

PDP 12.04. 

user posted image  Katja271 (28let): 

user posted image  tana13: 

user posted image  nisika: 

user posted image  barby78:

PDP 13.04. 

user posted image  kekec in mojca: 

user posted image  ppika:

PDP 14.04. 

user posted image  sky77 (30let): 

user posted image  calena: 

user posted image  Ketrin (28let): 

user posted image  u04111976: 

user posted image  5erca04: 

user posted image  Jelcy: 

user posted image  sasy20 (27let): 

user posted image  NiLe (35let):

PDP 15.04. 

user posted image  Tejcha (24let): 

user posted image  Skabi: 

user posted image  resnično srečna (35let):

PDP 16.04. 

user posted image  ruki: 

user posted image  tinka011:

PDP 17.04. 

user posted image  Krista28: 

user posted image  JABOLKO3:

PDP 18.04. 

user posted image  JuR_ChIkA: 

user posted image  SpelliG (27let): 

user posted image  mišeka: 

user posted image  darja33: 

user posted image  Roberta69:

PDP 19.04.  

user posted image  bondi: 

user posted image  bela vrtnica (29let): 

user posted image  Mamacebela: 

user posted image  zvončica30: 

user posted image  Lubici (26let): 

user posted image  aprilska34:

PDP 20.04. 

user posted image  matejchykam (21let): 

user posted image  tasyo (29let): 

user posted image  gregica74 (33let): 

user posted image  najč: 

user posted image  čebelica27 (27let): 

user posted image  Kaa (29let): 

user posted image  MEDIKA26:

PDP 21.04. 

user posted image  malamalinica (33let): 

user posted image  shoo (32let):

PDP 22.04. 

user posted image  tipriga (29let): 

user posted image  leni5 (28let): 

user posted image  maxi133 (24let): 

user posted image  Katka28: 

user posted image  Jo@n (32let): 

PDP 24.04. 

user posted image  T*i*A*r*A*: 

user posted image  zolika: 

user posted image  scorpiogirll (27let): 

user posted image  minicca (29let):

PDP 25.04. 

user posted image  moon: 

user posted image  Srčekgirll (24let): 

user posted image  sinskaT (26let): 

user posted image  aprill: 

user posted image  MARUŠKA28 (28let): 

user posted image  trnuljčica (30let): 

user posted image  Sirenetta:

PDP 26.04. 

user posted image  KatyMM: 

user posted image  Sandrin (25let):

PDP 27.04. 

user posted image  Maja_p: 

user posted image  zokica (23let):

PDP 28.04. 

user posted image  Leiah:

PDP 29.04. 

user posted image  malecka24: 

user posted image  pikica030407:

??? PDP ??? 

user posted image  nikica18: 

user posted image  eminak: 

user posted image  avak: 

DO ZDAJ PRIJAVLJENIH:
96 SREČK NOSEČK

PDP- ŠTEVILO NOSEČK:

01.04. - 2
02.04. - 1
03.04. - 2
04.04. - 4
05.04. - 3
06.04. - 1
07.04. - 2
08.04. - 2
09.04. - 2
10.04. - 5
11.04. - 3
12.04. - 4
13.04. - 2
14.04. - 8
15.04. - 3
16.04. - 2
17.04. - 2
18.04. - 5
19.04. - 6
20.04. - 7
21.04. - 2
22.04. - 5
23.04. - 0
24.04. - 4
25.04. - 7
26.04. - 2
27.04. - 2
28.04. - 1
29.04. - 2
30.04. - 0 

10.04., 14.04., 19.04., 20.04., 25.04. ---> GUŽVA V PORODNIŠNICAH

21.2.2008

- Katka28: user posted image  Anže 1500g  in user posted image Jakob 1370g

1.3.2008

- zolika: user posted image  Vid 1790g / 43cm

< Sporočilo je popravil Lubici -- 4.3.2008 10:08:14 >

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 867
4.3.2008 10:06:22   
Lubici
Živjo.

Ker že dolgo ni bilo seznamčka sem ga prepisala na novo, upam, da mi nobena od prejšnjih ne bo zamerila.
Včasih paše malce pogledati v statistiko in preveriti stanje user posted image .

Trenutno sem doma, zelo bolna (vročina čez 38°c, pa kašelj in prehlad) in imam malce več časa, da vas preberem. Zelo sem vesela, da tako veliko pišete in ste z vsem na tekočem, mi marsikaj prav pride, kar napišete in komentirate.

Obema mamicama KATKI in ZOLIKI pa iskrene čestitke in ljubezni polno!

Vsem želim bolj ugodno počutje, kot je moje trenutno, ne se ozirat na vreme, ker itak imamo precej hišnih opravil pred aprilomuser posted image .

Pazite nase!

(odgovor članu Lubici)
Neposredna povezava do sporočila: 868
4.3.2008 10:10:26   
tasyo
Pri nas zaenkrat še ni znakov kakšnega snega, dežuje pa že vse jutro... Ampak niti ni pretirano mrzlo zunaj, tako da sem danes že prebarvala mizo od vrtne garniture, da bo pripravljena, ko spet posije sonček... Sem jo imela namreč celo zimo zunaj, sicer pod streho, ampak jo je bilo treba malo osvežit. Ko se mi bo dalo, se bom lotila še dvoseda...
Maja - super, da ste še v enem kosu! Naj Lan počaka še veliko noč... Upam, da vam uspe!

Glede imen - ja, pri nas je tudi tako, da če so se slučajno zmotili in bo fantek, potem bo Jan, ne glede na to, da je ime pogosto. Nama je preprosto najbolj všeč in me nič ne briga, kaj pravijo drugi, koliko jih bo v skupini in podobno. Saj ko smo bili mi otroci, je bila pa poplava drugih imen in nas je bilo več soimenjakov v razredu, pa se nismo obremenjevali s tem.

Reflektorji v spalnici - če so ti všeč, jih kar daj. Sicer se tudi meni zdi, da je ta usmerjena svetloba mogoče malce premočna, samo če jo boš pa usmerila pravilno, zna bit pa zlo fajn. Midva imava tiste stropne lučke, ki se nama super obnesejo...

Pa res, kje se pa Vijolica skriva? Upam da je samo tako zelo zaposlena...

No, mala madam pa danes poskuša nadoknaditi vse, kar je včeraj zamudila... Je pa tudi pri meni tako kot pri tebi, Sinska. Nič bolečega špikanja, se pa upre v rebra, da sploh ne vem, kako naj se namestim, da bi lažje dihala. Boliii, ampak ponavadi pomaga, da jo malo pobožam, pa premakne telešček. Pa meni se zdi, da je spet obrnjena na glavo... Upam, da tako tudi ostane, če imam prav.

Zdaj grem pa malo počivat, sem si zaslužila...user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 869
4.3.2008 10:33:21   
NiLe
Jutrooo user posted image na tale deževni in zaenkrat še nič sneženi dan user posted image

Sinska, upam, da se bo tale naša debata začela stopnjevati in bomo začele ornk klepetati ... sem opazila, da so majčice 08 odprle že tretji del debate user posted image , pa tudi junijke 08 nas konkretno šibajo.

Lubici; naj se ti zdravje hitro povrne in user posted image user posted image za tvoj trud, da skrbiš za naš seznamček.  Upam, da Violica res ni šla rodit.

Tasyo; lepo, da te tvoja user posted image danes opozarja nase in ti kar počivaj, saj si bila že ful pridna. Jaz nisem danes še nič konkretnega naredila user posted image . Imam pa kar nekaj stvari na seznamu za postorit.
Se oglasim kasneje ... sedaj se zrihtam in user posted image na kavico z mojim očijem in izbrat darilo za mojo user posted image , ki v soboto praznuje 3. RD.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 870
4.3.2008 10:47:17   
barby78
Včeraj sem bila na CSD, ker so mi znižali OD.

Pa meni so gatud.Pol pa so rekli,da se je za 8% dvignil user posted image

lubici,lepo,da si poskrbela za seznam user posted image

Maja,me veseli,da je vse OK in upam,da tud tvoj user posted image ,še malo počaka.jaz sem tud dobila 3x dozo injekcij za pljučka.

Pri nas pa ful sneži.Če bo šlo tak naprej,bomo mogoče jutr mal na Roglo skočili.

Lepo se imejte
se čujemo

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 871
4.3.2008 10:56:27   
JABOLKO3
Pozdravljene!

Da se malo javim, kaj pametnega za napisat tako nimam. Včerajšnji dan je bil bolj tako, kot sem že zjutraj predvidevala - mi je uspelo le v dve trgovini pogledati za luč in tepih, pa ni bilo nič pametnega, potem pa po špecerijo in po oba otroka. Potem sem naštimala kosilo, pa z našim prvošolcem sva reševala naloge za šolo, ker je prejšnji teden manjkal, pospravljat se mi ni dalo...
Danes je malenkost bolje, že vstala sem prej, sedaj pa perem cunje od 'tavelikih', potem bom pa začela še s pranjem za malčka - kar s prevleko za voziček in v drugi rundi posteljnino za košarico. Pa najbrž bom le skočila še do Tosame - mi gre na živce, ker je res blizu, skoraj vsak dan se vozim mimo, pa se še nisem spravla.
Vidim, da ste tudi ostale že v glavnem doma in po malem perete cunjice in pripravljate stvari za dojenčka. Res je hitro minilo teh zadnjih nekaj mesecev in že odštevamo zadnje tedne. Ja, do velike noči le še počakajmo, potem se bomo pa najbrž začele bolj 'množično' odpravljat v porodnišnico.

Tale vremenska, do pol metra snega, se mi pa tudi zdi precej mimo, no. Pri nas zaenkrat le dežuje, upam, da se napovedi ne bojo uresničile, sedaj si pa toliko snega res več ne želim, pa še napoved za naprej je čisto zimska, drek.

Kaj boste danes kuhale? Jaz bom najbrž piščančjo obaro z zdrobovimi cmočki in zraven spekla gibanico (ne Prekmurske ampak Štajersko). Za jutri pa nimam še nobene ideje.

Uživajte, vas še kasneje malo prečekiram.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 872
4.3.2008 11:00:19   
Lubici
A P R I L Č I C E    2 0 0 8

PDP 27.03. 

user posted image  Naša črtica koraka: user posted image

PDP 01.04. 

user posted image  Lepa posadka: 

user posted image NJINJA:

PDP 02.04. 

user posted image  modrookica (25let):

PDP 03.04. 

user posted image  majazmaja: 

user posted image  matejka...:

PDP 04.04. 

user posted image  pizamca (32let): 

user posted image  Verita: 

user posted image  violica_23 (24let):  user posted image

user posted image  tz980:

PDP 05.04. 

user posted image  tejč29 (29let): 

user posted image  temistoklejka (30let): 

user posted image  Tanja555 (29let):

PDP 06.04. 

user posted image  aisha (23let):

PDP 07.04. 

user posted image  Klarisa28: 

user posted image  jazabel (29let):

PDP 08.04. 

user posted image  misa79: 

user posted image  Majček 28 ( 28let): user posted image

PDP 09.04. 

user posted image  maja 24-2 (27let):  user posted image

user posted image  big mamma (33let): user posted image

PDP 10.04. 

user posted image  simvir (27let):  user posted image

user posted image  tosja:  user posted image

user posted image  sončnica14: 

user posted image  Barb77 (30let):  user posted image

user posted image  petty82: user posted image

PDP 11.04. 

user posted image  srečna miška: 

user posted image  malamaja (27let): 

user posted image  nana09 (29let): user posted image

PDP 12.04. 

user posted image  Katja271 (28let): user posted image  

user posted image  tana13: 

user posted image  nisika: 

user posted image  barby78: user posted image

PDP 13.04. 

user posted image  kekec in mojca: user posted image

user posted image  ppika:

PDP 14.04. 

user posted image  sky77 (30let): 

user posted image  calena:  user posted image

user posted image  Ketrin (28let): 

user posted image  u04111976: user posted image

user posted image  5erca04:  user posted image

user posted image  Jelcy: user posted image

user posted image  sasy20 (27let):  user posted image

user posted image  NiLe (35let): user posted image

PDP 15.04. 

user posted image  Tejcha (24let): 

user posted image  Skabi: 

user posted image  resnično srečna (35let): user posted image

PDP 16.04. 

user posted image  ruki: 

user posted image  tinka011:

PDP 17.04. 

user posted image  Krista28: user posted image

user posted image  JABOLKO3:

PDP 18.04. 

user posted image  JuR_ChIkA: 

user posted image  SpelliG (27let):  user posted image

user posted image  mišeka: 

user posted image  darja33:  user posted image

user posted image  Roberta69: user posted image

PDP 19.04.  

user posted image  bondi: 

user posted image  bela vrtnica (29let): 

user posted image  Mamacebela: 

user posted image  Lubici (26let):  user posted image

user posted image  aprilska34: user posted image

PDP 20.04. 

user posted image  matejchykam (21let): user posted image

user posted image  tasyo (29let):  user posted image

user posted image  gregica74 (33let): 

user posted image  najč: 

user posted image  čebelica27 (27let): 

user posted image  Kaa (29let): 

user posted image  MEDIKA26:

PDP 21.04. 

user posted image  malamalinica (33let):  user posted image

user posted image  shoo (32let): user posted image

PDP 22.04. 

user posted image  tipriga (29let): 

user posted image  leni5 (28let): user posted image

user posted image  maxi133 (24let): 

user posted image  Katka28:  user posted image   user posted image

user posted image  Jo@n (32let):  user posted image

PDP 24.04. 

user posted image  T*i*A*r*A*: 

user posted image  zolika:  user posted image

user posted image  scorpiogirll (27let):  user posted image

user posted image  minicca (29let): user posted image

PDP 25.04. 

user posted image  moon: 

user posted image  Srčekgirll (24let): 

user posted image  sinskaT (26let): 

user posted image  aprill: 

user posted image  MARUŠKA28 (28let): user posted image

user posted image  trnuljčica (30let): 

user posted image  Sirenetta:

PDP 26.04. 

user posted image  KatyMM: 

user posted image  Sandrin (25let):

PDP 27.04. 

user posted image  Maja_p: 

user posted image  zokica (23let): user posted image

PDP 28.04. 

user posted image  Leiah:

PDP 29.04. 

user posted image  malecka24:  user posted image

user posted image  pikica030407: user posted image

??? PDP ??? 

user posted image  nikica18: 

user posted image  eminak: 

user posted image  avak: 

DO ZDAJ PRIJAVLJENIH:
96 SREČK NOSEČK

PDP- ŠTEVILO NOSEČK:

01.04. - 2
02.04. - 1
03.04. - 2
04.04. - 4
05.04. - 3
06.04. - 1
07.04. - 2
08.04. - 2
09.04. - 2
10.04. - 5
11.04. - 3
12.04. - 4
13.04. - 2
14.04. - 8
15.04. - 3
16.04. - 2
17.04. - 2
18.04. - 5
19.04. - 6
20.04. - 7
21.04. - 2
22.04. - 5
23.04. - 0
24.04. - 4
25.04. - 7
26.04. - 2
27.04. - 2
28.04. - 1
29.04. - 2 
  30.04. - 0  

14.04., 19.04., 20.04., 25.04. ---> GUŽVA V PORODNIŠNICAH

Ž E    R O D I L E :

21.2.2008

- Katka28: user posted image  Anže 1500g  in user posted image Jakob 1370g

1.3.2008

- zolika: user posted image  Vid 1790g / 43cm

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 873
4.3.2008 11:05:39   
sinskaT
Katja 271 - super, da se ti je dalo prepisovat, fajn članek, bom pripravljena na nova nosečniška doživetja user posted image . Po eni strani je kar prav, da smo na koncu bolj tako-tako, baje narava to naredi, da nam ni preveč hudo, ko se pretrga 9mesečno sobivanje z user posted image .

Lubici - pohvalno za seznamček user posted image , pa še bolna si in si se vseeno lepo potrudla (želim ti hitro okrevanje). Sem ravno gruntala, da bi kar sama nekaj skup spacala, pa si me prehitela. Upam,da je z Violico in user posted image vse vredu.

barby jaz bi tudi šla na Roglo...

♪♫♪♫♫

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 874
4.3.2008 11:07:56   
lepa posadka
Dobro jutro dekleta!

Danes me je mož presenetil in poštimal otročke, se niti stisnit niso prišli...tako potiho so odšli v šolo in vrtec...samo, da bo ženka še malo pospala. NO, ni vrag, da je 8.05 pozvonil zvonec in prišel je en majster, ki ga čakava že 3 mesece!!!???? Da bi ga koklja v rit brcnila. Seveda sem potem, ko ej došel še malo poležavala - vreme je za to idealno - samo spanca ni bilo več. Je pa res, kot pravi Sinska...spim celo noč...pa bi zjutraj še tako spala....

Sicer pa svečano oznanjam, da sem tudi pri nas vrti prvi boben za baby-ja. Trenutno se pere posteljnina za v zibko, potem bom dala vse ostale psoteljnince prat...potem pleničke...hehe, kako je luštno tole načrtovat. Bom pa tudi jaz prve žehte polikala... Do cunjic pa še nisem prišla. Včeraj so šli mož in otroci k svakinji in privlekli par škatel...sedaj moram najprej razpakirat, ker je notri vse do prvega leta...pa posortirat, pa ocenit kaj sploh bom še rabila...to so zaloge iz zadnjih 10 in več let :-) :-) :-)

Tako, danes mi ne bo dolgčas.

Fejst bodite, meni tale dež čist paše...ne bi imela nič protu fejst snegu.... Kakorkoli že, danes se dan vrti okoli dojenčka.

Privoščim vsem čim manj špikanja, ki je sicer za to obdobje normalno, pa vseeno...čim manj in čim lepše dneve še.

Ja, sem se ponoči spomnila, da se Srečka že dolgo ni nič javila... Ali je še čist v akciji? Violica pa mi je tudi nekam sumljiva... Upam, da ji Tosja ni dala kakšne ideje.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?