NiLe
|
Ojla aprilčice ... a ni danes je tak čuden, smotan dan? Jaz bi sončkaaaa Sem pa zdele imela kar rahlo paniko, ker me že od pol desetih vsake toliko časa štihne spodaj in mislim, da bi lahko bili lažni popadki ... no, še dobro, da imam jutri G in bom rekla, naj malo prečekira stanje spodaj. Drugače sem pa še vedno ful prehlajena, pa kašelj me matra in zabasan nos ... joj, naj hitro mine. Kekec in mojca; nikar ne imej slabe vesti, čeprav je pri meni podobno stanje in včasih pomislim, da bi bilo bolje, če bi bila moja 3-letnica z menoj doma, ampak potem od počitka ne bi bilo nič. Po drugi strani pa ful uživa v vrtcu in se veliko nauči ... sej kakšen dan med tednom jo imam doma, pa pride zadnja v vrtec in med prvimi gre domov. Tasyo; za generalko ... a ni dober filing, ko je vse lepo zglancano. Uspešen nakup vama želim ... to so prav posebni užitki, ko nabavljaš za nov domek. Nikar ne bodi žalostna glede položaja tvoje ... saj ima še malo časa, da se obrne. Majček; seveda sem za to, da se kdaj dobiva na čveku ... ti bom na ZS poslala mojo GSM in ko se boš potepala po našem koncu, kar pokliči. Naj ti zadnji dnevi v službi minejo 1,2,3. Lepa posadka; ne vem, kaj se je zgodilo z mojim vrtiljakom ... bom pa nekomu naročila, da mi ga prinese, ko bo zašel do Ikee. Mogoče sem v tisti zmedenosti, ko sem cincala ali bi ga kupila ali ne, dala nazaj. Ne vem ... sej veš, slab spomin Scorpiogirl; ti si pa ful pridna s temi izpiti in seminarskimi ... pa nikar ne imej slabe vesti, če boš imela malo bolniške pred porodniško. Sej si bila celo nosečnost ful pridna in aktivna. Danes sem dobila odločbi (v 3 dneh) od CSD - za porodniški dopust oz. višino porodniške in pa odločbo za denarno pomoč. To bom očitno dobila izplačano 15.3. Ketrin; a si tolk navdušena nad vozičkom in avtom, da nimaš časa za RR ? Vijolica; tebi pa vse pohvale za tako ažurnost s seznami ... samo ne vem, kaj bo, ko boš šla rodit ... saj si med prvimi aprilčicami, a ne? Aja, pa še eno idejo imam, da bi na koncu tega seznama, začeli pisati, kdaj je katera rodila, ime in mere ... meni imajo januarčice in marčice lušten seznam. Aja, sem opazila, da vas ima veliko težav z oddajanjem postov oz. da se vam stvar sesuje, ko pošljete naprej in ste pol ful jezne . Mene je to izučilo, zato preden odpošljem oz. že med pisanjem večkrat pritisnem ctrl+V in tako sem rešila že marsikateri post.