|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
27.2.2008 12:50:36   
sasy20
Dan čvekice!

Jaz sem iz pregleda sem dobre volje ker mi je moja G vspodbudno povedala da sem prišla čez kritične tedne user posted image  . Vzela mi je kri, ki se mi je popravila user posted image  pa voda je BP, premerla trebušček in poslušala srček. Vse je ok in na koncu mi je rekla da naj sedaj še 1 teden pijem magnesol, do konca pojem boskupan kolikor ga še imam potem pa naj čakamo. Sem jo vprašala če bo kaj pogledala če sem kaj odprta pa je rekla da kaj dosti ona ne bi šarla, da sedaj lahko brez skrbi čakam.
Naslednji pregled imam 14.3.2008 za seznam.

user posted image  za vse dobro opravljene preglede in Katka za lepe novice da tvoja pikca lepo napredujeta.

Lepo se imejte papa.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 676
27.2.2008 12:55:05   
NaTaŠa*
sasy user posted image za dobre novičke. Tudi jaz komaj čakam jutrišnji pregled. Danes sem opazovala svoj trebuh in opazila da se mi je že nekoliko spustu tako da lohka rečem da sem že v 9 mesecu in je sedaj 100% da bom padla med marčevke.

lep dan še naprej!!!

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 677
27.2.2008 12:56:51   
NaTaŠa*
27.02.

- sasy20 - GP
- Sky77 - GP
- modrookica -  GP +  CTG

28.02.

- violica_23 - UZ
- minicca - GP
- nana09 - GP

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

03.03.

- barby78 - GP

04.03

- Jo@n - diabetolog

06.03.

- pikica030407 - GP
- Ketrin - GP
- Sirenetta - GP

07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP
- tasyo - UZ
- lepa posadka - CTG

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP
- simvir - CTG
- modrookica - diabetolog

12.03.

- modrookica - GP + CTG

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP

14.03.

- sasy20 - GP

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP

18.03.

-
Majček28 - GP

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 678
27.2.2008 13:27:53   
simvir
Ojla punce!

No pa se je spet prikazal sonček, čeprav kar precej piha zunaj.

Jaz sem danes peljala malega k tašči, pa še pri svoji sestri in bratu sem se malo oglasila ko sta ravno doma, zdaj pa si bom vzela nekaj časa zase in za počitek, ker drugače bom šla res kar kmalu rodit. Me spodaj kar precej špika.

Vidim da so poročila s pregledov postala bolj zanimiva. Počasi vse dobivamo informacije, da bomo kmalu pripravljene na porod.

Pikica glede Canestena ne vem ali vpliva na roza izcedek. Jaz sem ga ravno včeraj dobila, do zdaj sem pa vedno dobila Gyno-Daktarin. Vse te vaginalete naj sicer ne bi imele vpliva na razne krče in dogajanje spodaj.
Če si še v skrbeh vsaj pokliči k G.

Tasyo in Nile user posted image  za pospravljanje. Je pa veliko lažje če s tega lotiš s pomočjo bližnjih, kajne? Vsaj jaz se sama včasih sploh ne morem spraviti kaj postoriti.

Ketrin še malo pa boš tudi ti zaključila s službo. Pa seveda je že čas, da boš imela voziček doma, boš videla kako ga boš hodila ogledovatuser posted image .
Že zadnjič sem ti pozabila napisati, da ti želim srečno vožnjo z novim Bingotom. user posted image  za nakup.

Katka lepo da se nam tako pogosto javljaš. Verjetno imaš sedaj več časa, kot ga boš imela potem doma.
Violica ti si pa tako pridna s seznami, vse sproti urejaš user posted image .

Zdaj grem pa res počivati, lep dan vsem!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 679
27.2.2008 15:09:44   
NiLe
Danes smo pa kar malo bolj na izi ... no, jaz definitivno sem, ker sem sedaj odspala eno urco, ker je moje počutje user posted image user posted image , Od ponedeljka naprej me matra grlo, danes ponoči pa me je začelo mašiti nos, kašljam in sem čist adijo.
Tako da malo več počivam, pijem čajčke in uživam vitamine. Pa še vreme se je sfižilo in prav nič se mi ne ljubi po takem ven - ampak moram po moja sončka.

Pazite nase!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 680
27.2.2008 15:14:59   
lepa posadka
Jaz pa sem dobila pavzo :-)))) Mala še spi, ta velika dva pa zunaj preganjate mačke in se podita z vetrom...

Ja, se moram pohvalit, da pri nas imamo še cel dan sonce...res, da ni tisto ta pravo in, da piha zraven, samo je bilo super zunaj. Smo šli peš v mesto, pa v knjižnico in potem z mestnim busom domov... Je bilo vsem super in tudi mala je ves čas sama hodila. Res luštno. Bomo pa jutri bolj lenarili, če bo slabše vreme...

NO, fejst se vse imejte...le počivajte, čeprav imate več kot 35 tednov...je le fino, da so otroci čim dlje na varnem. Naj se vam nikamor ne mudi. Ti Katka pa si pravi sonček - res je luštno brat tvoje vesele poste... čuvaj se in uživaj v materinstvu.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 681
27.2.2008 15:16:20   
lepa posadka
Nile - čuvaj se, vitaminčkaj, pusti se razvajat...
A vrtiljak si našla...si kaj ugotovila?

Drži se.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 682
27.2.2008 15:31:25   
barby78
Pozdravljene moje aprilčice!

Kot vidite,sem že doma.hvala vsem za skrb in za vspodbudne besede.vsem skupaj pošiljam en velik user posted image .
Zaenkrat je še vse Ok.popadkov ni bilo videt,pa tudi otrdevanje je prenehalo.naša pikica pa ima okoli 2300 g.upam,da še vsaj kaka 2 tedna zdrži.
sedaj pa grem še malo počivat.

aja,pa naslednji GP imam 10.3.
lepo se imejte
se čujemo,PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 683
27.2.2008 15:54:00   
NaTaŠa*
27.02.

- sasy20 - GP
- Sky77 - GP
- modrookica -  GP +  CTG

28.02.

- violica_23 - UZ
- minicca - GP
- nana09 - GP

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

03.03.

- barby78 - GP

04.03

- Jo@n - diabetolog

06.03.

- pikica030407 - GP
- Ketrin - GP
- Sirenetta - GP

07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP
- tasyo - UZ
- lepa posadka - CTG
- barby78 - GP

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP
- simvir - CTG

12.03.

- modrookica - GP + CTG

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP

14.03.

- sasy20 - GP

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP

18.03.

-
Majček28 - GP

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 684
27.2.2008 16:19:10   
trnuljčica
Pozdravljene,
nekaj časa je minilo od mojega zadnjega javljanja. Pred 2 dnevoma sem navsezgodaj napisala sporočilo pa mi je ponagajal net in ni ostalo nič.user posted image Zdaj sem bila tako huda 2 dni da nisem nič hodila gor.
Sicer zadnje 10 dni namesto, da bi dete manj čutila, ga bolj. Posledično sem vsak 2 dan ponoči pokoncu. Ne vem če spim 4 ure. Potem sem utrujena kot vrag, rabim en dan, nato se ponovi. Tako da se bojim da bomo imeli razgrajača. Celi dan je grozno aktiven, ponoči pa sploh. Najbolj od 23 do 24.30 in nato od 4 do 7 zj. že prej je bil ponoči med  23 in 24.30 točen kot švicarska ura z brcami zdaj pa me zbuja še sredi noči... Ne vem kako bomo ko pride. Upala sem, da bo vsaj čez dan mir, pa vidim da ne bo. Ravno me je tako brcnil, da sem poskočila na stolu kako me je zabolelo. Vragec ve, da ga ogovarjam.user posted image

Katka držite se in lepo napredujte še naprej.

Barby sem vesela da si zopet doma.

Majček tudi jaz sem pred 3 dnevi doživela, da je ena gospa v krožišču, kar predpostavljala, da bom šla iz njega( pa nisem dala žmigavca  za ven) v njenem dovozu in mi skoraj vzela prednost. Pa je bila stara med 50 in 60. Ustavila se je 10 cm od mojega avta. Jaz, ki sem bila v križišču  tako nisem mogla nič. Če bi naglo zavrla bi se mi še zadaj v rit zaleteli. Tako sem bila šokirana, pa ne kriv ne dolžen.

Nana pozitivno misli. Vse bo dobro.

Scorpiogirl res si pridna s faxom. Držim pesti za naprej.

Lepa posadka res smo se mariborske punce in vozičkarice dobile, vendar Tosje noben ne pozna. Zato ne moremo poklicati v porodnišnico. Sigurno je notri, saj bi se sicer oglasila.

Špeli no sem vedela, da je tako z regresom in dopustom, saj se s tem ubadam že drugi mesec. Res mi je bilo čudno, da v zakonodaji nisem zasledila takih drastičnih sprememb. Sicer sem pa ugotovila, da bi se mi splačalo še en faks nardit -pravni.user posted image

Pikica sama imam rajši Gyno Dactarin, saj mi je Canesten pregrob in imam tudi v neuser posted image stanju po njem roza izcedek ( kri zaradi razdražene sluznice) ob beli stopljeni vaginaleti zjutraj. Je pa res, da je vuser posted image ta roza stvar tudi kaj drugega lahko (čep...).

Modrc za dojenje sem si kupila pred 3 dnevi, saj so mi že vsi kupljeni v nosečnosti premali. V Mulerju  sem ga vzela. Največjega kar so ga imeli in je ravno prav. Če bo pa še kaj zraslo, bom pa ne vem kaj......

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 685
27.2.2008 16:48:40   
Majček28
Očitno smo danes kot vreme, nič kaj dost ne klepetamo!!
Zdej sem pogruntala zakaj je tko: zato, ker imam jaz bit možnost cel dan na RR-ju pa na netu in lahko sproti sledim debati. Ja to bo to!user posted image  Ker takrat ko nisem oz. mi ne znese pa tko klepetate, da potem 1 dan porabim samo zato, da na tekoče pridem user posted image user posted image user posted image

No, ko sem že ravno pri internetu: glede na to, da sem doma v centru Ljubljane (sem mislila, da je to prednost user posted image  ) pa nama še do zdaj niso uspel neta naštimat (beri 4 mesece!!!!!!! ) In ker to pomeni, da je moja služba moja povezava z virtualnim svetom, jaz pa v petek neham delat (user posted image user posted image user posted image  ) bom verjetno bolj malo prisotna med vamo klepetuljami! Se vam bom kaj javila, zato nič skrbet zame (če bi kakšno slučajno skrbela al pa bi me pograšala user posted image  ) Sicet pa ima Tasyo tud mojo GSM!

Barby, super, da si doma, ampak ti še kar pridno počivaj. Vsak dan več v trebuščku bo za user posted image  super.

Nile, se ti pridružujem, tud mene se očitno neki loteva. Upam zate in zame, da bo kmal mimo. Naslednji teden se mislim oglasit kaj v Črnučah- so me povable moje sošolke iz OŠ, ki so sveže pečene mamice al pa nosečke. Sicer bo pa zdaj tud moja mami prčakvala, da bom več na obisku v Črnučah, ker bom pač doma. Če hočeš se lahko zmenva kdaj za kašne 'burek' v slaščičarni (men najo fulllll dober pizza birek in vedno ko sem tam si ga prvoščim user posted image user posted image  ).

Ej, kje pa je kaj naša SKY? Sem se zdele spomnila, da je tud Črnučanka, pa se mi zdi, da se že dolg ni jič oglasila?

Ketrin, ti si pa dons bolj odsotna, a sprobavaš voziček po stanovanju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 686
27.2.2008 16:54:29   
sirenetta
Pozdravljene punce.

Danes sem ravno nameravala klicat na CSD da vidim, kaj prčkajo z odločbo glede porodniške in evo ti poštarja s pošiljko.
Tko da sem končno po skor enem mesecu dobila vse papirje (sklep in odločbo, za porodniško in nadomestilo). Se mi malo zdi, da tej CSD delajo tko vsi malo po svoje... tko nekako kot G-i.

Sem bila že kar lepo dobre volje. Me je pa hitro minila dobra volja: ima moj user posted image ene težave z avtom - nikakor ni mogel dobit enega rezervnega dela, zdaj pa so mu na servisu rekli, da ga je možno dobit samo v kompletu s še enim drugim delom (ki ga itak sploh ne rabi), cena vsega skupaj pa je 1100 eurov, brez DDV! Groza. Toliko cel njegov avto ni vreden (letnik 96!). Nekaj časa se sicer še lahko vozi tko, ampak ne prav dolgo. Tudi če avto zdrži pa junija tko ne pride čez tehnični. Pa glih zdaj se mora to zgodit, ko že tko je en kup stroškov z nabavo vsega za otročka. user posted image
Čisto sem potrta, namesto da bi uživala v pričakovanju in rihtanju stvari za otročka, se sekiram zdaj še s tem. Prav ni bilo treba zdaj to.

Sory da vas obremenjujem s tem, sam me je res potrlo.

Simvir, Barby in ostale upam, da ostanete med aprilčicami tko da bodo naši biškotki aprilčkoti.
Katka bravo za tako produkcijo mleka user posted image

Nana en user posted image in hvala za opozorilo - se mi zdi da G in sestre tako premalo opozarjajo na takšne stvari, jaz tudi nisem vedela, da je lahko to tako nevarno. Sploh se mi zdi da od G in sester (pa sta kar dve v ordinaciji mojega G) premalo izvem. Največ informacij sem do sedaj dobila z interneta, iz foruma itd. Še za NS mi niso povedali, pa za THT tudi ne, pa imam že 34 let! O ostalih možnih težavah tudi sploh niti besede.

Naslednji pregled imam čez en teden, bom pa v 32.tednu. Sestra mi je zadnjič rekla, da po 30.tednu ni več vaginalnih pregledov, a vam to štima?
No, prej ko sem pravila, da vsak G dela malo po svoje: jaz sem imela do zdaj vaginalni pregled čisto vsak mesec tudi na ta zadnjem (29.teden). Z metrom ga še nisem videla v roki (merjenje obsega, višine trebuha (maternice)). Srčka tudi nisem poslušala razen na UZ. Bivša sodelavka, ki ima pa žensko ginekologinjo pa pravi, da sploh ni imela vaginalnih pregledov, razen čisto na začetku, UZ pa vsak mesec! na vsakem pregledu. Pa zdajšnja sodelavka isto in hodi tudi k eni ginekologinji. Sploh mi ni nič jasno.

Pozdravček in user posted image vsem in enega user posted image da nas čuva...

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 687
27.2.2008 18:31:09   
barby78
Pikica,hvala,da si v mojem imenu javljala na forum kako je z mano.user posted image

Majček28,upam,da ti čimprej priklopijo net,da bomo še lahko klepetale-zdaj in pol,ko bomo že cartale naše user posted image .

Sirenetta,upam,da se čimprej uredi vse v zvezi z avtom.pa ne bit preveč žalostna,saj bo,boš videla user posted image .Kar se pa tiče pregledov-meni na vsakem naredi notranji UZ (zaradi mojega kratkega MV,da ga izmeri) in zunanjega.To mi je delala še zdaj,ko sem že v 34.tednu,pa še mi bo,sigurno.

Violica_23,moram te pohvalit,ker res lepo skrbiš za sezname in jih pridno dopolnjuješ user posted image user posted image user posted image

Katka28,user posted image user posted image user posted image  za tvoja dva srčka,da tako lepo napredujeta.Res je krasno,da imaš takšno proizvodnjo mleka.Boste zaradi tega tud šli prej domov.user posted image

Nana,lepo da si razložla kaj sploh je to preeklampsija.Vedela sem da je nekaj v zvezi s pritiskom,ampak si pa niti najmanj nisem mislila,da je to lahko tako nevarno.In prav je,da si svojo izkušnjo delila tudi z nami,čeprav vem,da je moralo grozno boleti ob izgubi tvoje user posted image .Vedi,da te sedaj čuva tvoj user posted image -tebe in tiste,ki jih imaš najraje.Tudi nas čuvata 2 user posted image .Sedaj,pa moramo misliti  samo in predvsem pozitivno.user posted image

punce uživajte
se čujemo,PA-PA

user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 688
27.2.2008 19:35:36   
lepa posadka
Živjo punce!

Tole z ginekologi smo že kar obdelale. Jaz sem imela do sedaj dva različna G in v štirih nosečnostih nisem nikoli imela nobenega vaginalnega pregleda...razen v prvi en teden po PDP, nikoli mi z nobenim metrom niso merili trebuha...vedno sem imela tri UZ-je (cca 8t, cca 20t in cca 32t) in v zadnjih dven nosečnostih sem včasih tudi poslušala srčkov utrip. Meni je to vedno zadostovalo, ginekolog je vedno miren in še v tretji nosečnosti, ko sem na polovici prebolevala vodene koze, ni delal nobene panike in ekstra pregledov... Jaz sem vedno lepo doživljala nosečnost in se veselila vsega.

Sicer pa se moram pohvalit, da smo imeli Dolenjci danes še prav krasen dan. Na trenutke, ko veter ni tako vlekel je bilo res toplo...pa tudi sicer je bilo še prav fino zunaj. Tako mi danes rekreacije spet ni manjkalo...in bo spet fina noč :-))) Mož mi obljublja še toplo kopel...zato kar hitim gor, da bodo otroci čim prej in čim bolj mirno zaspali :-)))))

Lahko noč.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 689
27.2.2008 20:09:09   
zokica
Dober večer!
Meni je dolgčas, ker moj srček dela, pa sem vas malo prebrala, da vidim, kaj je kaj novega.
PIKICA, glede izcedka, jaz imam že celo nosečnost probleme z izcedkom, najprej sem dobila Klimicin kremo za vstavljanje in sem po nekaj dneh imela roza izcedek in v velikosti nohta se mi je nekaj odluščilo, ker je to bilo v soboto, sem lahko poklicala G šele v ponedeljek ter šla na pregled in je rekla, da je to zaradi kreme, ker se zaradi kreme vse skupaj zelo navlaži in postane še bolj mehko in občutljivo. Nato sem dobila Canesten tri vaginalne tablete, potem pa še Canesten kremo in po teh dveh ni bilo problema, nazadnje pa sem dobila neko novo kremo Dalacin in sem tudi imela roza izcedek. Tako, da se nič bati, jaz sem se tudi takoj prestrašila in sem rekla mojemu srčku, da samo upam, da ne bo kaj narobe in sem bila potem dva dni tako na trnih in živčna, ampak sem se pomirila, ko je rekla da je vse ok.
Punce, ste že kaj nabirale regrat? Midve s taščo sva danes hodili, ampak sem ga komaj prej očistila, tako da bo jutri za kosilo, pa musako bom naredila, tako da bo jutri super kosilouser posted image
Še tri ure in bo moj srček doma. Pocartajte se pa fajn spite
user posted image nočko

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

Neposredna povezava do sporočila: 690
27.2.2008 21:28:08   
NaTaŠa*
28.02.

- violica_23 - UZ
- minicca - GP
- nana09 - GP

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

03.03.

- barby78 - GP

04.03

- Jo@n - diabetolog

06.03.

- pikica030407 - GP
- Ketrin - GP
- Sirenetta - GP

07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP
- tasyo - UZ
- lepa posadka - CTG
- barby78 - GP

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP
- simvir - CTG

12.03.

- modrookica - GP + CTG

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP

14.03.

- sasy20 - GP

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP

18.03.

-
Majček28 - GP

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 691
27.2.2008 21:30:18   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka:

PDP 01.04.

- Lepa posadka:

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (25let):

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let):

PDP 05.04.

- tejč29 (29let):

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let):

PDP 06.04.

- aisha (23let):

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let):

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let):

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let):

- big mamma (33let):

PDP 10.04.

- simvir (27let):

- tosja:

- sončnica14:

- Barb77 (30let):

- petty82:

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let):

- nana09 (29let):

PDP 12.04.

- Katja271 (28let):

- tana13:

- nisika:

- barby78:

PDP 13.04.

- kekec in mojca:

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let):

- calena:

- Ketrin (28let):

- u04111976:

- 5erca04:

- Jelcy:

- sasy20 (27let):

- NiLe (35let):

- resnično srečna (35let):

PDP 15.04.

- Tejcha (24let):

- Skabi:

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28:

- JABOLKO3:

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let):

- mišeka:

- darja33:

- Roberta69:

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let):

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let):

- aprilska34:

PDP 20.04.

- matejchykam (21let):

- tasyo (29let):

- gregica74 (33let):

- najč:

- čebelica27 (27let):

- Kaa (29let):

PDP 21.04.

- malamalinica (33let):

- shoo (32let):

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let):

- maxi133 (24let):

- Katka28:

- Jo@n (32let):

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika:

- scorpiogirll (27let):

- minicca (29let):

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let):

- sinskaT (26let):

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let):

- trnuljčica (30let):

- Sirenetta:

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let):

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let):

- andrejka2:

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24:

- pikica030407:

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
94 SREČNIH

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 3
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 9
15.04. --- 2
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 6
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 3
28.04. --- 1
29.04. --- 2
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(9)

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V PORODNIŠNICAH

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 692
28.2.2008 7:48:14   
kekec in mojca
Dobro jutro...

Naj bom danes jaz tista, ki vam kuham kavo... user posted image Oglasim se pa malo kasneje, ker moram zdaj Kekca odpeljat v vrtec. Tako krivo vest imam zaradi tega... jaz sem doma, on pa hodi v vrtec... pa še vsako jutro me prosi: "Danes pa ne grem v vrtec!"

Ko pa prideva tja, pa ni NOBENIH problemov, mi da lupčka, se pocarta, pogledava, kaj je za kosilo in gre sam v igralnico... NASMEJAN!

Le toliko, da imam potem slabo vest, ker sem ga spet odpeljala tja... user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 693
28.2.2008 8:13:14   
barby78
Jutro aprilčice!

K&M,nič user posted image .saj vem kako je to.men je tud hudo,ko gre naš 7-letnik v šolo,jaz pa sem doma.pa še včasih sem ga peljala,zdaj pa smo ga navajali,da gre peš( ima dobrih 10-12 min hoje),saj ga tud pol,ko bom rodila,ne bi mogla kar takoj spremljat.ga bova pa z našo user posted image  večkrat spremljale,ko se bo začelo bolj toplo vreme.ampak se včasih vseeno krivo počutim,ko še ležim on pa mora v šolo.ampak v šolo je pač treba.tak,da K&M,ni se treba sekirat,ker je Kekec itak tam na varnem in uživa,ti pa imaš dopoldne tud vsaj nekaj časa samo zase.

Uživajte
se čujemo,PA-PA

user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 694
28.2.2008 8:19:11   
barby78
Aja,Violica_23,sem opazila da še nisem povedala starosti za seznam,tak da lahk kr dopišeš(ko boš imala čas) 29 let.Ja,letos bo pa fešta user posted image user posted image user posted image

Čao

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 695
28.2.2008 8:35:38   
tasyo
Dobro jutro!
K&M, hvala za kavico, ta zjutraj takooo paše! Izgleda, da danes ne bo nič z lepim vremenom, tako da bom verjetno kar malo bolj lenarila, kaj postorila po hiši in bo to vse. Popoldan pa greva z mojim v nabavo parketa in kopalniške opreme, ki nama še manjka. Pa bodo dinarčki spet kar odplavali... Ampak tokrat vsaj za nekaj, česar se ful veselim. Tako mi je luštno zbirat kaj za hiško...

Ketrin - si sprobala voziček?

Me veseli, da so se vse tegobe tega tedna uspešno razrešile, tiste, ki se vas loteva prehlad, pa le pazite nase!

Nič, grem malo migat, pa pridem pol še kej pogledat, kaj se dogaja...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 696
28.2.2008 9:02:53   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka:

PDP 01.04.

- Lepa posadka:

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (25let):

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let):

PDP 05.04.

- tejč29 (29let):

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let):

PDP 06.04.

- aisha (23let):

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let):

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let):

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let):

- big mamma (33let):

PDP 10.04.

- simvir (27let):

- tosja:

- sončnica14:

- Barb77 (30let):

- petty82:

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let):

- nana09 (29let):

PDP 12.04.

- Katja271 (28let):

- tana13:

- nisika:

- barby78 (29let):

PDP 13.04.

- kekec in mojca:

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let):

- calena:

- Ketrin (28let):

- u04111976:

- 5erca04:

- Jelcy:

- sasy20 (27let):

- NiLe (35let):

- resnično srečna (35let):

PDP 15.04.

- Tejcha (24let):

- Skabi:

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28:

- JABOLKO3:

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let):

- mišeka:

- darja33:

- Roberta69:

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let):

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let):

- aprilska34:

PDP 20.04.

- matejchykam (21let):

- tasyo (29let):

- gregica74 (33let):

- najč:

- čebelica27 (27let):

- Kaa (29let):

PDP 21.04.

- malamalinica (33let):

- shoo (32let):

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let):

- maxi133 (24let):

- Katka28:

- Jo@n (32let):

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika:

- scorpiogirll (27let):

- minicca (29let):

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let):

- sinskaT (26let):

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let):

- trnuljčica (30let):

- Sirenetta:

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let):

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let):

- andrejka2:

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24:

- pikica030407:

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
94 SREČNIH

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 3
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 9
15.04. --- 2
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 6
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 3
28.04. --- 1
29.04. --- 2
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(9)

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V PORODNIŠNICAH

[/quote]

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 697
28.2.2008 9:03:57   
NaTaŠa*
28.02.

- violica_23 - UZ
- minicca - GP
- nana09 - GP

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

03.03.

- barby78 - GP

04.03

- Jo@n - diabetolog

06.03.

- pikica030407 - GP
- Ketrin - GP
- Sirenetta - GP

07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP
- tasyo - UZ
- lepa posadka - CTG
- barby78 - GP

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP
- simvir - CTG

12.03.

- modrookica - GP + CTG

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP

14.03.

- sasy20 - GP

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP

18.03.

-
Majček28 - GP

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 698
28.2.2008 9:08:52   
NaTaŠa*
Pozdravljene punce!

Upam da se te se naspale in je za vami prespana noč. Jaz namreč vsak dan težje spim in mislim da bo tako še nekaj časa. Ker se mi je trebuh že spustu dol me skos tiši na vodo in pol celo noč okrog hodim, najprej v WC, pol pit, pol je spet WC, ... Ampak se tolažim s tem da bo pa kmal fertik vsega tega.

Danes je zunaj tako čudn dan, oblačn, temn.

Danes imam pa jaz GP oz. UZ upam da izvem kaj zanimivega in da mi bo povedal kdaj začnem s CTG.

Aja, hvala za kavo.

No zdaj grem pa nekaj še pojest pa se mogoče še kaj oglasim preden grem na pregled, če ne pa poročam po pregledu enkrat pol prot večeru.

pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 699
28.2.2008 9:12:59   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Pri nas se je začel en oblačen dan, kar me zaenkrat nič ne moti, moram tako bit doma, ker je tavečji še 'na bolniški'. Mlajšega smo pa danes spakirali v vrtec, pa moram priznati, da nimam nič slabe vesti - me je včeraj ves dan spravljal ob živce. Ker je bil že ves teden zaprt v hiši, je bil že vsega naveličan, potem pa je kar naprej nagajal starejšemu, ki se še slabo počuti, pa kuhal trmo za vsako figo... Zvečer je pa sam vprašal, kdaj bo šel spet v vrtec.

Mi je pa tole s slabo vestjo sicer zelo poznano - ko sem pričakovala drugega, sem bila ves čas na bolniški in smo starejšega, ki je bil takrat star leto in pol, izpisali iz vrtca - malo zaradi denarja, v glavnem pa slaba vest. Vse je bilo OK, dokler nisem rodila. Takrat se je pa začel cirkus - ko sem se spravila mlajšega dojit, je starejši plezal po meni in se hotel zraven crkljati ali pa si je podstavljal stole in plezal po omaricah - med vsakim dojenjem sem vstajala in ga mirila, mlajši pa se ni nikoli v miru najedel in je imel zato še več krčev. Pa sem še kar vztrajala, da bom imela oba doma in upala, da se bo starejši umiril, a sta moja mama in mož sklenila zavezništvo - mož ga je vpisal nazaj v vrtec (je dobil prostor v isti skupini in pri istih vzgojiteljicah), mami pa je nekaj mesecev prispevala del stroškov in me prepričala v pravilnost moževe odločitve vsakič, ko sem dobila napad slabe vesti. In moram priznati, da je bilo res veliko bolje - dopoldne sem se posvečala le mlajšemu, popoldne pa čimveč starejšemu, ki je sicer šel prav z veseljem v vrtec. Je pa včasih kakšen dan ostal doma, če si je tako zaželel.
Sedaj hodi starejši v šolo, mlajšega pa tudi ne bom izpisala, hodi prav z veseljem v vrtec, ker se jim v tej starosti vsak dan kaj zanimivega dogaja, hodijo naokoli po raznih predstavah in delavnicah, pa veliko prijateljčkov ima, pa dve punci (se hočeta obe poročit z njim, on se pa ne more odločit, katera mu je bolj všeč), pa naslednjo pomlad bo mini maturant...

Danes bom tudi jaz imela bolj lenobni dan, narediti moram spisek opravkvov in nakupov, ki jih je potrebno še opraviti, pa malo bom zlagala in likala cunje, pa potem kosilo, sicer bom pa zabušavala. Včeraj sem pomila nekaj oken, pa sem se potem precej slabo počutila, ves večer sem imela lažne popadke, pa otroček je kar naprej imel neke manevre (upam, da se je le odločil obrniti v pravo smer).

Torej, čimveč klepetajte, danes bom imela čas za branje.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?