tasyo
|
No, jaz sem že zlikala devet srajc, pa še nekaj drugih malenkosti, pa malo sem se že pomartinčkala, za kavico s kolegico pa mi je moj srček prekrižal načrte, ker je vzel moj avto, saj je njegov danes na servisu - kar se je spomnil šele zjutraj... Joj, se prav pozna, da je vreme tako lepo, ste vse bolj optimistične... NiLe, te čist razumem - tu pri nas je tudi nekaj mamic, ki so vedno take kot iz škatlice, pa te kar malo zvije... Saj tudi sama ne hodim okoli kot strašilo, no (čeprav sem spet krvavo potrebna frizerskih storitev), ampak v takih trenutkih dobim občutek, kot da sem prav zanemarjena... Glede morja pa - tako kot smo se že zdnjič pogovarjale - za ta denar boste tudi kje drugje našli kakšen fajn plac in app, ki bo imel senčko... Ker s tako malim detetom pa res ne bo najbolj luštno v Baški. Če pa boste vseeno šli tja, se pa mogoče celo kje vidimo. Mi imamo namreč hiško v Krku, ampak z mojim veliko lutava po otoku - čeprav ne vem, kako bo letos... Kar se pa garderobe tiče, bom pa letos verjetno za poletje morala kar pošteno obnovit omaro, ker se mi zdi, da se ne bom več stlačila v tisto, kar je zdaj notri... Tako da bo treba kakšen everček tudi za mamico prišparat. Je pa res, da tudi sama gledam le za malo in za hiško, ki pa je itak vreča brez dna... Sinska, vidim, da si se preoblekla v pomlad... Jabolko, jaz bi tudi naredila tako, kot so ti svetovale punce. Prijateljice znajo prijetno presenetit. Meni tudi ne bi bil noben problem sredi noči popazit otroke in jih spakirat za šolo in vrtec - sploh ne ob taki priložnosti. Prisotnost partnerja pa lahko plačata tudi takrat. Papirologija - sem vesela, da sem svoje papirje odnesla v petek in je že za mano, ta teden še od moža spakiram, pa je vse pripravljeno. Tista teta na CSD je bila tokrat takooo prijazna, da je kaj. Je pa res, da bi vse, kar moramo izpolnit komot dali na en sam obrazec, ker sicer povsod pol lista izpolnjuješ iste stvari - ime, priimek, naslov, emšo, davčna... Ja, namesto da šparajo na nas, nosečkah, bi recimo lahko prišparali na papirju... (mater sem pametna ) Big mama, dej, javi se kaj bolj pogosto, te kar malo pogrešam tu gori... Evo, zdaj se grem pa še malo martinčkat, čeprav je začelo zunaj ful pihat... Kje pa se danes Ketrin skriva? A sestavljaš posteljico????
|