|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
22.2.2008 9:48:18   
scorpiogirl
Pozdravček, bejbe user posted image

sem imela zjutraj že vse napisano, pa je nekaj zajuser posted image  vse skupaj, tko da sedaj še enkrat user posted image

Sandrin, ne se hecat user posted image user posted image  doma bit pa crkljat se!!!!!!!

Super, da ste fajn šopingirale user posted image  jst bi tud geslo, da vas mal pofirbcam user posted image

včeraj sem v BC mal gledala tele penaste nalepke za na steno, pa se ne morem odločit med tweetyjem in unim medvedkom user posted image  bo treba user posted image  s sabo vzet, da pove, kaj bo boljš user posted image  eno steno imava modro, tako da bi medvedki (z modrii rožicami) ful pasali zraven, tweety bi pa poživel, tko da se res ne morem odločit ... potem bova pa enkrat videla kaj čisto drugega in tisto kupila user posted image
Katka, super, da ste fajn user posted image user posted image  pa user posted image user posted image , da boste kmalu doma se cartali user posted image

zdej pejmo pa delat naprej ... mularija čaka user posted image

lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 526
22.2.2008 11:05:53   
Ketrin
Lepa posadka, pogledala slikice.... Fino, super!!!! user posted image

Jaz pa sem v moj album dodala zadnje slikice bušija.... če katero zanima....

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 527
22.2.2008 12:16:54   
SpeliG
Najprej iskrene čestitke prvim aprilčkom, ki so pravzaprav zdej februarčki, čestitke Katka!user posted image user posted image

Sandrin, nekako ne morem razumet da te je odneslo v službo, verjemi iz moje izkušnje, da ni trud vreden NIČ in noben drug ne bo pazil na nas, če ne bomo same. Jaz sem danes tretji dan doma, sem bila tut skoz ful aktivna in delovna, pa ti moram povedat, da mi grozno paše bit doma.
Kakšen dolgčas neki, se vsaj normalno naspim, potem v miru zajtrkujem, malo pospravljam tisto za kar mi je ob službi zmanjkovalo energije, grem na sončka s user posted image , ki je mimogrede čist iz sebe od veselja da ni več sama doma.

Danes sem šla na CSD po papirje, pa v Baby center mal zapravljat, končno v miru in na dolgo hodim po trgovinah, ker dopoldne ni take gužve.

Moram rečt, da so bolečine v križu in kolku čist izginile (trkam na les), očitno mi je res tisto sedenje po devet ur na delovnem mestu škodilo.

Bila sem pri odvetniku glede regresa in dopusta, pa me pisno obvestijo o ugotovitvah, tako da bom poročala. Pravi, da se je ZDR sicer res nekoliko spremenil s 1.1.2008, ampak da se mu zdi, da je to kar počnejo v službi nemogoče. Da pa ne bomo ugibali in me obvestijo, ko bodo vedeli za 200%.

Pa fajn, da je ekskurzija v Ikeo tako lepo uspela, ste mi bile v mislih, kako fajn morate izgledati s temi trebuščki!
Lep sončen dan!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 528
22.2.2008 12:33:24   
trnuljčica
Špeli ti kar poročaj kaj bo  odvetnik napisal mene tudi to zanima. Oz verjetno vse nas, če so zakon res tako temeljito spremenili. Ampak dvomim, potem bi morali tudi tistim, ki so leto ali več na bolniški ne izplačat regresa... ( to bi pa bil že uporuser posted image ).

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 529
22.2.2008 12:54:11   
simvir
Živjo!

Najprej seveda čestitke Katki za njena fantauser posted image . No pa sta še nekaj časa zdržala pri mamici v trebuščku. Super, da ste vsi trije ok. Zdaj pa vam želim, da boste čimprej doma, kjer se boste vsi skupaj cartali.

Sandrin te bomo zdaj očitno res kar vse okregale, saj veš skrbimo da ne boš ti naslednja aprilčica ki bo rodila. Ob vseh težavah ki si jih že imela v tej user posted image  (pa tudi že prej), bi res morala malo bolj počivati. Pusti delo v službi drugim, ti pa raje uživaj v teh prelepih dnevih s svojo user posted image

Nile zdaj verjetno najbolj uživate v zimskih radostih.

Barby sem včeraj pozabila pohvaliti slikice, imate pa res luštnega psa. Škoda da je zdaj izgubil svojega kompanjonauser posted image .

Tudi slikice iz Ikee so super. Ste prav luštne s trebuščki in polnimi vozičkiuser posted image .

Ketrin, a ti si pa na morju kar tebušček soncu nastavljala user posted image . Škoda da ni bilo še malo topleje, kajne?

Jaz vam pa moram povedati kje sem bila včeraj zvečer. Na baletu Romeo in Julija - prvič v življenju. Me je popoldne sestra klicala, da ima njena kolegica karte in da lahko grem zraven, če želim. Seveda mi ni bilo treba dvakrat reči, saj tako skoraj nikamor ne grem. Je bilo super in tudi glasba je + vplivala tako name kot na user posted image , ki se je ves čas po malem premikal po trebuhuuser posted image .

Zdaj se je pa sonček pokazal pri nas, se mu grem malo pokazatuser posted image .

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 530
22.2.2008 14:02:10   
sinskaT
Pa še tukaj ČeStItKe naši Katki! user posted image user posted image user posted image Važno, da ste vsi trije dobro, pobča bosta pa že nadoknadila na kilaži, predvsem vam želim zdravja in da se boste kmalu cartali doma.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 531
22.2.2008 14:06:09   
sinskaT
Hej bejbe
sem kar na speedu ta teden, komaj da uspem sem gor pokukat - vidim, da ste že predpomladansko razpoložene in prav je tako.
Mene še vedno grabi nabiralniški sindrom in kar prebiram nabiram po štacunah, kot da kasneje ne bo več možno. Le kako se ubranit vsem tem luškanim cunjicam, igračkam in ostalim pripomočkom, ki so Nujno potrebni user posted image ?

Želim vam en fejst vikend, naužijte se sonca, pa se tipkamo....

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 532
22.2.2008 15:59:03   
Ketrin
Hej punce....

Ja, ja, petek in lepo vreme...zato je bolj zatišje tukaj, a?! user posted image
Simvir, ja, jaz se ne morem upret morčku in poletju in sončku... Oh,ja...še malo! user posted image user posted image

Punce moram se pohvaliti, da sem se že pelala z našim novim Bingotom...... Uauuu, res je čist neki druzga ko je avto čist nov, direkt iz trgovine...To se nama je prvič zgodilo in sva z možekom čist user posted image user posted image

Zdaj pa želim lepo petkovo popoldne, pa se pišemo....user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 533
22.2.2008 16:09:56   
lepa posadka
Sem prišla samo kosilo pristavit, pa hitim ven nazaj...ne morem verjet...mi samo v jopicah zunaj skačemo...tako je toplo. Pa sosed neke suhe veje kuri in čist diši po pomladi....

Ajde...vsi ven...jest tut tečem nazaj :-)

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 534
22.2.2008 16:18:03   
barby78
Ojla!

jst sem tud bla zuni.je tak luštno,da bi si najraje že ležalnik na teraso dala,sam pol bi me pa ziher zazeblo.so nam prejle robo za fasado pripelali in sem pomagala mal stiropor nosit.zdaj grem pa mal počivat.tamali je pa ful priden in jim pomaga.je reku,da brez njega ne morjo nič naredit user posted image user posted image user posted image .

Uživajte
se čujemo,PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 535
22.2.2008 16:21:39   
Roberta69
Najprej čestite Katki28 user posted image user posted image user posted image , sploh ne morem verjeti, da ste že postali družinica...user posted image

Bejbe iz Ikee
, prov fejst ste bile (oz. ste)! Ko pravite, da so vas navohunili - sej veste, da je Slo (Ikea se mi zdi pa kar bolj slovenska kot avstijska) tok majhna, da se povsod najde kdo, še največkrat pa takrat, ko sploh ni treba...

Ketrin, prov skomine si mi naredila, ga kar voham - morčka (in naslednjič grem tudi jaz nabirat školjke, že komaj čakam). Trebušček imaš pa prov lep user posted image !

Dekompresija, tel. št.: jaz pa po ta novem mal zatekam user posted image , zato bi poskusila s tistim "vrečanjem", ampak si nisem zapisala številke. Jo ima katera?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 536
22.2.2008 18:58:47   
Jo@n
Roberta69, poskusi kar v šoli za starše, mislim da bo prava cifra...

01-522-60-48

Lp Joan

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 537
22.2.2008 19:27:51   
barby78
Punce,mene pa zanima,če ste tiste,ki ste že pripravile kotiček ali sobice za vaše user posted image ,tudi že oblekle posteljice (dale gor posteljnino)? jaz bi jutri rada začela pripravljat kotiček za našo pikico,če me slučajno preseneti,ampak moj pravi,da se bo sam prah gor nabiral. a mislite da bi s tem še malo počakala?

LP,Barby

user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 538
22.2.2008 19:33:25   
pikica030407
Dober večer.

Barby- čeprav še nimam posteljice, še jaz ne bi oblekla postelje. No to je moje mnenje, se vedno lahko tvoj dragi to zrihta. user posted image
Kako je kaj s tvojimi krči? kak se počutiš?

Lep večer še naprej
Papa

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 539
22.2.2008 19:40:40   
barby78
Pikica,saj meni je user posted image  rekel,da če me kaj preseneti,bo on vse zrihtal,ampak meni je ful užitek vse to pripravljat.saj veš kako je to user posted image !
Ja,moji krči so še tak občasni,ampak ni tak hudo.včasih me zaboli ko brcne,pa ne vem al to pomeni,da imam premal plodovnice user posted image .pa saj imam kmalu pregled in bom videla kaj bo G rekla.Saj če me bo pa kaj bolj matralo,bom pa itak šla prej na pregled.
kako pa je kaj s tabo?

Sem pozabila prej povedat,da smo že stopili v 34.teden user posted image user posted image user posted image

se čujemu,PA-PA

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 540
22.2.2008 19:51:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

Punce,mene pa zanima,če ste tiste,ki ste že pripravile kotiček ali sobice za vaše user posted image ,tudi že oblekle posteljice (dale gor posteljnino)? jaz bi jutri rada začela pripravljat kotiček za našo pikico,če me slučajno preseneti,ampak moj pravi,da se bo sam prah gor nabiral. a mislite da bi s tem še malo počakala?

LP,Barby

user posted image

alo,našauser posted image user posted image user posted image ti še kr počakaj z oblačenjem postelje-oprano in pripravljenno maš že ziher vseuser posted image user posted image user posted image user posted image sej če  je sila pa se lahko tudi tvojuser posted image  aktivira,sine mu bo pa ziher pomagal-ko sta prava kameratauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 541
22.2.2008 20:04:45   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

LP,Barby

user posted image

alo,našauser posted image user posted image user posted image ti še kr počakaj z oblačenjem postelje-oprano in pripravljenno maš že ziher vseuser posted image user posted image user posted image user posted image sej če  je sila pa se lahko tudi tvojuser posted image  aktivira,sine mu bo pa ziher pomagal-ko sta prava kameratauser posted image user posted image user posted image

halo!
ja kak veš,da imam že vse oprano??user posted image ma s tem sem pa res pohitela.sem že novembra to vse zrihtala user posted image user posted image user posted image -to je pa res blo hitro,a ne?

In kaj vi počnete?
a letiš kam danes?user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 542
22.2.2008 20:07:18   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

LP,Barby

user posted image

halo!
ja kak veš,da imam že vse oprano??user posted image ma s tem sem pa res pohitela.sem že novembra to vse zrihtala user posted image user posted image user posted image -to je pa res blo hitro,a ne?

In kaj vi počnete?
a letiš kam danes?user posted image

jaz sem sama doma,mala je pri omici,user posted image  v službiuser posted image user posted image user posted image
kam letim danes?ravno v posteljo-če si pozabla eni delamo tud ob  sobotahuser posted image user posted image user posted image
ful sem crkjena-verjetno je kriva spomladanska utrujenostuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 543
22.2.2008 20:08:39   
spps
aja,kar se pa posteljnine tiče-sem si mislila,ker si planirala,da boš v bolnici ostala do porodauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 544
22.2.2008 22:31:36   
NaTaŠa*
Čer

Danes ste bile tako aktivne jaz pa nisem utegnila nič še napisat ker sem bila kar zunaj na sonču. Po neprespani noči me je prav pasalo da sem bila zunaj, upam pa samo da bom lahko danes spala. Ker tale luna je pa prav močna in sploh ne morem spati. Po celo noč hodim okoli sem kukr sova.

barby- mislim da nimaš potrebe hiteti z oblačenjem posteljnine, ker k boš pa pršla vn s porodnišnice boš pa mogla še enkrat zamenjat posteljnino. Uglavnem da imaš že sve prištimano, se bo že user posted image mal pomatrau in naštimau posteljco za prihod novega člana. Pa pohvala za slikece, user posted image je pa prav lep tudi jaz sanjam da bi imela nekaj takega.

Ketrin- ti prav zavidam da si bila tako blizu morja, jest bi tud bla. Sem se koj spomnla dopusta (14 dni ob morju) bilo je prav nepozabno. Če vrjameš sem šla koj slike gledat in sem mal obujala spomine in sanjala kako bo pa letos z dopustom in pa morjem.

Sandrin- mislim kaj se pa greš ti punca, doma bod pa počivaj. Bolje to kukr pa da se ti kaj zgodi. Počakati moraš namreč na april in ne na konec februarja, do aprila pa te čaka še kar nekaj dela. V službi bojo pa že vse poštimal tudi če tebe ne bo.

SpeliG- ti pa kar poročaj k boš kaj več izvedela od odvetnika, mene bo prav zanimalo in mislim da tudi druge punce.

Calena- user posted image za vašega user posted image je pa že res ornk. V kerem tednu si? me firbc matra da lahko primerjam user posted image .

NO upam da sem zdaj pa res vse pokomentirala.

AMPAK RES ME ŽE SKRBI ZA TOSJO, KJE JE NAŠA ŽABICA (RITKICA)? A bi se dalo nekako izvedeti kje se nahaja tale naša punca? Sam upam pa da ni kje v kakšni porodni sobi oz. že user posted image v naročju.

Aja pa da ne pozabim danes stomam že v 35 teden, uf bo hir mem. Še dobrih 5 tednov in dan D. Bom mogla počas začet tko kukr pa v vojski štet sitno pa na steno delat črtice user posted image user posted image user posted image .

Punce lahko noč pa dobro spite. Upam da bom danes tudi jaz dobro spala.
Želim pa vam lep  vikend in pa veliko prehojenih kilometrov po sončku.

Nočko!

Pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 545
22.2.2008 23:19:46   
minicca
Čer, vsem, verjetno ene že spite, jaz sem pa mrknila s tamalim popoldne za eno urco, sedaj pa ne morem spat. Pa možeka čakam, da prilumpa iz Nemčije. Doma ga čaka presenečenje-po parih mesecih sva z mojo mami postrigle našga lumpa in je čist drugi, kot bi imela drugega otroka, sploh se ga nisem mogla nagledat, tak cukrček. So že začeli govorit, da je punčka, pa smo ga mogli postričt. Pa zaradi umivanja las, seveda, je bila že nočna mora umit mu glavo.

Sva pa izkoristila dan za obisk mojih staršev, popoldanski sprehod in večerni obisk prijateljice, ki je 37.teden in so že v fazi "zdej pa lahko vsak trenutek gremo rodit". Prav lušno sva se načvekale.

Večer je bil kar naporen, da sem malega zrihtala, pa še po celi kopalnici je bla poplava(med kopanjem tako počne, da smo vsi mokri, kopalnico lahko pa samo še spoliraš).

Ob desetih zvečer pa taka lakota, da ne moreš verjet, če ne doživiš. Jaz ne štekam, cel dan nekaj papcam, pa še ponoči si moram gret mleko, da zdržim do jutra. Danes sem stopila na vago, pa že +11user posted image . Pa še 9 tednov pred mano. Skuhala sem si cvetačo in brokoli, ker mi nič drugega na paše. Kaj pa ve rade jeste, jaz sem čist na meso in solato mahnjena.

Vidim, da bi Barby že rada posteljico oblekla, pridna. Malo prekmalu se mi zdi. Res, da sem napolnila šele 31. tednov, a vse kar sem naredila, sem zvlekla sinetove cunje iz omare, kaj moram še dokupit pa nimam napisano. Groza, ne? Me pa ve kar lepo spodbujate, da se počasi spravljam k pisanju seznama, kaj še rabim. En teden imam bolniške(tega kašlja se kar ne morem znebit), marec pa dopust in bo več časa za nakupovanje, pucanje in pripravo na prihod user posted image .

Kekec in mojca, a si ti pisala, da ma mož strokovni izpit aprila? Moj ga ima maja, aprila še izobraževanje, pa študijski dopust in me tudi skrbi, kako bo. En del študija bo izvedel na naši bodoči hiški, da zračuna vso statiko, pa vodilno mapo bo odprl ipd. Cele dneve leta z nekimi avstrijskimi hišami okrog in sanja, kakšno hišo bomo imeli. Jaz se kar ne morem pripravit, da bi se še s hišo ukvarjala. Povem, kaj mi je všeč, kaj več pa trenutno ne gre. Sva pa planirala samo tri otroške sobe, otrok bi imela pa pet, al pa šest-kam naj jih pa dam? To bo še pestro...

Tako, sedaj bom pa nehala nakladat in grem počivat. Fajn spite, jutri pa upam, da bo sonce. user posted image za vse.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 546
23.2.2008 9:08:32   
katka28
Lep pozdrav!

Najprej hvala za cestitke. Porod je potekal brez problemov saj sem bila ze odprta 8 cm preden sem prisla sploh do porodne potem pa v pol ure in smo bili fertik. Moj je krenil iz Laskega in preden je prisel je prvi fan bil ze zunaj :). Druzinica se nismo, ker jih lahko samo gledam se nic cartam. Upam, da bo kmalu ko jih bom stisnila k sebi.Na sreco dihata sama jesta se po sondi drugace je pa vse tako kot mora biti.

V glavnem punce zdrzite do aprila, da ne boste se vi prehitevale.

pa pa se vam se javim kaj zdaj moram pa pocivat

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 547
23.2.2008 9:15:53   
NaTaŠa*
katka lepo da si se nam malo javila. Sam da ste vsi trije OK. Kmalu jh boš mela pr seb in se bote lahko cartal. Zdaj pa kar počivaj, pa oglas se še kaj.

Pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 548
23.2.2008 9:21:13   
sasy20
Katka lepo da si se javla user posted image  boš vidla kamlu boš imela fantička pri sebi samo da še malo pridobita na teži. Ti ta čas kar pridno počivaj, naberi si moči in boš vidla da boste kmalu prava družinica. user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 549
23.2.2008 9:25:45   
lepa posadka
Katka - čestitke za tako optimistične, pogumne besede!!!!

Drži se, sedaja pa le počivat!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?