|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
23.2.2008 9:35:17   
Jo@n
Katka, čestitke za oba korenjaka, želim vam obilo cartanja in čimprejšnje okrevane!

Jaz sem že po zajtrku, časopisu in kofetku... sedaj pa razmišljam, kaj dobrega skuhat za kosilo, in čakam na sonček, da greva z našo zlatico user posted image malo na potep...

Pobožajte bušije!
Joan

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 551
23.2.2008 10:03:07   
NiLe
Vesela sem zate, Katka user posted image user posted image user posted image ... ti kar pridno počivaj in boš videla, tvoja fantiča bosta kmalu pripravljena za tvoje cartanje.

Jaz sem pa danes podaljšala z jutranjim spanjem, saj je šel user posted image zgodaj zjutraj smučat, moja dva srčka pa sta v varstvu pri mojih starših. Še malo postorim po stanovanju, potem pa letim k njima.

Lep vikend vam želim!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 552
23.2.2008 10:08:41   
simvir
Živjo!

Katka sem vesela, da si se javila in da ste okuser posted image . Verjamem da je težko, ko ju še ne smeš cartati, ampak boš videla kako bo to hitro mimo. Zdaj imaš čas, da si nabereš moči, ki jo boš kasneje potrebovalauser posted image . Porod je pa res hitro minil user posted image .

Jaz sem se pa malo lotila pospravljanja. Imam mir ker je šel mož s tamalim k svojim nekaj delat. Tako da se perilo že pere, pa ena kopalnica je tudi že spucana. 

Zvečer greva pa z mojim na praznovanje 70. letnice, malega bova pa pri mojih pustila čez noč. Zadnjič pri moževih starših se je super obneslo.

Uživajte v vikenduuser posted image .

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 553
23.2.2008 10:11:32   
Jo@n
Še to, CSD me je presenetil z brzino... V sredo sem oddala vlogo za porodniško, danes imam že odločbo doma... user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 554
23.2.2008 10:31:39   
NiLe
Jo@n, to je pa res brzinca. Jaz bom oddala papirje v ponedeljek in upam, da še ujamem zadnji februarski vlak, da bom dobila marca evrčke user posted image user posted image user posted image

Mene pa bolj skrbi odločba od zdravniške komisije, saj mi je prejšnja odločba potekla 13.2., papirje za naprej sem oddala 4.2., nato pa sem čakala in ker do 15.2. ni bilo nič, sem klicala svojo zdravnico oz. sestro in je POZABILA oddati naprej user posted image . Sedaj pa še kar čakam ... upam, da ne bo kaj narobe, čeprav sem v službo javila, kakšno je stanje in nič ne komplicirajo. Upam, da odločbo čim prej prejmem.

Simvir; ful si pridna ... jaz pa še nič nisem naredila, pa sem pokonci že dve uri user posted image . Najbolje, da se odklopim z RR, ker drugače ne bo nič od mene user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 555
23.2.2008 10:59:27   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Jaz sem pa danes podaljšala z jutranjim spanjem, saj je šel user posted image zgodaj zjutraj smučat...

Hej jaz sem na istem, pa se že cel dopoldne spravljam pospravljat, volje pa od nikjer user posted image .

Katka, super da je porod tako hitro minil, zdaj imate pa kar dva sončka user posted image user posted image . Želim vam, da boste čimprej skupaj doma!

Ketrin - srečno vožnjo z novim avtekom! Sem pogledala bušija in je res carski user posted image .

Uživajte čez vikend!

< Sporočilo je popravil sinskaT -- 23.2.2008 11:03:48 >

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 556
23.2.2008 11:07:09   
sinskaT
Še to sem hotela reč:

Za Tosjo mam filing, da so jo kar v porodnišnici zadržali user posted image , sigurno bi se nam javila, če bi lahko...upam, da bo vse ok z njo in tamaučkom.

Nazadnje je sporočila, da ima preeklamsijo (al kako se to napiše ), pa nevem kaj je to?

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 557
23.2.2008 17:21:10   
barby78
Pozdravljene!

Mi smo pa danes šli po nove vhodne vrate in sem na brzino mogla še mal v mullerja skočit.po plenice ,pa kremice in take zadeve.pa še zdaj nimam vsega user posted image .

Po moje je Tosja tud v P,ker bi se drugač ziher javla.upam le,da je z njima vse OK.
SinskaT-mislim,da preeklampsija pomeni povišan pritisk in otekanje.to pa ni glih fajn za user posted image ,pa tudi za mamico ne.

punce uživajte
se čujemo,PA-PA

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 558
23.2.2008 18:24:42   
JABOLKO3
Živijo!

Pred dvema urama smo prišli s štajerske - s sankanjem je bilo bolj tako, ker je že prvi dan zjutraj ta mlajši dobil vročino, in smo ostali doma, naslednji dan sta šla pa ati in ta večji sama in sta tudi malo smučala. V glavnem smo pa babici pomagali pospravljati klet. Mene je začel pa zelo boleti križ, tako da sedaj še slabše spim - pač res velik trebuh in moja leta - pa še domača postelja mi je manjkala. Ker sem res utrujena, sem vas le na hitro prebrala. Tako da bi le tole sporočila:

Katka - čestitke, samo da ste vsi trije dobro, saj bosta hitro zrasla in ju boš kmalu imela v naročju.

Lepa posadka - sem si mislila, da boste uživale v Ikei, pa vsa čast tebi, da si tako korajžna, da si kar cel kombi nosečnic pripeljala tja in nazaj. Prosim še za geslo za slikice. Glede knjigice pa - sploh še nisem gledala nobene druge, ker sem se kar nekako zanašala, da bom kje našla še to od Epte. Ti sporočim,  če bom kje videla kakšno, ki mi bo všeč.

Pa lep večer vsem.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 559
23.2.2008 21:26:40   
Roberta69
Jaz sem imela pa danes nakupovalni družinski dan (sta mi delala družbo mami in brat) in sem zelo utrujena, ampak prov zelo user posted image . Voziček je zdaj tak kot je treba, potem je pa še mami za našega korenjaka kupila ful lušten igralni center - tak pisan, s ful igračkami, pa še igra lahko... Sem ga prejle že sestavila in občudovala. Je bil pa zabaven moj brat, ko je dojel, da so tele zadevice za user posted image takšne kot, po njegovih besedah, visoka moda. Sploh ni mogel verjet, da je vsaka stvar, ki jo je prijel v roke tako draga! Jaz sem malo čekirala po trgovini, pa je vmes videl enega luštnega plišastega zajčka in je rekel mami, da ga bo kupil, potem ga je pa skoraj kap, ko je videl, da stane čez 20 EUR. Sej to je pa tko, k si trgovci mislijo, da bodo novopečeni starši itak čist razneženi in oh in sploh (kar pa ni prav daleč od resnice). Jaz sem se pa pocrkljala s tremi pari čeveljčkov user posted image (rumeni, ciklam in rdeči z belimi pikami) z visoko peto in me je brat že postarni gledal, češ kdaj jih bom pa nosila... ja madona, sej bom čez dva meseca že rodila, pol si pa menda ja lahko kdaj tudi kakšne petke omislim, a ne user posted image . Na hitro sem zavila še v diskont Hura, kjer sem zadnjič videla ugodno brisačke za user posted image z zavihkom 4,29 EUR (kar se mi zdi res poceni, namreč v H&M so po 7,90 EUR v Chiccotu pa kar 16 EUR user posted image ) in sem se odločila za nakup dveh, čeprav v ciklam barvi, ki mi je ful lepa, samo ni najbolj fantovska, ampak bo že. Zdaj mi manjkajo samo še plenice in par malenkosti - sem prov happy user posted image . Pa tut z zapravljanjem basta! Komaj čakam, da tale naš user posted image priveka na svet user posted image user posted image user posted image !!!

Katka28, ful lepo da si se javila in da je vse kul. Želim ti, da svoja pikeca čim prej user posted image .

Minicca, jaz pa nameravam našemu user posted image kar dolge lase pustit, še sploh če bo skravžlanček - ima za to veliko možnosti, ker sta oba dedija takšne sorte. So mi všeč dolgi laski, pa naj bo to na user posted image ali user posted image .

user posted image Vsem sladke sanje in veliko user posted image (jaz bi se zdaj tok user posted image , pa masažo nog bi rabila moj user posted image pa čist na glavo nekje v Prekmurju... kaj čmo). NOČKO user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 560
23.2.2008 21:42:58   
malecka24
Dober vecer punce!Mene pa nekaj spet zanima.V sredo sem imela pregled in je vse ok.se vedno pravi G da vidi user posted image .Ampak vse do tega pregleda je moj angelcek v trebuscku brcal/a kot zmesana/a in je res 24h brcala,bilo je res lepo cutit vse te gibe.Sedaj pa od te srede naprej se je pa brcanje zelo zelo zmanjsalo,vsake toliko zacutim kake gibe.Prej je vsakic ko sm se ulegla za spat mi ni dal/a mira,sedaj pa se je zelo umiril/a.malo me skrbi,ker ne vem zakaj se je gibanje tko zelo zmanjsalo oz.umirilo.Vajena sem bila vsak dan raznih gibov in to res nenormalnih velikih gibov,a sedaj kar naenkrat pa so se zmanjsali.A katera ve zakaj?Jst nimam oz.niti ne najdem odgovora.Ali mislite da prevec kompliciram?Ne vem no,pomagajte mi.Drugace se pa dobro pocutim,10kg sem sla gor,upam da je to v redu za 30.teden nosecnosti,ampak imam obcutek da bodo kg kar lsi gor ker sem zacela jesti kar veliko vecuser posted image kot ponavadi.Ne bom vec sitna.Hvala vsem za pomoc in za odgovor.Lepo se imejte in lepe sanje vsem!NOCKO

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 561
23.2.2008 22:46:20   
NaTaŠa*
malecka- jaz brce čutim vsak dan, je pa določeno obdobje ko ne čutim niti enega giba. Tako da če imaš angel sound poslušaj srčka. Drugače boš pa videl ce ne bi čutila nič več pa pjt naza h G. Baje pa nj bi se brce po mislim da 30tednu mal umirile in naj ne bi več tako brcali ker jim primankuje prostora razen če imaš še veliko plodovnice? No pri meni ni več teh izrazitih brc, čutim samo še če se kaj premakne (beri roko,nogo, ritko,itd...) Če pa vseno čutiš premikanje mislim da ni nič narobe. Drgač pa sj ti pravim Če bi premikanje oz. brcanje čist prenehalo pa če nimaš angel sounda pri roki pa pot pot pod nogi in h G, tako boš vsaj pomirjena.
Uf, sem zakomplicirala. Drgač ti bojo pa še druge kaj več napisale.

Nočko!

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 562
24.2.2008 8:16:46   
NiLe
Dobro jutro
user posted image

tu imate eno jutranjo nedeljsko kavico ... jaz sem si jo že postregla in v miru berem, kaj ste  napisale včeraj.

Danes je bil moj spanec bolj user posted image saj je mlajša prišla  ponoči k nama in potem jaz nikakor ne morem spati, zato sem se preselila v njeno posteljo, vendar mi je njen jogi premehak za tole stanje v kakršnem sem user posted image ... zato sem kar malo polomljena.

Joj, a niso tile dnevi prav preveč pomladni? Včeraj je bilo ful toplo, pa za danes kaže prav tako. Mogoče se odpravimo celo do morja ... bomo videli.

Naredite si lepo nedeljo, uživajte v sončku in bližini svojih najdražjih user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 563
24.2.2008 8:52:33   
NaTaŠa*
Dobro jutro

NiLe- hvala za kavo mi je prav pasala.
No po dveh neprespanih nočeh sem tudi jaz sinoči prišla na svoj račun in lahko rečem da sem se naspala (hvala bogu). Sicer sem imela kar 3 obiske WC ampak sem takoj nazaj zaspala tako da ni bilo panike.

Zdaj pa gremše nekaj pojest pol bom pa razmišljala kaj bom delala danes, ampak mislim da nič konkretnega k je zunaj prav lep sonček in bom kar zunaj uživala v tem spomladanskem vremenu.

Želim vam lepo nedeljo.

Pa-pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 564
24.2.2008 8:54:09   
NaTaŠa*
25.02.

- lepa posadka - GP

26.02.

- simvir - GP + CTG
- Barb77 - GP + UZ
- Srčekgirll - UZ

27.02.

- sasy20 - GP
- Sky77 - GP
- modrookica -  GP +  CTG

28.02.

- violica_23 - UZ
- minicca - GP

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

03.03.

- barby78 - GP

04.03

- Jo@n - diabetolog

06.03.

- pikica030407 - GP
- Ketrin - GP
- Sirenetta - GP

07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP
- tasyo - UZ

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP

17.03.

- SpeliG - GP

18.03.

-
Majček28 - GP

19.03.

- zokica - GP

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 24.2.2008 8:56:55 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 565
24.2.2008 8:54:42   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka:

PDP 01.04.

- Lepa posadka:

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (25let):

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let):

PDP 05.04.

- tejč29 (29let):

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let):

PDP 06.04.

- aisha (23let):

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let):

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let):

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let):

- big mamma (33let):

PDP 10.04.

- simvir (27let):

- tosja:

- sončnica14:

- Barb77 (30let):

- petty82:

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let):

- nana09 (29let):

PDP 12.04.

- Katja271 (28let):

- tana13:

- nisika:

- barby78:

PDP 13.04.

- kekec in mojca:

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let):

- calena:

- Ketrin (28let):

- u04111976:

- 5erca04:

- Jelcy:

- sasy20 (27let):

- NiLe (35let):

- resnično srečna (35let):

PDP 15.04.

- Tejcha (24let):

- Skabi:

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28:

- JABOLKO3:

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let):

- mišeka:

- darja33:

- Roberta69:

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let):

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let):

- aprilska34:

PDP 20.04.

- matejchykam (21let):

- tasyo (29let):

- gregica74 (33let):

- najč:

- čebelica27 (27let):

- Kaa (29let):

PDP 21.04.

- malamalinica (33let):

- shoo (32let):

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let):

- maxi133 (24let):

- Katka28:

- Jo@n (32let):

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika:

- scorpiogirll (27let):

- minicca (29let):

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let):

- sinskaT (26let):

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let):

- trnuljčica (30let):

- Sirenetta:

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let):

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let):

- andrejka2:

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24:

- pikica030407:

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
94 SREČNIH

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 3
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 9
15.04. --- 2
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 6
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 3
28.04. --- 1
29.04. --- 2
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(9)

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V PORODNIŠNICAH

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 566
24.2.2008 8:57:47   
SpeliG
Dobro jutro čvekice!
Spet se kaže lep sonček, možno da naju spet odnese na morje..
Ampak to še ne zdej, sem že od jutra pridna in perem drugi stroj mini cunjic, ki so tako srčkane. Končno sem se začela s tem ukvarjat, odkar sem pozabila na službo imam veliko več energije in se lahko pripravljam na user posted image .

Malecka, mislim da naj bi se otročki v višji nosečnosti nekoliko umirili, ker imajo manj prostora, tako da po mojem dokler ga čutiš ne more bit nič narobe.

Naš otroček je celo nosečnost blazno umirjen, niti ene res intenzivne  brce ni bilo, bolj kot bi se pretegoval notri. Sem spraševala G. o tem, pa se je smejal, da dokler se premika pa kakorkoli močno, je vse v redu.
Tako da pri nas v bistvu zdej ni nobene razlike, pravzaprav čutim močneje, morda tudi zato ker zdej bolj opazim, kot prej v službi.

Uživajte v krasni nedelji, bye bye!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 567
24.2.2008 10:48:40   
scorpiogirl
Ola, punce user posted image

včeraj sem bila čist crknjena ... dopoldne sem šla mal pomagat na agility tekmo, ki jo je pripravilo naše kinološko društvo ... je blo prov fajn, samo sem pa pol dol padla, k sem domov prišla user posted image tako da sva z user posted image odpovedala en obisk, da sem se mal naspala user posted image zvečer sem bila pa tud že precej zgodaj vodoravno user posted image

zdejle bo pa treba izkoristit lepo nedeljo in šibnit mal ven user posted image
Roberta, super za nakupe user posted image user posted image user posted image

Malecka, so ti punce že povedale - dokler gibe čutiš, ni panike user posted image najbrž tvoj user posted image nima več toliko prostora in ne more tako intenzivno brcati kot prej user posted image

Katka, lepo, da si se javila user posted image

upam, da je Tosja še v enem kosu in da so ok user posted image user posted image user posted image

eno krasno nedeljo vsem user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 568
24.2.2008 11:06:54   
pikica030407
Dobro jutro punce. Za vse, ki se niste spile user posted image .
Vceraj sma sla z mojim po vozicek, ki sem ga mela rezerviranega in ko sem ga tam pogledla, je bil cel rocaj zvit, nato sma se sla v drug baby center, ki bi se naj mel enega ga pa v skladiscu ni nasla, cep popoldne in zvecer sem bila potrta user posted image user posted image user posted image .
Ko sem hodla po trgovinah sem mislila da mi bodo noge odpadle, podplati so me pekli tako da sem se komaj hodlauser posted image .

Jaz sem tud danes izkoristila in perem oblekice za tamalo user posted image user posted image user posted image .

Lep dan se naprej
Uzivajte ob soncu
papa

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 569
24.2.2008 12:32:00   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: minicca

Kekec in mojca, a si ti pisala, da ma mož strokovni izpit aprila? Moj ga ima maja, aprila še izobraževanje, pa študijski dopust in me tudi skrbi, kako bo. En del študija bo izvedel na naši bodoči hiški, da zračuna vso statiko, pa vodilno mapo bo odprl ipd. Cele dneve leta z nekimi avstrijskimi hišami okrog in sanja, kakšno hišo bomo imeli. Jaz se kar ne morem pripravit, da bi se še s hišo ukvarjala. Povem, kaj mi je všeč, kaj več pa trenutno ne gre. Sva pa planirala samo tri otroške sobe, otrok bi imela pa pet, al pa šest-kam naj jih pa dam? To bo še pestro...

Minicca, bojim se, da bo imel strokovnega ravno aprila. Ravnatelj ga bo prijavil zdaj takoj po počitnicah, potem pa bomo čakali... in glede na to, da zdaj ni neke jake gužve, se bojim, da bo ravno april tisti ta glavni.

No, pa sem te strahove zdaj nekako odgnala na stran.

Posteljico sem tudi jaz že oblekla, vendar samo zato, da se na jogiju ne bi nabiral prah. Jogi ima namreč posebno prevleko, katero sem tudi že oprala... Posteljnino pa bom preoblekla tam okoli 37 tedna. Saj to  ni neka umetnost, tisti kos blaga bom pa že oprala in zlikala...

Komaj čakam, da dobim e-paket od CSD. Dobila bi ga naj do naslednjega petka, jaz pa upam, da se bodo potrudili in ga poslali malo prej... user posted image

Je še katera med vami naročila e-paket ali ste se vse odločile za denar?

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 570
24.2.2008 13:54:48   
barby78
Ojla punce!
A se vse martinčkate? a ni krasno,toplo zuni?jaz sem že drugo košaro perila obesla zunaj in mislim,da bo tudi ta kmalu suha.in to kar v kratkih rokavah hodim okoli.ma,ne morem verjet,da je res tako toplo.ampak se mi zdi,da je še mal prehitro,a ne?
jaz si že kar predstavljam,kako bo v takemle vremenu se sprehajat z vozičkom user posted image

Grem,mal prekontrolirat kako poteka montaža novih vhodnih vrat user posted image
uživejte v tem prekrasnem dnevu

se čujemo,PA-PA

user posted image

P.S.: Sem že skor mal preveč poletna,a ne? pa kaj morem,če me vreme in hormoni dajejo user posted image user posted image user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 571
24.2.2008 20:42:01   
pikica030407
Dober vecer punce?
Upam, da ste vse uzivale na soncku, tud meni je danes full pasalo it na soncka.

Mene zanima,  ce ma katera tasne tezave, zadnji mesec sem opazila, da ce sedim nekaj casa, da me zacne bolet pod desnim rebernim lokom, obcutek pa taksen kot da bi mela povrsinsko podrgnjeno kozo, ni pa nic za videt. Drugace pa me full boli proti veceru. Kaj je to, ne vem se sanja se mi neuser posted image user posted image user posted image  A mi lahko katera kaj pomaga ?

Lepo se mejte
lep vecer se naprej
papa 

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 572
24.2.2008 20:45:38   
pikica030407
Pomota pod levim rebernim lokom, ne vem kaj mi je kaj sem sedaj mislila da sem napisala napacno smer. Svezi zrak mi je skodil user posted image user posted image user posted image

Papa

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 573
24.2.2008 20:58:56   
malecka24
Hvala ker ste me potolazile.mi je kar malo lazje.Sam danes mi je sestra tezila in mati da se ne smem barvat lase ker ni dobro za otroka,ampak jih nisem poslusala in sem jih vseeno pobarvalauser posted image Sam ne maram da mi kdo mori kaj lahko in kaj ne.Sej vem ze od prej kako in kaj gre.No se enkrat hvala in lepo se imejte!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 574
24.2.2008 21:14:12   
pikica030407
malecka24 - da te malo potolazim, tud pri moji babiki se zgodi da ima dneve ki se zelo premika, so pa tud dnevi ko se premika cist malo, pa sem ze cela nervozna. tako da te cist razumem, ceprav verjamem da te vsaka razume.
Pa tud moja mama je full komplicirala glede barvanja las, da to ni dobro za otroka, sem pa prebrala v eni reviji da naj nebi skodovalo barvanje otroku. Kaj pa slavne, ki se barvajo po mojem vsak teden, a slucajno vodos kaksno zvezdo z velikim narastkom, vsaj jaz se nisem vidla, sicer pa dane sbarve ne vsebujejo vec taksnih kemikalij ko vcasih.
Aja pa se nekaj skupnega imama, na isti dan datum poroda user posted image .

papa

malecka24

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?