Roberta69
|
Jaz sem imela pa danes nakupovalni družinski dan (sta mi delala družbo mami in brat) in sem zelo utrujena, ampak prov zelo . Voziček je zdaj tak kot je treba, potem je pa še mami za našega korenjaka kupila ful lušten igralni center - tak pisan, s ful igračkami, pa še igra lahko... Sem ga prejle že sestavila in občudovala. Je bil pa zabaven moj brat, ko je dojel, da so tele zadevice za takšne kot, po njegovih besedah, visoka moda. Sploh ni mogel verjet, da je vsaka stvar, ki jo je prijel v roke tako draga! Jaz sem malo čekirala po trgovini, pa je vmes videl enega luštnega plišastega zajčka in je rekel mami, da ga bo kupil, potem ga je pa skoraj kap, ko je videl, da stane čez 20 EUR. Sej to je pa tko, k si trgovci mislijo, da bodo novopečeni starši itak čist razneženi in oh in sploh (kar pa ni prav daleč od resnice). Jaz sem se pa pocrkljala s tremi pari čeveljčkov (rumeni, ciklam in rdeči z belimi pikami) z visoko peto in me je brat že postarni gledal, češ kdaj jih bom pa nosila... ja madona, sej bom čez dva meseca že rodila, pol si pa menda ja lahko kdaj tudi kakšne petke omislim, a ne . Na hitro sem zavila še v diskont Hura, kjer sem zadnjič videla ugodno brisačke za z zavihkom 4,29 EUR (kar se mi zdi res poceni, namreč v H&M so po 7,90 EUR v Chiccotu pa kar 16 EUR ) in sem se odločila za nakup dveh, čeprav v ciklam barvi, ki mi je ful lepa, samo ni najbolj fantovska, ampak bo že. Zdaj mi manjkajo samo še plenice in par malenkosti - sem prov happy . Pa tut z zapravljanjem basta! Komaj čakam, da tale naš priveka na svet !!! Katka28, ful lepo da si se javila in da je vse kul. Želim ti, da svoja pikeca čim prej . Minicca, jaz pa nameravam našemu kar dolge lase pustit, še sploh če bo skravžlanček - ima za to veliko možnosti, ker sta oba dedija takšne sorte. So mi všeč dolgi laski, pa naj bo to na ali . Vsem sladke sanje in veliko (jaz bi se zdaj tok , pa masažo nog bi rabila moj pa čist na glavo nekje v Prekmurju... kaj čmo). NOČKO
|