minicca
|
Čer, vsem, verjetno ene že spite, jaz sem pa mrknila s tamalim popoldne za eno urco, sedaj pa ne morem spat. Pa možeka čakam, da prilumpa iz Nemčije. Doma ga čaka presenečenje-po parih mesecih sva z mojo mami postrigle našga lumpa in je čist drugi, kot bi imela drugega otroka, sploh se ga nisem mogla nagledat, tak cukrček. So že začeli govorit, da je punčka, pa smo ga mogli postričt. Pa zaradi umivanja las, seveda, je bila že nočna mora umit mu glavo. Sva pa izkoristila dan za obisk mojih staršev, popoldanski sprehod in večerni obisk prijateljice, ki je 37.teden in so že v fazi "zdej pa lahko vsak trenutek gremo rodit". Prav lušno sva se načvekale. Večer je bil kar naporen, da sem malega zrihtala, pa še po celi kopalnici je bla poplava(med kopanjem tako počne, da smo vsi mokri, kopalnico lahko pa samo še spoliraš). Ob desetih zvečer pa taka lakota, da ne moreš verjet, če ne doživiš. Jaz ne štekam, cel dan nekaj papcam, pa še ponoči si moram gret mleko, da zdržim do jutra. Danes sem stopila na vago, pa že +11 . Pa še 9 tednov pred mano. Skuhala sem si cvetačo in brokoli, ker mi nič drugega na paše. Kaj pa ve rade jeste, jaz sem čist na meso in solato mahnjena. Vidim, da bi Barby že rada posteljico oblekla, pridna. Malo prekmalu se mi zdi. Res, da sem napolnila šele 31. tednov, a vse kar sem naredila, sem zvlekla sinetove cunje iz omare, kaj moram še dokupit pa nimam napisano. Groza, ne? Me pa ve kar lepo spodbujate, da se počasi spravljam k pisanju seznama, kaj še rabim. En teden imam bolniške(tega kašlja se kar ne morem znebit), marec pa dopust in bo več časa za nakupovanje, pucanje in pripravo na prihod . Kekec in mojca, a si ti pisala, da ma mož strokovni izpit aprila? Moj ga ima maja, aprila še izobraževanje, pa študijski dopust in me tudi skrbi, kako bo. En del študija bo izvedel na naši bodoči hiški, da zračuna vso statiko, pa vodilno mapo bo odprl ipd. Cele dneve leta z nekimi avstrijskimi hišami okrog in sanja, kakšno hišo bomo imeli. Jaz se kar ne morem pripravit, da bi se še s hišo ukvarjala. Povem, kaj mi je všeč, kaj več pa trenutno ne gre. Sva pa planirala samo tri otroške sobe, otrok bi imela pa pet, al pa šest-kam naj jih pa dam? To bo še pestro... Tako, sedaj bom pa nehala nakladat in grem počivat. Fajn spite, jutri pa upam, da bo sonce. za vse.
|