|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
21.2.2008 11:19:44   
Ketrin
Roberta nič user posted image tudi tvoja mizica je prišla z nami.... user posted image Ampak sej veš: ementalarji pa to. Pa še euforija navdušenja in sem čist pozabila povedat....

Ampak smo jo pa pozabile v avtu od Lepe posadke, tko da je zdaj v NM user posted image user posted image user posted image user posted image Počakajmo, da se Lepa posadka oglasi in kaj pametnega predlaga... Plačala jo je pa NiLE..... Ja, mal smo zakomplicirale, ampak imamo pa jo! user posted image user posted image

Drugače pa glede vlažilcev so nam v MŠ šoli rekli, da naj jih ne kupujemo... Tudi otroško sobico je treba večkrat na dan prezračiti (kot bi morali celo stanovanje), pa naj bo zima ali poletje.... Je rekla turšica, da ko gremo na sprehod pustimo prepih v stanovanju. Stanovanje se ohladi (razen ko je zunaj 40 stopinj - takrat pač zgodaj zjutraj preluftaš) in napolni s kisikom.... To je to. Midva sva tud hotla to kupit, ampak odkar imam v spalnici od jutra do večera odprt okn in zaprt radiator spimo super.... (no nosečniške tegobe se ne štejejo user posted image ). Zvečer predno greva spat pa okno zapreva....

No, to je moje mnenje....

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 476
21.2.2008 11:31:29   
pikica030407
Dober dan punce!
Kot vidim oz. berem ste se vceraj res mele fajn user posted image user posted image user posted image .
Jaz pa pocasi pripravljam kosilo.

Sem vceraj zvecer jedla solato z grskim sirom, ceprav sem pojedla samo malo in mi je ob 3 zjutraj postalo full slabouser posted image , se sedaj ko se spomnim mi ni dobro.

Nic lepo bodite
Papa

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 477
21.2.2008 11:36:40   
barby78
sem se pozabila pohvalit,da grem drug teden k frizerju po novo frizuro.no,pa itak je že skrajni čas.taka pa res ne morem v P user posted image

Aja,pa moj user posted image  si je omislil fasado še preden rodim.tak da sredi marca že pričnejo z delom.še s tem me bojo matrali (še sreča da ne rabim nič za hrano skrbet in jim kuhat).Pa jaz bom itak sam nadzorni user posted image user posted image user posted image

Uživajte v tem sončnem vremenu.
Jaz sem pravkar perilo obesla in s tamalim sva se mal z našim user posted image  igrala.je tak srečen,sam da je v naši bližini.Bi najraje bil kar v hiši.sam je mal prevelik,saj občasno ga imamo notri,ampak mene pol te dlake motijo (čeprav je kratkodlak).Je pa pravi crtljivček.

Se čujemo,PA-PA

user posted image  

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 478
21.2.2008 11:37:51   
lepa posadka
Dobro jutro...dober dan!

Ja, včerajšnja odprava je uspela v polni meri :-) Ekipa je bila krasna. Moram priznat, da ste bile punce še bolj simpatične, kot samo v temle virtualnem svetu.

Najprej se moram pohvalit, da sem tudi jaz kupila prve cunje za našega dojenčka!!!!!!! Sva jih potem z možem gledala cel večer, kot da si ne znava več predstavljat, da bo tako majčkeno dete :-))))

Ja, pa rožico sem tudi kupila, ne punce? Res fino paše. Lepo vabljene, če boste hodile po Doelnjski, da se oglasite na kufetu...čeprav ga ne pijem, ga znam skuhat.

Roberta - no, tvojo mizico smo kupile...plačala jo je verjetno NIle - 10 EUR, žal pa je ostala v mojem kombiju. Če se ti ne mudi in se ne znajdeš sama kako drugače, bo verjetno moj mož kaj krožil po LJ drug teden...

Katja - tvojega dela za previjalko še vedno ni. So pa rekli, da pred drugim tednom ga tudi ne bo.

Sicer pa smo bile včeraj res tako usklajen tim...in tudi pot nazaj je bila OK. Upam, da ljubljanske potnice ste v Celju hitro našle ključ. Jaz sem potem res priromala do NM ob 18.10 in vse iztovorila, tako da sem malo pred pol sedmo že oddala avto...so me že čakali... Res upam, da nisem bila moteča zaradi ure itd... Ob pol sedmih smo bili že na produkciji male nečakinje, ki smo jo za las ujeli...zvečer pa sem si namesto Jemna privoščila vročo kopel z dragim. Sem šele v bani ugotovila, da me noge bolijo in, da sem res utrujena. Potem sem spala kot polhek...pa danes, ko so otroci odšli, sem podaljšala do pol enajste...
Zakaj pa ne, hehe.

Slikice iz Ikee so v albumu. Ekipi sem geslo že poslala :-)))))

Tako...pomlad se nadaljuje. Perilo se pere, kosilo še ne bom začela kuhat, tako da si grem lahko malo premigat kosti ven...

Super ste. Mejte se.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 479
21.2.2008 12:03:04   
Jo@n
Roberta69 jaz imam samo lupinico, brez podstavka. Upam, da ga ne rabimuser posted image
Fajn da greš v Gradisco (Gradišče ob Soči) po vozek. Ko boš tam, te prosim za uslugo, če pogledaš, če imajo pregrinjalo za dež za športni del vozička (BC High Trek). Menda da se pri novih modelih dobi v kompletu, no najin je malo starejši in ga nima zraven. Mislim, da ga za košaro ne bomo potrebovali, športni del, ki bo v uporabi od poletja dalje, pa verjetno rabi tudi polivinil za čez. No, in če bo na zalogi in cena ne bo navita, te prav lepo prosim, če mi ga lahko vzameš. Menda je v Baby centru cena okrog 40 EUR, točno ne vedo, ker jih ni na zalogi, dobavni rok pa kot po navadi 3 meseceuser posted image .

Že vnaprej hvala.

Lp Joan

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
21.2.2008 12:24:49   
Isabellabina
Zdravo punce

Vidim da je bila vaša odprava včeraj ful dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za use vase nakupe!

Krista28------poslala sem ti ZS.

zdajle vas nemorem komentirat ker vmes kuham. user posted image                     čaw

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 481
21.2.2008 12:37:55   
tasyo
Ja, Roberta, kot vidiš, smo tko klepetale, da smo pozabile preložit mizico in smo celo stvar malo zakomplicirale, ampak nič ne de, do PDP jo boš imela user posted image

Lepa posadka - tole si se pa pametno odločila, da si večer preživela z dragim in se sproščala. Ljubljanske potnice ste zamudile, kako se je naša šoferka veselila in raznežila ob nakupu prvih oblačilc za mali zakladek, ki prihaja... Je bla tko luštna! (no, sej to si itak...)

Majček - upam da te danes pohištvo res prijetno preseneti in bo dostavljeno. Potem pa boš uživala.... No, saj se ti morajo malo odkupit, ko so pa zaribali celo stvar...

Jaz sem danes že prikrojila posteljnino, naredila prevleke za povštrčke, ki sem jih nabavila, zdej pa se moram počasi spokat v MŠ. Si je lubi vzel čas in gre z mano, ker je zadnjič prešprical. Upam samo, da ne bo predolgo trajalo, ker mi je res škoda, da se ne bi še malo nastavljala sončku...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 482
21.2.2008 12:43:07   
tasyo
No, po ogledu fotk iz včerajšnjega izleta mi je kar jasno, zakaj so se pogledi ustavljali na nas user posted image  Sem zvečer pravila mami, kako so nas preštevali, pa se je skoraj polulala od smeha, tast pa je reku, da nas on že ne bi peljal, ker bi ga bilo strah, da katera v tako visoki nosečnosti ne rodi tam gor...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 483
21.2.2008 12:46:01   
tasyo
Aja, še tole - pol pa res gremuser posted image ...
Strinjam se s Ketrin, da je najboljši vlažilec zraka večkrat dnevno zračenje stanovanja. Midva tudi bistveno bolje spiva, odkar se spalnica lufta celo dopoldne, pa radiator je zaprt. Do večera se itak spalnica prijetno ogreje iz drugih prostorov, tako da ni panike... Jaz vlažilca ne bom kupovala.

Evo, lepo popoldne vam želim in letim v MŠ!!!!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 484
21.2.2008 12:47:02   
lepa posadka
JABOLKO...sem dobila odgovor od Mladinske knjige - trenutno nimajo nobenih več knjigic Moja prva leta...računat na ponatis v kratkem, je nekaj takega, kot računat na sedmico pri lotu.

A imaš ti kakšno back up variatno? Jaz sem samo enkrat mimogrede videla tisto knjigico, k jo je Jelka Reichman ilustrirala... Jo moram še prelistat...

Fejst bodi.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 485
21.2.2008 12:49:32   
lepa posadka
Vlažilec zraka - midva ga pa imava... in je vlaga izboljšana (do cca 60%). Porabi se dobrih 6l vode na dan. Je pa tudi čistilec zraka hkrati tale naš aparat...kaj pa vem, meni se zdi, da čutim, da je bolje...je pa res, da brez zračenja tudi ne gre. Samo v teh dneh tudi zunaj ni hude vlage...gre bolj za prepodit bacile in prit do svežega zraka. Vlažilec imava tudi zaradi parketa...in se pozna. Je pa res, da imamo veliko kvadraturo.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 486
21.2.2008 12:50:28   
lepa posadka
EKIPA iz IKEE - če bo katera hotla originale fotk za razvit...pa javite.

Neposredna povezava do sporočila: 487
21.2.2008 13:00:13   
andrejka2
Da se končno javim še jaz. PDP imam 27.4., rodila bom v LJuser posted image .

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 488
21.2.2008 13:06:04   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka:

PDP 01.04.

- Lepa posadka:

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (25let):

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let):

PDP 05.04.

- tejč29 (29let):

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let):

PDP 06.04.

- aisha (23let):

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let):

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let):

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let):

- big mamma (33let):

PDP 10.04.

- simvir (27let):

- tosja:

- sončnica14:

- Barb77 (30let):

- petty82:

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let):

- nana09 (29let):

PDP 12.04.

- Katja271 (28let):

- tana13:

- nisika:

- barby78:

PDP 13.04.

- kekec in mojca:

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let):

- calena:

- Ketrin (28let):

- u04111976:

- 5erca04:

- Jelcy:

- sasy20 (27let):

- NiLe (35let):

- resnično srečna (35let):

PDP 15.04.

- Tejcha (24let):

- Skabi:

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28:

- JABOLKO3:

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let):

- mišeka:

- darja33:

- Roberta69:

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let):

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let):

- aprilska34:

PDP 20.04.

- matejchykam (21let):

- tasyo (29let):

- gregica74 (33let):

- najč:

- čebelica27 (27let):

- Kaa (29let):

PDP 21.04.

- malamalinica (33let):

- shoo (32let):

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let):

- maxi133 (24let):

- Katka28:

- Jo@n (32let):

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika:

- scorpiogirll (27let):

- minicca (29let):

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let):

- sinskaT (26let):

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let):

- trnuljčica (30let):

- Sirenetta:

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let):

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let):

- andrejka2:

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24:

- pikica030407:

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
94 SREČNIH

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 3
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 9
15.04. --- 2
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 6
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 3
28.04. --- 1
29.04. --- 2
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(9)

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V PORODNIŠNICAH

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 489
21.2.2008 13:09:34   
NaTaŠa*
Punce slike iz IKE so super pa še prav dobr zgledate sploh pa 5user posted image na kupu.

dobrodošla nova aprilčica andrejka2

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 490
21.2.2008 13:15:32   
Roberta69
user posted image user posted image user posted image bravo punce, zdaj ste mi pa dan še bolj sončen naredile! Upam, da ste si privoščile kakšno orng kavico, da me fino oberete user posted image . NiLe, hvala, ker si založila, bova to čim prej zrihtale.... Lepa posadka, za mizico se sploh nič ne mudi in če bo mož glih v Lj. jo z veseljem tu prevzamem, drugače pa tudi moja kolegica dela v lekarni v NM (v centru, baje, da je samo 1 user posted image in bi mi jo lahko tudi ona dostavila), oz. je user posted image v bolj takem "voznem" poslu, da gre vedno kdo tudi na tisti konec Slo., v glavnem, kakor ti je lažje... Pa jaz bi tudi slikice rada videla.

Jo@n, v Gradiščico (ampak zraven Gorice, ne vem, če Soče user posted image ) grem v bistvu zamenjat strehico vozeka (edina razlika med modeloma 07 in 08) in po dežno prevleko, ki je zaradi te pomote ni bilo v škatli (nekaj komplicirajo, da mi dežno prevleko lahko pošljejo, strehico moram pa prit osebno zamenjat user posted image , v trgovini mi dajo za ene 30 EUR robe, tko da vsaj ne bom tok jezna). A potem ti jo vzamem, če bo recimo koliko stala? Podstavek pa ni nujna zadeva, samo kolikor sem razbrala z neta, je vožnja tako bolj varna user posted image .

Sej prevleko misliš tole user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 491
21.2.2008 13:22:03   
Jo@n
Roberta69, mogoče sem kraje mal pomešala, saj veš ementaler...

Ja, če bo dežna prevleka za športni del high treka in bo manj kot 40 EUR, te prosim če jo kar vzameš.

Pa se potem mejlava, kdaj se v MŠ srečava da narediva primopredajo.

Tako, midva z user posted image  v bušiju sva pojedla kosilo (segedin in krompir v kosih), polnozrnat rižev narastek s slivami bo pa za večerjo. Kaj čem, tudi z diabetesom se ne morem izogniti priboljškom, samo sedaj so bolj zdrave sestavine noter...

Zdaj pa zvizz v MŠ na anesteziologa...

Lepo se imejte in užuvajte na sončku!

Lp Joan

Neposredna povezava do sporočila: 492
21.2.2008 13:43:55   
trnuljčica
Andrejkapozdravljena, ti se nam samo pridruži pri klepetu. Ne grizejo/mo. Sama sem se tudi bolj pozno pridružila in vem kaj govorimuser posted image . Včasih je prav fajn kaj napisat neznancu. 

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 493
21.2.2008 13:44:16   
simvir
Živjo!

Upam, da ste si vse privoščile vsaj malo sončka, ker zunaj je res prelepo.

Midva s tamalim sva že nazaj z najinega izleta po Lj, zapeljala sva se še do Tosame, tako da zdaj pa mislim, da res nič več ne rabim. Sem nakupila kar nekaj paketov vložkov, vate, vatirance... in na koncu iz prodajalne odnesla ogromno škatlo stvari.
Sinska mislim da si ti spraševala glede cene tetra plenic: 10kom je 14€. Če slučajno katero še zanimajo kakšne cene (seveda za tiste stvari ki sem jih nakupila), lahko sporočim.

Vidim da je odprava IKEA uspela. Sem vesela za vas, da ste se imele super, ter ste nabavile stvari, ki ste jih potrebovale.
Lepa posadka jaz bi tudi geslo, prosimuser posted image . Da si vas ogledam v akcijiuser posted image .

Kekec in mojca ti pa preženi slabe misli, boš videla da se bo takrat vse uredilo tako kot se mora. Brezveze, da se sedaj še mesec in pol ubadaš s tem.
Ko sem jaz prvič rodila je prišlo do tega, da mož ni mogel po mene v porodnišnico, je pa moja mami prišla po naju z user posted image . In verjetno sem bila na koncu manj živčna kot pa če bi prišel on (saj veš: oblačenje user posted image , vsi papirji za zrihtat...).

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 494
21.2.2008 14:01:06   
sinskaT
Hej bejbike, samo na hitro, ker grem poslušat anestezologa v MŠ (Joan se vidmo - pa glede dežne prevleke - sem dobila od sestre univerzalno in paše gor kot ulita, imajo jih pa pomoje v kkšnem BC, Pikapolonici...no sam tko, kot možnost, ker so ponavadi te univerzalne zadevščine precej ceneje)..
lepo, da ste tako uživale v Ikei, js bi tudi slikice videla prosim user posted image .

Simvir - hvala, da si pogledala za pleničke.

KOmaj sem vas prebrala pa že šibam, čaw!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 495
21.2.2008 14:21:42   
sasy20
Dan!

Se samo na hitro malo oglasim....me matra tale luna user posted image  me skos nekaj špika in ne počutim se ravno dobro tako da ležim in počivam in komaj čakam da je konec vpliva lune.
Vidim da ste se imele super včeraj user posted image  prav je tako da uživate. Pa danes na sončku tudi uživajte, jaz sem bila malo na balkonu da sem se nadihala svežega zraka in je prav pasalo...mmm...že diši po pomladi.
Aja jaz bi tudi slikice vidla če lahko user posted image

Tako punce grem počivat pa se slišmo. Papa

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 496
21.2.2008 15:57:06   
Roberta69
SinskaT, si nekaj za vitaminske dodatke spraševala... V zadnjem trimesečju se priporoča predvsem povečan vnos omega-3 maščobnih kislin, ker naj bi skrbele za hrano user posted image možganov, in sicer naj bi se to kasneje poznalo na njegovem inteligenčnem kvocientu. So naredili kar nekaj raziskav... Zdaj pa kolikor verjameš - je pa res, da so omega-3 maščobne kisline zelo dobre tudi zate in je njihov vnos v obliki "tablet" morda še bolj neoporečen kot iz rib. Mene je losos kar minil, ko sem prebirala in videla slikice o njihovem gojenju - bljak na kvadrat. Gojijo jih tako, da nimajo niti cm prostora za premikanje, jim dodajajo razna zdravila, da ne pride do okužbe itd. in potem si lahko predstavljaš, da z zdravo prehrano nimajo veliko skupnega, nekaj čisto drugega je pa divji losos, ki ga pa skoraj ni za dobit, če pa že, je pa svinjsko drag. Jaz jem omega-3 od Fidimeda (z večino njihovih izdelkov sem zelo zadovoljna) in alge Algea (so čist naravne, samo stisnjene v tabletko), drugo pa vse iz narave. Za ta Ekolostrum sem pa šele pred kratkim izvedela in meni se ne zdi slaba stvar, samo kdaj drugič, ker imam že tko čist mem feeling, ko moram tok enih tablet v usta zbasat (2 omega (manj kot priporočeno) in 9 alg).

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 497
21.2.2008 16:47:26   
ajtak
Naj vam sporočim veselo novico...
Katka28 je rodila!!Anže 1500g in Jakob 1370g user posted image otročička sta živahna in ne potrebujeta kisika user posted image .ati in mami pa presrečna!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 498
21.2.2008 16:53:29   
trnuljčica
Bravo Katkauser posted image user posted image user posted image
Čestitam !

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 499
21.2.2008 16:56:25   
resnično srečna
ekole babnice...še mene...

sem zaradi odprave IKEA včeraj manjkala v službi...pa me ej danes čakala že živa štala...ampak se bodo počasi že navadili...he he...jaz se bom pa tud nehala sekirat...

včerajšnji izlet je bil nekaj fantastičnega...in prav paše kak takle babji dan...ko se načvekaš do sitega...pa smeha je bilo tudi...in ne boste verjele...se ušeta en sodelavec s terena danes in reče: Ej nosečnica a včeraj si bila pa z družbo v Ikei?...in jaz ga samo debelo buljim...ma ja...svet je majhen...tam sem srečalo eno poslovno partnerko...in ta je danes že vse povedala naprej he he....

nakupile smo boga in pol....hvala bogu za kombi in še čudno, da danes sije sonce...res vsem sokompanjonkam od včeraj hvala za lep dan...in tko kot je rekla ketrin...ludo i nezaboravno....sploh na koncu, ko smo vso robo prepakirale iz enega avta v drugega in na koncu nismo več našle ključa...veste kaj sem premišljevala...stalno so nas hecale ene ključavnice včeraj...še dobro da so naši dojenčki tako varno zaklenjeni v naših bauhijih...

Odločba iz CSDU je k meni prišla rekordno...v petek sem oddala, včeraj so jo že dobili v službo in jaz priporočeno na dom...neverjetno he he...samo žal je pri meni na pošti in jo bom verjetno odšla iskat ju3...pa da vidimo bogatijo (revščino) s katero bomo morali shajati naslednje leto...

Cunjice se pri meni kar kopičijo...groza...in tudi včeraj sem spet nabirala...boga naša pupa...upam, da se ne bo rodila preveč velika in ji bo vse tole premajhno...

Deska za previjalno je tudi že narejena in me samo čaka, da jo poberem...ker začetek meseca začnem obiskovati MŠ upam, da mi +aprila ne bo preveč dolgčas...grrr...oz. da bo naša pupa vsaj na rok in ne bo zamujala, ker immo v planu za 1. maja že osvojiti malo obalo...(sem pa optimistka)...

Vijolica kar popravi mi PDP kot je rekla Ketrin...sicer smo si pa itaq rezervirale 3 posteljno sobo v Lj porodnišnici od 04.04...tako da ni panike he he....samo potem nas bodo po mojem zaradi prevelikega žlobudranja kazensko premestili, če res po kakem čudežu pristanemo skupaj...pa moj naslednji GP je 13.03.

Naslednje srečanje khmmm...jaz 08.03. zaradi izrednih razmer ne morem...01.03. bi pa po mojem šlo...no če se bomo že menile...do takrat je samo še dobrih 8 dni...

ekola...dovolj sem načvekala...uživajte...pa se beremo ju3...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?