tasyo
|
Dobro jutro! Naj vas prebudim v sončen dan s ... V materinski je bilo tudi včeraj zanimivo, tako da je čas kar zbežal, pa še telovadbo smo imele, predvsem da se seznanimo z vajami, ki jih lahko začnemo delati takoj po porodu, že v porodnišnici. Še naslednji teden, potem pa sva gotova in čakamo samo še na april... Danes sem spala presenetljivo dobro - do treh, potem pa nič več. Sem bila cela obložena s povštri, tako da sem se komaj obrnila! Če bi kdo pogledal najino posteljo, zgleda kot kakšna iz 1001 noči- povsod okrasne blazine + blazina za dojenje, jaz čez tričetrt prostora... Še dobro, da se mož nič ne pritužuje. Se je že tako navadila, da se niti ne zbudi več, ko začnem nogo obešat na njega. Ko enkrat več ne bo trebuha, po moje sploh ne bova vedela več, zakaj imava tako veliko posteljo... - no, tole je bolj za hec, ker tudi sicer rada spim komot. Minicca, lepo, da tako pridno zbiraš stvari za prihajajočega člana. Sandrin, ne se hecat!!!!! Dej lepo pridno počivaj doma - saj sama veš, da se tvojemu sončku nekaj mudi... Če sama ne boš poskrbela zase, ne bo nihče drug, verjami! V službi bo pa vse narejeno tudi brez tebe. Mogoče malo kasneje in ne tako dobro, ampak kot ti je ena že napisala - ko te ni, kaj kmalu pozabijo, da si bil priden in požrtvovalen. Zato ni vredno, da s tem ogrožaš pikolinota!!! (A sem te dost kregala, da bo zaleglo???) Punce, zdej pa tudi mene že resno skrbi za Tosjo. A res ni nobene, ki bi jo poznala in nekak stopila v kontakt z njo? Upam, da je vse ok... Tejcha, saj ima mala še nekaj časa, da se obrne. Vaje pa sigurno ne bodo škodile, tako da jih kar delaj. Pa upam, da bo zaleglo. Sicer se pa pogovarjaj z njo in ji povej, da bo za obe lažje, če se postavi na glavico... Tako, zdaj šibam zajtrkovat, potem grem v nabavo za en rojstni dan, potem pa z možem na primorsko, da izkoristim lep dan. Jutri moram pa še travico sejat pri novi hiški, nedelja bo pa za lenarjenje... Aja, Ketrin - a posteljica že stoji? Pozdravček!
|