minicca
|
Živjo, punce! Joj, tok bi imela vsaki za napisat, pa sem nekaj čudna danes . Predvsem čestitke Kristi in Caleni in držim pesti za Jo@n, za bi se vse dobro izteklo. Očitno je bila za vse ena smotana noč, tako da ne bi jamrala. Ob pol šestih zjutraj sem se pa najedla kosmičev in se je dalo malo pospat. Dopoldan me je presenetila ena gospa, ki jo kličemo kar mama, ki se je pripeljala na obisk iz Nemčije in mi polepšala še zadnje dni. Gostila nas je dva para, ki smo tudi najboljši kolegi, ko smo bili v Nemčiji na pevski turneji in od takrat se redno obiskujemo. Glede na to, da nimam več starih staršev, jo imam kar za staro mamo. Prav ena pozitivka-ima pa 70 let in se sama pripelje iz Frankfurta... SpeliG, vesela sem zate in za res lepo porodno izkušnjo, take spodbude rabimo . Tanja555, te čisto razumem, da si jezna na patronažno zaradi popka. Ti kar malo z alkoholčkom in palčko razkuži, pa se bo lepo celilo. Drugače sem pa vesela, da pridobivate na teži. SinskaT, pridna si in res bodi vesela, da te nič ne matra. Jaz imam še polno idej, kaj bi še lahko naredila, pa nimam volje. simvir in big mamma-držta se! Roberta, zanimivo, kakšne navade imajo na Tajskem. Poročaj, katera zelišča uporabljajo. bela vrtnica, po moje se res začenja luščiti čep. Na tvojem mestu bi počakala popadke na 5 minut, razen seveda če odteče voda ali močneje krvaviš, potem pa nizki štart proti P. Moja izkušnja-čep se mi je odlušil v torek zjutraj, so me poslali domov, rodila sem v sredo ob 12:30.... sky77, krasna otročka imaš. zokica, tudi tebi en pozdravček-tudi mi moramo spati v bolj mrzli sobi, drugače ni nič s spancem. Tele bolečine, ki jih omenjaš-lahko, da se ti otroček začenja postavljati bolj v medenico in te potem štoka v križ. Popadki so bolj boleče zategovanje, ki se ponavlja in postaja močnejše in daljše. Enim se pa baje širi iz križa čez celo maternico. Različno dojemamo in opisujemo popadke. simona, same si res ne moremo prečekirat MV, bolj zato, ker se zaradi trebuha ne bi dosegle. Obstaja pa metoda kontracepcije, ko si ženske lahko pretipamo MV, ki se med ciklusom spreminja. Sedaj pa samodiagnosticiranje ne pride v poštev. Sigurno sem kakšno pozabila, ampak moram it ležat, ker so popadki že zoprni, mož gre pa na en pogreb popoldan in sem sama s sinom, tako da moram porod še malo zadržat.... se beremo, držte se
|