|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
16.4.2008 9:59:17   
malamalinca
aja, še tole,
A MI LAHKO KATERA PROSIM RAZLOŽI, za kaj gre pri tej slavni menjavi hormonov???
Sem že enkrat spraševala matejckom, pa me punca ignorirauser posted image user posted image user posted image

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
16.4.2008 10:18:28   
lepa posadka
Dobro jutro vsem!

Najprej čestitke Caleni za junaka TOsjo.
Pa JOan - dobro orpavi danes.

Druge nosečke, ki se pa tako aktivno soočate z zadnjimi dnevi...super ste :-))))

Fajn bodite...se javim še kasneje.

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
16.4.2008 10:23:45   
barby78
Ojla punce!

Kot kaže,se nobena od aprilčic ne bo preselila med majčice.vsaj zaenkrat je kar pestro na naši strani user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa čestitke:

Scorpio- user posted image user posted image user posted image  za Nala
Srečka-user posted image user posted image user posted image  za Izo
Krista-user posted image user posted image user posted image  za Nadjo
Calena-user posted image user posted image user posted image  za Tosjo

iskrene čestitke in obilo cartanja vam želim !!!!!!

Naša Pikica pa še kar čaka in čaka in upa ,da bo kmalu v naročju držala svojo pikico.pravi,da je že vsega naveličana.ji čist verjamem user posted image

Malamalinca,žal ti pri tem vprašanju ne morem pomagat,ker tud sama nimam pojma za kaj se gre user posted image

Mi se imamo fajn.Lia je pridna,edino zvija jo rado ob večerih.sedaj smo prešaltali iz Aptamila,na Milumil in upamo,da bo kaj bolje.jutri pride patronažna in upam,da se bomo kopali.

lepo se imejte
se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
16.4.2008 10:38:40   
SpeliG
Vidim, da se res veliko dogaja na tem forumu, prihajajo mali aprilčki!!

Čestitke Resnično srečni za Izo!!user posted image

Čestitke Kristi za Nadjo!user posted image

Čestitke Caleni za  Tosjo!user posted image

Čestitke Sky77 za Brino!user posted image

Sky, ti si torej rodila v soboto, takrat je bilo v lj. porodnišnici noro. Jaz sem rodila v petek in tisto soboto že cartala, ampak nisi sploh mogel osebja priklicat, ker so bili vsi polno zasedeni, saj je bilo v nekem trenutku v porodnih sobah 13 porodnic! So se sestre hecale, kaj za vraga smo počeli lani julija, da se nismo malo bolje razporedili. In res so tlačili ful žensk v eno sobo, ker niso imeli druge izbire. Pri nas smo bile hvalabogu vglavnem samo tri, občasno je kakšna četrta malo poležala, pa so ji našli kje drugje mesto.

Sicer pa lahko samo pohvalim osebje, zelo so bili prijazni, dobil si lahko vse kar si rabil, čeprav je bila gužva so ostali dobrovoljni. Tako da mi nikakor ni žal, da sem šla v LJ, namesto v KR kar je bil moj prvotni namen.

Z našo Martino sva se takoj poštekale, te prvi dnevi so ful luštni, čeprav zame fizično še boleči, ampak to sploh ni omembe vredno. Danes mi je sicer malo hudo, ker je lepo sončno zunaj, midve pa ne smeva ven, ampak sej lepi dnevi šele prihajajo.

Naj vam čakanje na dojenčka čim prej mine, veselite se poroda, ker je res neponovljiva izkušnja.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
16.4.2008 10:47:14   
matejchykam
Ojj!
Malamalinca, oprosti, sem polno zasedena s kuhanjem te dni, ker mamo delavce...
V glavnem v nosečnosti sta hormona estrogen in progesteron zaslužna za to, da nekako obdržita oz. vzdržujeta nosečnost. Pa še relaksin rahlčja vezi. Pred porodom pa nivo teh dveh hormonov upade in prideta na vrsto oksitocin in prolaktin. Tko da če se ti v ciklusu hormoni menjajo pa maš zato glavobol, pol je to pred porodom še tok bolj očitno. Tko kt pr men, v soboto me je bolela glava za p..., še nikol ni blo tok hudo.

Pa oprosti k mal zamujam...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
16.4.2008 11:08:46   
Roberta69
user posted image Calena, čestitke! user posted image

Tak lep sonček zunaj, jaz sem pa kar nekaj nejevoljna user posted image .

Nasveti s Tajske: zadnjič sem na masaži Tajko spraševala, kako kaj pristopajo k porodu in pri njih je malce drugače... Kot prvo nosečnico razvajajo v nulo, predvsem je pa to na vrsti po porodu, ko ima tri mesece "mrtvo posteljo" - ne sme nikamor - si predstavljate!?!; oz. naj bi ženska počivala toliko časa, kot je nosila. Drugače se neupoštevanje tega manifestira nekje po 40, ko nastopijo težave s križem, hrbtenico, itd., oni pač tako mislijo. Zanjo in za otroka ponavadi skrbi tašča (pere, lika, pomiva, kuha, previja, umiva...).  Proti krčem pa otroku že ob rojstvu na zapestje nadenejo zapestnico z všitimi zelišči in baje krčev zaradi tega sploh "ne poznajo". Če pa ni mleka, obstaja nek prašek, ki že po dveh dneh iz dojk naredi prave mlekarne. Sicer mi zaenkrat ni znala povedat, katera zelišča se uporablja, me bo pa v bližnji prihodnosti o tem obvestila in posredujem naprej. Z zapestnico mislim jaz ziher poskusit, ker če to cela Tajska prakticira... in če so notri itak samo zelišča, mislim, da škodovati ne more.

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
16.4.2008 11:33:41   
sasy20
Ojla nosečke in nmamice!

Mi smo super, v petek pride partonažna da ga stehta...me prav zanima koliko smo pridobili teže. Meni se zdi da je že kar težek posebej ko se dojiva v sede ko ga moram držati se čuti da se je zredil. Kopli se še nismo user posted image  čeprav je popi že čisto zaceljen, tko da moram v petek vprašat kdaj...upam da sej pred prvim pregledom.

ČESTITKE novo pečenim mamicam
- Srečka za IZO
- Scorpio za NALA
- Krista 28 za NADJO
- Celene za TOSJA
user posted image user posted image user posted image user posted image
Jo@n upam da je že vse za tabo in da že cartaš.

Speli G in Sky 77 sedaj pa uživajte doma in se lepo cartajte. Naj vam vsak trenutek posebej prinese srečo.

Lepo se imejte pa se še kaj pišemo.

Pa srečno vsem.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
16.4.2008 11:44:35   
zokica
pozdravljene user posted image  in mamiceuser posted image
pri nas spet sonce  in veter, seveda, ravno sem obesila belo perilo, zdaj pa še grem jaz malo uredit cvetlično gredico, sem iz bakkerja dobila čebulice in jih bom zdaj posadila, ko še lahkouser posted image
včeraj popoldan sva z mojim srčkom malo poležavala na kavču, sem šla na wc in ko sem prišla nazaj me je v spodnjem delu trebuha in v križu zgrabila taka močna bolečina in kar enih 20 minut sploh ni popustila, zvečer se je še enkrat zgodilo isto, ampak to verjetno niso bili popadki, kajne? če bi bili, bi bolečine imela na določen čas ne pa tako dolgo skupajuser posted image
jaz takaltak nimam pojma, bomo vidli v petek, kaj bo rekla G.
moj me je že vprašal, če bom popadke sploh prepoznala, pa sem rekla, da ne vem, najrajši bi bla, da bi mi voda odtekla, tako bom vsaj ziher da se je začelouser posted image user posted image
bomo vidliuser posted image
grem zdaj, potem pa še me čaka kuhanje kosila

user posted image  vsem novim mamicam

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
16.4.2008 11:51:59   
sky77
Ojla

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM

No mi2 sva imeli pa patronažno na obisku. Ker se poznava že od prej, sva hitro zrihtale vse skupaj. Ji je samo popek pregledala, pa še ta ji je ostal v rokah. Zdaj moramo samo pridno čistit pa se bomo lahko kmalu kopali. user posted image

Je pa Rok vedno bolj navdušen nad Brino. Jo boža in ljubčka. Včeraj jo je objemal moja-moja. Sta tako luštna skupaj. Edino moramo ful pazit, ker zna bit Rok kar precej močan.

SpeliG jaz pa v soboto sploh nisem imela filinga da bi bila gužva. Na sprejemu samo dve pred mano, porodno sem lahko izbirala. Pa tudi iz porodne sem šla lepo po treh urah v sobo in to dvoposteljno. Sem pa pozneje izvedela da je bilo res noro. Da jih je bilo po 6 v 4-posteljni sobi. No jaz oz. mi2 sva imeli res srečo glede tega.

Sem pa v album dodala slikice naše Brine. Fotke lahko vidite tukaj: http://rok-su.moj-album.com/

Lep dan še naprej

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
16.4.2008 12:08:05   
bela vrtnica
Halo!

Vidim, da ste kar aktivne in se zaposlite tako da čas čim hitreje mine. To noč spet nisem dobro spala. Sploh ne najdem pravilnega položaja pa še nekaj me je pikalo celo noč. Zjutraj po zajtrku pa sem na hlačkah opazila sluzast izcedek in nekoliko krvi. Kaj mislite ali je to čep? Sem šla takoj brat v revije in piše, da se v tem primeru lahko porod začne takoj ali pa šele čez en teden. Ali se moraš v tem primeru oglasiti v P ali čakaj na popadkte? Upam, da bo se bo kmalu začelo in da bo vse ok.

Jo@n dobro opravi danes in čim prej okrevaj.

Vse, ki čakamo pa moramo še malo potrpeti pa bo. Tudi jaz se zaposlim maksimalno tako da mi čas hitreje mine. In pravijo, da če več migaš hitreje bo minil porod. Če to drži, potem bo pri meni kombinacija akupunkture, malininega čaja, miganja in mojih bokov zagotovo pripomogla k čim krajšem porodu user posted image

Uživajte!

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
16.4.2008 12:16:28   
NiLe
Helouuu ...

držim pesti za Jo@n in še kakšno, če je slučajno zavila v P user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanja555; a vi imate pa že prvi zobek??? Je pa pohitela vaša punca user posted image Imamo pa podoben "probem" večernega rituala ... no naša se je odločila, da bo budna med 23. in 1. uro zjutraj in jo moj dragi malo nosi in potem zaspi.

Sky; super porodna izkušnja je za tabo user posted image ... upam, da se kaj srečeva na sprehodu po Črnučah - mi smo danes dobili dovoljenje, da gremo lahko ven, ampak se vreme nekaj kisa user posted image . Tudi nas je danes obiskala patronažna (najbrž je ista - Mateja??) in se bomo po vsej verjetnosti drug teden že kopali.
Aja, sem pofirbcala v album, pa je prazen user posted image

Katka28; user posted image user posted image user posted image za tvoja sončka, ki tako pridno pridobivata na teži. Le tako naprej! Danes smo tudi mi tehtali našo princesko in je v 5 dneh kar smo prišli iz P pridobila na teži 130 gr.

Roberta; uf, tile na Tajskem imajo pa čist drug sistem okrevanja in pedenanja user posted image . No, da bi ravno tri mesece po porodu ležala se čist ne strinjam ... je pa res, da kljub temu, če se odlično počutiš, ni treba takoj v akcijo, ker te telo slej ko prej opozori. Preverjeno pri meni, ko sem se po drugem porodu dobro počutila in sem bila takoj aktivna, pa me je po mesecu dni kar ornk položilo. Sedaj se počutim še bolje, ker nisem bila nič šivana, ampak sem si rekla, da ne bom pretiravala ... sicer ne ležim, ampak se lepo počasi aktiviram user posted image user posted image

SImvir in Bigmamma; imam tak občutek, da bosta istočasno šli rodit, ker imata kar enake simptome user posted image user posted image user posted image Naj bo čim prej in srečno obema!!!

SinskaT; nikar se ne sekiraj, če si tako fit in nimaš tipičnih problemov zadnjih tednov ... bodi vesela! Ti lepo uredi domek in vse porihtaj, pol se bo pa tvoj user posted image odločil priti na svet user posted image

Tasyo; upam, da izveš kakšno spodbudno novico danes ... pa črne misli stran, prav???

Imejte seeee!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
16.4.2008 12:25:47   
Tanja555
Nile, z Neli sva pravkar prišle od zdravnika in je šlo za lažni alarm: baje ne gre za zobek, čeprav zdravnica ne ve kaj bi to lahko bilo. Bomo vse skupaj opazovali...
Drugače pa ji je patronažna sestra v petek na silo otrgala popek in zdaj se ji gnojiuser posted image . Ful sem jezna na patronažno sestrouser posted image . Vse je bilo tako hitro, da sploh nisem mogla reagiratuser posted image . Je zdravnica rekla, da bi ga morala pustit naj sam odpade, pa tudi če bi odpadel šele čez 3 tedne!!!!!!
Drugače, pa hvalabogu miška pridobiva na težiuser posted image .

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
16.4.2008 12:32:35   
sky77
NiLe naša patronažna je Marija. Je hodila že pri Roku, še prej je pa rihtala mojo staro mamo (injekcije pa to).

album bi pa zdaj moral delati. Prej mi je nekaj zaštekal.

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
16.4.2008 12:56:52   
JABOLKO3
Živjo!

Pravkar sem govorila s Kristo, pravi da jo šivi sicer precej bolijo, drugače je pa OK in gre jutri že na oddelek. Mala je pa bolj zaspanka in se še ne mara trudit za dojenje, bosta pač na oddelku nadoknadili. Vse vas lepo pozdravlja.

A katera kaj ve, kako se drži Srečka?

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
16.4.2008 13:02:50   
zokica
no, jaz sem čebulice posadila ter travo popipala, zdaj pa samo lahko čakam kdaj bodo čebulice začele gnatiuser posted image  perilo je že suho, tako da ga lahko poberem, potem pa kuhatuser posted image
zadnjič je ena napisala da ji je slabo ter bruha, jaz ko vstanem je ok, potem , ko pa se najem pa je gotovo, pa mi grata slabo, pa se za kakšne pol ure vležem na kavč in mine. je pa mi zelo vroče, imeti morava notri največ 19 stopinj, ker drugače kar teče z mene, dobro da se zakuri samo še večer, sicer pa imam cel dan odprta okna, da imam svež zrak ker se potem počutim, kot da bi bila na morju na najhujšem soncu. dobro da imamo malo vetra, da se zrak nonstop menjavauser posted image
grem zdaj dalje migat, ko pa pride srček domov pa počivatuser posted image

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
16.4.2008 13:38:18   
simvir
Zelenjava je posejanauser posted image , zdaj sem prišla pa malo prečekirat RR, potem pa še malo počitka. 

Vidim zokica, da tudi ti sadiš rožice. Bomo vse imele lepo, ko bomo letos več doma, kajneuser posted image .

Bela vrtnica lahko, da se ti je odluščil čep. Če krvavitev ni močna, ne rabiš nikamor hodit. Pač čakaš, da se bo kaj začelo, ampak saj si že napisala, lahko danes ali pa čez...dni.

Se pa tudi meni zdi, da sem imela ob včerajšnjem rjavem izcedku (ga imam kar vedno po pregledu) nekaj krvavih nitk zraven in tudi sumim da se mi je odluščil čep.

Sky kako je Brina luškanauser posted image , no saj ste vsi. Vidim pa, da ima Rok enak traktor kot naš Nejc, kakšna zabava, kajne.

Tanja prosim za geslo. Tisto z zobkom je bilo pa tudi meni malce čudno. A patronažna je pa popek kar odtrgalauser posted image , verjamem da si jezna nanjo.

Roberta zanimive metode s Tajske, če boš kaj več izvedela pa le napiši.

Vse mamice: res vas je lepo brati, ko opisujete vaše user posted image , komaj čakam da tudi jaz dobim svojega v roke.

< Sporočilo je popravil simvir -- 16.4.2008 13:40:56 >

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
16.4.2008 13:52:37   
Isabellabina
Ojla nosečkice in mamice

Pregled je za mano Ctg ---nekaj se kaže ampak še ni čisto razvito to tudi čutim tako da ponoči lahko rodimo joj iz zdravničinih ušes do mojga user posted image v trebuhu.Da bi se res le kaj začeloČe pa ne imam še v petek zadnjič pregled pri moji G potem pa me vabi Lj,ampak verjetno se to nebo zgodilo.Komaj čakam

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
16.4.2008 13:58:00   
minicca
Živjo, punce!
Joj, tok bi imela vsaki za napisat, pa sem nekaj čudna danesuser posted image . Predvsem čestitke Kristi in Caleni in držim pesti za Jo@n, za bi se vse dobro izteklo.
Očitno je bila za vse ena smotana noč, tako da ne bi jamrala. Ob pol šestih zjutraj sem se pa najedla kosmičev in se je dalo malo pospat. Dopoldan me je presenetila ena gospa, ki jo kličemo kar mama, ki se je pripeljala na obisk iz Nemčije in mi polepšala še zadnje dni. Gostila nas je dva para, ki smo tudi najboljši kolegi, ko smo bili v Nemčiji na pevski turneji in od takrat se redno obiskujemo. Glede na to, da nimam več starih staršev, jo imam kar za staro mamo. Prav ena pozitivka-ima pa 70 let in se sama pripelje iz Frankfurta...

SpeliG, vesela sem zate in za res lepo porodno izkušnjo, take spodbude rabimouser posted image .
Tanja555, te čisto razumem, da si jezna na patronažno zaradi popka. Ti kar malo z alkoholčkom in palčko razkuži, pa se bo lepo celilo. Drugače sem pa vesela, da pridobivate na teži.
SinskaT, pridna si in res bodi vesela, da te nič ne matra. Jaz imam še polno idej, kaj bi še lahko naredila, pa nimam volje.
simvir in big mamma-držta se!
Roberta, zanimivo, kakšne navade imajo na Tajskem. Poročaj, katera zelišča uporabljajo.
bela vrtnica, po moje se res začenja luščiti čep. Na tvojem mestu bi počakala popadke na 5 minut, razen seveda če odteče voda ali močneje krvaviš, potem pa nizki štart proti P. Moja izkušnja-čep se mi je odlušil v torek zjutraj, so me poslali domov, rodila sem v sredo ob 12:30....
sky77, krasna otročka imaš.
zokica, tudi tebi en pozdravček-tudi mi moramo spati v bolj mrzli sobi, drugače ni nič s spancem. Tele bolečine, ki jih omenjaš-lahko, da se ti otroček začenja postavljati bolj v medenico in te potem štoka v križ. Popadki so bolj boleče zategovanje, ki se ponavlja in postaja močnejše in daljše. Enim se pa baje širi iz križa čez celo maternico. Različno dojemamo in opisujemo popadke.
simona, same si res ne moremo prečekirat MV, bolj zato, ker se zaradi trebuha ne bi dosegle. Obstaja pa metoda kontracepcije, ko si ženske lahko pretipamo MV, ki se med ciklusom spreminja. Sedaj pa samodiagnosticiranje ne pride v poštev.
Sigurno sem kakšno pozabila, ampak moram it ležat, ker so popadki že zoprni, mož gre pa na en pogreb popoldan in sem sama s sinom, tako da moram porod še malo zadržat....
se beremo, držte se

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
16.4.2008 14:39:34   
JABOLKO3
Živjo!

Pa imamo novega aprilčka! Joan je dobila Jakoba, 3870g in 55 cm, oba sta dobro, leži pa na intenzivni zraven Kriste, tako da lahko punci vzpodbujata druga drugo, pa še družbo imata, pa pozdravljata vse ostale aprilčice.

Joan - čestitke in čimhitrejše okrevanje!

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
16.4.2008 15:01:59   
NaTaŠa*
Jo@n čestitke za Jakoba

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
16.4.2008 15:07:42   
kekec in mojca
Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke! user posted image

Imam pa tudi jaz lepo novico, Trnuljčica tudi že ziba. Danes ob 10.01 je rodila dečka, težkega 2860 g in velikega 48 cm. user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
16.4.2008 15:20:05   
NaTaŠa*
čestitke še tebi trnuljčica

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
16.4.2008 15:25:09   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: zokica

včeraj popoldan sva z mojim srčkom malo poležavala na kavču, sem šla na wc in ko sem prišla nazaj me je v spodnjem delu trebuha in v križu zgrabila taka močna bolečina in kar enih 20 minut sploh ni popustila, zvečer se je še enkrat zgodilo isto, ampak to verjetno niso bili popadki, kajne? če bi bili, bi bolečine imela na določen čas ne pa tako dolgo skupajuser posted image
j

Ko je mene takole zgrabilo sem sla k dezurnemu, ki je ugotovil odprtost 4 cm in sem morala v bolnisnico, pri naslednjem cez 14 dni v bolnisnici pa sem bila odprta ze 8 cm in hop rodit.

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
16.4.2008 15:28:10   
matejchykam
user posted image user posted image user posted image user posted image Jo@n in trnuljčica za user posted image user posted image !!!!!!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
16.4.2008 15:29:31   
sinskaT
Sem na brzak  gor skočila, ker me je tak firbec dajal ali je Joan že rodila - in vidm, da je! Prav tako Trnuljčica-obema čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image hitro okrevanje želim.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?