tasyo
|
Dobro jutro! Jo@n, Katja in Trnuljčica - čestitke za fantičke!!!! Big mamma, upam da se pri tebi čimprej začne in odsopihaš v porodnišnico, simvir, tebi želim enako... Zdaj sta pa res že na vrsti, madonca.... Moj včerajšnji pregled - ctg lep, vaginalno me ni pogledala, tako da nimam pojma, če se kej dogaja ali ne, mi je pa naredila UZ - mala naj bi bila težka okoli 3300g, lahko celo nekoliko več (jaz pa upam na napako v minus...); ima pa že manj plodovnice, kot bi si želeli, zato moram jutri na pregled v P, oz. takoj, ko bi se pojavile kakršnekoli spremembe - da postane manj živahna, npr. No, bomo videli, kaj bodo rekli jutri. Sicer pa vse po starem. Danes sem presenetljivo dobro spala, na wc ponoči ne rabim hodit (sem izgleda eno čudo med nosečkami), celo kolki so me nekoliko manj boleli... Včeraj je bil moj dragi z menoj na pregledu, pa sva pol šla še na izlet do Ljubljane, pofirbcat v Supernovo, glede na čudno vreme sem tudi jaz zavila v Okaidi in kupila tako luštno jopico za prehodno obdobje, potem sva si privoščila kosilo, na poti domov pa šla še malo majstre pokontrolirat k hiški in jih seveda ni bilo nikjer več. No, sej drugač pa se kar nekaj dela in premika, tako da ni panike. Pa če vam povem po pravici, sedaj se mi teden ali dva zamika pri selitvi ne zdita nič hudega. Sej nam tudi tu nič ne manjka. Sem bila pa ful vesela, ker je naša travica tako lepo na gosto prišla ven in imava že lepo zeleno... Je takoj lepše. Lepa posadka, jaz sem na severno stran - kjer mi sicer nobena roža ne raste tako, kot bi si želela, posadila kar okrasne koprive in hoste, ampak vsako drugačno, da je pisano kljub temu, da ne cvetijo. In rastejo kot nore. Samo ideja... Vsi pohvalijo. Samo jaz imam gredico in ne posode. Evo, toliko zaenkrat. Grem zajtrkovat, kasneje pa še malo prečekiram, kaj se dogaja. Pozdravček in držite se!
|