|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
15.4.2008 11:32:37   
Isabellabina
Juhuhu SREČKA sem tolk vesela zate pa za tvojga dragega ko si dala tako kalvarijo čez user posted image user posted image user posted image za dojenčico Izo.Sem še jaz trpela s tabo in komaj čakala ,da boš rodila ,ker so te pa tamle v P res namatrali!

Sinska T----ma tole o zmehčanem vratu je delno res za rodit it ,jaz sem že četrti teden 2 cm odprta pa MV čist zmehčan ,glavca pa tud spuščena že v medenični kanal ,da komaj hodim pa se nič ne premakne ,da bi šla rodit.No to sem jaz ,katera druga bi pa verjetno že cartala.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
15.4.2008 11:35:12   
Ketrin
Ja, mi smo bili zunaj že v nedeljo in včeraj.... včeraj celo 2x (dopoldan in popoldan). Tudi danes čakamo da neha deževati in če se razjasni spet pičimo s ferarijem na sprehod... user posted image

Včeraj je bila patronažna zadnjič pri nas na obisku in smo se kopali.... Veselje da je joj.... Čudovita izkušnja in komaj čakam večer da se spet malo namočimo....user posted image Je rekla patronažna da je za otroka najbolje, da je čimveč zunaj če je le možno naj se spakiramo in gremo kam na deželo (ven iz mesta) kar za cel dan in da je to super za otroka, mamico in tudi očita.... Tko da čakamo vreme potem pa gremooooo....na morje seveda! user posted image Kam drugam pa mene še vleče....user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak lepo počasi in po vrsti....

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
15.4.2008 11:46:54   
SpeliG
Živjo aprilčice!
Midve z Martino sva včeraj prišle iz porodnišnice in se sedaj že cartamo doma. Porod je bil pozabljen isti trenutek ko so mi jo položili v naročje, takoj je odprla očke in se radovedno pogledala v svet.

Hvala vsem za čestitke, tudi jaz bi čestitala vsem novopečenim mamicam, vidim da nas je zdaj že kar nekaj.

Vsem ki še čakate pa bi sporočila, da porod ni nikakršen bavbav, midva z možem sva se v porodni uspela celo mal smejat, ker je bil ravno med popadki komad od Trkaja, Dihaj z mano...

Martina se pridno doji, zdaj pa moram nehat ker me že kliče...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
15.4.2008 11:49:42   
NaTaŠa*
SpeliG lepo da ste doma in da se že cartkate. Želim pa vam čim več prespanih in pa mirnih noči.

Srečka- čestitke za Izo. Želim vam vse naj naj.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
15.4.2008 11:53:36   
JABOLKO3
Oooo, končno, Srečka in Iza - čestitke, bravo za vaju, pa vama je le uspelo, da sta se spoznali! Sedaj pa le uživajta skupaj!

Pa čestitke Scorpio za malega princa!

Sinska - te prav občudujem, da imaš sedaj toliko energije za urejanje novega doma. Mi smo se selili pred dobrim letom, sem bila v prav dobri formi, pa sem bila na koncu popolnoma uničena. Bravo, res. Boš pa potem toliko bolj uživala, kajne?

Big mamma in Simvir - zdaj je pa res že vprašanje par dni, kdaj se bo začelo, v nedogled pa tudi ne more trajati, no.

Jaz sem pa danes z grozo ugotovila, da bom morda morala čakati še do sredine naslednjega tedna in če me še doleti CR, bom v P do prvomajskih praznikov, pa še potem najbrž ne bom takoj sposobna skakati naokrog, tako da moram danes in jutri nabaviti in posaditi rože za na balkone in okna. Tako da grem sedaj v bližnje vrtnarske centre pogledat kaj imajo in čimveč nabavit. Popoldne pa akcija sajenja, sem moža že obvestila, kaj ga čaka.

Lepo se imejte!

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
15.4.2008 11:55:24   
Srčekgirll
Srečka ČESTITKE za princesko Izo user posted image
Scorpio ČESTITKE za princa Nala user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
15.4.2008 12:08:02   
Roberta69
user posted image Scorpio, iskrene čestitke - si nas (tiste, ki še nimamo PDP-ja) kar malce prehitela... user posted image

user posted image Srečka, super, da je hčerkica končno tu, čestitke! user posted image

Zdaj se pa res seznam že močno krči. Big mamma in Simivir, še dobro, da že imata otročke, ker potem čakanje čez PDP le ni taka muka, kot če čakaš šele na svoj prvi zaklad. Se bo pa vsekakor slej ali prej kaj zgodilo user posted image .
Jaz edino vsake toliko časa začutim, kot da mi bo lulanje ušlo user posted image , pa mi potem ni treba niti na stranišče, niti hlačke niso mokre user posted image .

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
15.4.2008 12:17:08   
tasyo
Srečka!!!!! Čestitkeuser posted image user posted image user posted image  Pa si jo končno dočakala, to vašo malo princesko... Zate sem pa prav posebno vesela.

No, pa da še malo pojamram - pol vas je še čist naspidiranih, pol vas je čez rok, jaz pa sem nekje vmes... Vem, da se nimam glih pravice preveč pritoževat, ker še ni noj pdp, ampak zdaj imam pa tegale že kar malo dost in bi šla rada čimprej rodit. Vse mi gre že na živce, najbolj pa sama sebi. Ko poskušam karkoli naredit, sem takoj utrujena, križ me boli... Moj lubi je sicer čist potrpežljiv, ampak ga tričetrt dneva ni doma, potem mu pa ni jasno, kako sem lahko tako utrujena, če nisem nič kaj takega počela - ja seveda, ko pa je navajen, da ves čas neki čaram. No, včeraj sem do konca uspela prebarvat vrtno garnituro, zdej pa res več ne vem, kaj naj bi še počela. In potem priden sem pogledat, kaj se dogaja, pa imam malo monologov, ker očitno nima nobena podobnih problemov. Skratka, če bi mene vprašali, je bil pretekli vikend zadnji čas, da grem v dva kosa, ker so me zdaj začeli izdajati hormoni. In ko naslednjič zazvoni telefon, ga bom kar ugasnila. Ker me samo sprašujejo, če sem še doma- ne, iz porodne se oglašam, mater! In ko je moj odgovor vedno isti, se pa noben ne bi več menu, vsem se začne mudit neki delat oz. nekam it. user posted image

No, zdej sem se malo skašljala, ampak ni veliko pomagalo. Vse, ki ste čez rok in tako mirne, vas pa občudujem, resnično. Evo, še seznam bom posodobila, potem pa se sploh ne vsedem več pred računalnik, ker postanem še bolj frustrirana.

Neposredna povezava do sporočila: 2658
15.4.2008 12:21:49   
tasyo
APRILČICE 2008  

PDP 03.04.
- majazmaja:

PDP 04.04. 
- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.
temistoklejka (30let):

PDP 07.04.
- jazabel (29let): KR

PDP 09.04.
- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.
- simvir (27let): LJ user posted image
- tosja: user posted image  
- Barb77 (30let): LJ user posted image  

PDP 11.04.
- malamaja (27let): LJ
- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.
- Katja271 (28let): NM user posted image

PDP 13.04.
- ppika:

PDP 14.04.
- calena: user posted image
- u04111976: CE user posted image
- Jelcy: user posted image    

PDP 15.04.
- Tejcha (24let): CE user posted image  

PDP 17.04.
- Krista28: user posted image
- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.  
- darja33: CE user posted image
- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.
- bela vrtnica (29let): CE
- Lubici (25let): LJ user posted image

PDP 20.04.
- matejchykam (21let): user posted image
- tasyo (29let): NM user posted image
- čebelica27 (27let): IZOLA

PDP 21.04.
- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.
- leni5 (28let): IZOLA user posted image
- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.
- malamalinica (34let):
LJ user posted image
- mavo: CE 

PDP 24.04.
- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.
- Srčekgirll (24let): PO user posted image
- sinskaT (26let): PO 
- aprill (23 let):  ŠEMPETER user posted image
- MARUŠKA28 (28let): user posted image
- trnuljčica (30let): MB user posted image
- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image
- simona pirc (23let): user posted image

PDP 26.04.
- KatyMM:
- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.
- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.
- malecka24: PO user posted image

PDP 29.04. 
- pikica030407 (25let): user posted image   

PRESREČNE MAMICE:

21.02.2008---->>>>

user posted image - Katka28 (22.4.2008): user posted image  user posted image  user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

28.02.2008---->>>>

user posted image  - zolika (24.4.2008): user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>> 

user posted image   - Maja24-2 (9.4.2008): user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

20.03.2008---->>>> 

user posted image - Modrookica (2.4.2008): user posted image  user posted image    Luka 3130g, 50 cm  

23.03.2008---->>>>   

user posted image  - Aprilska34 (19.4.2008): user posted image   user posted image   Eva 2470g, 47 cm  

24.03.2008---->>>> 

user posted image  - Vijolica_23 (4.4.2008): user posted image  user posted image  Nataša 3550g, 53 cm

user posted image   - Barby78 (12.4.2008): user posted image  user posted image   Lia 3050g, 46 cm 

user posted image   - Sasy20 (14.4.2008): user posted image    user posted image   NIk 3510g, 52 cm 

01.04.2008---->>>> 

user posted image   - lepa posadka (1.4.2008): user posted image   user posted image   Tomaž 3600g, 51 cm  

02.04.2008---->>>> 

user posted image    - Ketrin (14.4.2008): user posted image   user posted image    Kaja 3210g, 51 cm  

user posted image   - Tanja555 (5.4.2008): user posted image   user posted image     Neli 2660g, 46.5 cm  

user posted image    - tejč29 (5.4.2008): user posted image   user posted image      Matija 3565g, 57 cm  

06.04.2008---->>>> 

user posted image - Majček28 ( 8.4.2008): user posted image    user posted image     Brina 3300g, 51 cm  

user posted image - sončnica14: user posted image   user posted image     Jaka 4150g, 56 cm  

08.04.2008---->>>>  

user posted image  - NiLe (14.4.2008):  user posted image   user posted image    Tia 3050g, 50 cm   

09.04.2008---->>>>   

user posted image  - Kekec in mojca ( 13.4.2008): user posted image   user posted image     Tine 3300g, 51 cm   

10.04.2008---->>>>   

user posted image  - novopecena (14.4.2008):  user posted image   user posted image      Rene 3540g, 50 cm   

11.04.2008---->>>>   

user posted image - SpelliG (18.4.2008):   user posted image   user posted image    Martina 3650g, 53 cm     

user posted image - petty82 (10.4.2008):  user posted image   user posted image      Luka ? g, ? cm   

12.04.2008---->>>>   

user posted image - sky77 (14.4.2008):   user posted image    user posted image     Brina 3750g, 53 cm   

14.04.2008---->>>>    

user posted image - scorpiogirll (24.4.2008):  user posted image   user posted image      Nal 2900g, 50 cm     

15.04.2008---->>>>      

user posted image - resnično srečna (15.4.2008):   user posted image    user posted image      Iza 3150g, 53 cm   

user posted image : user posted image                     
                                                         10 : 13

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
15.4.2008 12:39:58   
sinskaT
Fak sm mela cel post spesnen pa me je vn vrglo grrrr...

Tako,d a samo kratka obnova:
Ketrin lepo da ste že tako mobilni, sedaj pa morček ni več tako daleč.

SpeliG - fino, da se že doma dojite, pa ful lepo ime ste izbrali user posted image .

Jabolko - mi je prav žal, da te takole prestavljajo ampak saj zdaj smo pa res že tle-tle...še malo, pa bo vse poplačano. In vidim, da si ti tudi še ful aktivna, če boš še rožice spedenala, bravo (potlej lahko še k men prideš user posted image user posted image user posted image user posted image men bo zmanjkal časa).

Srčekgirl - najin PDP se tudi bliža in bliža - kako te bom prepoznala, če bova slučajno skup v P? Js bom tista, ki bo v roza plašču, svetla čupa bolj na paž, pa upam, da bom do ušes nasmejana.

Roberta imava iste težave, prav zdele sem šla preverit, če ni kaj ušlo... user posted image user posted image user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
15.4.2008 13:09:01   
lepa posadka
Juhuhuhu Srečka je rodila!!! Koliko je šele sedaj srečna. Pa čestitke atiju in mali Izi :-)user posted image user posted image user posted image

SpeliG - je lepo brat, da ste doma in fajn. Le tako naprej.

Vse druge pa...ne bom vas naštevala, ker ste itak že vse blizu. Poskušajte se ne obremenjevat z datumi...pa uživajte v teh pomladnih dneh. Drugega itak ne morete, hehehe.

Ketrin...super, da že uživate zunaj. Je res lepo in bi bilo škoda bit not. Mi gremo tudi danes ven...menda ne bo dež iz LJ konca prišel na Dolenjsko...

Tasyo...privošči si kakšno knjigo...ali pa še zadnje urejanje albumov... naj ti ne bodo ti zadnji dnevi muka :-) Pa brez skrbi, ko boš v drugo, tretje itd pričakovala...te bodo tudi v zadnjih dneh zabavali že večji otroci, tako da brez skrbi, hihi. Joj, sem te full potolažila, kaj? Malo te hecam, ko itak vem, da ne boš pri miru.

Jaz pa lahko priznam, da je naš Tomažek upravičil svoj priimek in zadnje dneve res veliko prespi. Tudi noč je bila danes prav krasna. Sva se le 2x dojila. Če bo tako tudi naprej...juhuhu. Grem pa tudi sama sedaj počivat, ker zadnje dneve opažam, da se mi le pozna, da sem bila noseča :-)))) Ko sem hodila po garderobi, sem videla, da še vedno hodim kot račka...z nogami narazen in stopala navzven. Pa sem hotela zavzet spet manekensko hojo (ki je sicer še nikoli nisem obvladala, haha) in me je vse zabolelo. Jah, ni kaj...40t se je vse širilo (pa ne prvič), pa si bo treba vzet še malo časa, da se vse spet poravna :-)

Tako...pa sem še jaz malo zavzdihnila...pa grem v ležečki.

Srečno vsem :-)

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
15.4.2008 13:19:57   
Srčekgirll
sinskaT - ja najin dan D se približuje in bomo vidl, kdaj se bo naš user posted image spomnu vn pokukat. Najbolš da si izmenjave tel. št na zasebnem in si pol sam pošleve sms, kera je že rodila in v kateri sobi je (če ne bove slučajn cimreuser posted image ). Če si seveda za? Kr jst ne vem kako bom oblečena šla tjauser posted image . Drgač pa, komaj čakam spoznati mojega sončka. In kako si drgač, trebuh otrdeva kej, opadki,...? Men je začel vsake toliko otrdevat trebuh, se že prparvlja.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 15.4.2008 13:25:20 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
15.4.2008 13:37:03   
simvir
Hello!

Najprej čestitke
Srečki za Izouser posted image user posted image in Scorpio za Nalauser posted image user posted image .

Jaz sem s pregleda - še vedno domauser posted image . No saj če bi hotela, bi lahko ostala na oddelku v P, ampak sem se raje odločila da grem še domov (ker ko naj bi se zgodilo, bo verjetno zelo hitro, pa še malo dlje sem od P).
CTG nekaj riše, a nič konkretnega, odprta 3cm, vse pripravljeno, mali pa še kar noče ven.
Naredila mi je tudi UZ (sem malo pojambrala, da je imel prvi 3700g 4 dni pred rokom, glavo pa 37cm-posledično jaz vsa pošita), ampag naš drugi dečko ima ocenjeno težo 3500g, glavico pa 33cmuser posted image  - sem si kar malo oddahnila. Plodovnice dovolj, pretoki ok.
Lahko se zgodi kadarkoli, ampak to poslušam že mesec in pol, saj vem, da sedaj pa res ne manjka več veliko.

Drugače pa hvala vsem, ki podpirate nas, ki smo že čez rokuser posted image . Je pa res lažje čakati, ker imamo doma že otročke (vsaj zame).

Sinska pri meni je podobno kot pri Big mammi, vse pripravljeno in zmehčano že več kot mesec dni, odprta 2 cm do prejšnjega tedna, sedaj pa malo več. Tako, da tudi v mojem primeru to še nič ne pomeni.

Aja sem pa zjutraj v P srečala Kristo v lepi zeleni oblekiciuser posted image  in se je odpravljala na CR, ampak čez dve uri je pa spet hodila naokrog, ne vem zakaj. V glavnem srečno Krista.

Toliko za sedaj, me že hrbet boli.

Neposredna povezava do sporočila: 2663
15.4.2008 13:39:43   
simona pirc
Pdp imam 25. aprila, po UZ pa 19. aprila
A je kateri slabo? Jaz sem danes celo bruhala, kar nisem že neki mesecev. Čez celo nosečnost sem mogoče desetkrat, pa še to ponavadi zjutraj. Danes sem pa po kosilu, ki ga sem ga pojedla le na pol, ker me je začel malo zvijat, čez deset minut pa bruhanje. Včer sem ctg in je vse uredu.
Verjetno je zmanjkalo prostora za moj želodec a kako bi si to razlagala.
Trebuh mi utrdeva skozi dan, brca uredu, popadkov ni, bolečine v križu so neznosno.
Kaj to pomeni?
Hvala za odgovore! 

Neposredna povezava do sporočila: 2664
15.4.2008 13:56:11   
JABOLKO3
Simona - meni je tudi zadnje tedne vse bolj slabo. Prve štiri mesece nosečnosti sem veliko bruhala, potem je bilo OK do nekje 36. tedna, sedaj pa je vse slabše. Zjutraj bruham (oz. se mi obrača želodec, ker bruhat še nimam kaj) dokler česa ne pojem, potem mi je še nekaj časa slabo po hrani, včasih tudi izbruham, potem je bolje, pa spet bruhanje, če zavoham kaj ne preveč prijetnega ali če sem lačna... v tem stilu ves dan. Ko sem vprašala G glede tega, ker v prejšnjih dveh nosečnostih česa takega nisem doživljala, je rekla, da je normalno, ker plod pritiska na želodec in je ta bolj vzdražen. Tako da ne vem, upam, da ima prav.

(odgovor članu simona pirc)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
15.4.2008 13:57:05   
Isabellabina
Simona pirc--a ti si iz Domžal,kdaj pa si imela včeraj CTG in kje(zd Domžale?in katera G te ima čez)glede slabosti pa tudi jaz imam takšne izpade ,sicer ne bruham ampak mi je slabo.Kdaj pa imaš naslednji CTG?Včeraj sem srečala dve nosečki ,ki sta bili na CTG-ju.

Neposredna povezava do sporočila: 2666
15.4.2008 14:05:25   
minicca
Živjo, vsem-mamicam in souser posted image !
Najprej čestitke naši pesnici srečki za Izo in scorpigirl za Nala. Veliko zdravja želim mamicam in otročkoma.

Upam, da se otročki čimprej odločijo prikukat na svet pri tistih, ki ste že čez rok in pa pri tistih, ki se ne morete več prekladat.
Meni se bi zjutraj še dalo it v P, ko sem naspana, zvečer pa pobegnem v posteljo, da se popadki umirijo, ker se mi res ne da ponoči letat okrog. Včeraj sem imela CTG, "hribčki" so bili že kar luškani, ampak to še nič ne pomeni. Popadkov sem vesela, ker lahko malo potreniram dihanje, pa še upam, da pomagajo k odpiranju MV. Bomo videli, kaj bo v četrtek-mogoče me bo pogledal vaginalno, če kaj napredujemo...

Drugače pa malo prekladam po stanovanju(vmes skrbim za sina), danes sem šla še na banko urejat varčevanje za sina, kupila sem nov prt in tepih, pri mami pa pojedla veeeeliiiiko skledo solate. Z možem sva se odločila, da mi v začetnih dneh pomaga mami, ki je do 5.5. na dopustu, potem pa on koristi očetovski dopust, da bom čimdlje imela družbo in pomoč. Je včeraj user posted image  izjavil, kako dobro bi bilo, da bi imeluser posted image  mobitel in bi po sms-u poslal obvestilo, kdaj namerava ven..user posted image .
za vse mamice-sinetu so pri krčkih pomagale kapljice gas bimbi. Se jih da lepo dozirat 2-8 kapljic na dan. Je pa res, da je teh kapljic malo morje in da je treba malo sprobat. Pa za sedaj sem se odločila, da AD3 začnem dodajat po treh mesecih.
Tako, pri nas nič posebnega, sem pa v mislih z vsako...srečno!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2667
15.4.2008 14:36:17   
simona pirc
Za big mamma: Sem iz okolice Domžal. Moja izbrana g. dr. Strah. Z mano dela pa dr. Štolfa. Dr. Strah me sam tko mal pozdrav.
Mela sem ob petih pri obeh g. tko ponavad. K dr. Strah grem na ctg, pol grem pa k dr. Štolfi. Mal mam zmede, sam me ne moti.
Naslednji ponedeljek če bo vse po sreči...bom imela četrtič ctg ob peti uri. Ob pol peti je pa tud vedno isto punca, ki jo poznam samo iz čakalnice, čeprav se vedno hecava, ko se srečava notri pri sestri.
Kdo je pa tvoja g.?

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
15.4.2008 14:47:04   
Isabellabina
Simona---moja G je Dr.Megličeva ,no jaz sem bla včeraj na ctg-ju ob 10.30 tko da res nisi bla nobena user posted image izmed tistih dveh.Pa ti je Dr.štolfa všeč,meni je tako groba .Sem jo imela zadnje dneve pri najmlajšem sinu ,ker je šla moja G tudi že takrat na porodniško in moram rečt ,da ko me je takrat pregledovala vaginalno sem komaj na noge stopila.Obupno.
No če te včeraj nisem zasledila se pa srečamo z vozički enkrat ,ko bo toplo. 

Neposredna povezava do sporočila: 2669
15.4.2008 14:47:06   
matejchykam
Bravo, srečkauser posted image user posted image user posted image !!!! Čestitke za Izo pa velik crkljanja!

Neposredna povezava do sporočila: 2670
15.4.2008 14:48:27   
Krista28
Lep pozdrav vsem!

Ob 10.52 naju je s prihodom na svet razveselila mala Nadja. Težka 3.550g, dolga 52cm in obsegom glavice 35cm. Obe z mamico se počutita dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 2671
15.4.2008 14:52:52   
sinskaT
Oh Tasyo bogica, te čist razumem...mogoče kot predlog - jaz sem kar v naprej povedala, da me ni treba nč prej klicat predno ne dobijo sms, kako smo - in zaenkrat imam kar mir. Glede prekladanja in bolečin...meni (še) ni tako hudo kaj pa če bi si kar na izi vzela, pa kako knjigo prebrala, film pogledala...jaz gledam Prijatelje, po del-dva na dan in me ful sprostijo in zabavajo. Saj ni treba, da stalno nekaj delaš zaj si pa res že zaslužiš počitek. Držim pesti, da vaša pupa kmalu pride!

Lepa posadka - si me nasmejala s svojim opisom poskusa manekenske hoje -ah saj veš kaj pravijo, 9mesecev gor 9mesecev dol... kar počasi. In lepo, da imate takega pridnega zaspančka.

Srčekgirl - hja kaj pa vem, mislim da popadkov še nimam (če pa so to popadki, so zelo blagi) zvečer mi trebuh mal otrdeva in malček boli kot pri menstri, zdaj me bolj  moti - če čahk tko rečem - ta filing, da je spodaj vse natečeno in ko premika glavico me malo špika. Ma kaj čem zdaj secirat vse to, je kar treba pustit naj se zgodi, ko bo čas za to.

Simvir - nimaš kaj,je pa boljše da ti ni treba biti v P in čakat. P super, da je napoved teže in obsega zelo zelo fajna user posted image .

Simona - žal ne bi vedla kaj bi to bilo, mogoče slavna menjava hormonov in bo kmalu dete privekalo na svet ? Meni ni nič slabo, pa sploh še nisem bruhala kar sem noseča (sam da nam v porodni vse nadoknadla haha).

Minica - a ni fajn, k ti še mami lahko kaj pomaga, sploh pa, če imaš že kakšnega navihančka doma. bravo za naše mame!!! user posted image Pa javi kako je bilo na pregledu.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
15.4.2008 14:57:27   
sinskaT
O Krista! Čestitke user posted image ! Vse dobro vam želim, Nadji pa enga lupčka za dobrodošlico user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
15.4.2008 15:20:20   
Tanja555
Iskrene čestitke tebi Srečka za Izo in Scorpiogirl za Nala in tebi Krista za Nadjo. Vsem želim velik crkljanja in ljubčkanja, pa da bi bili v user posted image  tako kot smo miuser posted image .

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
15.4.2008 15:34:14   
lepa posadka
Ja, super!
Vsakič, ko preverim tle gor, priveka vmes na svet eno novo čudovito bitjece.

3x hura za Kristo in Nadjo. Hitro okrevanje in potem veliko crkljanja.user posted image

Pa še ni konec :-))))

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?